15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design af glas til receptionen i kontorbygningen

receptionen design glas kunst tamas abel bølger effektivt

Glas har en særlig effekt. I århundreder har den ikke kun været brugt til husholdningsformål i form af glas. På grund af sit elegante udseende er det særligt velegnet som dekoration til forskellige rum. Og det store er, at farvelægning af glas skaber store effekter, og farvekombinationer er mulige. Alle ved, hvilke vidunderlige figurer og former der kan skabes ved hjælp af glas. Og designeren Tamás Ábel har gjort brug af denne ejendom til at skabe denne effektive reception med en Design lavet af glas at skabe. Det ligger i EMKE -kontorbygningen i Budapest og har en effektiv udstråling, der gør alle fremmødte særligt glade.

Design af glas – receptionen i Budapest

glasdesign tamas abel grøn kontorbygning

Receptionen med designet af glas får en buet form, der minder om bølger. Dette look understøttes også af den mørkegrønne farve, som glasset modtager, fordi det minder om havet. Desuden består designet af individuelle lag glas, der er belyst fra siden, hvilket igen skaber en særlig effekt.

Design lavet af glas i slående bølger til receptionen

design lavet af glasbølge form kunst modtagelse switch

Alt i alt er denne idé til en reception med et glasdesign en fantastisk måde at give kunder og ansatte i kontorbygningen en behagelig velkomst og forbedre deres humør lige om morgenen. Entreen ser elegant og afslappende ud, fordi forbindelsen til havet umiddelbart får dig til at føle, at du er på ferie. Det er uden tvivl et imponerende design af glas, som designeren fortjener mere end bare ros.

Design lavet af glas i lag med en effektiv effekt

design bølger kunstfærdigt glasdesignlag

Det effektive design af receptionen i glas 

design fra glasreceptionen grøn budapest

Designet af Tamás Ábel blev oprettet i samarbejde med LAB5 Arkitekter.

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer