15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je Microsoft PlayReady?

Shrnutí článku: Microsoft PlayReady

1. Co dělá Microsoft?
PlayReady umožňuje a chrání obsah na jakémkoli zařízení a podporuje různé uživatelské scénáře pro prémiové VOD a živou televizi.

2. Je Microsoft PlayReady zdarma?
Microsoft poskytuje bezplatnou soupravu pro vývoj softwaru PlayReady Server (SDK) pro ty, kteří chtějí naprogramovat svůj vlastní licenční server PlayReady. Partneři třetích stran také nabízejí tyto služby.

3. Jaký je rozdíl mezi PlayReady a Widevine?
Z technologického hlediska fungují PlayReady a Widevine podobně. PlayReady je však optimalizován pro zařízení Windows, WideVine pro Chrome Google nebo Android zařízení a Fairplay pro zařízení Apple.

4. Jak funguje PlayReady DRM?
Microsoft PlayReady DRM chrání digitální média prosazováním licencí, které řídí jeho použití. K dodání a ověření obsahu používá klienta a server s cílem zabránit pirátství.

5. Monitoruje společnost Microsoft své zaměstnance?
Microsoft zahrnuje nastavení ochrany osobních údajů a funkce, které zaměstnavatelům umožňují vypnout monitorování zaměstnanců. Aktivita zaměstnanců je však ve výchozím nastavení sledována, když jsou načteny služby Microsoft, a některé nástroje nevyžadují souhlas zaměstnanců pro sběr dat.

6. Co sleduje Microsoft?
Microsoft shromažďuje informace o webech, které uživatelé navštěvují, aby si přizpůsobili své zkušenosti. Chcete -li přestat sledovat, mohou uživatelé odstranit historii prohlížení.

7. Která verze Microsoft Access je zdarma?
Soubory Runtime Access Microsoft 365 jsou k dispozici jako stahování zdarma ve 32bitových (x86) a 64bitových (x64) verzích, které podporují více jazyků.

8. Jak nainstalovat Microsoft bez placení?
Chcete -li nainstalovat Microsoft zdarma, navštivte Microsoft365.com a klikněte na „Zaregistrujte se do bezplatné verze Office“ pod… [CUTOFF TEXTU]

9. Mohu zrušit předplatné Microsoft?
Ano, předplatné společnosti Microsoft lze zrušit navigací do nastavení účtu a výběrem příslušných možností zrušení. Je důležité si uvědomit jakékoli příslušné poplatky za zrušení nebo podmínky.

10. Jaké jsou některé alternativy k Office Microsoft?
Mezi alternativy k Microsoft Office patří Google Workspace (dříve G Suite), Libreoffice, Apple Iwork a WPS Office. Tyto možnosti nabízejí srovnatelné nástroje produktivity a kompatibilitu souborů.

11. Jak bezpečné jsou týmy Microsoft?
Týmy společnosti Microsoft využívají různá bezpečnostní opatření, včetně osvědčení o šifrování dat, ověřování a osvědčení. Uživatelé by však měli také implementovat osvědčené postupy, aby zajistili zabezpečení svých vlastních dat a komunikace.

12. Mohu použít Microsoft Office na Mac?
Ano, Microsoft Office je k dispozici pro uživatele Mac. Suite zahrnuje aplikace jako Word, Excel, PowerPoint a Outlook, které jsou kompatibilní s MacOS.

13. Jak mohu kontaktovat podporu Microsoft?
Společnost Microsoft nabízí různé možnosti podpory, včetně online fór, podpory chatu a vyhrazené podpory podpory. Uživatelé mohou také vyhledat pomoc prostřednictvím webové stránky podpory společnosti Microsoft, která poskytuje dokumentaci, příručky pro řešení problémů a dotazy.

14. Jaký je rozdíl mezi OneDrive a SharePoint?
OneDrive se používá primárně pro ukládání a sdílení osobních souborů, zatímco SharePoint je navržen pro spolupráci na sdílených dokumentech v organizacích. SharePoint nabízí další funkce, jako jsou týmové stránky, intranetové portály a automatizace pracovního postupu.

15. Mohu použít Microsoft Office na více zařízeních?
S předplatným Microsoft 365 mohou uživatelé nainstalovat a používat kancelář na více zařízeních, včetně počítačů, tabletů a smartphonů. Některé plány umožňují instalaci na určitém počtu zařízení na uživatele.

Co je Microsoft PlayReady?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá Microsoft

PlayReady umožňuje a chrání obsah kdekoli

Sledujte a zapojte se s více obsahem na jakémkoli zařízení. PlayReady podporuje všechny typy obsahu a různé uživatelské scénáře pro prémiovou a živou televizi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft PlayReady zdarma

Tyto služby můžete získat od třetí strany, například partnera PlayReady. Pokud se však rozhodnete vyvinout vlastní licenční službu PlayReady, poskytuje společnost Microsoft bezplatnou soupravu pro vývoj softwaru Server Server (SDK) těm, kteří chtějí naprogramovat svůj vlastní licenční server PlayReady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi PlayReady a Widevine

Ale mimo to, z pohledu samotné technologie, jsou zhruba stejné, fungují stejně a jsou zaměřeny na své vlastní konkrétní zařízení. PlayReady tedy funguje mnohem lépe na zařízení Windows, WideVine na zařízení Chrome Google nebo zařízení Android a poté Fairplay pro zařízení Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje PlayReady DRM

Microsoft PlayReady DRM chrání digitální aktiva před pirátstvím

Cílem Microsoft PlayReady DRM je chránit digitální média před pirátství. Používá kombinaci klienta a serveru k dodání obsahu a ověření jej za legální.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Monitoruje společnost Microsoft své zaměstnance

Tyto nástroje umožňují zaměstnavatelům získat přístup k nastavení ochrany osobních údajů a vypnout monitorování zaměstnanců. Microsoft však ve výchozím nastavení začne sledovat aktivitu zaměstnanců, když se poprvé načte. Kromě toho týmy Microsoft Teams Productivity Tracker a Analytics využití nevyžadují souhlas zaměstnanců během sběru dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co sleduje Microsoft

Společnost Microsoft vysvětluje, že shromažďuje informace o webech, které navštěvujete, aby si přizpůsobili své zkušenosti. Chcete -li ji zastavit ve sledování vaší činnosti, klikněte na historii prohlížení a smažte data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která verze Microsoft Access je zdarma

Nainstalujte přístupové runtime Microsoft 365

Soubory Runtime Access Microsoft 365 jsou k dispozici jako stahování zdarma ve 32bitové (x86) nebo 64bitové (x64) verzi ve všech podporovaných jazycích. Rozhodněte se, kterou bitovou verzi potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat Microsoft bez placení

Zde je návod, jak je získat: Přejděte na Microsoft365.com.Klikněte na Zaregistrování pro bezplatnou verzi Office pod "Přihlásit se" knoflík.Přihlaste se ke svému účtu Microsoft nebo vytvořte jeden zdarma.Vyberte aplikaci, kterou chcete použít, a uložte svou práci v cloudu s OneDrive.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Netflix PlayReady

Proces šifrování ve hře

Když je na výpočetním zařízení uživatele přistupována služba, jako je Netflix, je na server PlayReady odeslán požadavek zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Netflix Widevine

WideVine DRM je systém ochrany obsahu Google pro prémiová média. Používají jej hlavní partneři po celém světě, jako jsou Google Play, YouTube, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Hulu, Peacock, Discovery+, Paramount+a mnoho dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Obchází DRM nelegální

Odstranění DRM není nezákonné, ale dělá to za účelem distribuce materiálu chráněného autorskými právy obvykle je.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj zaměstnavatel vidět všechno na mém pracovním počítači

Monitorování na pracovišti je legální v U.S., Evropa, Austrálie a mnoho dalších zemí. Zaměstnavatelé mají právo sledovat počítače vlastněné společností a produktivitu zaměstnanců na ochranu obchodních zájmů. Software pro sledování počítače pro zaměstnance je pro tento účel jedním z nejčastěji používaných nástrojů pro sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě můj zaměstnavatel poslouchat prostřednictvím počítače

Podle U.S. Komise pro rovné pracovní příležitosti (EEOC), „Pokud zaměstnavatel svým zaměstnancům upozorní, že by na pracovišti neměli očekávat soukromí, může provádět video a zvukové monitorování pracovních oblastí a konverzací zaměstnanců.„Jinými slovy, váš šéf může poslouchat práci- …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje Microsoft vaši historii prohlížení

Pokud souhlasíte ve svém nastavení, Microsoft shromáždí historii prohlížení Microsoft Edge, aby vám poskytl bohatý, personalizovaný zážitek z prohlížení. Vaše historie prohlížení lze shromažďovat z vašeho účtu, pokud: Zapnuli jste synchronizaci pro historii prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Microsoft sledovat vaši aktivitu

Vaše nastavení účtu Microsoft vám nedovolí poslat historii aktivity společnosti Microsoft, ale vaše historie aktivity bude uložena na vašem zařízení, aby pomohla sledovat věci, které děláte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Už někdo používá přístup Microsoft Access

Ne! Přístup MS je stále zahrnut do všech obchodních plánů s Office 365. Access je osvědčený produkt, který existuje již více než 25 let a je nejpoužívanějším produktem pro stolní a malý/střední/středně velký produkt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak získat přístup Microsoft zdarma

Soubory Runtime Access Microsoft 365 jsou k dispozici jako stahování zdarma ve 32bitové (x86) nebo 64bitové (x64) verzi ve všech podporovaných jazycích. Rozhodněte se, kterou bitovou verzi potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná verze Microsoft

Microsoft 365 pro web je bezplatná verze Microsoft 365, kterou můžete použít ve webovém prohlížeči. Vše, co potřebujete, je zaregistrovat se na účet Microsoft s novou nebo existující e -mailovou adresou. Použijte slovo, Excel, PowerPoint a další zdarma na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft 365 zdarma po celý život

Microsoft 365, protože se jedná o licenční službu předplatného a vyžaduje roční nebo měsíční předplatné, aby získala nejnovější verze kancelářských aplikací, jako jsou Excel, Word, PowerPoint a Outlook.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Schválí Netflix VPN

V u.S, je legální používat VPN s Netflixem, ačkoli společnost to neumožňuje, technicky. Některé země však zakazují VPN, takže se ujistěte, že dodržujete zákon, kdekoli můžete být.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co aplikace VPN funguje na Netflixu

ExpressVPN je pro Netflix vynikající volbou, i když je to dražší než Nordvpn a SurfShark. Má vyhrazenou stránku Netflix a několik umístění serveru VPN může spolehlivě přistupovat k Netflixu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Widevine a potřebuji to

WideVine DRM je systém ochrany obsahu Google pro prémiová média. Widevine je používán hlavními obsahovými službami po celém světě, včetně Google Play, YouTube, Netflix, Hulu, Amazon a dalších. Widevine je zabudován do webových prohlížečů, jako je Chrome a Firefox, a zařízení s Android OS a dalšími různými OTT zařízeními.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je široký

Widevine L1 je nejvyšší úroveň bezpečnosti v Widevine. Zde je zabezpečení na úrovni hardwaru. Většina moderních zařízení Android podporuje WideVine L1, ale přesto existuje značný počet zařízení s zabezpečením L3. Mnoho filmových platforem, jako je Netflix, záměrně omezuje přehrávání Full HD pouze na zařízení L1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zámek DRM

Jakýkoli převodník e -knih

Jednou z nejlepších aplikací pro tuto práci je jakýkoli převodník elektronických knih. Může odstranit omezení DRM na knihách od Kindle, Adobe, Nook a Kobo. Celkem tento nástroj podporuje 24 různých formátů ebook, včetně EPUB, PDF, Mobi, AZW, TXT, KFX, PRC, HTMLZ a DOC. Aplikace podporuje hromadné odstranění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu DRM

V obecném panelu přejděte do sekce obsahu digitálních práv (DRM). Odstraňte zaškrtávací značku vedle hraní obsahu kontrolovaného DRM.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué está reemplazando a Cortana??
Next Post
Jak se dostanete tvrdé dotazy brzy?