15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opvarmning i overgangsperioden: Fordelene ved pejs og kakkelovne med varmelagring

Opvarmning i overgangsperioden med pejs eller kakkelovn Fordele

Varme solstråler i løbet af dagen og frost og kolde fødder igen om natten – det er det, der kendetegner overgangsperioden. Mange mennesker spørger sig selv, hvordan lejligheden kan opvarmes optimalt i denne periode. Ifølge statistikker genererer den gennemsnitlige husstand omkring 40 procent af de årlige varmeudgifter mellem marts og november. Da centralvarmen ikke kan håndtere de stærke temperatursvingninger på en energieffektiv måde, er det værd at investere i praktisk ekstravarme. Pejsen og kakkelovne med varmelagring er ideelle til opvarmning i overgangsperioden. De udstråler hyggelig varme og kan også score med et moderne design.

Hvorfor er ekstra opvarmning nyttig i overgangsperioden??

Kakkelovn ekstra varme i overgangsperioden

Store temperaturændringer er typiske for overgangsfaserne mellem årstiderne. Om foråret kan for eksempel daglige temperaturer overstige 20 grader Celsius, hvorimod de om aftenen svinger mellem 0 og 5 grader. På grund af klimaændringer skifter årstiderne også på længere sigt, hvilket kan resultere i inkonsekvent vejr i maj eller endda juni. For at undgå frysning, når der er temperaturanomalier, giver ekstra opvarmning mening.

Ved opvarmning i overgangsperioden anbefaler eksperterne at tilbyde selektiv opvarmning i stedet for at bruge et fuldt varmesystem. De konstant stigende energipriser gør pejse og kakkelovne mere og mere attraktive i disse dage. I forhold til elektricitet, olie og gas forbliver priserne på brænde næsten uændrede, og den strålingsvarme, der genereres af det, har en god effekt på helbredet.

Opvarmning i overgangsperioden med kakkelovn

Opvarmning i overgangsperioden med kakkelovn strålevarme

At tænde for varmen, slukke den igen er irriterende og spilder mange penge og energi. Pejs og kakkelovne med varmelagring er et økonomisk alternativ. Den producerede varme lagres og frigives tilbage i rummet over en periode på flere timer. Denne funktion er især nyttig til opvarmning i overgangsperioden, da du kun bør varme en gang om dagen.

Sådan en opvarmer er ikke kun praktisk, men kan også være et rigtigt blikfang i stuen. Kakkelovnen er indbegrebet af hygge og hygge og passer til enhver indretningsstil. Pejsen og kakkelovne fra Biofire er for eksempel kendetegnet ved et traditionelt design og moderne teknologi og kan designes efter individuelle ønsker. på biofire-katalog.de Ud over professionel rådgivning kan du også få et katalog med et stort udvalg af Biofire kakkelovnsmodeller gratis.

Fordelene ved en pejs eller kakkelovn med varmelagring

Brændeovn varmelagring ideel til opvarmning i overgangsperioden

Varm hurtigt op uden overophedning

Hurtig varme er særlig vigtig i overgangsperioden. Kakkelovnen varmes hurtigt op og afgiver stråling af varme til rummet med det samme. Hvis den også har en lagermasse, er opvarmning en gang om dagen fuldstændig tilstrækkelig. Da den frigivne varme frigives med en tidsforsinkelse, er overophedning af rummet udelukket.

behagelig varme kakkelovn moderne

Sund strålevarme

De fleste almindelige radiatorer opvarmer luften direkte og tørrer den dermed ud, hvilket er sundhedsskadeligt. Pejs og kakkelovne arbejder derimod med strålevarme. De genererede varmestråler opvarmer overflader og kroppe i rummet, såsom vægge eller møbler. Strålevarme anses for at være den sundeste måde at varme på, fordi den ligner solens stråler.

Miljøvenlig opvarmning i overgangsperioden

Hvis du opvarmer med en pejs eller kakkelovn i overgangsperioden, kan ikke kun varmeudgifter reduceres, men også skadelige CO2 -emissioner. CO2 frigivet, når træet brændes, er kun så meget som træet absorberes i sin vækstfase. Opvarmning med pejs eller kakkelovn kan således beskrives som klimaneutralt og miljøvenligt.

Opvarmning i overgangsperioden kakkelovn varmelagring

Individuelt værelse design

Pejse, kakkelovne og skorstensovne sikrer komfort og kan tilpasses ethvert anlæg. For at bestemme ovnens nøjagtige størrelse beregnes varmebehovet i de opvarmede rum. Designmæssigt er mulighederne næsten ubegrænsede. Du kan vælge mellem et traditionelt eller moderne look og dermed designe lejligheden efter dine individuelle ønsker.

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer