15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je tu ponor ++?




Tinder Plus Plus

souhrn

Tinder Plus Plus je placený prémiový doplněk pro vaši současnou aplikaci Tinder, která nabízí různé prvotřídní funkce, včetně neomezeného přejetí, neomezených lajků, schopnosti znovu převíjet vaše poslední přejetí, 5 super lajků denně, 1 podporu za měsíc, pasové přejetí po celém světě a Zkušenosti bez reklam.

Klíčové body

1. Předplatné:
Chcete -li se přihlásit k odběru Tinder Plus Plus, Otevřete Tinder, klepněte na ikonu profilu a klepněte na nastavení. Vyberte Tinder Plus, Gold nebo Platinum.

2. Funkce: Tinder Plus Plus poskytuje neomezené přejetím, neomezené lajky, schopnost převinout váš poslední švih, 5 super lajků denně, 1 podporu za měsíc, pas, aby přejel po celém světě a bez reklam bez reklam a zážitek bez reklam.

3. Tinder Plus: Tinder Plus je základní úroveň předplatného a nejdostupnější plán. Stojí to 8 $.99 za měsíc pro uživatele do 30 let a nabízí stejné výhody za vyšší cenu pro uživatele nad 30 let (19 $.99).

4. Ceny: Náklady na Tinder Plus závisí na dobu trvání předplatného. Za jeden měsíc to stojí 7 $.99. Po dobu 6 měsíců jsou náklady 4 $ měsíčně. Po dobu 12 měsíců to stojí 2 $.67 za měsíc.

5. Nejlepší balíček: Tinder Platinum je nejlepší, pokud plánujete používat exkluzivní funkce dostupné v této úrovni. Jinak mohou být lepší možnosti Tinder Plus nebo zlato.

6. Ceny založené na věku: Když byl spuštěn Tinder Plus, byl na základě věku uživatele rozdíl v ceně. Starší uživatelé (nad 30) zaplatili 19 $.99, zatímco mladší uživatelé zaplatili 9 $.99. Tato praxe čelila právním problémům.

7. Hodnota Tinder Plus: Zda Tinder Plus stojí za to pro vás, závisí na vašich potřebách. Pokud často necestujete nebo je to jedno, kdo vidí váš profil, nemusí být nutné prémiové funkce.

8. Ceny pro uživatele nad 30 let: Uživatelé nad 30 placených 19 $.99 pro Tinder Plus v U.S., zatímco mladší uživatelé zaplatili 9 $.99.

Otázky a odpovědi

  1. Jak získám Tinder Plus plus?
  2. Chcete -li se přihlásit: Otevřete Tinder, klepněte na ikonu profilu a poté klepněte na Nastavení. Vyberte Tinder Plus, Gold nebo Platinum.

  3. Co dělá Tinder Plus plus?
  4. Tinder Plus Plus nabízí prvotřídní funkce, jako je neomezená přejetí, neomezené lajky, převinutí vašeho posledního švihnutí, 5 super lajků denně, 1 podporu za měsíc, pas, aby přejel po celém světě a žádné reklamy a žádné reklamy a žádné reklamy a žádné reklamy a žádné reklamy a žádné reklamy.

  5. Je tam Tinder Plus?
  6. Ano, Tinder Plus je základní úroveň předplatného a nejdostupnější plán. Náklady se liší v závislosti na věku.

  7. Kolik stojí Tinder Plus?
  8. Náklady na Tinder Plus se liší v závislosti na dobu předplatného. Může se pohybovat od 7 $.99 za měsíc na 2 $.67 za měsíc pro různé doby trvání.

  9. Který balíček Tinder je nejlepší?
  10. Tinder Platinum je nejlepší, pokud plánujete používat exkluzivní funkce dostupné v této úrovni; Jinak může být vhodnější Tinder Plus nebo zlato.

  11. Kolik stojí Tinder plus podle věku?
  12. Náklady na Tinder Plus závisí na věku uživatele. Starší uživatelé obvykle platí vyšší cenu, například 19 $.99, zatímco mladší uživatelé mohou platit 9 $.99.

  13. V roce 2023 stojí Tinder Plus?
  14. Závisí to na vašich potřebách a preferencích. Zvažte faktory, jako je to, jak často cestujete a kvalita vašeho profilu, abyste zjistili, zda pro vás stojí za to Tinder Plus.

  15. Kolik stojí Tinder plus pro uživatele nad 30?
  16. Tinder plus stojí $ 19 $.99 pro uživatele nad 30 v U.S., zatímco mladší uživatelé platí 9 $.99.


Existuje Tinder ++?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám Tinder Plus plus

Přihlásit se k odběru: Otevřete Tinder.Klepněte na ikonu profilu a poté klepněte na Nastavení.Vyberte Tinder Plus®, Gold nebo Platinum.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá Tinder Plus plus

To, co je Tinder Plus Tinder Plus, je placený prémiový doplněk pro vaši aktuální aplikaci Tinder, která nabízí prvotřídní funkce, jako je neomezené přejetím, neomezené lajky, převinutí vašeho posledního přejetí, 5 super lajku denně, 1 posílení za měsíc, pas, aby přejel po celém světě a žádné reklamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tam Tinder Plus

Tinder Plus je základní úroveň předplatného a nejdostupnějším plánem tří. V současné době jsou náklady 8 $.99 za měsíc pro mladší uživatele, ale získáte slevu, pokud si zakoupíte dvouleté nebo roční předplatné (může se lišit podle regionu). Pokud máte více než 30, budete muset zaplatit 19 $.99 pro přístup ke stejné výhody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Tinder Plus

Pokud si chcete koupit jeden měsíc Tinder plus náklady uživatelé 7 $.99. Pokud si chcete koupit Tinder Plus po dobu 6 měsíců, cena je 4 $ měsíčně. Konečně, nákup Tinder Plus po dobu 12 měsíců nebo rok, stojí 2 $.67 za měsíc. Náklady na Tinder Plus určitě stojí za to!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který balíček Tinder je nejlepší

Tinder Platinum je nejlepší, pokud plánujete používat tyto tři funkce dostupné pouze v této úrovni. Jinak byste měli raději platit za nižší úroveň jako plus nebo zlato. Řekněme, že jste v posteli, která přejíždí na Tinderovi, stejně jako jeden, a pak uvidíte vyskakovací okno: upgrade na Tinder Platinum, říká. Zpráva před porovnáním!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí Tinder plus podle věku

Po spuštění Tinder Plus nebyla diskriminace věku pro předplatné tajemství. V u.S., Swipers starší než 30 platí 19 $.99, zatímco mladší uživatelé zaplatili 9 $.99. Po zavádění uživatel Tinder žaloval společnost za diskriminaci věku podle státního práva v Kalifornii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí Tinder plus za to 2023

Pokud necestujete často nebo je to jedno, kdo vidí váš profil, možná platíte za prémiové funkce, které opravdu nepotřebujete. Upgrade na Tinder Plus nezaručuje, že získáte více zápasů. Pokud váš bio a fotografie nejsou prvotřídní, můžete ztrácet peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je Tinder plus přes 30

19 $.99

V u.S., Swipers starší než 30 platí 19 $.99, zatímco mladší uživatelé zaplatili 9 $.99.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou různá členství v Tinder

Tinder Plus®Tinder Gold ™ Tinder Platinum ™

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to zaplatit za Tinder Gold

Je to levnější než platina, ale dražší než plus. Tinder Gold zahrnuje vše v Tinder Plus, stejně jako 5 super lajků týdně, 1 bezplatný podporu za měsíc a přístup k vašim lajkům/top tipů. Tinder Gold může stát za to pro lidi, kteří jsou pohodlně používají aplikaci často.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 50leté používat Tinder

Tinder nemá systém vnitřní bezpečnosti, takže teoreticky může kdokoli kliknout na váš profil Tinder a zjistit, kdo jste, kam žijete, jakou školu jste chodili nebo pracovali – nic není mimo limity!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Použijte 35 let

Dospělí ve věku 33 až 44 let s největší pravděpodobností použili aplikaci pro sociální seznamování, protože 19 procent respondentů z této věkové skupiny potvrdilo, že jsou současnými uživateli. Tinder je jednou z nejpopulárnějších lokalizačních neformálních seznamovacích aplikací ve Spojených státech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je VIP Tinder

V zásadě je to prémiová služba, která dává Swipers všechny stejné funkce, které již jsou k dispozici prostřednictvím Tinder Plus (Passport, který vám umožní setkat se s lidmi v jiných zemích, neomezené lajky, pět super lajků denně, jedna podpora za měsíc – plus nová funkce volá ráda Vy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik lidí ve skutečnosti platí za Tinder Gold

A je to jen větší: Tinder v úterý oznámil, že v posledním čtvrtletí přidal více než 500 000 předplatitelů po celém světě, za celkem více než pět milionů lidí, kteří platí za Tinder Gold nebo levnější Tinder Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 40 příliš starých na čmeláka

Sečteno a podtrženo na Bumble Je to skvělé místo pro zahájení online seznamovací cesty přes 40. Tam jsem našel nejvíce dat, měl nejvíce sex – a také nejvíce zklamání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 50 příliš starý na čmelák

A zda je nebo není starší. Znamená, že můžete nebo nemůžete dobře používat Bumble, chlapi, velmi jednoduchá odpověď na může 50leté, kteří používají Bumble, samozřejmě ano, samozřejmě ano. Jakákoli věková skupina může použít Bumble the Big

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 47 příliš starý na Tinder

Tinder (otevírá se na nové kartě) se může zdát jako poslední místo k nalezení data, pokud máte více než 40. Je známo, že je aplikace pro připojení pro mladší lidi, ale spousta starších daterů měla úspěch s Tinderem. Takže to není beznadějné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je Tinder Plus vs Gold

Tinder Gold: Toto předplatné má všechny funkce Tinder Plus, ale s větší kontrolou nad vaším profilem a výběrem fotografií. Každý den uvidíte nejlepší tipy. Funkce zabijáka: Přistupujete k vaší balíčku a zjistíte, kdo vás už měl rád. Všechny tyto potenciální zápasy po ruce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používají milionáři Tinder

Někteří milionáři také hledají správný zápas. Aby věci udržely vážnější, dávají přednost tomu, aby šli pro Tinder Select, který je navržen tak, aby prospíval populárním a bohatým. Ale někteří by mohli vstoupit do veřejného fondu a vybrat si ten nejlepší. Někteří milionáři raději nepoužívají seznamovací aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to, že se za to za to za to, chlapa

Je to levnější než platina, ale dražší než plus. Tinder Gold zahrnuje vše v Tinder Plus, stejně jako 5 super lajků týdně, 1 bezplatný podporu za měsíc a přístup k vašim lajkům/top tipů. Tinder Gold může stát za to pro lidi, kteří jsou pohodlně používají aplikaci často.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, jestli někdo platí za po Tinder Gold

Dokážete říct, zda někdo má potahovací zlato, lidé mohou vidět, jestli máte obecně po Tinder Gold, ne. Pokud však použijete Tinder Gold ke změně vaší polohy nebo věku, způsob, jakým se zobrazuje Tinder, může lidem poskytnout vodítko, že používáte prémiový účet Tinder.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 50 příliš starý na závěs

Hinge se zaměřuje na propojení lidí pro dlouhodobé vztahy, bez ohledu na věk. Udržujte to jednoduché s krátkými výzvami, pošlete podobně a komentář k něčímu profilu, pokud vás to přitahuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do 50 let používají čmelák

A zda je nebo není starší. Znamená, že můžete nebo nemůžete dobře používat Bumble, chlapi, velmi jednoduchá odpověď na může 50leté, kteří používají Bumble, samozřejmě ano, samozřejmě ano. Jakákoli věková skupina může použít Bumble the Big

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K jaké věkové skupině je závěs

Podobně jako u jiných seznamovacích aplikací je většina uživatelů Hinge Millennials. Ale pamatujte, že je to docela široké věkové rozpětí. Zhruba polovina uživatelů Hinge je mezi 18-29, další největší skupina, s téměř další polovinou uživatelské základny je 30-49.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká věková skupina nejvíce používá Bumble

Podle údajů o průzkumu dubna 2020 u dospělých ve Spojených státech 10 procent respondentů ve věku 30 až 44 let v současné době používá Bumble. Dospělí ve věku 18 až 29 let s největší pravděpodobností použili aplikaci sociálního seznamování, protože 13 procent respondentů z této věkové skupiny potvrdilo, že jsou současnými uživateli.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa A ++ AM mejor calificación??
Next Post
Jak přeměňuji bitcoiny na hotovost?