15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký jazyk používá Android Studio?

Trong Tagy
[Silné] Ano, doporučuje se naučit Java před potápěním do vývoje Android Studio a Android App Development. Java je primární programovací jazyk používaný ve vývoji Android a silné pochopení Java usnadní pochopení konceptů a psaní efektivního kódu v Android Studio.[/silný]
[WPREMARK_ICON ICON = “Quote-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Strong] Jak se mohu naučit Java pro vývoj Android?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] K dispozici je několik zdrojů pro učení Java, konkrétně pro rozvoj Androidu. Některá doporučení zahrnují: [/b]
1. Online tutoriály a kurzy: Webové stránky jako Codecademy, Udemy a Coursera nabízejí programovací kurzy Java speciálně zaměřené na vývoj aplikací pro Android. Tyto kurzy poskytují postupné pokyny a praktická cvičení, která vám pomohou naučit se Java v souvislosti s vývojem Androidu.
2. Knihy: K dispozici je mnoho knih, které pokrývají programování Java pro vývoj aplikací Android, například „Java: Průvodce začátečníky“ Herbert Schildt a „Head First Java“ od Kathy Sierra a Bert Bates. Tyto knihy poskytují komplexní vysvětlení a příklady, které vám pomohou vybudovat silný základ v Javě.
3. Projekty cvičení: Jakmile máte základní porozumění Javě, zkuste vytvořit malé aplikace pro Android, abyste dále zlepšili své dovednosti. Tato praktická zkušenost vám umožní aplikovat to, co jste se naučili, a získat hlubší pochopení toho, jak se Java používá ve vývoji Android.
4. Připojte se k vývojářské komunitě: Zúčastněte se online fór a komunit, jako je přetečení zásobníku a komunita pro vývojáře Android, kde můžete klást otázky, sdílet znalosti a učit se od zkušených vývojářů.

[WPREMARK_ICON ICON = “Quote-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Strong] mohu použít C ++ v Android Studio?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] Ano, můžete použít C ++ v Android Studio. Android Studio poskytuje podporu pro nativní vývoj, což vám umožní psát kód C ++ spolu s kódem Java nebo Kotlin. Ve svých aplikacích pro Android můžete využít sílu knihoven C ++ a existujícího kódu, poskytovat optimalizace výkonu a přístup k funkčnosti nízké úrovně. Android Studio má vestavěné nástroje a šablony, které vám pomohou integrovat kód C ++ do vašich projektů Android.[/b]

[WPREMARK_ICON ICON = “Quote-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Strong] Jaké jsou výhody používání Kotlin ve vývoji Android?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] Některé výhody používání Kotlin ve vývoji Androidu zahrnují: [/b]
1. Interoperabilita: Kotlin je plně interoperabilní s Java, což vám umožňuje bez problémů používat existující kód Java a knihovny. KOTLIN můžete dokonce převádět kód založený na Javě pomocí vestavěných nástrojů ve studiu Android.
2. Stručná syntaxe: Kotlin má stručnější syntaxi ve srovnání s Java, což znamená. To vede ke zvýšené produktivitě a čitelnosti.
3. NULL BEZPEČNOST: Kotlin má vestavěné nulové bezpečnostní prvky, čímž se ve vašem kódu sníží šanci na výjimky z nulového ukazatele. Tato funkce pomáhá zlepšit kvalitu kódu a usnadňuje ladění.
4. Coroutines: Kotlin poskytuje prvotřídní podporu pro coroutines, což umožňuje efektivnější a asynchronní programování. Coroutines usnadňuje psaní kódu, který zpracovává dlouhodobé úkoly bez blokování hlavního vlákna.
5. Podpora nástrojů: Android Studio má vynikající podporu pro Kotlin, s funkcemi, jako je dokončení kódu, vlákno a ladění speciálně přizpůsobené pro vývoj Kotlin. To usnadňuje psaní, testování a údržbu kódu Kotlin v aplikacích Android.

[WPREMARK_ICON ICON = “Quote-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Silné] Jaké jsou nevýhody používání kotlin ve vývoji Android?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] Některé nevýhody používání Kotlin ve vývoji Androidu zahrnují: [/b]
1. Křivka učení: Pokud již jste obeznámeni s Javou, může se učení Kotlin zpočátku vyžadovat určité úsilí. Ačkoli Kotlinova syntaxe je jednodušší a stručnější, představuje nové koncepty a funkce, které se musíte naučit.
2. Čas kompilace: Kotlin kód může mít o něco delší doba kompilace ve srovnání s Java. Pro většinu projektů by to neměl být významný problém, ale stojí za to zvážit ve velkých projektech nebo při použití konkrétních funkcí Kotlin.
3. Kompatibilita knihovny: Zatímco Kotlin je plně interoperabilní s Java, některé knihovny třetích stran nemusí mít oficiální podporu Kotlin nebo mohou mít omezenou dokumentaci. To se však stává méně problémem, protože Kotlin získává popularitu v komunitě pro rozvoj Androidu.
4. Podpora komunity: Ačkoli Kotlin získal značnou popularitu, velikost její komunity je ve srovnání s Java stále menší. To znamená, že nalezení konkrétních řešení nebo knihoven zaměřených na komunitu může být o něco náročnější.
5. Rizika včasného adopce: Kotlin je ve srovnání s Java relativně nový. Zatímco Kotlin je již široce používán ve vývoji Androidu, stále mohou existovat některé hrany nebo neobvyklé scénáře, kde je Java lepší volbou.

[WPREMARK_ICON ICON = “Quote-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Strong] Existují nějaké programovací jazyky jiné než Java a Kotlin, které lze použít pro vývoj Android?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] Ano, existují i ​​jiné programovací jazyky, které lze použít pro vývoj Androidu, včetně: [/b]
1. C#: Xamarin vám umožňuje vyvíjet aplikace pro Android pomocí programovacího jazyka C#. Xamarin používá přístup sdílené kódové základny, kde píšete většinu kódu v C# a poté použijte API specifická pro platformu pro přístup k funkcím Androidu.
2. JavaScript: Můžete vytvořit aplikace pro Android pomocí JavaScript Frameworks, jako je React Native nebo Nativescript. Tyto rámce vám umožňují psát kód napříč platformami pomocí JavaScriptu, který je poté zkompilován do nativního kódu Android.
3. DART: Flutter je oblíbený rámec pro budování nativních aplikací pro Android a iOS pomocí programovacího jazyka DART. DART umožňuje rychlejší vývoj a poskytuje bohatou sadu knihoven a nástrojů pro budování krásných a výkonných aplikací.
4. LUA: Corona SDK je rámec pro vývoj her, který používá programovací jazyk LUA. Zatímco se primárně zaměřuje na vývoj her, můžete také vytvořit další typy aplikací pomocí Corona SDK.


[b] Výběr mezi Kotlin a Java závisí na vašich konkrétních potřebách a preferencích. Zde je několik faktorů, které je třeba zvážit při rozhodování: [/b]
1. Znalost: Pokud již máte zkušenosti s Javou, může být držení Java přirozenou volbou, protože vám umožňuje využít vaše stávající znalosti. Učení Kotlin však může být cenným doplňkem vaší sady dovedností.
2. Interoperabilita: Kotlin je plně interoperabilní s Java, což znamená, že oba jazyky můžete smíchat v jednom projektu. Pokud máte velkou kódovou základnu nebo existující knihovny Java, používání Kotlin vám umožní těžit z jeho funkcí a přitom využívat stávající kód Java.
3. Požadavky na projekt: Zvažte specifické požadavky vašeho projektu. Kotlin vyniká v oblastech, jako je stručná syntaxe, nulová bezpečnost a korály, což z něj činí skvělou volbu pro nové projekty nebo projekty, které z těchto funkcí mohou těžit. Pokud však máte specifické závislosti nebo knihovny třetích stran, které podporují pouze Javu, může být praktičtější vybrat si Java z důvodů kompatibility.
4. Komunita a zdroje: Kotlin získal významnou podporu komunity a stal se preferovaným jazykem pro rozvoj Androidu pro mnoho vývojářů. Má rostoucí ekosystém knihoven, nástrojů a zdrojů, které mohou usnadnit a efektivnější vývoj.
5. Budoucí trendy: Popularita Kotlinu stále roste a více společností ji přijímá pro rozvoj Androidu. Naučit se Kotlin může vaše dovednosti odolávat budoucnosti a otevřít nové příležitosti na rozvoji Android Development.

[WPREMARK_ICON ICON = “QUOTE-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Strong] Je možné vyvinout aplikace pro Android pomocí Pythonu?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] Ano, je možné vyvinout aplikace pro Android pomocí Pythonu. Existují rámce jako Kivy a Beeware, které vám umožňují vytvářet aplikace mezi platformami pomocí Pythonu jako primárního programovacího jazyka. Tyto rámce poskytují nástroje a knihovny pro přístup k API API ANDROID Platform a vytvářet rozhraní UI, která nativně běží na zařízeních pro Android. Stojí však za zmínku, že Python není výchozí jazyk pro vývoj Android a většina aplikací Android je psána v Javě nebo Kotlin. Použití Pythonu pro vývoj Androidu může mít určitá omezení a vyžadovat další nastavení a konfiguraci.

[WPREMARK_ICON ICON = “Quote-Left-2-Solid” Width = “32” Height = “32”] [Strong] Proč by si někdo vybral Java nad Pythonem pro vývoj Android pro Android?[/Strong] [/wpremark_icon]
[B] Existuje několik důvodů, proč by si někdo mohl vybrat Java nad Pythonem pro vývoj Androidu: [/B]
1. Výkon: Java je obecně rychlejší a efektivnější než Python, protože se jedná o kompilovaný jazyk. To může být důležité pro aplikace náročné na zdroje nebo kritické výkony.
2. Ekosystém a knihovny: Java má bohatý ekosystém knihoven a rámců speciálně navržených pro rozvoj Androidu. V Javě je psáno mnoho populárních knihoven a rámců pro Android, což usnadňuje jejich integraci do vaší aplikace.
3. Nástroje a podpora komunity: Java je primárním jazykem pro rozvoj Androidu po mnoho let a v důsledku toho má robustní podporu nástrojů a velkou komunitu. To znamená, že můžete najít rozsáhlou dokumentaci, tutoriály a komunitní podporu pro Android se sídlem v Javě.
4. Trh práce: Protože Java je de facto jazykem pro rozvoj Androidu po dlouhou dobu, existuje vyšší poptávka po vývojách Java na trhu práce. Výběr Java může zvýšit vaše šance na nalezení možností rozvoje systému Android.
5. Křivka učení: Zatímco Python má jednodušší a stručnější syntaxi, Java má strukturovanější a přísnější syntaxi. Učení Java může poskytnout pevný základ v programovacích principech a konceptech, které mohou být cenné v různých oblastech mimo rozvoj Androidu.


Jaký jazyk používá Android Studio?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký jazyk kódování se používá ve studiu Android

Android Studio poskytuje prvotřídní podporu pro Kotlin. Má dokonce vestavěné nástroje, které vám pomohou převést kód založený na Javě na Kotlin. Nástroj pořadu Kotlin BYTECODE vám umožňuje vidět ekvivalentní kód založený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Android Studio Python

Java nebo Kotlin je výchozí jazyk, který Android Studio podporuje pro vývoj. Většina projektů strojového učení/hlubokého učení je však vyvíjena v Pythonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Android Studio pouze pro Java

Píšete aplikace Android v programovacím jazyce Java pomocí IDE s názvem Android Studio. Na základě softwaru pro inteligenci JetBrainsů je Android Studio IDE navržený speciálně pro vývoj Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Android Studio C++

Pro nové projekty vytváří Android Studio vzorek zdrojového souboru C ++, nativní lib. CPP a umístí jej do adresáře SRC/Main/CPP/.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám se naučit kotlin nebo Java

Pro kohokoli, kdo má existující zkušenosti s vývojáři, bude porozumění a učení Kotlin téměř bez námahy. Kotlinova syntaxe a design jsou snadno pochopitelné a přesto velmi silné používat. To je klíčový důvod, proč Kotlin překonal Javu jako jazyk pro vývoj aplikací pro Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kotlin jednodušší než Java

Java je složitější programovací jazyk, přesto je snazší se učit. Kotlin je jasnější, ale také flexibilnější a široce použitelnější, což ztěžuje jeho zvládnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sestavit aplikace pro Android s Pythonem

Jednoznačná odpověď na tuto otázku je – ano. Je možné vyvinout aplikaci založenou na Androidu pomocí Pythonu. Tato technologie je navíc omezena pouze na Python; Ve skutečnosti můžeme vyvinout aplikace Android v různých programovacích jazycích jiných než Java.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Java lepší než Python

Java je obecně rychlejší a efektivnější než Python, protože se jedná o kompilovaný jazyk. Jako interpretovaný jazyk má Python jednodušší a stručnější syntaxi než Java. Může vykonávat stejnou funkci jako Java v menších řádcích kódu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám se naučit Java před Android Studio

Core Java. To jsou základy, které se musíte naučit, než se dostanete do vývoje aplikací pro Android. Zaměřte se na učení objektově orientovaného programování, abyste mohli svůj program rozdělit na moduly a napsat opakovaně použitelný kód.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vytvořit mobilní aplikaci s C++

Nativní aplikace C ++ pro zařízení pro iOS, Android a Windows můžete vytvořit pomocí nástrojů pro křížové platformy dostupné ve Visual Studio. Mobilní vývoj s C ++ je pracovní vytížení dostupné ve instalačním programu Visual Studio.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Android napsán v Java nebo C++

Jáva

Oficiálním jazykem pro vývoj Androidu je Java. Velké části Androidu jsou psány v Javě a její API jsou navrženy tak, aby se nazývaly primárně z Java. Je možné vyvinout aplikaci C a C ++ pomocí sady Android Native Development Kit (NDK), ale není to něco, co Google propaguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Kotlin nenahrazuje Java

Krátká odpověď zní, že Kotlin Code je bezpečnější a stručnější než Java Code a že soubory Kotlin a Java mohou koexistovat v aplikacích pro Android, takže Kotlin je nejen užitečný pro nové aplikace, ale také pro rozšíření stávajících aplikací Java Java.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Java nahradil Kotlin

Je to snadné, protože design Kotlina umožňuje jednoduchou konverzi z Java s promyšlenou interoperabilitou. Tento design umožnil, aby Jetbrains dodal komunitu vývojářů J2K, Java do Kotlin Converter, který přichází s inteligentním/Android Studio.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Kotlin není populární jako Java

Ačkoli jak programovací jazyky Kotlin, tak Java poskytují spoustu dokumentace, je mnohem snazší najít potřebný návod pro Javu, protože se používá delší dobu. Dalším důvodem, proč je Kotlin méně populární než Java, je to, že v Javě je psáno mnoho existujících kódových zásad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kotlin lepší než Python

Kotlin umožňuje psaní nejmenšího kódu, a proto zlepšuje výkon aplikace. Snadnost adopce-Je velmi snadné přesunout práci s aplikací pro Android do Kotlin. Podporuje funkční programování – Kotlin podporuje funkční programování tím, že vývojářům umožňuje rychle a rychle zpracovávat úkoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je c ++ nebo Java těžší

Většina odborníků vám řekne, že Java se snadněji učí. Je to novější jazyk než C ++ a není tak složitý ve svých principech nebo provedení. Je však třeba zvážit více než křivka učení jazyka. Výběr programovacího jazyka přichází na to, co s ním chcete dělat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Netflix psán v Pythonu

Netflix využívá notebook Jupyter, což je webová aplikace s otevřeným zdrojovým kódem, která se používá pro vývoj Pythonu spolu s nteraktem (rozšíření pro Jupyter) ve velkém měřítku. Je známo, že Jupyter je populární pro analýzu dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Java nebo Kotlin snazší

Java je složitější programovací jazyk, přesto je snazší se učit. Kotlin je jasnější, ale také flexibilnější a široce použitelnější, což ztěžuje jeho zvládnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Java zastaralá pro Android

Java je nejvhodnější pro vytváření aplikací pro Android, protože je nezávislý na platformě, a v důsledku toho aplikace Java fungují na jakékoli platformě. Java má své vlastní runtime prostředí, Java Runtime Environment a také API. Hlavní část aplikací pro Android je založena na Javě, což je jeden z nejpopulárnějších jazyků na GitHubu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít Java nebo C ++ pro vývoj mobilních zařízení

C ++ se používá více ve velkém rozvoji, jako je pro banky nebo vlády, zatímco Java vytváří více spotřebních produktů, jako jsou aplikace, software a videohry. Java je ideální pro vytváření jednoduchých mobilních aplikací, takže pokud je vaším ideálním úkolem stát se tvůrcem aplikací na volné noze, Java je místo, kde byste měli začít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vytvořit Apple App s C++

Nativní aplikace C ++ pro zařízení pro iOS, Android a Windows můžete vytvořit pomocí nástrojů pro křížové platformy dostupné ve Visual Studio. Mobilní vývoj s C ++ je pracovní vytížení dostupné ve instalačním programu Visual Studio.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Android stále používá Java

Java je nejvhodnější pro vytváření aplikací pro Android, protože je nezávislý na platformě, a v důsledku toho aplikace Java fungují na jakékoli platformě. Java má své vlastní runtime prostředí, Java Runtime Environment a také API. Hlavní část aplikací pro Android je založena na Javě, což je jeden z nejpopulárnějších jazyků na GitHubu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Android stále naprogramován v Javě

Aktuální verze Androidu používají nejnovější jazyk Java a jeho knihovny (ale ne plné grafické uživatelské rozhraní (GUI) frameworks), nikoli implementaci Java Apache Harmony, které používaly starší verze. Zdrojový kód Java 8, který pracuje v nejnovější verzi Androidu, lze vyrobit tak, aby fungoval ve starších verzích Androidu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Kotlin není populární

Kotlin stále není dobře zavedený. Komunita jeho vývojáře je tedy velmi malá ve srovnání s jinými programovacími jazyky. Koltinové testuje slabé vzorce, takže je velmi komplikované číst kód. Kotlinova vznešená křivka učení a měnící se týmy jsou způsobeny přísnou syntaxí jazyka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Java mrtvá po Kotlin

Ne, Java nezemře kvůli jazyku Kotlin. Ve skutečnosti byla konkurence s Kotlinem a dalšími jazyky pro Java dobrá. V posledních letech se Java jazyk vyvíjel rychleji než dříve. V každé nové verzi se přidávají některé zpravodajské zdroje, z nichž některé jsou podobné stávajícím zdrojům Kotlin.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Dónde se usa el sensor infrarrojo??
Next Post
Je Google Nest Hub tablet?