15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má synologie VPN?

Shrnutí článku: Synologie VPN

1. Je synologie VPN zdarma?
Každý produkt synologie, který podporuje VPN Plus, přichází s bezplatnou licenci. Chcete -li přidat další souběžné uživatelské účty bez dodatečných nákladů, jednoduše se přihlaste do Synology Router Manager (SRM) jako správce k aktivaci dalších volných licencí.

2. Jak mohu přistupovat k synologii VPN?
Vyberte „Použijte mé připojení k internetu (VPN)“. Zadejte IP adresu své synologie NAS v poli internetové adresy. Pojmenujte toto připojení VPN v poli názvu cíle. Zadejte své údaje o uživateli DSM a kliknutím na „Připojit“ se připojte k serveru VPN.

3. Potřebuji VPN pro své NAS?
Zařízení NAS je připojeno k vaší síti, takže všichni uživatelé mohou snadno přistupovat k souborům z centrálního umístění. S nainstalovanou VPN na vašem zařízení NAS bude veškerý provoz odeslán přes síť VPN, což zajistí, že vaše soubory zůstanou soukromé a zabezpečené.

4. Která VPN pracuje se synologií?
ExpressVPN je rychlá VPN pro Synology NAS s pokročilou sadou funkcí. Je kompatibilní se synologickými zařízeními a nabízí špičkové ochrany úniku dat a šifrování na trhu.

5. Je Synology SSL VPN bezpečná?
Synologie SSL VPN je rychlejší a jednodušší nastavit než tradiční protokoly VPN. Umožňuje zabezpečené připojení k místní síti.

6. Jak mohu nastavit VPN na svém NAS?
Nastavit VPN na zařízeních NAS:

  1. Zaregistrujte se do služby VPN, jako je Vyprvpn.
  2. Postupujte podle pokynů pro instalaci Vyprvpn na zařízení NAS.
  3. Spusťte aplikaci a přihlaste se s přihlašovacími údaji.
  4. Vyberte protokol VPN a umístění serveru a poté klikněte na „Připojit“.

7. Jak funguje Synologie VPN?
Server VPN je doplňkový balíček, který umožňuje vašemu synologii NAS stát se serverem VPN. Umožňuje uživatelům DSM přes internet přístup k zdrojům sdíleným v místní oblasti Synology Product Local Area Network.

8. Jak nastavím server Synology VPN?
Nastavit a nakonfigurovat Synology NAS jako server VPN:

  1. Přejděte do balíčků a nainstalujte balíček serveru VPN.
  2. Otevřete balíček serveru VPN.
  3. Přejděte na L2TP/IPSEC a vyberte “Povolit L2TP/IPSEC VPN Server”.
  4. Určete virtuální IP adresu serveru VPN v polích dynamické IP adresy nebo opusťte výchozí nastavení.

9. Mohu použít Synology VPN na více zařízeních?
Ano, můžete používat Synology VPN na více zařízeních, pokud jsou podporovány VPN Plus nebo balíčkem VPN nainstalovaného na vaší synologii NAS.

10. Jak bezpečná je Synology VPN?
Synology VPN poskytuje bezpečná připojení a zajišťuje, že soubory zůstanou soukromé a chráněny před neoprávněným přístupem.

Otázky:

1. Je synologie VPN zdarma?
Ano, každý synologický produkt, který podporuje VPN Plus, přichází s bezplatnou licenci.

2. Jak mohu přistupovat k synologii VPN?
Chcete -li získat přístup k Synologii VPN, vyberte „Použijte mé připojení k internetu (VPN)“ a zadejte požadovaná přihlašovací údaje.

3. Potřebuji VPN pro své NAS?
Ano, pro zařízení NAS je doporučena VPN, aby byla zajištěna zabezpečení a soukromí vašich souborů.

4. Která VPN pracuje se synologií?
ExpressVPN je populární služba VPN, která dobře funguje se zařízeními Synology NAS.

5. Je Synology SSL VPN bezpečná?
Ano, Synology SSL VPN poskytuje bezpečné připojení k místní síti.

6. Jak mohu nastavit VPN na svém NAS?
Chcete -li nastavit VPN na vaše NAS, zaregistrujte se do služby VPN, nainstalujte aplikaci VPN do svého NAS a nakonfigurujte nastavení připojení.

7. Jak funguje Synologie VPN?
Synologie VPN funguje tak, že umožňuje uživatelům DSM přístup k zdrojům sdíleným v místní oblasti produktu Synology produktu přes internet.

8. Jak nastavím server Synology VPN?
Chcete -li nastavit server Synology VPN, nainstalujte balíček serveru VPN na NAS Synology a podle toho nakonfigurujte nastavení.

9. Mohu použít Synology VPN na více zařízeních?
Ano, můžete použít Synology VPN na více zařízeních, pokud jsou podporovány balíčkem VPN Plus nebo VPN Server.

10. Jak bezpečná je Synology VPN?
Synologie VPN poskytuje bezpečná připojení a zajišťuje soukromí vašich souborů.

Má synologie VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je synologie VPN zdarma

Každý produkt synologie, který podporuje VPN Plus, přichází s bezplatnou licenci. Chcete -li přidat další souběžné uživatelské účty bez dodatečných nákladů, jednoduše se přihlaste do Synology Router Manager (SRM) jako správce k aktivaci dalších volných licencí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k synologii VPN

Vyberte možnost Použít mé připojení k internetu (VPN). Zadejte IP adresu své synologie NAS v poli internetové adresy. Pojmenujte toto připojení VPN v poli názvu cíle. Zadejte své údaje o uživateli DSM a klikněte na Připojte se připojte k serveru VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji VPN pro své NAS

Zařízení NAS je připojeno k vaší síti, takže všichni uživatelé mohou snadno přistupovat k souborům z centrálního umístění. S nainstalovanou VPN na instalaci NAS bude odeslán veškerý provoz přes síť VPN, což zajistí, že vaše soubory zůstanou soukromé a zabezpečené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která VPN pracuje se synologií

ExpressVPN – Fast VPN pro synologii NAS s pokročilou sadou funkcí. ExpressVPN je další služba VPN kompatibilní s synologií s působivou sadou funkcí. Nejvyšší ochrana úniku dat a šifrování na trhu je ideální pro synologii a další skladovací zařízení pro připojení k síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Synology SSL VPN bezpečná

Rychlejší a jednodušší nastavení než tradiční protokoly VPN, Synology SSL VPN umožňuje zabezpečené připojení k místní síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nastavit VPN na svém NAS

Jak nastavit VPN na NAS DeviceSsign Up pro službu VPN. Vyprvpn je rychlý a velmi zachovaný, bez třetích stran.Postupujte podle pokynů pro instalaci Vyprvpn na zařízení NAS.Spusťte aplikaci a přihlaste se s přihlašovacími údaji.Vyberte svůj protokol a umístění serveru VPN a poté klikněte na připojení.A je to!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje Synologie VPN

Server VPN je doplňkový balíček, který umožňuje vašemu Synology NAS stát se serverem VPN (Virtual Private Network), což umožňuje uživatelům DSM přes internet přístup k zdrojům sdíleným v místní síti produktu Synology Product’s Local Area Network.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím server Synology VPN

Část 1. Jak nastavit & Konfigurace Synologie NAS jako server VPN.Přejděte do balíčků a nainstalujte balíček serveru VPN.Otevřete balíček serveru VPN.Přejděte na L2TP/IPsec a vyberte Povolit L2TP/IPSEC VPN Server.Určete virtuální IP adresu serveru VPN v polích dynamické IP adresy nebo opusťte výchozí nastavení. *

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS

Jaké metody jsou k dispozici pro dálkový přístup k mé synologii nascreating přizpůsobené ID nebo adresu s QuickConnect.Nastavení název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.Mapování portu na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší NAS než synologie

Většina QNAP NAS také používá tuto metodu z hlediska komunikační architektury a USB. Některá zařízení QNAP mohou přímo přistupovat k obsahu NAS prostřednictvím USB. Pro přístup USB, i když mají podobné funkce, je QNAP lepší než synologie, protože některá zařízení mají přímo přístup k obsahu NAS prostřednictvím USB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spustit VPN na NAS

Můžete nastavit server VPN pro každé ze dvou zařízení Synology NAS umístěných na různých místech. Lidé na jednom místě mohou navázat připojení VPN s VPN serverem nastaveným na Synology NAS umístěné na jiném místě pro přístup k zdrojům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své synologii na dálku

Po dokončení nastavení můžete přistupovat ke své synologii NAS přes internet zadáním názvu hostitele DDNS ve webovém prohlížeči, následovaném tlustým a přístavním počtem DSM. Výchozí číslo portu pro DSM je 5000 pro HTTP a 5001 pro HTTPS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k synologii na dálku s VPN

Obecná managementClick Synology VPN na levém panelu a přejděte na vzdálenou plochu.Tick ​​Povolit vzdálenou plochu.Zadejte níže uvedené nastavení: Název domény samoobsluhy: Klepnutím na Upravit nakonfigurujte nastavení domény.Kliknutím na Použít dokončit nastavení. Pro použití se zobrazí přizpůsobená adresa URL pro webový portál VPN Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné vystavit synologii NAS internetu

Doporučujeme, aby vaše synologie NAS vystavila internetu. Pokud se však musíte připojit na dálku, doporučujeme nastavit virtuální soukromou síť (VPN). S nainstalovaným serverem VPN nebudete přímo přistupovat k jednotce NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je NAS bezpečnější než cloud

Bezpečnostní. Pokud jde o zabezpečení, NAS a Cloud Storage jsou dvě strany stejné mince. S NAS je veškerá bezpečnost ve vašich rukou a je na vás, abyste přijali nezbytná opatření k ochraně vašich dat. Pokud uchováváte soubory v cloudu, závisíte na úrovni zabezpečení poskytované poskytovatelem cloudových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je synologie americká společnost

Synology vč.

(Číňan: 群暉 科技 科技; Pinyin: Qúnhuī Kējì) je tchajwanská korporace, která se specializuje na spotřebiče pro úložiště (NAS) přitahované síti (NAS).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit VPN na routeru synologie

OpenVPNClick Standard VPN na levém panelu a přejděte na OpenVPN.Vyberte Server OpenVPN Povolit OpenVPN.Určete níže uvedené nastavení: Rozsah IP klienta: Vyberte rozsah IP klienta (i.E., rozsah podsítě nebo IP za routerem synologie) jako virtuální adresy IP dostupné pro klienty.Kliknutím na Použít dokončit nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke svému NAS odkudkoli

Použijte připojení VPN pro přístup k vašemu NAS odkudkoli

Připojení VPN v podstatě umístí vaše zařízení, kdekoli může být umístěno „ve vaší domácí síti“, takže můžete získat přístup k interním zdrojům stejně, jako kdybyste byli na vaší domácí síti, přestože jste na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své synologii NAS odkudkoli

Přejděte na ovládací panel > QuickConnect. Zaškrtněte políčko Enable QuickConnect. Pokud nemáte účet synologie, klikněte na přihlášení nebo zaregistrujte účet synologie. Zadejte požadované informace a klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak přístup k NAS na dálku

Použijte připojení VPN pro přístup k vašemu NAS odkudkoli

To však znamená, že musíte mít nastavení připojení na jakémkoli zařízení, které chcete mít přístup k vašemu NAS, které může být pro správu a údržbu těžkopádné správy a údržbu. Samotné VPN mohou mít také problémy s bezpečnostním zabezpečením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je hlavní nevýhoda NAS

Jak se počet uživatelů zvyšuje, velký nárůst provozu v LAN může zpomalit výkon. Některá použití – například úpravy videa – mohou prohloubit problémy s výkonem z důvodu velkých velikostí souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být vaše NA nasazeno

Bohužel, disky NAS mají také potenciál představovat bezpečnostní riziko. Připojením pevných disků do sítě můžete poskytnout přístup k hackerům. Útoky proti NA jsou běžné v obchodních prostředích, a zatímco útoky proti soukromým jedinc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je synologie čínská vlastněna

Synology vč.

(Číňan: 群暉 科技 科技; Pinyin: Qúnhuī Kējì) je tchajwanská korporace, která se specializuje na spotřebiče pro úložiště (NAS) přitahované síti (NAS).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze věřit synologii

A odpověď je naštěstí: Ano. Synologie je renomovaná a důvěryhodná společnost se sídlem v New Taipei na Tchaj -wanu. Byli už více než dvě desetiletí a rychle se stali počítaní jako nejlepší producent NAS v okolí. Synologie má také dceřiné společnosti v Americe, Francii, Německu a Velké Británii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat VPN do svého NAS

Jak nastavit VPN na NAS DeviceSsign Up pro službu VPN. Vyprvpn je rychlý a velmi zachovaný, bez třetích stran.Postupujte podle pokynů pro instalaci Vyprvpn na zařízení NAS.Spusťte aplikaci a přihlaste se s přihlašovacími údaji.Vyberte svůj protokol a umístění serveru VPN a poté klikněte na připojení.A je to!

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es Safe Web VPN??
Next Post
Je FB v Číně?