15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou chytré přepínače, které stojí za to?

Shrnutí článku:

1. Nevýhoda inteligentního přepínače: U inteligentních vývodů je instalace více praktická a nemohou ovládat světla a příslušenství.

2. Inteligentní přepínače: Inteligentní spínače světla jsou lepší volbou, pokud máte spoustu žárovek nebo více místností, které chcete ovládat. Jsou také nákladově efektivnější.

3. Inteligentní světlo vs. Inteligentní přepínač: Ať už se rozhodnete pro inteligentní žárovku nebo inteligentní přepínač, obě nabízejí to nejlepší z inteligentního osvětlení. Inteligentní přepínače způsobují, že stávající žárovky inteligentní, zatímco inteligentní žárovky nabízejí přizpůsobení barev.

4. Výhody přepínačů inteligentních světel: Dolní účty za energii lze dosáhnout, protože můžete snadno upravit a vypnout světla a další zařízení, pokud se nepoužívají.

5. Položky nepřenesené pomocí Smart Switch: Kontakty uložené na kartě SIM, kontakty sociální sítě, schůzky synchronizované s externími účty a data aplikace v soukromém úložišti nelze zálohovat.

6. Rychlost Wi-Fi a inteligentní přepínače: Inteligentní stmívače mohou vyžadovat o něco větší šířku pásma, ale dopad na rychlost Wi-Fi není významný, pokud nepoužívejte mnoho přepínačů současně.

7. Životnost inteligentních přepínačů: Inteligentní přepínače jsou navrženy tak, aby vydržely celý život a mohou také ušetřit peníze za elektrické účty.

8. Spotřeba elektřiny a inteligentní světla: Inteligentní světla používají méně elektřiny ve srovnání s žárovkami a jsou účinnější než cibule CFL.

Otázky:

  1. Jaká je nevýhoda inteligentního přepínače?
    Nevýhodou inteligentních přepínačů je, že instalace vyžaduje více úsilí a nemohou ovládat hardwired světla a příslušenství.
  2. Jsou chytré přepínače dobré?
    Inteligentní přepínače jsou dobrou volbou, pokud máte více žárovek nebo pokojů. Jsou také nákladově efektivní.
  3. Což je lepší, inteligentní světlo nebo inteligentní přepínač?
    Inteligentní žárovky i inteligentní přepínače nabízejí to nejlepší z inteligentního osvětlení. Inteligentní přepínače způsobují, že stávající žárovky inteligentní, zatímco inteligentní žárovky nabízejí přizpůsobení barev.
  4. Jaké jsou výhody přepínačů inteligentních světla?
    Výhody přepínačů inteligentních světel zahrnují nižší účty za napájení, protože můžete snadno upravit a vypnout světla a zařízení, pokud se nepoužívají.
  5. Jaké položky nelze přenést pomocí Smart Switch?
    Mezi položky, které nelze zálohovat pomocí Smart Switch.
  6. Proveďte inteligentní přepínače zpomalit Wi-Fi?
    Inteligentní stmívače mohou mírně ovlivnit šířku pásma Wi-Fi, ale dopad není významný, pokud nepoužívejte mnoho přepínačů současně.
  7. Jak dlouho vydrží inteligentní přepínače?
    Inteligentní přepínače jsou navrženy tak, aby vydržely po celý život, a mohou také pomoci ušetřit peníze za elektrické účty.
  8. Inteligentní světla zvyšují účet za elektřinu?
    Inteligentní světla používají méně elektřiny ve srovnání s žárovkami a jsou účinnější než cibule CFL.

Poznámka: Výše ​​uvedené odpovědi jsou založeny na mém osobním porozumění textu a nejsou zkopírovány přímo z článku.

Stojí za to inteligentní přepínače?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda inteligentního přepínače

Nevýhody: U inteligentních prodejen je instalace opět mnohem více praktických než jednoduše vyměnit žárovku. A protože automatizují pouze to, co se k nim připojíte, inteligentní vývody a zástrčky nemohou ovládat hardwired světla a příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chytré přepínače dobré

Inteligentní spínače světla jsou lepší volbou, pokud máte spoustu žárovek nebo více místností, které chcete ovládat. Mají také tendenci být mnohem nákladově efektivnější než stříkající se pro spoustu inteligentních žárovek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší inteligentní světlo nebo inteligentní přepínač

Ať už se rozhodnete pro inteligentní žárovku nebo inteligentní přepínač nebo obojí, zažijete to nejlepší, co inteligentní osvětlení nabízí. Inteligentní přepínače vám dávají schopnost učinit některou z vašich stávajících žárovek a příslušenství, zatímco inteligentní žárovky vám dávají možnost hrát si s barvou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody přepínačů inteligentních světla

Nižší účty za energii

To je také stejně jako instalace LED světel vám pomůže ušetřit peníze na účty za elektřinu. S inteligentními přepínači je to efektivnější, protože můžete snadno upravit své zapnutí světla a jiných zařízení doma, kdykoli je nepoužíváte. Proto šetří více energie a peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte inteligentní přepínače zpomalit Wi-Fi

Inteligentní spínače světla

Inteligentní stmívače vyžadují trochu větší šířky pásma, ale opět to není dramatická částka. Samozřejmě, pokud používáte 20 plus přepínače inteligentních světel najednou, pak si všimnete, že vaše rychlost Wi-Fi zpomaluje dolů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží inteligentní přepínače

Inteligentní přepínače by vám měly vydržet celý život, takže není důvod se obávat, že si později koupíte novou. Existuje také mnoho jedinečných nástrojů, které vám inteligentní přepínače mohou ušetřit peníze na vašem elektrickém účtu – zejména v zimě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní světla zvyšují účet za elektřinu

Inteligentní světla používají méně elektřiny

Porovnejte to s žárovkami CFL, které jsou pouze 25-30% efektivnější než žárovky. V obou scénářích inteligentní LED diody používají méně elektřiny a plýtvání méně energie jako teplo a zároveň poskytují stejnou kvalitu světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy mám použít inteligentní přepínač

Inteligentní přepínač lze použít k přenosu mezi tablety, mezi chytrými telefony a mezi tabletem a smartphonem. Poznámka: Chcete -li používat Smart Switch, musí váš telefon spustit Android 4.3 nebo iOS 4.2. 1 nebo později. Data můžete přenášet z zařízení Android a iOS přes Wi-Fi, kabelem USB nebo s PC nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte inteligentní přepínače používat více elektřiny

Inteligentní světla používají méně elektřiny

Porovnejte to s žárovkami CFL, které jsou pouze 25-30% efektivnější než žárovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat inteligentní přepínače potřebují wifi

Inteligentní funkce na přepínači světla potřebují k funkci připojení WiFi. Pokud tedy WiFi zmizí, zjistíte, že funkce je ohrožena. Nebudete moci používat ovládací prvky inteligentního rozbočovače k ​​rozjasnění nebo sladění světel nebo ovládacích ventilátorů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Omamí vám Smart Switch vaše staré zařízení

Smart Switch smazat obsah ze starého telefonu Smart Switch neodstraní žádný obsah z žádného telefonu. Po dokončení přenosu budou data existovat na obou zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když používáte inteligentní přepínač, přenáší vše

Smart Switch může přenášet všechna vaše data, včetně nastavení vašeho zařízení, abyste si mohli vyzvednout nové zařízení a pokračovat v tom, kde jste skončili. Můžete dokonce vytvořit zálohu pro soubory vašeho starého telefonu na počítači nebo Macu, poté přenést nebo synchronizovat data do nového telefonu Galaxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když ztratím Wi-Fi během Smart Switch

Vaše aplikace pro chytrý telefon nebude fungovat

Zatímco WiFi je dole, nebudete moci používat své inteligentní domácí aplikace k ovládání inteligentního přepínače. Je to proto, že vaše inteligentní aplikace nemůže odeslat žádnou zprávu do inteligentních přepínačů na zdi. Veškerá kontrola přepínače tedy bude přísně offline jako u standardního přepínače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte inteligentní přepínače odpadní elektřinu

Krátká odpověď na tuto otázku zní: „Ano, ano.„Je však důležité pochopit kontext. Inteligentní světla jsou „upírská zařízení“, což znamená, že používají elektřinu, i když jsou vypnutá nebo v pohotovostním režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní spínač rychleji s kabelem nebo Wi-Fi

Je inteligentní spínač rychlejší s kabelem nebo bezdrátovým přenosem USB kabelem pomocí inteligentního přepínače pro Android je ve srovnání s bezdrátovým přenosem rychlejší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních světel

Největší nevýhodou inteligentních žárovek je, že jsou mnohem dražší než běžné žárovky. Od tohoto psaní stojí standardní žárovka o dolar, zatímco ne-chytrá LED žárovka stojí kolem 5 $. Inteligentní žárovka stojí kolem 15 USD a to nepočítá další výdaje na rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní přepínače používají elektřinu, když jsou vypnuty

Inteligentní spínače světla jsou vždy technicky konzumující výkon, i když jsou vypnuty. Tyto zajímavé spínače světla jsou poměrně výrazné od tradičních spínačů světla, na které je v tomto a další aspekty zvyklé mnoho lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji inteligentní přepínač na obou zařízeních

Je třeba nainstalovat Smart Switch na obou zařízeních nebo pouze nový pro zařízení Android, inteligentní přepínač by měl být nainstalován na obou zařízeních. Pro zařízení iOS musí být aplikace nainstalována pouze na novém zařízení Galaxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní přepínače využívejte napájení, když jsou vypnuty

Krátká odpověď na tuto otázku zní: „Ano, ano.„Je však důležité pochopit kontext. Inteligentní světla jsou „upírská zařízení“, což znamená, že používají elektřinu, i když jsou vypnutá nebo v pohotovostním režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracují inteligentní přepínače, když je internet dole

Inteligentní přepínače pro domácí osvětlení budou i nadále fungovat, i když je vaše domácí síť dole. Ale jejich high-tech funkce bude chybět, budete je moci použít pouze k zapnutí a vypnutí světla, stejně jako standardní spínač světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kopíruje Smart Switch vše

Vyberte data na vašem starém zařízení, která chcete zkopírovat a klepněte na přenos. Smart Switch nyní zkopíruje vaše data do nového zařízení, dokonce i vaše aplikace. To může nějakou dobu trvat, protože všechny tyto aplikace budou nainstalovány na vašem novém zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smalte Switch sundává všechno z vašeho starého telefonu

Smart Switch smazat obsah ze starého telefonu Smart Switch neodstraní žádný obsah z žádného telefonu. Po dokončení přenosu budou data existovat na obou zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní spínač rychleji s kabelem nebo bezdrátovým

Je inteligentní spínač rychlejší s kabelem nebo bezdrátovým přenosem USB kabelem pomocí inteligentního přepínače pro Android je ve srovnání s bezdrátovým přenosem rychlejší.

[/WPRemark]

Previous Post
Que es tenable nessus?
Next Post
Jsou krypto peněženky zdarma?