15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč nemůžu odinstalovat Microsoft Edge?

Shrnutí článku: Jak vynutit odinstalaci Microsoft Edge

1. Odinstalace nebo deaktivace Microsoft Edge:
Chcete -li odinstalovat nebo zakázat Microsoft Edge, přejděte na Nastavení, aplikace, aplikace a funkce a klepněte na tlačítko odinstalovat. Pokud je tlačítko odinstalace neklísatelné, můžete použít příkazový řádek k vynucení odinstalace nebo zakázání Microsoft Edge.

2. Odinstalovat Microsoft Edge, pokud je šedá:
Pokud je tlačítko odinstalace pro Microsoft Edge šedá, můžete zkusit hledat „Microsoft Edge“ v sekci vyhledávacích aplikací. Pokud se objeví možnost odinstalace, můžete pokračovat s odinstalací oken. Pokud je však tlačítko odinstalace stále šedé, znamená to, že máte nainstalovanou verzi Edge Chromium.

3. Příkaz k odinstalaci Microsoft Edge:
Chcete -li odinstalovat nejnovější verzi Microsoft Edge, otevřete příkazový řádek a zadejte nastavení příkazu „.EXE –Uninstall –System-Level –Verbose-LOGGING –Force-Uninstall “Bez uvozovek. Tato metoda by měla také deaktivovat Edge Microsoft, aniž by ji zcela odinstalovala. Po provedení příkazu restartujte zařízení.

4. Force odinstalovat Microsoft Edge z příkazového řádku:
Další metodou odstranění hrany je pomocí příkazového řádku. Zadejte následující příkaz: „CD %ProgramFiles (x86) %\ Microsoft \ Edge \ Application \ U00xx \ Instalační program.založit.exe-uninstall –System-Level –Verbose-Logging –Force-Uninstall.Hkey_local_machine \ software \ Microsoft.”

5. Pochopení šedivého tlačítka odinstalace v softwarovém centru:
V softwarovém centru, pokud je tlačítko odinstalace šedivě vyřazeno, znamená to, že aplikace je „vyžadována“ vaším IT správcem. Odinstalace požadované aplikace povede k jeho automatické reinstalaci. Tento návrh má zajistit prosazování aplikací správci IT.

6. Odinstalace Microsoft Edge s nainstalovaným Google Chrome:
Microsoft Edge je součástí operačního systému a nelze jej odinstalovat. Jakmile však nainstaluje Google Chrome, můžete jej nastavit jako výchozí prohlížeč.

7. Force odinstalovat program pomocí příkazového řádku:
Chcete -li odinstalovat program prostřednictvím příkazového řádku, budete muset spustit příkazový řád jako správce. Vyhledejte CMD ve vyhledávacím poli Windows, vyberte aplikaci příkazového řádku, klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte spustit jako správce. Poté zadejte na výzvu „WMIC“ a stiskněte klávesu Enter.

8. Force odinstalovat program, který nebude odinstalovat:
Chcete -li odinstalovat program, který nebude odinstalovat, můžete jej zkusit odinstalovat z ovládacího panelu. Přejděte na ovládací panel, klikněte na odinstalovat program, vyhledejte program, který chcete odinstalovat, a postupujte podle pokynů a odstraňte jej.

Otázky:

  1. Jak mohu vynutit odinstalovat Microsoft Edge?
    Odpověď: Můžete snadno odinstalovat nebo zakázat Microsoft Edge tím, že přejdete na nastavení, aplikace, aplikace a funkce a klepnutím na tlačítko odinstalace. Pokud je tlačítko odinstalace na vašem PC neklísatelné, můžete pomocí příkazového řádku vynutit odinstalaci nebo zakázat Microsoft Edge.
  2. Jak odinstaluji Microsoft Edge?
    Odpověď: Můžete zkusit hledat „Microsoft Edge“ v sekci vyhledávacích aplikací. Pokud se objeví možnost odinstalace, můžete pokračovat s odinstalací oken. Pokud je však tlačítko odinstalace stále šedé, znamená to, že máte nainstalovanou verzi Edge Chromium.
  3. Jaký je příkaz odinstalovat Microsoft Edge?
    Odpověď: Bez uvozovek zadejte nastavení příkazu.exe-uninstall –System-Level –Verbose-Logging –Force-Uninstall.„Tím se odinstaluje nejnovější verzi Microsoft Edge.
  4. Jak mohu vynutit odinstalovat Microsoft Edge z příkazového řádku?
    Odpověď: V příkazovém řádku můžete použít následující příkaz: „CD %ProgramFiles (x86) %\ Microsoft \ Edge \ Application \ U00XX \ Instalační program.založit.exe-uninstall –System-Level –Verbose-Logging –Force-Uninstall.Hkey_local_machine \ software \ Microsoft.”
  5. Proč je odinstalační možnost šedá v softwarovém centru?
    Odpověď: Stav „požadovaný“ znamená, že váš IT admin vymáhá určité aplikace a jejich odinstalace povede k jejich automatické reinstalaci. Toto je rozdíl mezi „požadovaným“ a „dostupným.„Tlačítko odinstalace šedého odizolova je založeno na tomto návrhu.
  6. Mohu odinstalovat Microsoft Edge, pokud mám Google Chrome?
    Odpověď: Nemůžete odinstalovat Microsoft Edge, protože je součástí operačního systému. Jakmile však nainstaluje Google Chrome, můžete jej nastavit jako výchozí prohlížeč.
  7. Jak mohu vynutit odinstalovat program pomocí příkazu?
    Odpověď: Chcete -li odinstalovat program prostřednictvím příkazového řádku, musíte spustit příkazový řád jako správce. Vyhledejte CMD ve vyhledávacím poli Windows, vyberte aplikaci příkazového řádku, klepněte pravým tlačítkem myši a zvolte spustit jako správce. Poté zadejte na výzvu „WMIC“ a stiskněte klávesu Enter.
  8. Jak mohu vynutit odinstalovat program, který nebude odinstalovat?
    Odpověď: Chcete -li odinstalovat program, který nebude odinstalovat, můžete jej zkusit odinstalovat z ovládacího panelu. Přejděte na ovládací panel, klikněte na odinstalovat program, vyhledejte program, který chcete odinstalovat, a postupujte podle pokynů a odstraňte jej.

Proč nemohu odinstalovat Microsoft Edge?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat Microsoft Edge

Odpověď: Můžete snadno odinstalovat nebo deaktivovat Microsoft Edge tím, že přejdete na nastavení, aplikace, aplikace a funkce a konečně klepnutím na tlačítko Odinstalovat tlačítko. V případě, že je tlačítko odinstalace na počítači neklísetelné, použijete příkazový řádek k násilnému odinstalaci nebo deaktivaci Edge Microsoft Edge.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat Microsoft Edge, pokud je šedá

Klikněte na „Vyhledávání aplikací“ a zadejte „Microsoft Edge“. Krok 3: Pokud se objeví možnost „odinstalace“, můžete pokračovat s odinstalací oken. Pokud je však tlačítko „odinstalace“ šedé, znamená to, že nemáte chromovou verzi Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz odinstalovat Microsoft Edge

Bez uvozovek zadejte příkaz „Nastavení příkazu.exe-uninstall –System-Level –Verbose-Logging –Force-Uninstall.„Tím se odinstaluje nejnovější verzi Microsoft Edge. Pokud používáte Windows 11, měla by tato metoda deaktivovat Microsoft Edge, aniž by ji zcela odinstaloval. Poté restartujte zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat Microsoft Edge z příkazového řádku

Trasa č. 2 Chcete -li odstranit hranu pomocí příkazového řádového procesoru ProgramFiles (x86) %\ Microsoft \ Edge \ Application \ U00XX \ Instalační program.založit.exe-uninstall –System-Level –Verbose-Logging –Force-Uninstall.Hkey_local_machine \ software \ Microsoft.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je odinstalován šedi v softwarovém centru

The "Požadované" Prostředky: Váš IT administrátor vynucuje tyto aplikace. Pokud odinstalujete jednu z těchto aplikací, softwarové centrum ji přeinstaluje. To je rozdíl mezi požadovaným a dostupným. "Tlačítko odinstalace je šedivě v softwarovém centru"– Takový design je také založen z tohoto důvodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu odinstalovat Microsoft Edge, pokud mám Google Chrome

Nejste schopni odinstalovat Edge, protože je to součást operačního systému, ale Chrome vám dá možnost nastavit jej jako výchozí prohlížeč, jakmile je nainstalován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat příkaz

Chcete -li odinstalovat program nebo aplikaci prostřednictvím příkazového řádku, musíte nejprve spustit příkazový řád jako správce: Ve vyhledávacím poli se systémem Windows zadejte CMD CMD .Vyberte aplikaci příkazového řádku.Klepněte pravým tlačítkem myši a poté klikněte na spuštění jako správce.Na výzvu zadejte WMIC a poté stiskněte klávesu Enter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat program, který nebude odinstalovat

Odinstalovat z ovládacího panelu

Při hledání na hlavním panelu zadejte ovládací panel a vyberte jej z výsledků. Vyberte programy > Programy a funkce. Stiskněte a podržte (nebo klepněte pravým tlačítkem myši) na program, který chcete odstranit a vybrat odinstalaci nebo odinstalaci/změnu. Poté postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalaci softwarového centra

Možnost a. (1) Otevřete softwarové centrum, (2) Vyberte nainstalovanou kartu Software, (3) Vyberte požadovaný software (4) kliknutím na odinstalaci a (5) postupujte podle pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním Microsoft Edge a nahradím chromem

Přejděte na "Výchozí aplikace" Screen a přejděte dolů. V blízkosti spodní části obrazovky uvidíte Microsoft Edge v seznamu „Web prohlížeč“. Klikněte na ikonu Microsoft Edge a uvidíte vyskakovací okno se seznamem instalovaných prohlížečů. Vyberte jiný prohlížeč, který bude vaším výchozím nastavením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím Microsoft Edge a používat Google

Získejte sílu Googleopen Microsoft Edge.Vpravo nahoře klikněte. Nastavení.Vlevo klikněte na soukromí a služby. Pokud to nenajdete, nejprve klikněte na nabídku. Vlevo nahoře.Přejděte na spodní část a klikněte na adresu adresy.V rozbalovací dohodě „Vyhledávací stroj použitý v adresním řádku“ vyberte Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji něco, co nebude odinstalovat

Jak odinstalovat programy, které nebudou odinstalovat v nastavení Windows 10Use k odinstalaci programů Windows 10.Pomocí ovládacího panelu odstraňte aplikace Windows 10.Použijte nástroj pro odinstalaci programu.Zavřete program a poté jej odinstalujte.Použijte instalaci programu a odinstalujte odstraňování problémů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje odinstalaci aplikace

Je chráněna privilegiami administrátora. Některé aplikace vyžadují, aby oprávnění správce fungovaly, což je může chránit před odinstalací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj program neinstaluje

Tip 2. Spusťte Windows 10 do bezpečného režimu, abyste odinstalovali program. Pokud nejste schopni odinstalovat program Windows 10, může to proto, že proces odinstalace zasahuje procesy třetích stran. Řešením je zavést počítač Windows 10 do nouzového režimu a poté odstranit program v nouzovém režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji aplikaci, která mi nedovolí odinstalovat

přístroj. Pokud chcete tyto aplikace odinstalovat. A bezpečnost. Vyberte další nastavení zabezpečení Klepnutím na zařízení Admin Apps Najděte aplikaci, kterou chcete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním Microsoft Edge z Google Chrome

Jak odinstalovat Microsoft Edge (Chrom) pomocí nastavení nastavení.Klikněte na aplikace.Klikněte na aplikace & funkce.Vyberte položku Microsoft Edge.Klikněte na tlačítko odinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat Microsoft Edge, pokud mám chrome

Nejste schopni odinstalovat Edge, protože je to součást operačního systému, ale Chrome vám dá možnost nastavit jej jako výchozí prohlížeč, jakmile je nainstalován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím Microsoft Edge a vrátit se k Google Chrome

Změňte výchozí prohlížeč v systému WindowsSelect Start > Nastavení > Aplikace > Výchozí aplikace. Otevřete výchozí aplikace.Vyberte Microsoft Edge.Kromě toho, aby se Microsoft Edge váš výchozí prohlížeč vyberte, vyberte Nastavit výchozí nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat Microsoft

Ve vyhledávacím poli na panelu Úlohy zadejte ovládací panel a poté vyberte ovládací panel. Vyberte programy > Programy a funkce, poté klepněte pravým tlačítkem myši na svůj produkt Microsoft 365 a zvolte odinstalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit program odinstalovat

Většina z nás je obeznámena s nejběžnějším způsobem odinstalace programů z našich počítačů: Otevřete nabídku Start.Vyhledejte „Přidat nebo odebrat programy“ Klikněte na výsledky vyhledávání s názvem Přidat nebo odebrat programy.Najděte konkrétní software, který chcete odinstalovat, a vyberte jej.Klikněte na tlačítko odinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat program, který nebude odinstalovat

Odinstalovat z ovládacího panelu

Při hledání na hlavním panelu zadejte ovládací panel a vyberte jej z výsledků. Vyberte programy > Programy a funkce. Stiskněte a podržte (nebo klepněte pravým tlačítkem myši) na program, který chcete odstranit a vybrat odinstalaci nebo odinstalaci/změnu. Poté postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji aplikaci, která nebude odinstalovat

Zde je návod, jak odstranit oprávnění administrátora pro aplikaci v Androidu. První otevřené nastavení Další klepněte na biometriku. A zabezpečení Vyberte další nastavení zabezpečení Klepnutím na správu zařízení. Nyní najděte aplikaci, kterou chcete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odinstalovat program, který nebude odinstalovat

Odinstalovat z ovládacího panelu

Při hledání na hlavním panelu zadejte ovládací panel a vyberte jej z výsledků. Vyberte programy > Programy a funkce. Stiskněte a podržte (nebo klepněte pravým tlačítkem myši) na program, který chcete odstranit a vybrat odinstalaci nebo odinstalaci/změnu. Poté postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji aplikaci, která nebude odinstalovat

Zde je návod, jak odstranit oprávnění administrátora pro aplikaci v Androidu. První otevřené nastavení Další klepněte na biometriku. A zabezpečení Vyberte další nastavení zabezpečení Klepnutím na správu zařízení. Nyní najděte aplikaci, kterou chcete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Microsoft Edge nad Chrome

Bezpečnostní. Pro ochranu uživatelů před webovými stránkami provozujícími phishingové operace nebo infikované malwarem, Edge využívá systém Microsoft SmartScreen System. Funguje to lépe než Chrome. Systém SmartScreen odešle upozornění, pokud uživatel přistane na webu pomocí HTTP místo HTTPS, a informuje je, že jejich provoz je nebezpečný.

[/WPRemark]

Previous Post
Que es el mejor teléfono de Samsung?
Next Post
Je špatné nechat externí pevný disk po celou dobu?