15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vælg en moderne køkkenbordplade afhængigt af den indvendige stil

hvid-køkken-bordplade-moderne-Deisgn

Den meget brede vifte af Køkken bordplade Tilgængelige designs kan være mere forvirrende end nyttige. Af alt køkkentilbehøret skal bordpladen være den mest holdbare, fordi den skal tåle at ramme, skære, varm og kold. Det er ikke let at finde den rigtige bordplade!

Koordiner køkkenbordplader med interiøret

hvid-moderne-køkken-bordplade

I tilfælde af Køkken bordplader Den gyldne regel gælder – du får, hvad du har betalt for. Så spar ikke på en bordplade og vælg det bedste, der er på markedet. Ellers vil du blive overrasket over uplanlagte renoveringer, hvilket hverken er praktisk eller praktisk.

De hårdeste og mest luksuriøse designs på køkkenbordplader er lavet af sten eller marmor. De ser ikke kun godt ud, men de vil tjene dig i køkkenet for livet. Marmor er et kendetegn for den klassiske stil og er meget æstetisk, passer til næsten ethvert interiør – fra et hyggeligt klassisk køkken til moderne og ultramoderne køkkenindretning.

Køkkenbordplader modeller og materialer

Marmor køkken bordplade-klassisk-køkken

Køkkenbord i mørkt marmor i træ

For et meget moderne look, vælg et Køkken bordplade lavet af rustfrit stål. Ikke kun meget praktisk, men også meget holdbart og hygiejnisk. Det er ikke tilfældigt, at de professionelle komfurer foretrækker denne bordplade til restauranter. Designet passer perfekt til det enkle, moderne interiør i skandinavisk eller minimalistisk stil. Bordplader i træ tilføjer rummet en varm og hjemlig følelse og er også et populært valg – men vær forsigtig med dem, da de kræver regelmæssig vedligeholdelse og rengøring er også sværere.

Vælg den rigtige køkkenbordplade til dit køkken

Træ-køkken-moderne-bordplade-mørkt

Lamineret køkkenbordplade

Måske den mest almindelige variant for Køkken bordplade dette er lavet af laminat. Selvom det er en billigere løsning, skal det passes med stor omhu, svarende til træ.

Farverne til bordpladerne er traditionelt i et enkelt, neutralt farveskema – sort, hvid, beige eller grå. Målet – de skal være en god tilføjelse til dit køkken og bedre bringe de smukke møbler eller dekoration frem.

Fra Jaz

Bordplade i køkkenø i rustfrit stål

Moderne køkken i rustfrit stål

moderne køkkenbordplade i rustfrit stål

Interessant hvid køkkenø

interessant-hvid-rund-køkken-bord

Previous Post
Badeværelseslamper- 30 moderne væglamper og loftslamper
Next Post
Moderne indretningsideer fra USA – hus i Hollywood