15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou osobní údaje PII?

Shrnutí článku: PII vs osobní údaje

V tomto článku budeme diskutovat o rozdílu mezi osobními údaji (PII) a osobními údaji. PII obsahuje jakékoli informace, které mohou sledovat nebo odlišit identitu člověka, jakož i veškerá data, která s nimi souvisejí, jako jsou lékařské, finanční nebo zaměstnanecké informace. Na druhé straně samotné osobní údaje nemusí sestávat ze všech těchto identifikátorů.

Nyní se podívejme na některé klíčové body týkající se PII:

  1. Co se nepovažuje za data PII?
    PII nebo osobně identifikovatelné údaje, odkazují na citlivá data, která lze použít k identifikaci, kontaktu nebo lokalizaci jednotlivce. Určité informace, jako je obchodní telefonní čísla, rasa, náboženství, pohlaví, pracoviště a tituly práce, se však obvykle nepovažují za PII.
  2. Jaké jsou příklady PII?
    Příklady PII zahrnují celé jméno osoby, rodné jméno, matčino rodné jméno nebo alias. Zahrnuje také osobní identifikační čísla, jako je číslo sociálního zabezpečení (SSN), číslo pasu, číslo řidičského průkazu, identifikační číslo daňového poplatníka, identifikační číslo pacienta, číslo finančního účtu nebo číslo kreditní karty.
  3. Jaké jsou tři typy osobních údajů?
    Tři typy osobních údajů jsou obecně zahrnuty soukromé informace, citlivé informace o osobních datech a informace o zdraví.
  4. Které z následujících nejsou osobními údaji?
    Typ zařízení, typ prohlížeče, podrobnosti pluginu, jazykové preference, časové pásmo a velikost obrazovky jsou příklady dat non PII, která se nepovažují za osobní údaje.
  5. Co jsou data PII pod HIPAA?
    Chráněné zdravotní informace (PHI) obsahují jakékoli zdravotní informace, které obsahují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII), na druhé straně, jsou data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.
  6. Co se kvalifikuje jako data PII?
    PII je definován jako informace, které buď přímo identifikují jednotlivce (jako je jméno, adresa, číslo sociálního zabezpečení, telefonní číslo a e -mailová adresa), nebo je agentura používána k identifikaci konkrétních jednotlivců ve spojení s jinými datovými prvky.
  7. Které pět typů informací jsou příklady PII?
    Následující informace se považují za PII: celé jméno, domácí adresa, e -mailová adresa, číslo sociálního zabezpečení, číslo pasu, číslo řidičského průkazu, čísla kreditních karet a datum narození.

Otázky a odpovědi:

Otázka: Co je to PII vs osobní údaje?
Odpověď: PII se skládá z jakýchkoli informací o osobě a všech datech, které s nimi mohou být spojeny, zatímco osobní údaje nemusí zahrnovat všechny identifikátory.

Otázka: Co se nepovažuje za data PII?
Odpověď: Příklady údajů o non-PII zahrnují obchodní telefonní čísla, rasa, náboženství, pohlaví, pracoviště a tituly práce.

Otázka: Jaké jsou příklady PII?
Odpověď: Příklady PII zahrnují celé jméno, číslo sociálního zabezpečení, číslo pasu, číslo řidičského průkazu a čísla kreditních karet.

Otázka: Jaké jsou tři typy osobních údajů?
Odpověď: Tři typy osobních údajů jsou soukromé informace, citlivé informace o osobních datech a informace o zdraví.

Otázka: Která z následujících není osobní údaje?
Odpověď: Typ zařízení, typ prohlížeče, podrobnosti pluginu, jazykové preference, časová pásmo a velikost obrazovky jsou příklady dat non PII, která se nepovažují.

Otázka: Co jsou data PII pod HIPAA?
Odpověď: Data PII v rámci HIPAA se vztahují na osobní identifikační informace použité ve výzkumu, které se nepovažují za chráněné zdravotní informace (PHI).

Otázka: Co se kvalifikuje jako data PII?
Odpověď: Data PII jsou informace, které přímo identifikují jednotlivce nebo pomáhají identifikovat konkrétní jednotlivce ve spojení s jinými datovými prvky.

Otázka: Který pět typů informací je příklady PII?
Odpověď: Příklady PII zahrnují celé jméno, domácí adresu, e -mailovou adresu, číslo sociálního zabezpečení, číslo pasu, číslo řidičského průkazu, čísla kreditních karet a datum narození.

Jsou PII osobní údaje?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou PII vs osobní údaje

PII se skládá z jakýchkoli informací o osobě – ​​včetně údajů, které mohou sledovat nebo rozlišit jejich identitu – a ve všech informacích, které s nimi mohou být spojeny (jako jsou lékařské, finanční nebo údaje o zaměstnanosti). Osobní údaje však samy o sobě ne vždy sestávají ze všech těchto identifikátorů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nepovažuje za data PII

PII nebo osobně identifikovatelné údaje jsou citlivá data, která by mohla být použita k identifikaci, kontaktu nebo lokalizaci jednotlivce. Jaké jsou příklady informací o non-PII, jako jsou obchodní telefonní čísla a rasa, náboženství, pohlaví, pracoviště a tituly práce, obvykle se nepovažují za PII.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příklady PII

Jméno: Celé jméno, dívčí jméno, matčino rodné jméno nebo alias. Osobní identifikační čísla: Číslo sociálního zabezpečení (SSN), číslo pasu, číslo řidičského průkazu, identifikační číslo daňového poplatníka, identifikační číslo pacienta, číslo finančního účtu nebo číslo kreditní karty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 typy osobních údajů

Níže jsou uvedeny typy typů osobních údajů, které jsou obecně zahrnuty: soukromé informace. Citlivé údaje o osobních datech. Zdravotní informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která z následujících není osobní údaje

Typ zařízení, typ prohlížeče, detaily pluginu, preference jazyka, časové pásmo, velikost obrazovky jsou jen málo příkladů dat non PII.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou data PII pod HIPAA

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se kvalifikuje jako data PII

Dále je PII definován jako informace: (i), který přímo identifikuje jednotlivce (E.G., Jméno, adresa, číslo sociálního zabezpečení nebo jiné identifikační číslo nebo kód, telefonní číslo, e -mailová adresa atd.) nebo (ii) podle kterého má agentura v úmyslu identifikovat konkrétní jednotlivce ve spojení s jinými datovými prvky, i.E., …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které 5 typů informací jsou příklady PII

Jaké informace jsou považovány za název Piifull.Domovní adresa.Emailová adresa.Číslo sociálního zabezpečení.Číslo pasu.Číslo řidičského průkazu.Čísla kreditních karet.Datum narození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace jsou klasifikovány jako PII

To, co se kvalifikuje jako PII PII, zahrnuje jména, adresy, e -maily, data narození, lékařské záznamy, čísla kreditních karet, účetní závěrky, čísla pasu, čísla sociálního zabezpečení, licence řidiče a čísla vozidel vozidla a čísla vozidel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro PII

Podle těchto pokynů zahrnuje PII (ale není omezen na): jméno, například celé jméno, rodné jméno, matčino rodné jméno nebo alias. Osobní identifikační číslo, jako je číslo sociálního zabezpečení (SSN), číslo pasu, číslo řidičského průkazu, identifikační číslo daňového poplatníka nebo finanční účet nebo číslo kreditní karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za osobní údaje

Osobní údaje jsou informace, které se týkají identifikovaného nebo identifikovatelného jednotlivce. To, co identifikuje jednotlivce, by mohlo být stejně jednoduché jako jméno nebo číslo nebo by mohlo zahrnovat jiné identifikátory, jako je IP adresa nebo identifikátor souboru cookie nebo jiné faktory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PII zahrnut podle zákona o ochraně osobních údajů

Zákon o ochraně osobních údajů (5 u.S.C. 552a, ve znění pozdějších předpisů) lze obecně charakterizovat jako omnibusový „kodex spravedlivých informačních praktik“, který reguluje shromažďování, údržbu, použití a šíření osobně identifikovatelných údajů (PII) federálními výkonnými pobočkami agenturami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou data PII pod HIPAA

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může klasifikovat jako PII

Data osobně identifikovatelných informací (PII) jsou jakékoli informace o jednotlivci vedeném jednotkou, včetně (1) jakýchkoli informací, které lze použít k rozlišení nebo sledování identity jednotlivce, jako je jméno, číslo sociálního zabezpečení, datum a místo narození,, Mateřské jméno nebo biometrické záznamy; a (2) …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za PII pod HIPAA

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nezahrnují osobní údaje

Informace o společnostech nebo veřejných orgánech nejsou osobní údaje. Informace o jednotlivcích, kteří jednají jako jediní obchodníci, zaměstnanci, partneři a ředitelé společnosti, kde jsou individuálně identifikovatelné a informace se s nimi vztahují jako jednotlivec.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PII chráněn pod HIPAA

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký zákon definuje PII

Zákon o ochraně osobních údajů (5 u.S.C. 552a, ve znění pozdějších předpisů) lze obecně charakterizovat jako omnibusový „kodex spravedlivých informačních praktik“, který reguluje sbírku, údržbu, použití a šíření osobně identifikovatelných informací (PII) federálními výkonnými pobočkami agenturami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za PII, ale ne Phi

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou to položky osobních údajů

Osobní údaje mohou zahrnovat různé typy informací, jako je jméno, datum narození, e -mailová adresa, telefonní číslo, adresa, fyzikální vlastnosti nebo údaje o poloze – jakmile je to jasné, komu se tyto informace týkají, nebo je přiměřeně možné zjistit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují kategorie osobních údajů

Zvláštní kategorie konkrétně zahrnují zdraví, členství v odborech, etnický původ, náboženské / filozofické víry, sexuální orientaci, genetická data a biometrická data, kde zpracované pro jedinečnou identifikaci jednotlivce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou PII důvěrné nebo citlivé informace

Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou kategorií citlivých informací, která je spojena s jednotlivcem, jako je zaměstnanec, student nebo dárce. PII by měl být přístupný pouze na základě přísně potřebného know a zpracováván a skladován s péčí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zveřejnit svůj vlastní pii

Nezveřejňujte PII nikomu mimo NRC, pokud není zveřejnění povoleno za účelem provádění oficiálního podnikání. To vám nezakazuje zveřejnění vlastního PII.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace jsou chráněny PII

Příklady citlivé PII zahrnují: číslo sociálního zabezpečení (SSN), registrační číslo mimozemšťanů (A-číslo) nebo biometrický identifikátor (E.G., otisky prstů, skenování duhovky).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou typické osobní údaje

Osobní údaje jsou jakýkoli typ informací, které se přímo nebo nepřímo odkazují na živou, identifikovanou nebo identifikovatelnou přirozenou osobu („subjekt údajů“). Typickými příklady jsou jméno osoby, osobní identifikační číslo, e-mailová adresa, etnický původ, zdravotní stav nebo politické názory.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué pueden ver los maestros en el lienzo durante una prueba??
Next Post
Je pojem do roku 2020 bezpečný?