15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je to hodnocení TV 14?




Hodnocení TV-14

souhrn

1. Hodnocení TV-14: Tento program obsahuje materiál, který by většina rodičů považovala za nevhodné pro děti mladší 14 let. Programy obsahují materiál, který mohou rodiče nebo dospělí opatrovníci považovat za nevhodné pro děti mladší 14 let.

2. Hodnocení TV-14 vs R: MPAA obvykle dává TV-14 pořady R hodnocení R. Témata obsahu s hodnocením TV-14 a R jsou docela podobná, kromě hodnocení R je pro diváky pod 17 let a mělo by být doprovázeno opatrovníkem. Hodnocené R obsahuje některé materiály pro dospělé, nahotu, zneužívání drog, násilí a další prvky.

3. Vhodné pro dvanáctileté: TV-14 se nedoporučuje pro děti mladší než 14. Obsahuje intenzivní násilí, intenzivní sexuální situace, silný jazyk a intenzivně sugestivní dialog.

4. Věk pro hodnocení TV-14: TV-14 je nevhodná pro děti mladší 14 let kvůli hrubému jazyku a intenzivním sexuálním a násilným situacím. Hodnocení PG-13 má rodiče silně varován, protože obsah může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Zahrnuje silnější sexuální jazyk, prodloužené násilí, užívání drog nebo sexuální scény.

5. TV-14 a PG-13: TV-14 odpovídá hodnocení PG-13 MPA pro filmy a hodnocení T pro videohry ESRB T pro videohry. Znamená to obsah s rodiči silně varovaný.

6. Dopad na děti: TV-PG pořady mohou být pro mladší děti nevhodné. TV-14 show může být nevhodné pro děti do 14 let. TV-MA pořady jsou určeny pro dospělé publikum a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

7. Použití explicitního jazyka: Existují některé společnosti nebo televizní stanice, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila předpokládané pravidlo, a umožnily použití explicitního jazyka, včetně F-Word, v pořadech hodnocení TV-14 s hodnocením TV-14.

8. Omezení explicitního jazyka: Neexistují žádná stanovená pravidla o tom, kolik F-slov je povoleno v pořadech hodnocení TV-14, protože různé stanice nebo společnosti mohou mít své vlastní pokyny.

Otázky:

  1. Je TV-14 stejný jako hodnocení R?
    Pořady TV-14 jsou podobné obsahu s hodnocením R, ale hodnocení R je pro diváky mladší 17 let a mělo by být doprovázeno opatrovníkem.
  2. Je TV-14 vhodný pro dvanáctileté?
    Ne, TV-14 se nedoporučuje pro děti mladší než 14.
  3. Co znamená TV-14 pro děti?
    TV-14 show může být nevhodné pro děti do 14 let.
  4. Je hodnocení TV-14 vyšší než PG-13?
    TV-14 odpovídá hodnocení PG-13 pro filmy.
  5. Může tv-14 pořady říkat f-slovo?
    Existují některé televizní stanice, které umožňují použití explicitního jazyka, včetně F-Word, v pořadech TV-14.
  6. Kolik F-slov je povoleno v pořadech TV-14?
    Neexistují žádná stanovená pravidla o počtu povolených slov F v TV-14.

Odpovědi:

  1. Hodnocení TV-14 a R: MPAA obvykle dává TV-14 pořady R hodnocení R. Témata obsahu s hodnocením TV-14 a R jsou docela podobná, kromě hodnocení R je pro diváky pod 17 let a mělo by být doprovázeno opatrovníkem. Hodnocené R obsahuje některé materiály pro dospělé, nahotu, zneužívání drog, násilí a další prvky.
  2. TV-14 a vhodnost pro dvanáctileté: TV-14 se nedoporučuje pro děti mladší než 14. Obsahuje intenzivní násilí, intenzivní sexuální situace, silný jazyk a intenzivně sugestivní dialog.
  3. Hodnocení TV-14 pro děti: TV-14 show může být nevhodné pro děti do 14 let. Rodiče silně varovali kvůli intenzivnímu násilí, intenzivním sexuálním situacím, silnému jazyku a intenzivně sugestivnímu dialogu.
  4. Hodnocení TV-14 vs PG-13: TV-14 odpovídá hodnocení PG-13 pro filmy. Obě hodnocení naznačují, že obsah s rodiči silně varoval.
  5. Použití explicitního jazyka v TV-14: Některé společnosti nebo televizní stanice, které nepodléhají pravidlům FCC, umožnily použití explicitního jazyka, včetně F-Word, v pořadech hodnocení TV-14.
  6. Omezení explicitního jazyka v TV-14: Neexistují žádná stanovená pravidla o tom, kolik F-slov je povoleno v pořadech hodnocení TV-14, protože různé stanice nebo společnosti mohou mít své vlastní pokyny.


Co je to hodnocení TV 14?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená hodnocení TV-14

TV-14. Tento program obsahuje materiál, který by většina rodičů považovala za nevhodné pro děti mladší 14 let. Programy obsahují materiál, který mohou rodiče nebo dospělí opatrovníci považovat za nevhodné pro děti mladší 14 let.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-14 stejný jako r

MPAA obvykle dává TV-14 pořady R hodnocení R. Témata obsahu s hodnocením TV-14 a R jsou docela podobná, kromě hodnocení R je pro diváky pod 17 let a mělo by být doprovázeno opatrovníkem. Hodnocené R obsahuje některé materiály pro dospělé, nahotu, zneužívání drog, násilí a další prvky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-14 dobrý pro 12 let

TV-14: Rodiče silně varovali-nedoporučuje se pro děti mladší 14; Obsahuje jeden nebo více z následujících: intenzivní násilí (V), intenzivní sexuální situace (situace), silný jazyk (L) a intenzivně sugestivní dialog.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký věk je hodnocení TV-14

TV-14 je nevhodná pro děti mladší 14 let kvůli hrubému jazyku a intenzivním sexuálním a násilným situacím. Hodnocení PG-13 má rodiče silně varován, protože obsah může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Zahrnuje silnější sexuální jazyk, prodloužené násilí, užívání drog nebo sexuální scény.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-14 vyšší než PG13

Programování hodnoceno TV-14 ve Spojených státech podle televizních rodičovských pokynů znamená obsah s rodiči důrazně varovaný. Odpovídá hodnocení PG-13 MPA pro filmy a hodnocení T ESRB pro videohry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená TV-14 pro děti

TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může TV-14 říci slovo

Trivia. Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že "surová neslušná" Jazyk (např. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik f slov je povoleno v TV-14

Trivia. Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že "surová neslušná" Jazyk (např. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-14 stejný jako PG

TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-14 jako PG13

Programování hodnoceno TV-14 ve Spojených státech podle televizních rodičovských pokynů znamená obsah s rodiči důrazně varovaný. Odpovídá hodnocení PG-13 MPA pro filmy a hodnocení T ESRB pro videohry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma nebo r horší

R je pouze druhým extrémním hodnocením pro televizi, zatímco TV-Ma je ​​nejextrémnější. TV-MA je horší než R, protože obsahuje materiál s hodnocením R a NC-17. R je v pořádku pro diváky mladší 17 let, pokud jsou doprovázeny dospělým, ale TV-MA není nikdy vhodná pro diváky mladší 18 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říci slovo B v televizi

Protože obscénnost není chráněna prvním pozměňovacím návrhem, je zakázána na kabelu, satelitu a vysílání televizních a rádiových a rádiových. Stejná pravidla pro neslušnost a vulgárnost se však nevztahují na kabelové, satelitní televizní a satelitní rádio, protože se jedná o předplatné služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi TV-14 a PG

Ekvivalent PG pro filmy a E10+ pro videohry. TV -14 (Rodiče silně varováni) – Tento program obsahuje nějaký materiál, který by pro děti mladší 14 let považovalo za nevhodné pro děti mladší 14 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co přísaháte, že nemůžete říct v televizi

Sedm špinavých slov je sedm slov prokletí anglického jazyka, která americký komik George Carlin poprvé uveden v jeho roce 1972 "Sedm slov, které v televizi nikdy nemůžete říct" monolog. Slova v pořadí je uvedena na uvedení Carlin: "hovno", "čurat", "Do prdele", "kunda", "cocksucker", "Motherfucker", a "prsa".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj Disney plus nastaven na TV-14

Po otevření aplikace se budete dotázáni, zda chcete změnit hodnocení obsahu z TV-14, což je poněkud omezeno na TV-MA (žádná omezení). Pokud se nevyberete, budete automaticky zasunut do hodnocení TV-14.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma horší než str. 14

TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou říci slovo f v televizi 14

Trivia. Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že "surová neslušná" Jazyk (např. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké bylo první slovo v televizi

8. První skriptované slovo kletby – "Chicago Hope" Zatímco lidé byli "náhodou" Prokletí v živé televizi na chvíli se první skriptované slovo kletby v síťové televizi stalo v roce 1999. Marmon pronesl frázi "S ** t se stane" Na epizodě Chicago Hope.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-PG v pořádku pro 7 let

Obecné prohlížení, ale některé scény mohou být pro malé děti nevhodné. Film PG by neměl rozrušit dítě ve věku kolem osmi a starších. Děti bez doprovodu jakéhokoli věku mohou sledovat, ale rodičům se doporučuje zvážit, zda obsah může narušit mladší nebo citlivější děti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV-PG pro 10 let

Ačkoli toto hodnocení neznamená program navržený speciálně pro děti, většina rodičů může nechat mladší děti sledovat tento program bez dozoru. Obsahuje malé nebo žádné násilí, žádný silný jazyk a malý nebo žádný sexuální dialog nebo situace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může TV 14 použít slovo F

Trivia. Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že "surová neslušná" Jazyk (např. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je 11 špatných slov ve SpongeBob

Hloupé, idiotské, spodní krmiva barnacle-head, barnacles, zabíjení, rybí pasta, tatarská omáčka, krevety, hloupé, moron a punk se často používají. Sakra, sakra, zadek, bradavky, dang, bože, drobivo, crud, sakra a zadek se občas používají. V pozdějších ročních obdobích se slovo chum stává eufemismem "s" slovo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj Disney plus na 18+

Krátká verze do vašeho účtu Disney+.Klikněte na tlačítko Upravit profily.Vyberte profil, který chcete upravit.Posunout dolů.Vyberte tlačítko hodnocení obsahu.Zadejte heslo.Klikněte na Pokračovat.Vyberte věkové hodnocení, na které chcete omezit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se disney hvězda změnila r

Bývalá herečka Disney změnila filmovou hvězdu pro dospělé Maitland Ward se diví, kde se inkluzivita a rozmanitost vrátila v jejím čase v domě myš.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma děsivější než hodnocené r

Ačkoli hodnocení TV-MA znamená, že program je technicky vytvořen pro 17leté (v některých případech 18), programy s tímto hodnocením mohou být někdy více grafičtější a závažnější, než to, co filmy s hodnocením R obvykle umožňují díky existenci prémiových kabelových sítí a některých služeb online streamování.

[/WPRemark]

Previous Post
Cuantos años tiene iu?
Next Post
Jak mohu blokovat Microsoft Edge?