15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč Credit Karma žádá o SSN?

Shrnutí článku: Je kreditní karma legitimní a bezpečná?

1. Kreditní karma je považována za legitimní společnost, která poskytuje informace o kreditním skóre. Váš věřitel může použít mírně odlišné kreditní skóre k posouzení vás jako dlužníka, jako jsou experianská data.

2. SSN můžete zkontrolovat bez SSN. Za tímto účelem můžete požádat o bezplatnou kreditní zprávu od hlavních agentur pro vykazování úvěrů předložením písemné žádosti.

3. Credit Karma požádá o osobní údaje, jako je vaše jméno, adresa a datum narození. Budete také muset poskytnout poslední čtyři číslice čísla sociálního zabezpečení.

4. K registraci pro kreditní karmu potřebujete platné číslo sociálního zabezpečení. Bez něj nebudete moci otevřít kreditní karma výdaje na peníze nebo uložit účet.

5. Kreditní karma může požádat o vaše ID, aby potvrdila vaši identitu. To se provádí pro bezpečné načtení vašich kreditních skóre a poskytnutí personalizovaných doporučení na základě vašeho úvěrového profilu.

6. Kontrola kreditního skóre někoho jiného bez jejich znalostí obecně není povolena. Vládní agentury mohou bez povolení požádat o úvěrovou zprávu, ale průměrný občan nemůže zkontrolovat kreditní zprávu někoho jiného, ​​pokud nejsou legálním zástupcem.

7. Místo SSN pro žádosti o úvěry lze použít jednotlivé identifikační číslo daňového poplatníka (ITIN). Neznamená to, že je obtížnější získat souhlas.

8. Je bezpečné vstoupit do SSN na kreditní karmu. Nepoužívají jej k provedení tvrdého úvěrového dotazu.

Klíčové otázky:

1. Existuje riziko používání kreditní karmy?
Kreditní karma je považována za legitimní společnost, takže riziko je minimální. Mějte však na paměti, že váš věřitel může používat mírně odlišné kreditní skóre.

2. Mohu zkontrolovat své kreditní skóre bez SSN?
Ano, můžete požádat o bezplatnou kreditní zprávu od hlavních agentur pro vykazování úvěrů předložením písemné žádosti.

3. O jaké informace žádá kreditní karma?
Credit Karma vyžaduje osobní údaje, jako je vaše jméno, adresa, datum narození a poslední čtyři číslice vašeho SSN.

4. Mohu použít kreditní karmu bez SSN?
Ne, platný SSN je povinen se zaregistrovat pro kreditní karmu a otevřít kreditní výdaje na karmu nebo uložit účet.

5. Proč Credit Karma žádá o id?
Mohou požádat o ID, aby potvrdila vaši identitu a bezpečně získala vaše kreditní skóre za osobní doporučení.

6. Mohu zkontrolovat něčí kreditní skóre bez jejich znalostí?
Obecně nemůžete, pokud nesloužíte jako legální zástupce nebo vládní agentura s konkrétními povoleními.

7. Co mohu použít místo SSN pro kredit?
Jako formu identifikace pro úvěrové žádosti můžete použít jednotlivé identifikační číslo daňového poplatníka (ITIN).

8. Je bezpečné vstoupit do mé SSN na kreditní karmu?
Ano, Credit Karma nebude provádět tvrdý úvěrový dotaz a vaše informace bude zabezpečit.

Proč Credit Karma žádá o SSN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje riziko používání kreditní karmy

Je úvěrová karma legitimní a bezpečná kreditní karma je považována za legitimní společnost, která poskytuje informace o kreditním skóre, která je stejná nebo blízká vašemu skóre FICO. Váš věřitel může použít mírně odlišné kreditní skóre k posouzení vás jako dlužníka, jako jsou experianská data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zkontrolovat kreditní skóre bez SSN

Na první pohled: Chcete -li zkontrolovat svou kreditní historii bez SSN, můžete požádat o bezplatnou úvěrovou zprávu od hlavních agentur pro vykazování úvěrů předložením písemné žádosti.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace žádá kreditní karma

Aby Credit Karma fungovala, musí přizpůsobit vaši identitu s vaším úvěrovým souborům TransUnion a Equifax. Chcete -li to provést, budete muset poskytnout webu několik osobních údajů, včetně vašeho jména, adresy a data narození. Budete také požádáni o poskytnutí posledních čtyř číslic čísla sociálního zabezpečení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít kreditní karmu bez SSN

Musíte se zaregistrovat na kreditní karmu, abyste otevřeli úvěr karma výdaje na výdaje nebo uložení účtu. Pokud nemáte platné číslo sociálního zabezpečení, nebudete se moci zaregistrovat do kreditní karmy. *Bankovní služby poskytované společností MVB Bank, Inc., Člen FDIC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Credit Karma žádá o ID

Sledujeme vás e -mailem a zašleme vám odkaz na zabezpečený odkaz na nahrávání souborů pro nahrávání dokumentů, abychom potvrdili vaši identitu. Proč potřebujete mé informace, vaše informace nám umožňují bezpečně načíst vaše kreditní skóre a poskytovat personalizovaná doporučení na základě vašeho úvěrového profilu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zkontrolovat něčí kreditní skóre, aniž by to věděl

Za určitých okolností mohou vládní agentury požádat o vaši kreditní zprávu bez vašeho povolení. Obecně platí, že průměrný občan nemůže zkontrolovat kreditní zprávu někoho jiného, ​​pokud slouží jako legální proxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu použít místo SSN pro kredit

Chcete -li požádat o úvěr, budete potřebovat formu identifikace přijaté bankou, která vydává kreditní kartu. V mnoha případech to může být individuální identifikační číslo daňových poplatníků. Použití ITIN namísto SSN neznamená, že je obtížnější získat schválení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné vstoupit do SSN na Credit Karma

Nebudeme používat váš SSN k provedení tvrdého úvěrového dotazu a poskytnutí těchto informací při otevírání úvěrových výdajů na karmu nebo uložení účtu nebude mít dopad na vaše kreditní skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo zničit vaše kreditní skóre, aniž byste věděli

V některých případech může být podnikatel nebo subjekt schopen vytáhnout vaši kreditní zprávu, aniž by vás požádal, a aniž byste s ní souhlasili, například zjistit, zda jste předem schváleni pro konkrétní finanční nabídku. Ale v tomto scénáři se budete dívat na měkký dotaz ve vaší kreditní zprávě, ne tvrdý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli někdo zkontroloval mé kreditní skóre

Když požádáte o kopii své úvěrové zprávy, uvidíte seznam kohokoli, kdo požádal o vaši kreditní zprávu v minulém roce, včetně všech zaměstnavatelů nebo potenciálních zaměstnavatelů, kteří v posledních dvou letech požádali o účely zaměstnání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dát své SSN online

Neposílejte SSN prostřednictvím elektronického zařízení

Nikdy nezadejte svůj SSN do e -mailu nebo okamžité zprávy a pošlete ji. Většina takových zpráv může být zachycena a čtena. Nenechávejte také hlasovou schránku, která zahrnuje vaši SSN. Pokud potřebujete někoho kontaktovat a dát jim své číslo, je nejlepší to udělat osobně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné poskytovat SSN v aplikaci online kreditní karty

Pokud získáte e -mail, který vám nabízí kreditní kartu a možná požádáte o vaše číslo sociálního zabezpečení, nepředpokládejte, že je legitimní a nesdílejte žádné informace. Pokud máte zájem o nabídku, zavolejte na banku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co srazí vaše kreditní skóre

Tvrdé dotazy, chybějící platba a maximalizace karty zranila vaše kreditní skóre. Ale existují i ​​jiné chyby, které to mohou opravdu tankovat. Tady je, čemu se vyhnout. Obsah na této stránce je přesný k datu vysílání; Některé z našich partnerových nabídek však mohly vypršet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik bodů váš kredit klesne při podávání žádosti o kreditní kartu

pět bodů

Zatímco přesný dopad se může lišit od případu k případu, obecně řečeno, můžete očekávat, že vaše skóre klesne asi o pět bodů pokaždé, když požádáte o novou kreditní kartu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo ukrást vaši identitu, pokud znají vaše kreditní skóre

Může někdo ukrást vaši identitu s vaší kreditní zprávou, že vaše kreditní zpráva obsahuje mnoho osobních údajů, takže je to zlatý důl pro zloděje identity. S kopií vaší zprávy v ruce by mohl být schopen vidět potenciální podvodník: celé jméno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku dát poslední 4 číslice SSN

I když je důležité být vždy bezpečný a chytrý o tom, komu dáváte SSN, poslední čtyři čísla SSN jsou nejdůležitější pro ochranu. Z tohoto důvodu se doporučuje nesdílet s nikým, nezahrnout do e -mailů a nepoužívat jej jako svůj bezpečnostní kolík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo přistupovat k mému bankovnímu účtu s mým číslem sociálního zabezpečení

Může někdo přistupovat k mému bankovnímu účtu s mým číslem sociálního zabezpečení ne, protože byste museli poskytnout ještě více osobních údajů, abyste ověřovali svou identitu, jako je fyzický důkaz vašeho pasu, ID, řidičského průkazu atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje kreditní karta bez SSN kreditní skóre

Můžete získat kreditní skóre bez SSN. Ačkoli ve většině případů je vyžadováno číslo sociálního zabezpečení, některé banky nabízejí speciální kreditní karty pro ty, kteří nemají SSN. To může pomoci vybudovat vaši kreditní historii a FICO nebo jiná kreditní skóre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné dát poslední 4 číslice SSN

Poskytnutí někomu poslední čtyři číslice vašeho SSN by mohlo vést k krádeži identity, protože to je přímý způsob, jak nejvíce poškodit vaše finanční informace. Proč banky a další oficiální instituce často požadují pouze poslední čtyři číslice vašeho SSN, aby potvrdily vaši identitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je způsob, jak ublížit vašemu kreditnímu skóre

Provádění pozdní platby

Vaše historie plateb na úvěrových a úvěrových účtech může hrát významnou roli při výpočtu kreditních skóre; V závislosti na použitém bodovacím modelu může dokonce i jedna pozdní platba na účtu nebo půjčce na kreditní kartu vést ke snížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nejvíce bolí kreditní skóre

1. Historie plateb: 35% Vaše historie plateb nese největší váhu faktorů, které ovlivňují vaše kreditní skóre, protože odhaluje, zda máte historii splácení prostředků, které jsou vám zapůjčeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje kreditní skóre pokleslo o 40 bodů po vyplácení kreditní karty

Podobně, pokud splácíte dluh na kreditní kartě a zcela zavřete účet, vaše skóre by mohla klesnout. Je to proto, že váš celkový dostupný kredit je snížen, když uzavřete úvěr, což by mohlo mít za následek vyšší poměr využití kreditu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vaše kreditní skóre zvýšit o 50 bodů za měsíc

Pro většinu lidí se zvýšení kreditního skóre o 100 bodů za měsíc nestane. Pokud však platíte účty včas, odstraňte svůj spotřebitelský dluh, na svých kartách nespusťte velké zůstatky a udržujte kombinaci spotřebitele i zabezpečených půjček, může dojít ke zvýšení vašeho kreditu během několika měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda se používá můj SSN

Chcete -li zjistit, zda někdo používá váš SSN, zkontrolujte svou kreditní zprávu. Můžete to zkontrolovat online prostřednictvím ročníku.com, jediný autorizovaný web pro bezplatné úvěrové zprávy. Nebo můžete zavolat na jejich telefonní číslo na čísle 1-877-322-8228 a požádat o kopii zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou první známky krádeže identity

8 VAROVÁNÍ ZNAMENÍ Transakcí Bank nebo kreditní karty Krádež.Neznámé dotazy ve vaší kreditní zprávě.Neočekávané účty nebo prohlášení.Neočekávaný nedostatek účtů nebo prohlášení.Překvapivé kreditní skóre pokles.Popření úvěru nebo žádostí o úvěry.Volání od sběratelů dluhů.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes obtener un virus a través de un correo electrónico??
Next Post
Co je Synology SSL VPN?