15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Měl bych smazat svůj odcizený iPhone?

Som nebo prodat odcizený telefon za účelem zisku. Jiní se mohou pokusit resetovat telefon a použít jej pro sebe. Navíc mohou zloději potenciálně přistupovat k osobním účtům a informacím, pokud nebyl telefon správně zajištěn.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo odemknout odcizený iPhone Je možné, že někdo odemkne odcizený iPhone, ale vyžaduje technické znalosti a nástroje. Odemčení odcizeného iPhone je nezákonné a neetické a ti, kteří se zapojují do takových činností, mohou čelit závažným důsledkům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svůj iPhone, pokud je ukradeno chránit váš iPhone, pokud je odcizen, postupujte podle těchto kroků:
1. Povolte nalezení mého iPhone/iPad na vašem zařízení a ujistěte se, že je vždy povoleno.
2. Nastavte silný přístupový kód, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu.
3. Pro další zabezpečení použijte ID dotyku nebo ID obličeje.
4. Pravidelně zálohujte zařízení na iCloud nebo iTunes.
5. Povolte, aby aktivační zámek zabránil tomu, aby někdo jiný aktivoval vaše zařízení.
6. Zvažte použití zabezpečeného správce hesel pro všechny vaše účty.
7. Vyvarujte se ukládání citlivých informací přímo do telefonu.
8. Nainstalujte spolehlivou mobilní bezpečnostní aplikaci, která chrání před malwarem a krádeží.
9. Při používání veřejných sítí Wi-Fi buďte opatrní a vyhýbejte se zadávání osobních údajů na nezajištěných webových stránkách.
10. Nahlásit krádež úřadům a vašemu bezdrátovému nosiči zakázat odcizené zařízení.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] zjistí, že můj iPhone funguje, pokud je telefon vypnuto, že můj iPhone nebude fungovat, pokud bude telefon vypnutý nebo pokud není připojen k internetu. Dokud je však telefon zapnutý a připojen k internetu, můžete použít nalezení mého iPhone ke sledování jeho umístění.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] může policie sledovat odcizený iPhone, který policie může sledovat ukradený iPhone pomocí svého jedinečného čísla IMEI. Mohou pracovat s telefonními nositeli a používat specializovanou technologii k nalezení zařízení. Je však důležité si uvědomit, že ne všechny odcizené telefony jsou získány a šance na vyhledávání závisí na různých faktorech.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně vymazat svůj iPhone na dálku vymazat iPhone, postupujte podle těchto kroků:
1. Přihlaste se ke svému účtu iCloud na počítači nebo jiném zařízení.
2. Otevřete najděte můj iPhone.
3. Vyberte zařízení, které chcete vymazat ze seznamu zařízení.
4. Klikněte na „Vymazat iPhone“.
5. Potvrďte akci a počkejte, až bude zařízení vymazáno.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vymazání iPhone Demontující zámek iCloud Vymazání iPhone neodstraní zámek iCloud. Aktivační zámek, který je vázán na vaše Apple ID, zůstane i po vymazání zařízení. To zajišťuje, že zařízení nelze aktivovat bez vašeho Apple ID a hesla.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj iPhone, pokud je SIM odstraněn, pokud je SIM karta odstraněna z vašeho iPhone, bude stále možné jej sledovat pomocí nalezení mého iPhone, pokud je připojen k internetu. Bez SIM karty však zařízení nebude schopno volat nebo přistupovat k celulárním datům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, pokud je můj iPhone ukraden, pokud je váš iPhone odcizen, zde jsou kroky, které byste měli podniknout:
1. Přihlaste se ke svému účtu iCloud a použijte nalezení mého iPhone ke sledování jeho umístění.
2. Pokud je zařízení poblíž, můžete přehrávat zvuk, který vám pomůže najít ho.
3. Pokud zařízení není obnovitelné, vzdáleně jej vymažte, aby chránila vaše data.
4. Nahlásit krádež policii a poskytnout jim potřebné informace.
5. Kontaktujte svého bezdrátového nosiče a pozastavte službu a zabrání neoprávněnému použití.
6. Změňte heslo Apple ID, abyste zabránili přístupu k vašim účtům.
7. Zvažte povolení dvoufaktorového ověřování pro přidanou zabezpečení.
8. Sledujte své účty a kreditní karty pro jakoukoli podezřelou činnost.
9. Zvažte nákup nového iPhone a nastavte jej s vaší stávající zálohou iCloud.
10. Zůstaňte ostražití a v budoucnu podnikněte kroky k ochraně vašich osobních údajů.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete najít iPhone podle sériového čísla samotné sériové číslo nelze použít k nalezení iPhone. Při použití ve spojení s nalezením mého iPhone a další metody sledování může pomoci identifikovat zařízení a poskytnout cenné informace úřadům.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit někomu v používání mého odcizeného iPhone, aby se zabránilo někomu v používání vašeho odcizeného iPhone, postupujte podle těchto kroků:
1. Povolte, aby aktivační zámek zabránil aktivaci zařízení bez vašeho Apple ID a hesla.
2. Nastavte silný přístupový kód pro ochranu vašeho zařízení.
3. Povolte ID obličeje nebo se dotkněte ID pro další zabezpečení.
4. Povolte, aby nalezl můj iPhone, který bude sledovat a na dálku vymazat zařízení, pokud je odcizen.
5. Kontaktujte svého bezdrátového nosiče a pozastavte službu na odcizeném zařízení.
6. Změňte heslo Apple ID, abyste zabránili neoprávněnému přístupu k vašim účtům.
7. Nahlásit krádež policii a poskytnout jim potřebné podrobnosti.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zvýšit bezpečnější iPhone, aby byl váš iPhone bezpečnější, zvažte následující kroky:
1. Povolit silný přístupový kód nebo přístupový kód.
2. Pro biometrickou ověřování použijte ID dotykové ID nebo ID obličeje.
3. Povolte automatické aktualizace softwaru, abyste se ujistili, že máte nejnovější opravy zabezpečení.
4. Nainstalujte aplikace pouze z důvěryhodných zdrojů, jako je App Store.
5. Při připojení k veřejným sítím Wi-Fi použijte zabezpečenou VPN.
6. Pravidelně zálohujte zařízení pomocí iCloud nebo iTunes.
7. Povolte dvoufaktorové ověřování pro vaše Apple ID.
8. Buďte opatrní pro pokusy o phishing a vyhýbejte se kliknutí na podezřelé odkazy.
9. K ochraně před malwarem a krádeží použijte spolehlivou aplikaci pro mobilní zabezpečení.
10. Udržujte své zařízení fyzicky v bezpečí a uvědomte si své okolí.

Mám smazat svůj odcizený iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vymažete odcizený iPhone

Co se stane, když vymažete zařízení v nalezení zařízení, e -mail s potvrzením je odeslán na vaši e -mailovou adresu Apple ID. Aktivační zámek zůstává zapnutý, aby jej chránil. Vaše Apple ID a heslo jsou povinny pro reaktivaci zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám smazat svůj telefon, pokud je ukraden

Když je váš telefon ukraden, měli byste to zvážit. Nezapomeňte vymazat data vašeho zařízení, abyste zabránili zlodějům v hledání citlivých informací nebo fotografií. Na Android a iOS můžete na dálku vymazat data svého telefonu pomocí aplikace „Find My“.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze něco udělat s ukradeným iPhone

Lupiči iPhone mají širokou síť prodejců, kteří jim pomáhají prodávat různé části odcizeného zařízení iOS. Všechna důvěrná data, včetně kontaktů, fotografií, e -mailů, dokumentů a chatů, uložených v nich je ceněno hackery. Pravděpodobnost vystavení dat do nesprávných rukou se tedy stane desetinásobnou.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vymazání ztraceného iPhone odstraní všechno

Pokud vymažete zařízení z nalezení mého iPhone, při příštím připojení k internetu bude zařízení obnoveno k nastavení továrny. Všechna data a média budou vymazána ze zařízení a nebude existovat žádný způsob, jak nic z toho obnovit, ledaže by zařízení nebylo dříve podpořeno iTunes nebo iCloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze stále sledovat vymazaný iPhone

Pokud vymažete zařízení, které mělo nainstalováno iOS 15, iPados 15 nebo později. Jinak nebudete moci zařízení najít nebo hrát zvuk po vymazání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zablokám svůj odcizený iPhone

Zapněte ztracený režim nebo zamkněte zařízení

Kliknutím na název aktuálního zařízení ve středu panelu nástrojů Find zařízení zobrazíte seznam zařízení a poté vyberte nové zařízení. Klikněte na Ztracený režim nebo zámek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vymažete ztracený telefon

POZNÁMKA: Vzdáleně vymazání telefonu provedou resetování továrny k odstranění všech dat v úložišti telefonu, včetně aplikací, dat aplikací a nastavení. Některá data – včetně osobních údajů – nemusí být trvale vymazána. Poté, co to uděláte, nebudete moci vzdáleně přistupovat k telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou zloději dělat s ukradeným telefonem

Někteří zloději budou používat informace, které najdou na telefonech (jako jsou fotografie, texty nebo e -maily), poté je použijí k držení původního majitele na Ransom. Nejlepší věc, kterou musíte udělat, je vzdáleně vymazat telefon, jakmile zjistíte, že je ukraden – to lze dosáhnout pomocí aplikací, jako je Find My Device (Free – Android a iOS).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo otevřít můj odcizený iPhone

Ve většině případů je první otázkou, kterou slyšíme od obětí krádeže, může někdo odemknout můj ukradený iPhone Odpověď je ano. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon. Mohou využít vše od vašich uložených pověření bank po osobní obrázky a videa uložená na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá vymazání iPhone na nalezení mého iPhone

Co se stane, když vymažete zařízení v nalezení mého potvrzovacího e -mailu, je odeslán na vaši e -mailovou adresu Apple ID. Když vymažete zařízení vzdáleně pomocí nalezení mého aktivačního zámku zůstává na jeho ochraně. Vaše Apple ID a heslo je vyžadováno jeho reaktivu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vymažete zařízení na nalezení mého telefonu

POZNÁMKA: Vzdáleně vymazání telefonu provedou resetování továrny k odstranění všech dat v úložišti telefonu, včetně aplikací, dat aplikací a nastavení. Některá data – včetně osobních údajů – nemusí být trvale vymazána. Poté, co to uděláte, nebudete moci vzdáleně přistupovat k telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone sledovat, pokud se jedná o resetování továrny

Metoda 3: Použijte iCloud k nalezení ztraceného iPhone, i když je vypnutý/ tovární resetování. Můžete také použít web iCloud ke sledování ztraceného iPhone, i když byl vypnutý nebo nemá dostatek zálohování baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu stále sledovat zařízení po vymazání

Vymazat zařízení: Trvale odstraní všechna data na vašem zařízení, ale nemusí smazat SD karty. Poté, co vymažete, zjistěte, že moje zařízení nebude fungovat na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete trvale deaktivovat odcizený iPhone

Vyberte ztracené nebo odcizené zařízení. Pokud je zařízení online, jste schopni: (1) Zajistěte, aby zařízení přehrálo zvuk, (2) uzamčení zařízení se ztraceným režimem a zobrazení zprávy nebo (3) zcela vymazat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud vymažete zařízení na nalezení mého zařízení

Vymazat zařízení: Trvale odstraní všechna data v telefonu (ale nemusí smazat SD karty). Po vymazání zjistěte, že moje zařízení nebude fungovat na telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to nahlásit ukradený telefon

Pokud je váš telefon ztracen nebo odcizen, měli byste okamžitě říct svému poskytovateli sítě, aby jej mohli zablokovat a zastavit ho někoho jiného pomocí. Pokud jim to neřeknete okamžitě, možná budete muset zaplatit za neautorizované telefonní hovory, což může být velmi drahé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji svůj ukradený telefon

Chcete -li vzdáleně vymazat svůj telefon Samsung nebo Google: Přejděte na Android.com/najít na jiném zařízení.Přihlaste se ke svému účtu Google.Z levé nabídky vyberte vymazat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone použít s novou SIM kartou

Pokud má přístupový kód, nemají přístup k datům, ale bez aktivačního zámku by ho mohli vymazat a vložit novou SIM kartu a začít ji používat. Takže to prostě nechte, jak je ve ztraceném režimu, na vašem účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vymazání iPhone odstraní aktivační zámek

I když vymažete své zařízení na dálku, aktivační zámek může i nadále odradit kohokoli od reaktivace vašeho zařízení bez svolení. Vše, co musíte udělat, je pokračovat v nalezení mého zapnutí a pamatujte si své Apple ID a heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá vymazání odcizeného iPhone

Otázka: Jak dlouho trvá vymazání iPhoneif, na zařízení nejsou nalezena žádná uživatelská data, trvá to méně než 1 minuty.Pokud chcete vymazat iPhone z nalezení mého iPhone, obvykle to trvá méně než 5 minut.Vymazání veškerého obsahu a nastavení na iPhone by mělo trvat méně než 10 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vymazání iPhone Delete najde můj iPhone

Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je odhlásit se z iCloud a poté vymazat veškerý obsah a nastavení z vašeho zařízení, než jej předáte. To zcela vymaže vaše zařízení, vypne nalezení mého iPhone a odebere zařízení z vašeho účtu Apple ID.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vymazání zařízení odstraní vše

Když na zařízení Android provedete tovární resetování, vymaže všechna data na vašem zařízení a vrátí telefon zpět do původního stavu mimo krabici, jako tomu bylo z továrny. Za prvé, začněme odstraněním ochrany resetování továrny (FRP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo znovu použít odcizený iPhone

Pokud však najdete iPhone a chcete jej použít, ale nemůžete obejít úrovně zabezpečení, pak můžete zařízení používat. Ačkoli zařízení lze použít znovu, ve většině případů jsou data vymazána a najdete telefon s výchozím nastavením a zcela vymazán paměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie obnovit odcizený iPhone

Podat policejní zprávu

Tento krok může nebo nemusí vést k obnovení vašeho iPhone (ve skutečnosti vám může policie říct, že je jen velmi málo, co mohou udělat kvůli hodnotě telefonu nebo počtu krádeží), ale mít dokumentaci by mělo pomoci při jednání s telefonem a pojišťovacími společnostmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze iPhone sledovat, pokud jej vymažete

Pokud vymažete zařízení, které mělo nainstalováno iOS 15, iPados 15 nebo později. Jinak nebudete moci zařízení najít nebo hrát zvuk po vymazání.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto tiempo duran las baterías de la cámara de Spotlight de anillo??
Next Post
Používá Alexa Z-Wave nebo Zigbee?