15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rustik forfængelighed på badeværelset – endnu en brug af vinfadene

fransk håndvask træ badeværelsesmøbler moderne designforslag vask kobber

Landstedets stil er traditionelt kombineret med enkle rustikke møbler og tekstiler med naturlige fibre. De rustikke møbler bringer landets charme ind i lejligheden eller huset. Vi præsenterer dig for et ekstremt kreativt design af træ, der tilføjer et naturligt præg til interiøret. Af Forfængelighed på badeværelset af John Koering fra Arizona imponerer med et ukompliceret udseende og rig historie.

Håndvask på badeværelset – lavet af en gammel vin tønde

trendy forfængelighed badeværelse designer møbel restaureret vin vin tønde

Den rustikke Forfængelighed på badeværelset er faktisk en gammel vin tønde, der har været brugt til vinproduktion i lang tid. Tønden blev fundet i Napa Valley, Californien. Vintønderen blev først lufttørret i to år, derefter fuldstændig demonteret, vasket, desinficeret og derefter samlet igen af ​​professionelle håndværkere. Tøndernes form er stort set bevaret. Der er boret et hul bag på møblerne til spildevandet. To døre med drejeligt hængsel blev installeret foran. Vasken er lavet af kobber og har en bronzefinish med en topfinish. Kobberets farver og vaskens lakerede overflade er koordineret med hinanden. Til sidst blev den massive messingarmatur installeret. Dens antikke look komplimenterer det overordnede udseende.

Designervask på badeværelset kombinerer tradition og modernitet

forfængelighed moderne vask kobber træ bøg design badeværelsesmøblerDet praktiske møbel blev håndlavet i Arizona. Det er et glimrende eksempel på, hvordan gamle genstande kan omdannes til moderne møbler – tendensen har sat sig på verdensplan under udtrykket upcycling. Forfængelighed i kombination med stenfliser vil supplere badeværelset. Et spejl i vintage-stil hjælper med at sikre maksimal effekt. Designeren har med sin rustikke Forfængelighed på badeværelset fundet en anden anvendelse af vinfadene, der giver badeværelset karakter og individualitet.

Vinfadets ovale form bevares

forfængelighed bord rustik trendy designer gammel vin tønde badeværelsesmøbler håndvask

Den rustikke forfængelighed har to døre forfra

forfængelighed trendy landdistrikterne træ designer gammel vin tønde oval form dør

Messinghanen giver håndvasken mere individualitet

håndvask rustik trendy designer møbler badeværelse vin tønde træ lys

Previous Post
54 ideer til laminat – ubegrænset designsortiment til moderne værelser
Next Post
Tæppedesign med farverige mønstre