15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne indretningsideer fra USA – hus i Hollywood

moderne-arkitektur-idé-hus-californien

Det moderne husprojekt blev designet og afsluttet i 2011. Hovedfokus i møblering er komfort, fabelagtigt møbeldesign og glans. Det er et arkitektonisk vidunder, der ligger i Hollywood Hills, Californien, USA. Vi var begejstrede for de mennesker, der er ansvarlige for den udsøgte designordning. Disse Etableringsidéer fra USA er moderne, smagfulde og elegante.

Møbleridéer fra USA – stue med hvide møbler

Stue-moderne-møbler-hvid-interiør-USA

Huset er bare perfekt til en familie – den rummelige opholdsstue er indrettet med en elegant halvcirkelformet hvid sofa og et lille glasbord. Den flerfarvede murstensvæg sætter accenter. Det hvide gulv skinner og reflekterer lyset fra krystalkronerne. Stuen forbinder problemfrit med køkkenøen og spisestuen, som også er indrettet med overvejende hvide møbler. Farveskemaet alene er et Etableringsidé fra USA, som passer til hver lejlighed eller hus.

Indretning af ideer fra USA – puristisk soveværelsesdesign

hvid luksus soveværelse sort lænestol

Soveværelset er skinnende igen. En stor hvid dobbeltseng var indrettet med en sort læderstol og et lille dyrepels tæppe. De små farvede accenter tiltrækker alles opmærksomhed. Designet kommer til sin ret takket være glasvæggen og er også velegnet til små rum, forudsat at disse har store vinduer og er godt oplyste. Møbleringsideerne fra USA er glamourøse og alligevel praktiske.

Indretning af ideer fra USA – belysning

Vedhæng lampe-trappe møbler-USA

Kreative lysekroner passer godt til det minimalistiske interiør – såsom krystallysekronen over spisebordet eller vedhængslamperne over trappeopgangen. Subtil belysning i badeværelset ved hjælp af halogenlamperne skaber en hyggelig atmosfære. Poolen kommer også til sin ret i det udendørs område takket være specielt indbygget belysning.

Fra Abigail

moderne-luksus-stue-hvid-sofa-mursten-væg

Krystal lysekrone i spisestuen

krystal-lysekrone-hvid-spisebord-design-USA

Stue med luksusmøbler i hvidt

moderne-stue-hvid-glas-væg

Hvid lædersofa og gulvlampe i stuen

Stue-moderne-læder sofa-gulvlampe-luksus badekar

Moderne hvidt køkken

moderne-køkken-ø-design-usa

Udendørs swimmingpool med moderne belysning

stor-pool-moderne-design-hus-USA

Previous Post
Sengen i soveværelset – moderne modeller fra LeComfort
Next Post
Dækning af bord med jute til enhver lejlighed – 24 ideer