15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč můj hulu žije na mé televizi?



Hulu Live Odstraňování problémů

souhrn

1. Restartováním nebo přeinstalací aplikace Hulu ve vaší inteligentní televizi můžete často vyřešit problémy, jako je zmrazení, vyrovnávání nebo chybové zprávy.

2. Jak sledovat živou televizi na Hulu: Spusťte aplikaci HULU, klikněte na živou televizi, klikněte na tříkruhovou ikonu v levém dolním rohu hráče hráče během přehrávání na Hulu.com, vyberte kanál, který chcete sledovat, a Hulu načte živý televizní kanál.

3. Pokud můžete sledovat, jak Hulu žije v telefonu, ale ne na televizi: Zkontrolujte, zda vaše televize podporuje nejnovější aplikaci Hulu a zda splňuje požadavky na kompatibilitu.

4. Pokud nemůžete Hulu žít na své televizi Samsung: Zkontrolujte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a vyčistěte mezipaměť aplikací v nastavení televize.

5. Pokud Hulu Live nenačítá: Zkontrolujte aktualizace aplikace a systému, vymažte mezipaměť a data prostřednictvím nabídky Nastavení zařízení.

6. Pokud vaše streamovací služby nepracují na vaší televizi: Napájení resetujte svůj modem/router odpojením napájecího kabelu po dobu 60 sekund.

7. Kolik televizorů může sledovat Hulu Live: S předplatným Hulu + Live TV můžete sledovat až na dvě obrazovky současně. Přidání možnosti neomezeného obrazovky umožňuje současně streamovat více zařízení.

Otázky

  1. Proč moje hulu žije na mé chytré televizi?
  2. Restartujte nebo znovu nainstalujte aplikaci Hulu ve vaší chytré televizi. Pokud problém přetrvává, kontaktujte podporu Hulu.

  3. Jak mohu na své televizi přimět Hulu Live Work?
  4. Chcete-li sledovat živou televizi na Hulu, spusťte aplikaci, přejděte do živé televize, klikněte na tříkrovskou ikonu, vyberte kanál a aplikace načte živý televizní kanál.

  5. Proč mohu sledovat, jak Hulu žije na svém telefonu?
  6. Zkontrolujte, zda vaše televize podporuje nejnovější aplikaci Hulu. Používejte zařízení, která splňují požadavky na kompatibilitu pro přístup k funkcím a obsahu Hulu.

  7. Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung?
  8. Ověřte, zda váš televizní model Samsung je oficiálně podporován Hulu. Vymažte mezipaměť aplikací v nastavení televizoru a vyřeší problémy s výkonem.

  9. Proč není moje Hulu Live načítání?
  10. Zkontrolujte aktualizace HULU a systému. Vymažte mezipaměť a data aplikace a uvolníte prostor.

  11. Proč moje streamovací služby nefungují na mé televizi?
  12. Proveďte výkonový reset vašeho modemu/routeru k vyřešení problémů s připojením k internetu.

  13. Kolik televizorů může sledovat Hulu Live?
  14. Hulu + Live TV umožňuje simultánní streamování až na dvě obrazovky. Přidejte možnost neomezeného obrazovky pro více současných proudů.


Proč můj hulu nebude pracovat na mé televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hulu žije na mé chytré televizi

Restartováním nebo přeinstalací aplikace Hulu ve vaší inteligentní televizi můžete často vyřešit problémy, jako je zmrazení, vyrovnávání nebo chybové zprávy. Pokud žádný z těchto kroků nefunguje, můžete kontaktovat podporu Hulu pro další pomoc.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na své televizi přimět Hulu Live Work

Jak sledovat živou televizi na aplikaci Hululaunch v Hulu.Na domovské obrazovce klikněte na živou televizi.Poté během přehrávání na Hulu klikněte na tříkruhovou ikonu v levém dolním rohu hráče.com.Vyberte kanál, který chcete sledovat.Pak Hulu načte živý televizní kanál, který jste vybrali.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mohu sledovat, jak Hulu žije na svém telefonu

Ahoj! Pokud nemůžete najít show nebo film na konkrétním zařízení, zkontrolujte, zda zařízení podporuje nejnovější aplikaci Hulu: https: // hulu.TV/_devices. Tato zařízení vám umožňují přístup k všem funkcím Hulu a jakýkoli obsah, který se přihlašuje k odběru-včetně živého televizního a prémiového doplňkového obsahu. Snad to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung

Některé televizní modely Samsung nemusí být plně kompatibilní s aplikací Hulu. Ověřte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a zkontrolujte požadavky na kompatibilitu. Mezipaměť aplikace Hulu může být poškozena, což vede k problémům s výkonem. Vymažte mezipaměť aplikace v nastavení televize Samsung.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje Hulu Live načítání

Zkontrolujte aktualizace aplikace a systému: Chcete -li zkontrolovat aktualizace HULU, navštivte úložiště aplikací vašeho zařízení. Chcete -li zkontrolovat aktualizace systému, navštivte nabídku nastavení zařízení. Vymazat mezipaměť a data: V nabídce Nastavení zařízení můžete obvykle vymazat mezipaměť/data. Tento krok odstraňuje dočasné soubory, aby pomohl uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje streamovací služby nefungují na mé televizi

Power Resetujte svůj modem/router. Problémy s připojením k internetu jsou často vyřešeny po provedení resetování energie. Pokud máte samostatný modem a směrovač, power resetujte obě zařízení. Odpojte napájecí kabel do svého modemu/routeru a počkejte asi 60 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může sledovat Hulu Live

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude moje televize fungovat s Hulu Live

Můžete sledovat Hulu + Live TV na každém zařízení, které podporuje standardní streamovací službu Hulu, včetně Apple TV, Roku, Amazon Fire TV Devices, PS5, PS4, All Modern Xbox Consols, vybrat Samsung, LG a Vizio Smart TVS, Nintendo Switch, a více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím Hulu z mého telefonu k televizi

1 obsazení z aplikace Huluopen App.Stiskněte tlačítko obsazení.Vyberte zařízení, do kterého byste chtěli odeslat obsah Hulu ze seznamu, který se objeví.Vyberte televizní pořad nebo film, který byste chtěli sledovat.Přehlídka nebo film, který jste vybrali, by nyní mělo hrát na zařízení, které je připojeno k televizi, kterou jste vybrali dříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Hulu Live na televizi Samsung

Hulu podporuje televizory Samsung od roku 2016 nebo novějších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Hulu Live na všech chytrých televizích

Nejnovější aplikace Hulu pracuje ve většině hlavních chytrých televizorů a hráčů. Obsah si můžete prohlédnout v televizi pomocí aplikací Hulu Apple TV a Hulu Live TV Roku. A můžete také sledovat Hulu na Amazon Fire Stick a další zařízení Amazon Casting, jako je Google Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu Live má tolik problémů

Clear Hulu’s Cache

Mnoho problémů Hulu se vyskytuje v důsledku ukládání do mezipaměti, zejména pro ty, kteří používají více zařízení. Když Hulu synchronizuje vaše data napříč všemi vašimi zařízeními, existuje šance, že se vaše mezipaměť bude poškodit, pokud připojení k internetu není stabilní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje chytrá televize streamuje

Stiskněte a podržte tlačítko napájení na dálkovém ovladači, dokud se televizor nezapne a poté znovu zapnuto. Odpojte televizi z energetické zásuvky a počkejte 30 sekund, než ji připojíte zpět. Jakmile se vaše televize restartuje, zkuste znovu použít aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj proud nenačítá

Proč se toky Twitch načítají za předpokladu, že Twitch (dceřiná společnost Amazon) nemá žádné problémy se serverem, důvod, proč se toky, které se snažíte sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat, jak Hulu žije ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Hulu Live na více televizích

Kolik zařízení může streamovat živou televizi současně s Hulu The Base Base Hulu + Live TV Package vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky současně, pokud upgradujete na možnost doplňku Ometovaných obrazovek za 9 $ 9 $.99, máte doma neomezené obrazovky a 3 na cestách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete použít s Hulu Live TV

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů lze přihlásit do Hulu Live

dvě obrazovky

Jako předplatitel živého televize budete moci streamovat ze dvou obrazovek současně . Pokud však máte velkou rodinu s různými televizními vkus, může být pro vás perfektní doplněk k neomezenému obrazovce perfektní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj telefon k televizi

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Hulu Live na jakékoli chytré televizi

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké televizory mohou použít Hulu Live

Můžete sledovat Hulu + Live TV na každém zařízení, které podporuje standardní streamovací službu Hulu, včetně Apple TV, Roku, Amazon Fire TV Devices, PS5, PS4, All Modern Xbox Consols, vybrat Samsung, LG a Vizio Smart TVS, Nintendo Switch, a více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení je potřebné pro živou televizi Hulu

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu Live stále spadne

Řešení 2: Vymazat mezipaměť a data

Ačkoli dočasné soubory a data jsou pro celkové představení užitečné, někdy mohou poškozené soubory způsobit, že Hulu sráží po celou dobu. Je tedy vhodné vyčistit data a mezipaměť, když vaše hulu neustále spadne. Krok 1. Otevřete televizi a poté přejděte do nastavení > Aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč žádná z mých streamovacích služeb nefunguje

Vymažte mezipaměť a data aplikace pro streamování. Pokud má aplikaci pro streamování přihlášení k účtu, odhlaste se a poté se přihlaste zpět do aplikace. Ujistěte se, že televizní software byl aktualizován na nejnovější verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč televizní streamování nefunguje

Vaše internetové vybavení (modem a router) jsou zastaralé, poškozeny nebo nefungují správně. Váš poskytovatel internetových služeb (ISP) má technické problémy nebo je jinak přetížen provozem. Rychlost internetového balíčku postrádá šířku pásma na podporu kvality videa, které se snažíte streamovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo sé qué remoto de puerta de garaje es compatible??
Next Post
Můžete připojit CPI s Alexou?