15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Originalt kokkeknivssæt – pladsbesparende design til små køkkener

Sushi kniv sæt design idé

En moderne Kokkens kniv sæt i en minimalistisk stil og pladsbesparende design har totalt fascineret os. Knivene imponerer ikke kun med deres ultramoderne look, men også med deres praktiske koncept.

Kokkeknivssæt – praktisk koncept sparer plads

Skærebrætdesign skåret tomatskiver

At Kokkens kniv sæt består af fire knive beregnet til kød, fisk, frugt og andre ingredienser. De passer ind i hinanden og fylder meget lidt. Let at pleje og ekstremt holdbar – de vil helt sikkert glæde alle hobbyskælver! Endnu mere – du kan bare pakke dette i din rygsæk på udflugter eller lange rejser. I dag er køkkenet et multifunktionelt rum – ofte en del af stuen. Så du kan tale med dine venner og familie, mens du laver mad – køkkenet skal selvfølgelig se repræsentativt ud. Det er vigtigt, især på en begrænset plads, at opvasken ikke fylder meget og er let at finde. Knivsættet er en garanti for, at du har hurtig adgang til alle knive på én gang og aldrig behøver at lede efter de enkelte knive.

Kokkeknivssæt – køkkenredskaber af høj kvalitet fra Schweiz

Knivsæt rustfrit stål moderne look

Kokkens knivsæt blev skabt af den unge og talentfulde designer  Mia Schmallenbach for den kendte producent Deglon designet. Mia voksede op i Indonesien og har studeret industrielt design i Bruxelles i de sidste seks år. Hun prøvede forskellige muligheder og varianter til knivsæt, indtil hun kom på ideen om at kombinere knivene i en enhed i stedet for at optisk adskille dem fra hinanden.

Det schweiziske firma Deglon er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1921. Den fremragende fremstilling og design af høj kvalitet er blevet et varemærke. I tæt samarbejde med unge og erfarne designere udvikler de forskellige innovative projekter – såsom knivsætmødet.

Knivsæt til det moderne køkken

Laks tilbereder hvidvin til aftensmad

Stilfuld kokskniv i rustfrit stål

Kokkekniv stilfuldt udseende moderne fremstilling

Fire knive til kød, brød, frugt og fisk

Frugtgrøntsagsbrød Frugtholder

Høj kvalitet og pladsbesparende

multifunktionelt kokkeknivssæt af høj kvalitet

Fås også i sort

Familiefest i sort farve designideer

Det moderne knivsæt fra Deglon

Holder Madlavning Oplevelse Køkken

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer