15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sovesofa i træ som en del af et individuelt møbelsystem i en etværelses lejlighed i Moskva

træ sovekasse moskva studio bazi stue individuelt møbelsystem

I dagens indlæg vil vi bruge eksemplet på en 35 kvadratmeter stor Moskva -lejlighed til at vise dig, hvordan en lille stue kan indrettes på en multifunktionel og praktisk måde. I 2015 fik Studio Bazi -designteamet til opgave at skabe et behageligt åbent opholdsrum med nok opbevaringsplads og naturligt lys. Til dette formål blev et individuelt møbelsystem designet, der udnytter den ledige plads optimalt. En sovekasse i træ er uden tvivl højdepunktet i indretningen. Studio Bazi i Moskva er et tværfagligt tegnestue, der fokuserer på interiør, produktdesign og designforskning.

indgang stue træ sovekasse trapper fyrretræ gardin studie bazi

Ved renovering af den lille lejlighed rev indretningsarkitekterne skillevæggen mellem køkkenet og stuen for at gøre stuen mere åben og lysere. Et frodigt gardin adskiller indgangspartiet fra resten af ​​hovedrummet. Stuen og spisestuen er særligt praktisk og tilpasningsdygtig. Møblerne kan omdannes i et par enkle trin. En sovesofa og et spisebord, der kan udvides, gør det lille område til et behageligt sted for op til 10 gæster. Efter anmodning fra klienten var der tilstrækkelig lagerplads i den 35 kvm store lejlighed. Der er en garderobe ved siden af ​​indgangsdøren og tre store udtræksskabe er placeret under sovekassen.

træ sovekasse studie bazi trappe gardin opbevaringsplads

For at holde boligarealet enkelt og overskueligt, blev det besluttet at bruge overflader i hvide og trætoner i interiøret. Vægge og lofter er malet hvide. For materialet til gulvbelægningen faldt valget på vandafvisende laminat.

studio bazi moskva træ sovekasse fyrretræ seng belysning reol

Træ sovekassen er placeret på et andet niveau, som kan nås via trapper. Den åbne enhed er udstyret med sin egen belysning og giver et godt overblik over hele lejligheden. Både gennem de to vinduer og fra sengen, som var placeret på et højere niveau, kan du nyde den gode udsigt. Dette gør sovekassen til et hyggeligt og behageligt sted at slappe af.

moskva lille lejlighed træ sovekasse fyrretræ trapper opbevaringsplads

Sovesengen i træ er beklædt med pletter af fyrretræ. Træet skaber en varm og venlig atmosfære i interiøret og definerer visuelt de forskellige områder. Træbrædderne udefra blev behandlet med brun voks. Designet og konstruktionen af ​​sovekassen var den vanskeligste fase af dette projekt. Den unikke sovekasse i træ er en helt separat del af arkitekturen i etværelses lejligheden.

niche træpanel reol væg design studio bazi trækasse

Én person kan stå behageligt på trappen, der fører til soveområdet. Trappen fører ind i en smal niche, hvor en reol er placeret.

studio bazi moskva etværelses lejlighed køkken hvide vægge skabe

Der er håndlavede iranske fliser på væggene i køkkenet, som minder om beboernes iranske oprindelse. For at gøre det lille badeværelse mere behageligt og for at forstørre det optisk, er der valgt strukturerede, firkantede fliser til badeværelsesvæggene. Fliserne er som små billeder, som du kan se på, mens du bader eller bruser.

flise tekstureret blå badeværelsesvask studie bazi træ sovekasse

Selvom det ikke er en let opgave at finde rationelle løsninger til små badeværelser, har denne Moskva -lejlighed formået at rumme et komplet badekar med tilhørende beslag og vandrør. Badeværelset har også en vaskemaskine. Ved første øjekast kan det ikke ses, da det er gemt bag håndvaskens enkle fronter.

gulvplan moskva etværelses lejlighed studio bazi multifunktionel

Den lille stue har et lille arbejdsområde, der er placeret mellem køkkenenheden og vinduet.

Denne lejlighed i lille format er et reelt bevis på, at der kan skabes et multifunktionelt opholdsrum i de mindste rum med en passende opdeling af funktionsområderne og et individuelt møbelsystem.

* Få mere at vide om Studio Bazi her

Previous Post
54 ideer til laminat – ubegrænset designsortiment til moderne værelser
Next Post
Tæppedesign med farverige mønstre