15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu použít Smartlight bez wi-fi?

Souhrn:

1. Fungují inteligentní světla bez wi-fi? Ne, pokud vaše Wi-Fi zhasne, inteligentní funkce vaší žárovky nebudou fungovat.

2. Lze inteligentní světla použít ručně? Ano, inteligentní žárovku můžete ovládat ručně s normálním přepínačem stěny nebo vzdáleně prostřednictvím smartphonu.

3. Můžeme připojit inteligentní žárovku s mobilním hotspotem? Můžete nastavit hotspot s telefonem a připojit žárovku s jiným.

4. Potřebujete wi-fi s žárovkou? Ano, fotoaparát pro žárovku vyžaduje aktivní připojení Wi-Fi k provozu.

5. Jak mohu připojit svůj telefon k LED bez wi-fi? Liší se mezi různými značkami televize, ale můžete zkusit vybrat možnost zrcadlení obrazovky v nabídce vstupu vaší televize.

6. Co se stane v chytrém domě, když internet vyjde? Inteligentní zařízení budou i nadále fungovat, ale nebudete moci ovládat nebo přistupovat k žádným funkcím, které vyžadují připojení k internetu.

7. Mohu ovládat své chytré světlo odkudkoli? Ano, jakmile se zaregistrujete v aplikaci CYNC, můžete ovládat inteligentní žárovky, přepínače a zástrčky odkudkoli bez rozbočovače.

8. Jsou inteligentní světla vždy zapnutá? Inteligentní světla jsou vždy spojena s Wi-Fi, i když to není osvětleno.

9. Mohu připojit inteligentní žárovku k Bluetooth? Závisí to na konkrétním modelu inteligentní žárovky. Některé inteligentní žárovky lze připojit k Bluetooth.

Otázky:

1. Fungují inteligentní světla bez wi-fi? Ne, inteligentní světla vyžadují spojení Wi-Fi, aby jejich inteligentní funkce fungovaly.

2. Mohu ovládat inteligentní světla ručně? Ano, inteligentní světla můžete ovládat ručně pomocí přepínače nebo smartphonu.

3. Je možné připojit inteligentní žárovku s mobilním hotspotem? Ano, můžete nastavit mobilní hotspot a připojit k němu inteligentní žárovku.

4. Může zrak cibulka fungovat bez wi-fi? Ne, fotoaparát pozorovací žárovky vyžaduje funkci aktivní připojení Wi-Fi.

5. Jak mohu připojit svůj telefon k LED světel, pokud neexistuje Wi-Fi? Některé televizory mají možnost zrcadlení obrazovky, která vám umožní připojit váš telefon k LED světel bez Wi-Fi.

6. Co se stane s inteligentními domácími zařízeními, když internet vyjde? Inteligentní domácí zařízení budou stále fungovat, ale nebudete moci ovládat nebo přistupovat k internetovým funkcím.

7. Mohu ovládat inteligentní světla na dálku? Ano, pomocí aplikace CYNC můžete ovládat inteligentní světla na dálku.

8. Jsou inteligentní světla vždy zapnutá? Ano, inteligentní světla jsou vždy spojena s Wi-Fi, i když nejsou osvětlena.

9. Mohu připojit inteligentní žárovku k Bluetooth? Závisí to na konkrétním modelu inteligentní žárovky. Některé inteligentní žárovky lze připojit k Bluetooth.

Jak mohu použít Smartlight bez Wi-Fi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují inteligentní světla bez wi-fi

Pokud wi-fi vyjde, budou inteligentní žárovky fungovat, pokud vaše Wi-Fi vyjde ven, inteligentní rysy vaší žárovky nebudou fungovat. To znamená, že nebudete moci zapnout/vypnout světlo prostřednictvím telefonu nebo prostřednictvím hlasového asistenta.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze inteligentní světla použít ručně

Odpověď zní ano, inteligentní žárovku můžete ovládat ručně s normálním přepínačem stěny jako v konvenčním domě nebo na dálku, i když smartphone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme připojit inteligentní žárovku s mobilním hotspotem

Potřebujete nastavit hotspot s telefonem a připojte žárovku s jiným.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete wi-fi s žárovkou

Ne, fotoaparát Sight Bulb ™ vyžaduje aktivní připojení k síti WiFi, aby bylo možné ovládat. Bez tohoto spojení nebude kamera moci streamovat živé video nebo zachytit žádné obrázky nebo nahrávky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj telefon k LED bez wi-fi

Zařízení, která naskenovala. V jiných případech budete muset vybrat možnost zrcadlení obrazovky v zadávací nabídce televizoru. Nejprve se tyto kroky mírně liší mezi různými televizními značkami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane v chytrém domě, když internet vyjde

Pravda o inteligentních domovech

Jak však bylo uvedeno výše, inteligentní domov není považován za zcela zbytečný, když je připojení k internetu dole. Ve většině případů budou inteligentní zařízení nadále fungovat. Nebudete je však moci ovládat ani přistupovat k žádným funkcím, které vyžadují připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu ovládat své chytré světlo odkudkoli

Jakmile jsou vaše produkty registrovány v aplikaci CYNC, mohou být všechny naše inteligentní žárovky, inteligentní přepínače a inteligentní zástrčky ovládány odkudkoli přímo z krabice – bez nutného náboje. Jednotlivé produkty můžete ovládat, více produktů jejich seskupením do aplikace nebo přizpůsobené scény.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou inteligentní světla vždy zapnutá

Inteligentní světla jsou vždy „zapnutá“ – i když nejsou osvětlena, jsou spojena s vaší wifi, takže jsou efektivně v pohotovostním režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit inteligentní žárovku k Bluetooth

Existují dva způsoby, jak připojit odstín inteligentní žárovky nebo lampu k vašemu systému: s odstínem nebo s Bluetooth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smart žárovky používají wifi nebo bluetooth

Centrálním ovladačem může být rozbočovač nebo softwarová inteligentní domácí platforma. Většina inteligentních domácích nábojů propojuje zařízení spojená dohromady na stejné síti Wi-Fi. Inteligentní světla jsou zařízením s podporou Wi-Fi, která se připojují k internetu pomocí bezdrátových sítí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být lampa zapojena s inteligentní žárovkou

Pokud nepotřebujete barvu, je startovací sada Philips Hue White Ambiance o něco levnější, ale zahrnuje čtyři bílé žárovky a rozbočovač. Na rozdíl od inteligentních zástrček pracují inteligentní žárovky pouze se svítidly a tato příslušenství je třeba vždy zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezpečnostní systém, který nevyžaduje internet

1. Defender Phoenixm2 Bezpečnostní kamery. Jedná se o nádrž nastavení bezpečnostní kamery a nefunguje jen bez WiFi, ale také vůbec nepotřebuje žádný internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svá LED světla k telefonu přes Bluetooth

První věc, kterou musíte udělat, je stáhnout aplikaci Smart Power 50 buď z obchodu s aplikacemi, nebo z obchodu Google Play v závislosti na tom, zda máte Android nebo zařízení Apple, které můžete vidět zde

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak připojit telefon s televizí bez Wi-Fi

Nastavte mobilní hotspot v telefonu tím, že jdete do nastavení, hledejte "Mobilní hotspot" nebo "Tethering" možnost a zapněte ji. Připojte televizor k mobilnímu hotspotu tím, že jdete do nastavení televize, hledejte "Síť" možnost a vyberte mobilní hotspot ze seznamu dostupných sítí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít domácí bezpečnostní systém bez internetu

Dělat všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi Ne všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi. Některé kamery, jako jsou Arlo Go a Reolink Go, mohou místo Wi-Fi použít plány LTE. Jiné domácí bezpečnostní kamery nejsou vůbec připojeny k internetu, ale spíše zaznamenávají místní úložiště, jako jsou pevné disky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje chytré věci bez internetu

Odpověď zní, že platforma SmartThings zařízení, jako jsou tlačítka, senzory alarmu a funkce, jako je naplánování, může fungovat bez wifi po nastavení. To je silné vzhledem k tomu, že se Samsung může připojit k tolika jiným zařízením Zigbee na trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ovládat světla pryč z domova

Aplikaci Google Home můžete použít k ovládání svých světel, když je pryč z domova. Můžete získat startovací sadu a poté zakoupit cibule samostatně, které můžete přidat do svého domova Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smart žárovky pracují mimo domov

S inteligentními žárovkami TP-Link můžete zapnout světla na dálku z smartphonu odkudkoli, kde máte připojení k internetu, ať už doma, v kanceláři nebo dokonce na dovolené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní světla zvyšují účet za elektřinu

Inteligentní světla používají méně elektřiny

Porovnejte to s žárovkami CFL, které jsou pouze 25-30% efektivnější než žárovky. V obou scénářích inteligentní LED diody používají méně elektřiny a plýtvání méně energie jako teplo a zároveň poskytují stejnou kvalitu světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních světel

Největší nevýhodou inteligentních žárovek je, že jsou mnohem dražší než běžné žárovky. Od tohoto psaní stojí standardní žárovka o dolar, zatímco ne-chytrá LED žárovka stojí kolem 5 $. Inteligentní žárovka stojí kolem 15 USD a to nepočítá další výdaje na rozbočovač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smart žárovky používají Wi-Fi nebo Bluetooth

Centrálním ovladačem může být rozbočovač nebo softwarová inteligentní domácí platforma. Většina inteligentních domácích nábojů propojuje zařízení spojená dohromady na stejné síti Wi-Fi. Inteligentní světla jsou zařízením s podporou Wi-Fi, která se připojují k internetu pomocí bezdrátových sítí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit své chytré světlo k telefonu

Zde je návod, jak začněte stahovat aplikaci PRONEX SMART HOME z Google Play nebo App Store a zaregistrujte svůj účet Připojte svůj smartphone s domovem WiFi. A zapnout mobilní umístění a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou inteligentní žárovku k Bluetooth

Tyto žárovky tedy pracují s Androidem nebo iOS. A můžete jej nainstalovat stažením. Aplikace nebo použití QR kódu, který poskytují, a jakmile je instalace dokončena vše, co musíte udělat, je ujistit se

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Bluetooth a Wi-Fi Smart Lights

Blux Bluetooth žárovka vyžaduje, abyste byli v rozsahu Bluetooth (30 stop nerušeni) pro ovládání inteligentní žárovky. Řada Flux WiFi žárovky je rozsah vaší sítě WiFi. Pokud se můžete připojit k síti WiFi, můžete ovládat žárovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentní zástrčkou a inteligentní žárovkou

Inteligentní žárovka je jednoduchá – rozsvítí váš pokoj a to je vše, co dělá. Inteligentní zástrčka na druhé straně může ovládat jakékoli zařízení, které se do něj připojíte.

[/WPRemark]

Previous Post
¿WPA2 es un protocolo??
Next Post
Co je to nejlepší?