15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak opravit se nepodařilo připojit se k serveru?

Shrnutí článku: Odstraňování problémů „Nepodařilo se připojit k serveru“ a problémy s e -mailem

1. Proč se neustále nepodaří připojit k serveru?

Společnými příčinami chyby „se nepodařilo se připojit ke serveru“ použití nesprávné verze softwaru a Windows Firewall zasahující do Studio Studio Studio.

2. Jak opravit e -mail, který se nepřipojí k serveru?

Chcete -li vyřešit problémy s připojením k e -mailu, ujistěte se, že e -mailový server nemá žádná omezení, zkontrolujte připojení klienta prostřednictvím doporučených portů a ověřte, že všechna nastavení na e -mailovém klientovi jsou správná.

3. Jak se znovu připojím ke svému serveru?

Chcete-li se automaticky znovu připojit k serveru na PC, otevřete průzkumník souborů, vyberte tento počítač, přejděte na kartu počítače, klikněte na mapovou síťovou jednotku, zadejte IP adresu nebo názvu sdílení serveru a zaškrtněte se políčko pro opětovné připojení při přihlášení při přihlášení při přihlášení.

4. Proč se můj internet nepřipojí k serveru?

Pokud se váš internet nepřipojuje k serveru, zkontrolujte, zda jsou problémy s fyzickým připojením, jako jsou uvolněné nebo odpojené síťové kabely, modemy, směrovače nebo vypnutá bezdrátová síťová rozhraní.

5. Jak znovu připojím svůj e -mail na server?

Chcete -li znovu připojit e -mailový účet, přejděte na Nastavení a potom e -mailem. Klikněte na e -mailový účet zobrazující chybovou zprávu, klikněte na „Znovu připojit e -mail“, zadejte/ověřte přihlašovací údaje a klikněte na „Připojit“ nebo „Pokračovat.”

6. Proč dostávám chybu serveru na svém e -mailu?

Chyba serveru na e -mailovém účtu by mohla být způsobena mispyd hesla, nesprávnými uživatelskými jmény, připojením k nesprávnému serveru nebo s černou listinou.

7. Jak mohu resetovat svůj síťový server?

Chcete -li resetovat zásobník sítě, otevřete příkazový řád a zadejte následující příkazy: IPConfig /Release, IPConfig /Flushdns, IpConfig /Renew, Netsh IN IP Reset a Netsh Winsock Reset.

8. Jak mohu restartovat svůj server?

V systému Windows otevřete lištu Charms, klikněte na Nastavení a vyberte Power a restartujte server.

9. [Otázka]

[Odpovědět]

10. [Otázka]

[Odpovědět]


Závěr

Tyto metody odstraňování problémů by měly pomoci vyřešit běžné problémy související s neúspěšnými připojeními serveru a problémy s připojením e -mailu. Dodržováním poskytnutých kroků můžete tyto problémy vyřešit a opravit sami.

Jak opravit se nepodařilo připojit se k serveru?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se neustále nepodaří připojit k serveru

The "Nepodařilo se připojit k serveru" patří mezi nejběžnější chyby, se kterými se setkáte při streamování nebo nahrávání ve studiu Obs. Někteří z běžných viníků za touto chybou jsou: Používáte nesprávnou verzi softwaru. Windows Firewall zasahuje a blokuje důležité služby Studio obs.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravit e -mail, který se nepřipojí k serveru

Řešení – Zde je návod, jak vyřešit itensure, že e -mailový server nemá žádná omezení, která by mohla zabránit klientovi v připojení k serveru.Ujistěte se, že e -mailový klient má potřebné připojení prostřednictvím doporučených portů.Ujistěte se, že všechna nastavení na poštovním klientovi bude správná.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se znovu připojím ke svému serveru

Automaticky se znovu připojte k serveru na PC

Otevřete průzkumník souborů a vyberte tento počítač. Vyberte kartu počítače a poté vyberte MAP Síťovou jednotku. Zadejte IP adresu serveru nebo názvu sdílení, abyste získali cestu sdílené jednotky a poté zaškrtněte políčko a opětovné připojení při přihlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj internet nepřipojí k serveru

Zkontrolujte problémy s fyzickým připojením

Někdy může připojení k internetu selhat kvůli jednoduchým věcem, jako je volný nebo odpojený síťový kabel, modem nebo router. Pokud jste na bezdrátové síti, může být karta bezdrátového síťového rozhraní vašeho počítače vypnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj e -mail na server

Opětovné připojení e -mailu na nastavení → e -mailové účty.Klikněte na svůj e -mailový účet v seznamu (zobrazí se červeně a chybová zpráva se zobrazí přímo pod ním).Klikněte na „Znovu připojit e -mail.“Poté zadejte/ověřte své přihlašovací údaje a klikněte na„ Připojit “/„ Pokračovat “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč dostávám chybu serveru na svém e -mailu

To je obvykle způsobeno mistryzovaným heslem, ale může to být také způsobeno nesprávným uživatelským jménem, ​​připojením k nesprávnému serveru nebo černé listiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj síťový server

Resetování síťového stackType IPConfig /Release a stiskněte klávesu Enter.Zadejte ipconfig /flushdns a stiskněte klávesu Enter.Zadejte ipconfig /obnovit a stiskněte klávesu Enter. (To se na okamžik zastaví.) Zadejte resetování netsh int ip a stiskněte klávesu Enter. (Ještě se restartujte.) Zadejte resetování Netsh Winsock a stiskněte klávesu Enter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat svůj server

Nastavení WindowsOpenu v baru Charms. Klikněte na napájení > Restart.Klikněte na Start. Kliknutím na šipku vedle vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj server Wi-Fi

Jak restartovat svůj Wi-Fi routerunPlug Your Router and Modem.Připojte svůj modem zpět.Připojte svůj router zpět.Aktualizujte svůj firmware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu server pro můj e -mail

Vyberte svou e -mailovou adresu a v rámci pokročilého nastavení klikněte na Nastavení serveru. Poté budete přivezeni na obrazovku Nastavení serveru Android, kde můžete získat přístup k informacím o serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přinutit Outlook k připojení k serveru

Vyberte si, zda budete pracovat offline nebo online pokaždé, když spustíte Outlook, klikněte ručně ovládat stav připojení a poté vyberte typ připojení při spuštění zaškrtávacího políčka. Vždy se připojte k síťovému kliknutí ručně ovládat stav připojení a poté klikněte na Připojte se k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím chyby serveru

I když to není pravděpodobné, na vašem konci může být něco špatného, ​​v takovém případě můžete vyzkoušet některé věci: Znovu načtěte webovou stránku.Vymažte mezipaměť vašeho prohlížeče.Odstraňte cookies svého prohlížeče.Odstraňování problémů jako chyba časového limitu 504.Kontaktování webové stránky je další možností.Přijď později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená připojení resetování serveru

Tyto zprávy "Připojení serveru Resetujte" znamená, že server připojení nepřijímá, ale neznamená, že jej neobdržel. To, co můžete vyzkoušet, je vyměnit server. Zdá se, že povolíte server HTTP/HTTPS a server nepředpokládá konfiguraci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je resetování serveru

Restartování serveru uzavře všechny procesy, které běží, a spustí je znovu. Restartování serveru uzavírá všechny spuštěné procesy a restartuje server. Restartování serveru je rušivější než restartování serveru a trvá déle a obvykle se používá, pokud restart problém nevyřeší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovíte server

Klikněte na Start, Umístěte na všechny programy, namířte na příslušenství, namířte na systémové nástroje a poté klikněte na zálohu. Průvodce zálohováním nebo obnovením. Klikněte na Advanced Mode. Klikněte na Kartu Restor a Spravujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit server bez jeho restartu

To lze provést vytvořením nové systémové vlastnosti s názvem, mezipaměť. uživatelská skupina. velikost a nastavení jeho hodnoty na 0 (nula). Napište plugin, který pravidelně a/nebo na vyžádání obnoví mezipaměť (můžete nakonfigurovat pluginy tak, aby se přihlásily do administrátorské konzole).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit své síťové připojení

Co znát, aby resetoval nastavení sítě, přejděte na nabídku Start > Nastavení > Síť a internet > Postavení > Resetování sítě.Pokud máte VPN nebo proxy server, může být nutné být po resetování překonfigurován.Resetování nastavení sítě odstraňuje a znovu nainstaluje každý síťový adaptér nainstalovaný ve vašem systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená připojení resetování serveru

Tyto zprávy "Připojení serveru Resetujte" znamená, že server připojení nepřijímá, ale neznamená, že jej neobdržel. To, co můžete vyzkoušet, je vyměnit server. Zdá se, že povolíte server HTTP/HTTPS a server nepředpokládá konfiguraci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je server pro e -mailový účet

E -mailový server, nazývaný také poštovní server, je v podstatě počítačový systém, který odesílá a přijímá e -maily. Když odešlete e -mail, prochází řadou serverů, aby dosáhl svého konečného cíle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj e -mail Outlook nepřipojí k serveru

Zkontrolujte připojení k internetu

Pokud Outlook není schopen se připojit k serveru, může to být jednoduše proto, že vaše připojení k internetu nefunguje. Vyzkoušejte vyhledávání na webu v telefonu nebo počítači, které je připojeno ke stejné síti. Pokud neexistuje připojení k internetu, pak je to téměř jistě příčinou vaší chyby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravit Outlook, který se nepřipojí k serveru

Jak opravit "Outlook se nemůže připojit k serveru" ErRoRoMake Určitě jsou přihlašovací údaje vašeho účtu nebo název serveru výměny správné.Opravte profil pomocí nástroje pro opravu souboru Outlook.Ujistěte se, že váš počítač je připojen k síti.Zkontrolujte připojení serveru Microsoft Exchange.Použijte SSL k připojení serveru Microsoft Exchange.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená chyba chybového serveru

Protokol Hypertext Transfer Protocol (HTTP) 500 Interní chybový server Server Server CHYBA ODPOVĚĎ ODPOVĚDĚLI. Tato reakce chyby je obecná "Catch-All" Odezva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je chyba připojení serveru

Tato chyba v podstatě znamená, že doména nebo název hostitele uvedené v SSL není připojena k tomuto serveru nebo službě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu restartovat svůj server

Restartování: Zavřete všechny programy. Klikněte na Start, vypněte na panelu úlohy. Zvolte Restart.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je resetování serveru

Restartování serveru uzavře všechny procesy, které běží, a spustí je znovu. Restartování serveru uzavírá všechny spuštěné procesy a restartuje server. Restartování serveru je rušivější než restartování serveru a trvá déle a obvykle se používá, pokud restart problém nevyřeší.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo acceder a mi cuenta de Yahoo si cambio mi número de teléfono??
Next Post
Je většina počítačových virů neškodná?