15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete přehodnotit sérii na Hulu?

o Sledujte offline Ano, můžete si stáhnout epizody a filmy v aplikaci Hulu a sledovat offline. Chcete -li to provést, postupujte podle níže uvedených kroků:

1. Otevřete aplikaci Hulu na svém zařízení a přihlaste se do svého účtu.
2. Najděte pořad nebo film, který chcete stáhnout a otevřít stránku s podrobnostmi.
3. Podívejte se na ikonu stahování (vypadá to jako šipka směřující dolů) a klepněte na ni.
4. Epizoda nebo film začne stahovat do vašeho zařízení.
5. Po dokončení stahování najdete v sekci stahování aplikace.

Všimněte si, že ne všechny epizody a filmy jsou k dispozici ke stažení. Pro prohlížení offline si můžete stáhnout pouze vybraný obsah.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu na více zařízeních současně ano, můžete sledovat Hulu na více zařízeních současně, v závislosti na plánu předplatného. Takto to funguje:

1. Hulu (bez reklam) a Hulu (bez reklam) + živá televize: můžete streamovat až na dvě zařízení současně. To znamená, že můžete sledovat Hulu na dvou různých zařízeních současně, bez jakýchkoli reklam.
2. Hulu (podporované reklamy) a Hulu (podporované AD) + živá televize: Na jednom zařízení můžete streamovat najednou. To znamená, že můžete sledovat pouze Hulu na jednom zařízení najednou a během vašich proudů uvidíte reklamy.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu nové pořady, které je třeba sledovat na Hulu Hulu, nabízí různé způsoby, jak objevit nové pořady, které si můžete sledovat. Zde je několik metod:

1. Doporučení: Na základě vaší historie a preferencí prohlížení bude Hulu navrhnout nové pořady a filmy, které byste se vám mohli líbit. Tato doporučení najdete na vaší domovské obrazovce v sekci „Doporučeno pro vás“.
2. Procházejte kategorie: Prozkoumejte různé žánry a kategorie jako „Populární nyní“, „Trendy“, „Komedie“, „dramata“ a další. Tyto kategorie najdete v navigační nabídce aplikace Hulu.
3. Hledání: Pokud máte na mysli konkrétní show nebo film, můžete jej najít k nalezení funkce vyhledávání. Jednoduše zadejte název do vyhledávacího řádku a vyberte správný výsledek.
4. TIRKY EDITORY: Hulu’s Editoři kurátorují výběr nejlépe hodnocených pořadů a filmů. Podívejte se na sekci „Editor’s Ticks“ v nabídce navigace aplikace.
5. Hulu Originals: Hulu produkuje svůj vlastní původní obsah, včetně televizních pořadů a filmů. Tyto originály najdete navigací do části „Hulu Originals“ v aplikaci.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu v různých jazycích, které Hulu nabízí uzavřené titulky a titulky pro vybrané pořady a filmy, ale nenabízí plnou podporu zvuku ani podtitul pro různé jazyky. Dostupnost uzavřených titulků a titulků se liší v závislosti na konkrétním obsahu. Chcete -li povolit uzavřené titulky nebo titulky, postupujte podle těchto kroků:

1. Při sledování pořadu nebo filmu klepnutím na obrazovku vyvolejte ovládací prvky přehrávání.
2. Podívejte se na ikonu bubliny řečové bubliny v pravém dolním rohu.
3. Klepnutím na ikonu bubliny řečové bubliny vyberte své preferované možnosti uzavřeného titulku nebo podtitulek, pokud jsou k dispozici.

Je důležité si uvědomit, že ne veškerý obsah na Hulu bude mít uzavřené titulky nebo titulky a dostupné jazyky se mohou lišit.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu na mezinárodní úrovni Hulu je v současné době k dispozici pouze ve Spojených státech a jejích územích. Pokud se pokusíte přistupovat k Hulu zvenčí u.S., Obdržíte chybovou zprávu s uvedením, že služba není k dispozici ve vaší poloze. Možná však budete mít přístup k Hulu na mezinárodní úrovni pomocí virtuální soukromé sítě (VPN), abyste maskovali vaši IP adresu a aby se objevily, jako byste přistupovali k Hulu z Uvnitř u.S.

Můžete přehodnotit sérii na Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak restartovat sérii na Hulu

Přejděte na aplikaci pro mobilní/tablet, klikněte na kartu Keep Sledování a poté z ní můžete odstranit konkrétní show. Jakmile to uděláte, bude celá série resetována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přehodnotit pořady na Hulu Live

Pokud se přihlásíte k odběru HULU + Live TV a síť zpřístupní jejich show na vyžádání, pak ano. Spolu s knihovnou Hulu On-Demand obsahuje živá televize knihovny sítě na vyžádání, jako jste měli s kabelem. Pomocí funkce vyhledávání vyhledejte pořad a vyberte ji a otevřete svou stránku s podrobnostmi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat předchozí epizody na Hulu

Je to problém dostupnosti

Dostupnost válcování: Pokud najdete pouze několik epizod vaší show, může to být způsobeno dostupností „válcování“. To znamená, že najednou bude k dispozici pouze vybraný počet naposledy vysílaných epizod. Zkontrolujte, zda se vaše show válí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nevzniká tam, kde jsem skončil

Proč Hulu nezachrání tam, kde jste přestali sledovat, co je to někdy kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetu, Hulu má tendenci nezachránit tam, kde jste skončili, a začít od začátku, když pokračujete v sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak restartujete sérii v epizodě

Jak mohu přehrát příběh k příběhu, který chcete přehrát.Klepněte na tři tečky v pravém dolním rohu a zobrazí se tři možnosti.Klepnutím na přehrávání přehrajte příběh od začátku!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu a tlačítko Pokračovat v sledování

Pokračovat v sledování: Tato kolekce vám umožní pokračovat z místa, kde jste naposledy opustili novou epizodu, probíhající sezónu a filmy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nahrát více než jednu show najednou na Hulu Live

Hulu nabízí dva živé televizní plány: základní a žádné reklamy. Oba plány nyní nabízejí bezplatnou funkčnost DVR (digitální video) s neomezeným úložištěm pro vaše zaznamenané programy. To znamená, že můžete zaznamenat tolik programů, kolik chcete, bez omezení na číslo nebo velikost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu pokračovat v sledování na Hulu

Přihlaste se do svého hulu.com účet. Přejděte dolů, dokud se nedostanete do sekce „Pokračujte sledování“. Kliknutím na šipku doprava projděte seznamem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si stáhnout epizody Hulu a sledovat později

Přístup a sledovat stahování offline: Otevřete aplikaci Hulu. Klepnutím na stahování na další výzvě zobrazíte seznam A-Z vašich stažených videí. Vyberte jakýkoli stažený film nebo epizodu a začněte sledovat offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přejdete na další epizodu na Hulu

AutoPlay automaticky přehrává další dostupnou epizodu nebo související návrh, když to, co sledujete, se chystá skončit. Autoplay můžete spravovat během přehrávání nebo z nastavení osobního účtu na některých zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu začít epizodu na Hulu

Přejděte na aplikaci pro mobilní/tablet, klikněte na kartu Keep Sledování a poté z ní můžete odstranit konkrétní show. Jakmile to uděláte, bude celá série resetována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je poslední tlačítko na Hulu

Pokud streamujete živou televizi, můžete vybrat poslední tlačítko (umístěné nalevo od tlačítka přehrávání), abyste skočili zpět na kanál, který jste dříve sledovali. * Poslední tlačítko se objeví jako logo kanálu, do kterého se navigujete zpět. *Aktuálně podporováno na vybraných zařízeních v obývacím pokoji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete restartovat celou sérii na Netflixu

Klikněte na svůj účet, poté klikněte na „Prohlížení aktivity“ a kliknutím skryjete jednotlivé filmy nebo pořady nebo kliknutím na „Skrýt vše“ smazat historii hodinek pro Netflix a získejte novým startu. (Nemůžete se „zmenšit“, abyste obnovili historii prohlížení.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím epizody

(Poznámka: Vaše uživatelské jméno/heslo nelze změnit). Na novém zařízení přejděte na to samé "Obnovit" sekce pod stránkou nastavení a klepněte na "Obnovte z jiného zařízení." Zadejte uživatelské jméno a heslo do políčka, které se objeví (měli byste si tyto informace poslat v kroku 4). Pak klepněte "Odeslat a obnovit."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vrátit a sledovat předchozí epizody na Hulu

Jak zobrazit historii hodinek. Vaše historie hodinek se nachází v rámci kolekce pokračujících sledování, ke které můžete rychle navigovat z domova. Procházejte sbírku a zjistěte, které pořady a filmy, které jste nedávno sledovali.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu hrát hulu nepřetržitě

Obývací pokoj z navigačního panelu, vyberte Nastavení. Přejděte doleva nebo vyberte zpět a otevřete navigační lištu.Vyberte nastavení.Přepínat autoplay za zapnutí/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zaznamenám celou sérii na Hulu

Přejděte na stránku podrobností o pořadu, filmu nebo sportovním týmu na jakémkoli zařízení a hledejte. Zaznamenejte ikonu pro nahrávání nových živých vysílání do vašeho Cloud DVR.Milujte televizní pořad natolik, že chcete nahrávat nové epizody a opakování jdou do. Zaznamenejte ikonu na stránce podrobností a vyberte nový & opakování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik pořadů můžete nahrát najednou na Hulu Live

Hulu nabízí dva živé televizní plány: základní a žádné reklamy. Oba plány nyní nabízejí bezplatnou funkčnost DVR (digitální video) s neomezeným úložištěm pro vaše zaznamenané programy. To znamená, že můžete zaznamenat tolik programů, kolik chcete, bez omezení na číslo nebo velikost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout celou sérii na Hulu

S tím vším z cesty je nalezení a stahování obsahu velmi snadné. Krok 1: Klepněte na ikonu vyhledávání umístěnou v globálním navigačním panelu dole. Krok 2: Klepněte na možnost ke stažení na následující obrazovce a procházejte knihovnou Hulu o obsahu ke stažení a najděte, co chcete zobrazit offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukazuje Hulu všechny epizody najednou

I když na Hulu můžete sledovat celé roční období mnoha pořadů, některé série mohou nabídnout pouze několik z epizod poslední sezóny do vzduchu. Toto je známé jako „válcovací“ dostupnost a souvisí s právy streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak začít znovu na epizodě

Například – Pokud jste četli svůj příběh, ale chcete začít svůj příběh od začátku, můžete začít znovu přehrávat slot. Příběh můžete přehrát až pětkrát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Hraje Hulu stále hraje epizody

AutoPlay automaticky přehrává další dostupnou epizodu nebo související návrh, když to, co sledujete, se chystá skončit. Autoplay můžete spravovat během přehrávání nebo z nastavení osobního účtu na některých zařízeních. Pro konkrétní kroky vyberte typ zařízení níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vrátit k předchozí epizodě na Netflixu

Na této složce. A pak se například chceme vrátit sezónu tři, pak můžete procházet. A vyberte epizodu, kterou chcete zkontrolovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak budete pokračovat v sledování série na Netflixu

Můžete přestat sledovat televizní pořad nebo film na jednom zařízení. A pokračujte v sledování tam, kde jste skončili na jakémkoli jiném zařízení, které usnadňuje trávení více času sledováním. A méně času na vyhledávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má hulu tlačítko Zpět

Pokud streamujete živou televizi, můžete vybrat poslední tlačítko (umístěné nalevo od tlačítka přehrávání), abyste skočili zpět na kanál, který jste dříve sledovali. * Poslední tlačítko se objeví jako logo kanálu, do kterého se navigujete zpět.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué tipo de ganchos se adhieren al estuco??
Next Post
Bude IE11 odstraněn z Windows 10?