15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Můžete odstranit IE 11?

Shrnutí článku: Deaktivace Internet Explorer 11 a přechod na Microsoft Edge

1. Mohu deaktivovat internetový průzkumník 11?
Ano, můžete deaktivovat Internet Explorer 11 tím, že přejdete na počítačovou konfiguraci/administrativní šablony/komponenty Windows/Internet Explorer a dvojitým kliknutím na „Zakázat Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč.”

2. Je internetový průzkumník 11 stále potřebný?
Ano, Internet Explorer 11 je poslední hlavní verzí Internet Explorer, ale již není podporován pro určité operační systémy. Microsoft vybízí uživatele k přechodu na Microsoft Edge s režimem Internet Explorer (IE).

3. Bude IE 11 odinstalován z Windows 10?
Ne, Internet Explorer 11 nebude zcela odinstalován z Windows 10, protože jeho motor je stále vyžadován pro spuštění režimu IE v Microsoft Edge. Vizuální odkazy na IE 11 však budou odstraněny v budoucích aktualizacích.

4. Jak deaktivuji IE 11 na Windows 10 Home?
Chcete -li deaktivovat Internet Explorer 11 na Windows 10, postupujte podle těchto kroků:
– Hledat a vyberte ovládací panel.
– Nastavit zobrazení podle: do velkých ikon.
– Vyberte zapínání nebo vypnutí funkcí otočení Windows.
– Přejděte dolů a najděte Internet Explorer 11 a zaškrtněte zaškrtnutí políčka.
– Klikněte na tlačítko OK a počkejte na dokončení procesu.

5. Proč se Microsoft Edge otevírá místo Internet Explorer?
V některých verzích Windows se společnost Microsoft Edge automaticky uvádí na nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. To zajišťuje nejlepší zážitek z procházení pro uživatele.

6. Proč můj internetový průzkumník stále chodí na Microsoft Edge?
Pokud uživatel navštíví web nekompatibilní s Internet Explorer, je automaticky přesměrován na Microsoft Edge. Skupinové zásady lze nakonfigurovat tak, aby deaktivovaly toto automatické přesměrování.

7. Jaký je nejlepší prohlížeč, který nahradí Internet Explorer 11?
Microsoft Edge je doporučeným prohlížečem, který nahradí Internet Explorer 11. Nabízí zlepšené zabezpečení, soukromí, rychlost a snadné použití.

8. Jak dlouho bude Microsoft podporovat Internet Explorer 11?
Aplikace Internet Explorer 11 Desktop vymkla podporu určitých operačních systémů 15. června 2022. Konkrétní časové osy podpory se však mohou lišit v závislosti na operačním systému a verzi.

Otázky a odpovědi:

1. Mohu deaktivovat internetový průzkumník 11? Jak?
Ano, můžete deaktivovat Internet Explorer 11. Chcete-li tak učinit, přejděte na počítačovou konfiguraci/administrativní šablony/komponenty Windows/Internet Explorer a poklepejte na „Zakázat Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč“

2. Je internetový průzkumník 11 stále nutný?
Ano, Internet Explorer 11 je poslední hlavní verzí Internet Explorer, ale některé operační systémy ji již nepodporují. Společnost Microsoft doporučuje přechod na Microsoft Edge s režimem Internet Explorer (IE).

3. Bude internet Explorer 11 zcela odstraněn z Windows 10?
Ne, Internet Explorer 11 nebude zcela odstraněn z Windows 10. Jeho motor je stále vyžadován pro spuštění režimu IE v Microsoft Edge. Vizuální odkazy na IE 11 však budou odstraněny v budoucích aktualizacích.

4. Jak mohu deaktivovat Internet Explorer 11 na Windows 10 Home?
Chcete -li deaktivovat Internet Explorer 11 na Windows 10 Home, postupujte podle těchto kroků:
– Hledat a vyberte ovládací panel.
– Nastavit zobrazení podle: do velkých ikon.
– Vyberte zapínání nebo vypnutí funkcí otočení Windows.
– Přejděte dolů a najděte Internet Explorer 11 a zaškrtněte zaškrtnutí políčka.
– Klikněte na tlačítko OK a počkejte na dokončení procesu.

5. Proč je Microsoft Edge otevřen místo Internet Explorer?
V některých verzích Windows se Microsoft Edge automaticky otevírá pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. To zajišťuje lepší zážitek z prohlížení.

6. Proč můj internetový průzkumník neustále přesměruje na Microsoft Edge?
Při návštěvě webu nekompatibilního s Internet Explorer jsou uživatelé automaticky přesměrováni na Microsoft Edge. Toto přesměrování lze nakonfigurovat nebo deaktivovat pomocí skupinových zásad.

7. Jaký je doporučený prohlížeč pro nahrazení internetového průzkumníka 11?
Microsoft Edge je doporučeným prohlížečem, který nahradí Internet Explorer 11. Nabízí zlepšené zabezpečení, soukromí, rychlost a snadné použití.

8. Jak dlouho bude Microsoft podporovat Internet Explorer 11?
Aplikace Internet Explorer 11 Desktop vymkla podporu určitých operačních systémů 15. června 2022. Konkrétní časové osy podpory se však mohou lišit v závislosti na operačním systému a verzi.

Můžete odstranit IE 11?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu deaktivovat internetový průzkumník 11

Zakázat Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč

Přejděte na konfiguraci počítače/administrativní šablony/komponenty Windows/Internet Explorer. Poklepáním na deaktivace Internet Explorer 11 jako samostatný prohlížeč.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je internetový průzkumník 11 stále potřebný

Ano, Internet Explorer 11 je poslední hlavní verzí Internet Explorer. Desktopová aplikace Internet Explorer 11 vymkla podporu pro určité operační systémy od 15. června 2022*. Zákazníci se vyzývají, aby se přestěhovali do Microsoft Edge s režimem Internet Explorer (IE).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude IE 11 odinstalován z Windows 10

Internet Explorer 11 nebude zcela odinstalován na počítačích Windows 10, protože jeho motor je stále vyžadován pro spuštění režimu IE v Microsoft Edge. Microsoft však uvedl, že všechny vizuální odkazy IE 11 na Windows 10 budou odstraněny nadcházejícím aktualizací úterý z června 2023 úterý.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji IE11 na Windows 10 Home

Jak deaktivovat Internet Explorer v systému Windows 10Search a vybrat ovládací panel.Nastavit zobrazení podle: do velkých ikon.Vyberte zapínání nebo vypnutí funkcí otočení Windows.Přejděte dolů a najděte Internet Explorer 11 a zrušte zaškrtnutí políčka a klikněte na tlačítko OK.Počkejte, až bude proces dokončen.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Microsoft Edge otevírá místo Internet Explorer

V některých verzích Windows Internet Explorer automaticky uvádí Microsoft Edge pro nekompatibilní weby nebo při přístupu k nejnovějším webovým technologiím. Inženýři společnosti Microsoft navrhli dva vestavěné prohlížeče, aby pracovali v tandemu, aby zajistili, že uživatelé mají nejlepší zážitek z prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj internetový průzkumník stále chodí na Microsoft Edge

Když uživatel přejde na web, který je nekompatibilní s Internet Explorer, bude automaticky přesměrován na Microsoft Edge. Tento článek popisuje uživatelský zážitek pro přesměrování a zásady skupiny, které se používají k konfiguraci nebo deaktivaci automatického přesměrování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší prohlížeč, který nahradí Internet Explorer 11

Microsoft Edge

Microsoft Edge je rychlejší a bezpečnější prohlížeč doporučený společností Microsoft. Microsoft Edge s vylepšeným zabezpečením, soukromí, rychlostí a snadným použitím převyšuje zážitek, který jste se seznámili s Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude Microsoft podporovat Internet Explorer 11

Internet Explorer (IE) 11 Desktop Application ukončila podporu pro semi-roční kanál Windows 10 15. června 2022. Zákazníci jsou povzbuzováni, aby se přesunuli na Microsoft Edge s režimem IE. Jděte sem a dozvíte se více. IE režim umožňuje zpětnou kompatibilitu a bude podporován prostřednictvím nejméně 2029.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když Internet Explorer odešel do důchodu

Ukončení podpory prohlížeče znamená, že opravy chyb a aktualizace zabezpečení již nedojde. To zvyšuje riziko bezpečnosti a funkčnosti nefunguje podle očekávání. Pro více informací o odchodu do důchodu IE11 navštivte webové stránky společnosti Microsoft.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Internet Explorer stále v mém počítači

Hlavním důvodem pro vedení Internet Explorer v systému Windows 10 je provozování webových stránek na základě starších technologií HTML, které nejsou nebo nesprávně podporovány v Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám odinstalovat Internet Explorer z Windows 10

Jak můžete vidět z našeho malého experimentu, je bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 10, jednoduše proto, že jeho místo již zaujala Microsoft Edge. Je také přiměřeně bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 8.1, ale pouze pokud máte nainstalovaný další prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstranit internetový průzkumník jako výchozí prohlížeč na Windows 10

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Microsoft Edge v převzetí internetového průzkumníka

Zakázat přesměrování na Microsoft Edge

Nastavte politiku RedirectSitesFrominterNexplorerRereReRerentMode tak, aby byla povolena a poté v rozbalovacích možnostech v rámci možností: Přesměrování nekompatibilních webů z Internet Explorer na Microsoft Edge, vyberte Zakázat deaktivaci. Toto nastavení přestane přesměrovat přesměrování, jakmile se politika projeví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit hranu v nahrazení internetového průzkumníka

[Windows 11/10] Jak povolit/zakázat režim Internet Explorer v Microsoft Edgeopen Microsoft Edge.Klikněte na [Výchozí prohlížeč] ③.V rámci povolení, aby se weby objevily v režimu Internet Explorer (tj. Režim) ④, můžete vybrat potřebné nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním průzkumníkovi v prodlení k okraji

Chcete -li zastavit Internet Explorer v automatickém otevírání Microsoft Edge, přejděte na kartu Advanced v možnostech internetu a zrušte zaškrtnutí zaškrtnutí boxu vedle „nechte internetový průzkumník otevřít weby v Microsoft Edge“. Použijte změny a restartujte Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký prohlížeč mohu použít místo Internet Explorer

Microsoft Edge je rychlejší a bezpečnější prohlížeč doporučený společností Microsoft. Microsoft Edge s vylepšeným zabezpečením, soukromí, rychlostí a snadným použitím převyšuje zážitek, který jste se seznámili s Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co lidé používají místo Internet Explorer

Top 10 alternativ k Internet Explorerchrome.Mozilla Firefox.Apple Safari.Opera.Statečný.Žehlička.Chromium.Prohlížeč duchů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když IE již není podporováno

Uživatelé stále uvidí ikonu Internet Explorer na svých zařízeních (například na hlavním panelu nebo v nabídce Start), ale pokud kliknou na otevřenou internetovou průzkumník, Microsoft Edge se místo toho otevře se snadným přístupem do režimu IE.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám odinstalovat Internet Explorer

Závěr. Jak můžete vidět z našeho malého experimentu, je bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 10, jednoduše proto, že jeho místo již zaujala Microsoft Edge. Je také přiměřeně bezpečné odstranit internetový průzkumník z Windows 8.1, ale pouze pokud máte nainstalovaný další prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude internetový průzkumník odstraněn z mého počítače

Internet Explorer má stále několik malých úmrtí. The "vizuální reference" do aplikace zůstane v systému Windows 10, dokud nebude odstraněna aktualizací zabezpečení kolem června 2023, podle dokumentu podpory společnosti Microsoft.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažete Internet Explorer

Všechny odkazy vedoucí k Internet Explorer jsou odstraněny z Windows. To znamená, že na to nenajdete žádnou zkratku a neexistuje způsob, jak spustit internetový průzkumník. Pokud ve vašem systému není nainstalován žádný jiný webový prohlížeč a pokusíte se otevřít webovou adresu URL, nic se nestane.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud odinstalujete Internet Explorer

Důvody pro deaktivaci internetu Explorer1 – místo na disku. Když je Internet Explorer vypnut, uvolníte se asi 150 MB na pevném disku.2 – Zabezpečení. Veškerý software a prohlížeče mají obecně zranitelnosti zabezpečení.3 – Méně položek nabídky. S povoleným Internet Explorer budou viditelné určité položky nabídky kontextu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji Internet Explorer

Pokud odstraníte Internet Explorer pomocí Disc, iExplore.Vstupní bod exe je odstraněn ze systému souborů, ale jeho vykreslovací motor, některé složky a klíče registru zůstávají v systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažete průzkumník

Všechny odkazy vedoucí k Internet Explorer jsou odstraněny z Windows. To znamená, že na to nenajdete žádnou zkratku a neexistuje způsob, jak spustit internetový průzkumník. Pokud ve vašem systému není nainstalován žádný jiný webový prohlížeč a pokusíte se otevřít webovou adresu URL, nic se nestane.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit Internet Explorer jako svého výchozího prohlížeče

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes usar DSLR para la transmisión??
Next Post
Co se stane, když útěk z vězení xbox one?