15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zabráním IE v přesměrování na okraj?

Souhrn:

1. Jak mohu vypnout internetový průzkumník na přesměrování Edge: Nastavte zásadu RedirectSitesFrominterNetExplorRereReredRectMode tak, aby bylo možné a vyberte deaktivaci v rozbalovacím stavu pod možnostem.

2. Proč je Internet Explorer automaticky otevírá hranu: V některých verzích Windows Internet Explorer uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím.

3. Jak donutím URL, aby se otevřela v IE místo okraje: Přejděte do Nastavení, klikněte na výchozí prohlížeč a v části Compatibility Explorer Internet Explorer Nastavte možnost umožnit opětovné načtení webů v režimu Internet Explorer (IE režim).

4. Jak se dostanu z režimu kompatibility IE na okraji: Klikněte na tlačítko Restartu, poté přejděte na tlačítko Nastavení a další (elipsis), vyberte výchozí prohlížeč a změňte nastavení „Nechte Internet Explorer Otevřít web v Microsoft Edge“.

5. Jak zastavím hranu v únosu prohlížeče: Otevřená hrana, vyberte nabídku vpravo, přejděte na Nastavení, vyberte Oprávnění na webu, vyberte oznámení a odeberte každý web uvedený v povolení.

6. Jak se zbavím přesměrování prohlížeče: Zkontrolujte nainstalovaný seznam programů, zda nejsou podezřelé aplikace způsobující přesměrování a odstraňte je.

7. Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu: Microsoft se spoléhá na tlačítko taktiku, rozbité konfigurace, únosy prohlížeče a konfliktní nastavení mohou mít dopad na výchozí preference programu.

8. Jak mohu donutit URL k otevření v průzkumníku: Klepněte pravým tlačítkem myši na odkaz a vyberte možnost IE Možnost.

Otázky:

1. Jak mohu vypnout internetový průzkumník na přesměrování Edge? Chcete -li deaktivovat přesměrování, nastavte zásadu RedirectSitesFrolinterNexplorRereReReReRerentMode tak, aby bylo možné a vyberte deaktivaci v rozbalovacím možnostech pod možností.

2. Proč Internet Explorer automaticky otevřený okraj? Microsoft je navrhl, aby spolupracovali pro lepší zážitek z prohlížení, zejména pro nekompatibilní weby a nejnovější webové technologie.

3. Jak mohu namísto okraje otevřít adresu URL v IE? V nabídce Nastavení, pod výchozím prohlížečem, vyberte Povolit povolení, aby se weby načtěly v režimu Internet Explorer (IE režim) v sekci kompatibility Internet Explorer.

4. Jak mohu ukončit režim kompatibility na okraji? Klikněte na tlačítko restartu, přejděte na tlačítko Nastavení a další (elipsis), vyberte výchozí prohlížeč a změňte nastavení „Nechte Internet Explorer Otevřít web v Microsoft Edge“.

5. Jak mohu zabránit tomu, aby Edge převzal můj prohlížeč? Otevřená hrana, přejděte na Nastavení, vyberte oprávnění na webu, vyberte oznámení a odeberte každý web uvedený v povolení.

6. Jak odstraním přesměrování prohlížeče? Zkontrolujte, zda nainstalovaný seznam programů pro podezřelé aplikace, což způsobuje přesměrování a odinstalujte je.

7. Co způsobuje, že se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu? K tomuto problému mohou všechny přispět kstitativní taktika Microsoft, rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení.

8. Jak mohu udělat URL otevřenou v průzkumníku? Klepněte pravým tlačítkem myši na odkaz a měla by existovat možnost jej otevřít v režimu IE.

Jak zabráním IE v přesměrování na okraj?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout Internet Explorer na Edge Remirect

Zakázat přesměrování na Microsoft Edge

Nastavte politiku RedirectSitesFrominterNexplorerRereReRerentMode tak, aby byla povolena a poté v rozbalovacích možnostech v rámci možností: Přesměrování nekompatibilních webů z Internet Explorer na Microsoft Edge, vyberte Zakázat deaktivaci. Toto nastavení přestane přesměrovat přesměrování, jakmile se politika projeví.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Internet Explorer automaticky otevírá hranu

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit URL, aby se otevřela v IE místo okraje

Vyberte Nastavení. Klikněte na výchozí prohlížeč ze seznamu napravo. V sekci kompatibility Internet Explorer nastavte možnost umožnit opětovné načtení webů v režimu Internet Explorer (IE režim).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu z IE Režim kompatibility

Klikněte na tlačítko Restart. Zpět pod nastavením a další (elipsis) tlačítko, vyberte Výchozí prohlížeč. V sekci „Internet Explorer Compatibility“ změňte nastavení „Nechte Internet Explorer Otevřít web v Microsoft Edge“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zastavím hranu v únosu mého prohlížeče

Otevřená hrana, vyberte nabídku vpravo a vyberte Nastavení. Vyberte nabídku a poté vyberte oprávnění webu. Vyberte oznámení. V povolení pro každý uvedený web vyberte možnosti (tři tečky vpravo) a vyberte Odebrat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím přesměrování prohlížeče

Prvním krokem odstranění viru přesměrování Google je kontrola nainstalovaného seznamu programů, může existovat podezřelá aplikace způsobující přesměrování. Klikněte na start a zadejte ovládací panel klikněte na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu donutit URL, aby se otevřela v průzkumníku

Jednoduše klepněte pravým tlačítkem myši na odkaz, který potřebujete spustit v IE, a vyberte jej na kartě IE Režim viz na následujícím snímku obrazovky. Jakmile jste otevřeli kartu IE, získáte výzvu, která vám umožní vždy otevřít tuto konkrétní adresu URL v IE režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit odkaz na otevření v režimu Internet Explorer

Abychom umožnili zážitky z místního seznamu webů, mohou uživatelé přejít na okraj URL: // Nastavení/DefaultBrowser a nastavit umožňující znovu načtěn v režimu Internet Explorer, aby to umožnilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout režim kompatibility IE 11 na okraji

Chcete -li vypnout režim kompatibility, naleznete v následujících krocích: Otevřete prohlížeč IE 11.Stisknutím tlačítka F12 na klávesnici otevřete podokno IE Developer Tools.Vyberte kartu Emulace.Vyberte Edge (výchozí) z režimu dokumentu.Vyberte Default z rozbalení řetězce agenta uživatele.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit režim kompatibility

Změnit nastavení zobrazení kompatibility

Otevřete Internet Explorer pro plochu, klikněte na nástroje a poté klikněte na Nastavení kompatibility. Do pole Settings Zobrazit na pohledu kompatibility přidejte problematickou adresu URL webových stránek a poté klikněte na Přidat. Zobrazení kompatibility je zapnutý pro tento jediný web, pro tento konkrétní počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prohlížeč stále chodí na okraj

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit automatickému přesměrování prohlížeče

Zastavte přesměrování v Chromelaunch Chrome a stiskněte tři tečky v pravém horním rohu.Vyberte „Nastavení.„Stiskněte„ Zabezpečení a soukromí “v levé nabídce.Vyberte „Nastavení webu.„Přejděte dolů a vyberte„ Vyskakovací okna a přesměrování.„Ujistěte se, že je vybrána.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje přesměrování prohlížeče

Přesměrování prohlížeče jsou považovány za nejvíce rozzlobenou část mít v počítači únosu prohlížeče nebo adware. Přesměrování prohlížeče však může také nastat, když navštívíte několik podezřelých webových stránek a pádu obětí jejich skriptů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak trvale deaktivuji Microsoft Edge

Jedním z nejjednodušších způsobů deaktivace Microsoft Edge je jednoduše změna výchozího prohlížeče na jiný prohlížeč nainstalovaný na vašem zařízení. Díky tomu budou odkazy a některé soubory zobrazené v prohlížeči se automaticky otevřou ve vaší požadované aplikaci místo výchozího nastavení na Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se odkazy neotevírají v Internet Explorer

Pokud je problém způsoben poškozeným nebo nekompatibilním nastavením nebo doplňky pro průzkumník internetového průzkumu, můžete problém obvykle vyřešit resetováním nastavení internetového průzkumníka do výchozího nastavení. Když resetujete nastavení Internet Explorer, všechna předchozí nastavení se ztratí a nelze je obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Open Internet Explorer v Chrome

A jeho název je karta Internet Explorer odtud na této metodě je super jednoduché, co musíte udělat, je stisknout na tlačítko Add to Chrome Blue a poté jednoduše kliknutím na Add Add Add Appest potvrďte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení otevřeného odkazu

Vymažte výchozí nastavení aplikace OPEZPEČENÍ APPLACE VAŠE TELEFONOVÁNÍ.Klepněte na aplikace.Klepněte na aplikaci, kterou již nechcete být výchozí. Pokud to nevidíte, nejprve klepněte na všechny aplikace nebo informace o aplikaci.Ve výchozím nastavení klepněte na Otevřít.Vypněte otevřené podporované odkazy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím režim kompatibility IE na okraji

Povolte režim IE na Microsoft Edgeopen Edge na Windows 10.Klikněte na Nastavení a další (elipsis) tlačítko v pravém horním rohu.Vyberte možnost Nastavení.Klikněte na výchozí prohlížeč.V sekci kompatibility internetového průzkumníka zapněte přepínač přepínače Internet Explorer Režis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak donutím IE 11 do režimu kompatibility

Otevřete internetový průzkumník (tj. 11) Stiskněte na klávesnici ALT, takže se objeví panel nabídek. Klikněte na kartu Nabídka nástrojů. Vyberte možnost Nastavení kompatibility.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak donutím IE běžet v režimu kompatibility

Změnit nastavení zobrazení kompatibility

Otevřete Internet Explorer pro plochu, klikněte na nástroje a poté klikněte na Nastavení kompatibility. Do pole Settings Zobrazit na pohledu kompatibility přidejte problematickou adresu URL webových stránek a poté klikněte na Přidat. Zobrazení kompatibility je zapnutý pro tento jediný web, pro tento konkrétní počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu režim kompatibility IE 11

Klikněte na tlačítko Nastavení a další (elipsis) v pravém horním rohu. Vyberte možnost Nastavení. Klikněte na výchozí prohlížeč. V části „Internet Explorer Compatibility Compatibility“ zapněte „Povolte, aby se weby načtěly v režimu Internet Explorer“, přepínač tak, aby umožnil režim IE na okraji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přinutí IE11 do režimu kompatibility

1) Klikněte na tlačítko Windows a do nabídky Start zadejte internetový průzkumník. IE11 se objeví. Vyberte jej. Dále klikněte na nástroje > Nastavení kompatibility > Klikněte na Přidat k ručnímu přidání webu v režimu kompatibility.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit odkazy na přechod na Microsoft Edge

Přejděte do nastavení systému Windows (ikona ozubeného ozubeného ozubeného ozubeného zařízení na tlačítku Start v nabídce Start) > Aplikace > Výchozí aplikace a změnit výchozí prohlížeč podle vašeho výběru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prohlížeč automaticky přesměruje

Většinu času jsou přesměrování škodlivých prohlížečů způsobeno únosci prohlížeče, typem malwaru, který může modifikovat chování vašeho prohlížeče bez souhlasu. K naskenování a odstranění únosu prohlížeče a další typy malwaru z vašeho systému můžete použít nouzovou soupravu Emsisoft Emsisoft pro skenování a odstranění únosů prohlížeče a další typy malwaru.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reinicio mi teclado inalámbrico Genie??
Next Post
Jaké kamery vycházejí v roce 2021?