15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je v pořádku smazat soubory Internet Explorer?





Shrnutí článku

1. Co se stane, když smažu Internet Explorer?
Pokud odstraníte Internet Explorer pomocí Disc, iExplore.Vstupní bod exe je odstraněn ze systému souborů, ale jeho vykreslovací motor, některé složky a klíče registru zůstávají v systému.

2. Mám z počítače odstranit internetový průzkumník?
Důvody pro deaktivaci Internet Explorer:
1. Diskový prostor – Vypnutí internetového průzkumníka osvobodí na pevném disku asi 150 MB.
2. Zabezpečení – veškerý software a prohlížeče, včetně Internet Explorer, mají zabezpečení zabezpečení.
3. Méně položek nabídky – s povoleným průzkumníkem Internet, budou viditelné určité položky nabídky kontextu.

3. Mohu smazat internetový průzkumník z programových souborů?
Počítače Windows 10 mohou jako použitelnou funkci odstranit Internet Explorer a počítače Windows 10, 7 a 8 mohou deaktivovat internetový průzkumník z ovládacího panelu. Internet Explorer však nelze z vašeho počítače odstranit jako jiné programy.

4. Proč nemůžete smazat Internet Explorer?
Windows 10 je dodáván s Internet Explorer 11 Preinstalovaný a nelze jej odinstalovat. V systému Windows 10 jsou vedeny jak Edge, tak Internet Explorer, aby podporovali webové stránky, které jsou založeny na Legacy HTML Technologies.

5. Jak vyčistím Internet Explorer?
Chcete -li vyčistit Internet Explorer, postupujte podle těchto kroků:
1. Open Internet Explorer.
2. Vyberte tlačítko nástrojů.
3. Poukazovat na bezpečnost.
4. Vyberte smazat historii prohlížení.
5. Vyberte typy dat nebo souborů, které chcete z počítače odstranit.
6. Vyberte Odstranit.

6. Proč je Internet Explorer stále v mém počítači?
Internet Explorer je stále uchováván v systému Windows 10, aby provozoval webové stránky, které se spoléhají na starší technologie HTML, které nemusí být správně podporovány na Microsoft Edge.

7. Jaký je smysl Internet Explorer?
Internet Explorer je bezplatný webový prohlížeč, který umožňuje uživatelům zobrazit webové stránky na internetu. Používá se také pro přístup k online bankovnictví, online marketingu, streamování videí a dalších.

8. Potřebuje Windows 10 Internet Explorer?
Windows 10 má dva výchozí webové prohlížeče: Microsoft Edge a Internet Explorer 11. Výchozí použitý webový prohlížeč je však Microsoft Edge, pokud nezměníte výchozí nastavení.

Jedinečné otázky

  1. Proč nemohu úplně odstranit internetový průzkumník z Windows 10?
    V systému Windows 10 je Internet Explorer 11 integrován do operačního systému a nelze jej zcela odstranit. Je drženo podporovat webové stránky, které se spoléhají na starší technologie, které nejsou správně podporovány v Microsoft Edge.
  2. Mohu deaktivovat Internet Explorer a použít pouze Microsoft Edge?
    Ano, můžete deaktivovat Internet Explorer a nastavit Microsoft Edge jako výchozí webový prohlížeč v systému Windows 10. Některé webové stránky však nemusí v Microsoft Edge správně fungovat, protože se mohou spolehnout na konkrétní funkce nebo pluginy, které jsou podporovány pouze v Internet Explorer.
  3. Je internetový průzkumník stále aktualizován?
    Ne, Microsoft oficiálně přestal poskytovat pravidelné aktualizace a bezpečnostní záplaty pro Internet Explorer. Doporučují používat Microsoft Edge jako výchozí webový prohlížeč pro lepší zabezpečení a výkon.
  4. Mohu odinstalovat Internet Explorer a znovu nainstalovat?
    Ne, nemůžete odinstalovat a přeinstalovat Internet Explorer, protože je integrován do operačního systému Windows. Pokud však čelíte problémům nebo problémům s výkonem, můžete však resetovat nastavení Internet Explorer do jeho výchozího stavu.
  5. Je Internet Explorer bezpečnější než Microsoft Edge?
    Ne, Microsoft Edge je považován za bezpečnější webový prohlížeč ve srovnání s Internet Explorer. Společnost Microsoft provedla významná vylepšení bezpečnostních funkcí Edge a vytvořila je s ohledem na moderní webové standardy.
  6. Mohu použít internetový průzkumník na Mac?
    Ne, Internet Explorer je k dispozici pouze pro operační systémy Windows. Pokud máte Mac, můžete použít jiné prohlížeče jako Safari, Google Chrome nebo Mozilla Firefox pro prohlížení internetu.
  7. Je internetový průzkumník stále populární?
    Ne, Internet Explorer v průběhu let výrazně ztratil svou popularitu. Mnoho uživatelů přešlo na modernější a rychlejší prohlížeče, jako jsou Google Chrome a Mozilla Firefox. Zaměření společnosti Microsoft se také posunulo na propagaci a posílení Microsoft Edge jako jejich preferovaného webového prohlížeče.
  8. Mohu odstranit internetový průzkumník pomocí příkazového řádku?
    Ne, nemůžete odstranit Internet Explorer pomocí příkazového řádku. Odstranění internetového průzkumníka by mělo být provedeno prostřednictvím ovládacího panelu Windows nebo pomocí příkazů pro servis a správu obrazu na nasazení).
  9. Ovlivňuje odinstalování internetového průzkumníka jiných programů?
    Odinstalace internetového průzkumníka by neměla ovlivnit jiné programy na vašem počítači. Některé programy se však mohou spoléhat na konkrétní komponenty nebo funkce Internet Explorer, takže se doporučuje otestovat tyto programy po odstranění Internet Explorer, aby se zajistilo, že stále správně fungují.
  10. Existují nějaké výhody pro udržení Internet Explorer?
    Udržování Internet Explorer může být prospěšné, pokud pravidelně navštěvujete webové stránky, které se spoléhají na starší technologie, které nejsou řádně podporovány v jiných prohlížečích. Umožňuje vám přístup a prohlížení těchto webových stránek bez problémů s kompatibilitou.
  11. Mohu nainstalovat starší verze Internet Explorer?
    Ne, nemůžete nainstalovat starší verze internetového průzkumníka na Windows 10. Nejnovější verzí pro Windows 10 je Internet Explorer 11.
  12. Jaké jsou alternativy k Internet Explorer?
    Existuje několik populárních alternativ k Internet Explorer, včetně Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera a další. Tyto prohlížeče nabízejí zlepšený výkon, zabezpečení a kompatibilitu s moderními webovými standardy.
  13. Mohu použít Internet Explorer vedle Microsoft Edge?
    Ano, můžete použít Internet Explorer i Microsoft Edge ve vašem počítači se systémem Windows 10. Doporučuje se však nastavit Microsoft Edge jako výchozí prohlížeč pro lepší zážitek z prohlížení, pokud nepotřebujete přístup k webovým stránkám, které konkrétně vyžadují Internet Explorer.
  14. Mohu přistupovat k internetovému průzkumníkovi na mobilním zařízení?
    Ne, Internet Explorer není k dispozici pro mobilní zařízení, jako jsou chytré telefony a tablety. Microsoft Edge je však výchozí webový prohlížeč na mobilních zařízeních Windows 10.
  15. Je internetový průzkumník stále používán v podnikových prostředích?
    Ano, Internet Explorer se stále používá v některých podnikových prostředích, kde se na to spoléhají starší systémy a aplikace. Společnosti mohou mít konkrétní software nebo interní weby, které vyžadují, aby internetový průzkumník správně fungoval.


Je v pořádku smazat soubory Internet Explorer?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažu Internet Explorer

Pokud odstraníte Internet Explorer pomocí Disc, iExplore.Vstupní bod exe je odstraněn ze systému souborů, ale jeho vykreslovací motor, některé složky a klíče registru zůstávají v systému.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám z počítače odstranit internetový průzkumník

Důvody pro deaktivaci internetu Explorer1 – místo na disku. Když je Internet Explorer vypnut, uvolníte se asi 150 MB na pevném disku.2 – Zabezpečení. Veškerý software a prohlížeče mají obecně zranitelnosti zabezpečení.3 – Méně položek nabídky. S povoleným Internet Explorer budou viditelné určité položky nabídky kontextu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu smazat internetový průzkumník z programových souborů

Počítače Windows 10 mohou jako použitelnou funkci odstranit Internet Explorer a všechny počítače Windows 10, 7 a 8 mohou deaktivovat internetový průzkumník z ovládacího panelu. Mějte na paměti, že Internet Explorer nelze z vašeho počítače odstranit jako jiné programy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete smazat Internet Explorer

Proč vás Windows 10 nutí mít na svém počítači jak Edge, tak internetový průzkum. Ale mýlili byste se. Protože Internet Explorer 11 je předinstalován na Windows 10 – a ne, nemůžete to odinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistím Internet Explorer

V Internet Explorer vyberte tlačítko Nástroje, ukažte na bezpečnost a poté vyberte Odstranit historii prohlížení. Vyberte typy dat nebo souborů, které chcete z vašeho počítače odstranit, a poté vyberte smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Internet Explorer stále v mém počítači

Hlavním důvodem pro vedení Internet Explorer v systému Windows 10 je provozování webových stránek na základě starších technologií HTML, které nejsou nebo nesprávně podporovány v Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je smysl Internet Explorer

Internet Explorer je bezplatný webový prohlížeč, běžně nazývaný IE nebo MSIE, který uživatelům umožňuje prohlížet webové stránky na internetu. Používá se také k přístupu k online bankovnictví, online marketingu přes internet, poslouchání a sledování streamovacích videí a mnoho dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Windows 10 Internet Explorer

Ve Windows 10 jsou ve výchozím nastavení k dispozici dva různé webové prohlížeče: Microsoft Edge a Internet Explorer 11. Pokud však nezměníte výchozí nastavení, použitý výchozí webový prohlížeč je Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistíte mezipaměť v Internet Explorer

Pokud používáte Internet Explorer, Edge, Google Chrome nebo Mozilla Firefox, můžete rychle vyčistit mezipaměť pomocí klávesové zkratky. Zatímco v prohlížeči stiskněte Ctrl + Shift + smažte současně na klávesnici a otevřete příslušné okno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit paměť mezipaměti Internet Explorer

Internet 10/11open Internet Explorer.V pravém horním rohu Internet Explorer klikněte na ikonu (nástroje) a poté vyberte možnosti internetu.Klikněte na smazat… tlačítko v sekci historie prohlížení.Vyberte pouze možnosti pro dočasné internetové soubory a soubory cookie.*Klikněte na Odstranit.Zavřete všechna okna Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Internet Explorer a Microsoft Edge stejný

Podpora Internet Explorer skončila 15. června 2022

Microsoft Edge je rychlejší a bezpečnější prohlížeč doporučený společností Microsoft. Microsoft Edge s vylepšeným zabezpečením, soukromí, rychlostí a snadným použitím převyšuje zážitek, který jste se seznámili s Internet Explorer.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá Windows 10 stále Internet Explorer

Podpora Internet Explorer skončila 15. června 2022

Internet Explorer 11 byl trvale deaktivován prostřednictvím aktualizace Microsoft Edge v určitých verzích Windows 10. Pokud jakýkoli web, který navštívíte, potřebuje Internet Explorer 11, můžete jej znovu načíst pomocí Internet Explorer Mode v Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá někdo Internet Explorer

Podle statistik Internet Explorer 2022 stále existuje téměř 28 milionů lidí, kteří tento prohlížeč používají po celém světě. V současné době zůstává Microsoft Edge výchozím prohlížečem pro uživatele, kteří mají operační systémy Windows 10 nebo Windows 11. Google Chrome má největší podíl na trhu s prohlížečem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl přestat používat Internet Explorer

Internet Explorer (IE) 11 je poslední hlavní verze Internet Explorer. 15. června 2022 ukončila aplikace Internet Explorer 11 Desktop podporu v určitých verzích Windows 10*. Zákazníci jsou povzbuzováni k přechodu na Microsoft Edge, která poskytuje podporu dědictvím a moderním webovým stránkám a aplikacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je mezipaměť Internet Explorer

Microsoft odkazuje na mezipaměť jako „dočasné internetové soubory.„Jedná se o složku obsahující kopie webových stránek, které jste nedávno navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste měli vyčistit mezipaměť

Vymazání mezipaměti a cookies je čas od času dobrý „technologická hygiena“ a může vám pomoci vyřešit problémy, když vaše zařízení běží pomalu nebo máte potíže s aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vymazat mezipaměť a resetovat internetový průzkumník

Jak vyčistit mezipaměť v internetovém průzkumu Internet Internet Explorer.Klikněte na nabídku nástrojů v pravém horním rohu.V rozbalovací nabídce vyberte "Možnosti internetu."Na "Všeobecné" karta a v "Historie prohlížení" sekce, klikněte na "Vymazat" knoflík.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu mít Microsoft Edge i Internet Explorer

Můžete nakonfigurovat jak Microsoft Edge, tak Internet Explorer tak, aby používal stejný seznam webů podnikového režimu a hladce přepnul mezi prohlížeče tak, aby podporoval moderní i starší webové aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Internet Explorer vezme na Microsoft Edge

Když uživatel přejde na web, který je nekompatibilní s Internet Explorer, bude automaticky přesměrován na Microsoft Edge. Tento článek popisuje uživatelský zážitek pro přesměrování a zásady skupiny, které se používají k konfiguraci nebo deaktivaci automatického přesměrování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá někdo stále internetový průzkumník

Ve skutečnosti 15. června 2022 byl Internet Explorer oficiálně v důchodu a nahrazen Microsoft Edge. Musíte přestat používat IE jako prohlížeč, protože nakonec to prostě nebudete moci spustit ve většině verzí Windows 10.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu lidé používají Internet Explorer

Internet Explorer (IE) je webový prohlížeč World Wide, který je dodáván s operačním systémem Microsoft Windows (OS). Prohlížeč byl v systému Windows 10 zastaralý ve prospěch nového prohlížeče Edge Microsoft. Zůstává součástí operačního systému, i když již není výchozí prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu používáte Internet Explorer

Internet Explorer je bezplatný webový prohlížeč, běžně nazývaný IE nebo MSIE, který uživatelům umožňuje prohlížet webové stránky na internetu. Používá se také k přístupu k online bankovnictví, online marketingu přes internet, poslouchání a sledování streamovacích videí a mnoho dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je problém s Internet Explorer

Nakonec byla největší vada společnosti Microsoft Hubris. Bod prázdné odmítnutí dodržovat pokyny pro konsorcium z celosvětového webového konsorcia způsobily, že webové stránky vypadají pokřivené a odlišné, než když se ukázaly v kompatibilních prohlížečích, jako jsou Firefox a Chrome. Kromě toho byl Internet Explorer velmi zřídka aktualizován .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebujete vyčistit mezipaměť prohlížeče v Internet Explorer

Pravidelné mazání historie prohlížení pomáhá chránit vaše soukromí, zejména pokud používáte sdílený nebo veřejný počítač. V Internet Explorer vyberte tlačítko Nástroje, ukažte na bezpečnost a poté vyberte Odstranit historii prohlížení. Vyberte typy dat nebo souborů, které chcete z vašeho počítače odstranit, a poté vyberte smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažete soubory mezipaměti

Tip: Vymazání mezipaměti jednoduše vymaže dočasné soubory. Nevymaže přihlašovací pověření, stažené soubory nebo vlastní nastavení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué Hulu no funciona en mi Vizio Smart TV??
Next Post
Mohu nainstalovat IPA na iPhone?