15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se můžete chránit před online poškozením?

H2> Shrnutí článku: Jak se chránit online

1. Zamkněte své online účty: Klíčem k ochraně online je zajištění vašich účtů silnými heslami. Vaše heslo je bránou ke všem vašim osobním údajům uloženým online.

2. Zabezpečte svou domovskou síť Wi-Fi: Nezapomeňte nastavit silné a jedinečné heslo pro vaši domácí síť Wi-Fi. To zabrání neoprávněnému přístupu a chrání vaše zařízení před potenciálními útoky.

3. Chraňte svůj počítač a telefon: Udržujte vaše zařízení aktualizovaná nejnovějšími softwarovými a bezpečnostními opravámi. Nainstalujte spolehlivý antivirový a firewall software, který chrání před malwarem a viry.

4. Rozpoznat pokusy ukrást vaše osobní údaje: Buďte opatrní pro podvody s phishingu a nikdy sdílejte citlivé informace s podezřelými e -maily nebo webovými stránkami. Pravidelně kontrolujte své účty pro jakoukoli neoprávněnou činnost.

5. Zálohování vašich dat: Pravidelně zálohujte své důležité soubory a data na externí pevný disk nebo cloudové úložiště. Tím se zajistí, že i když jsou vaše zařízení ohrožena, neztratíte své cenné informace.

Silná hesla, opatrné použití sociálních médií a další opatření na ochranu mohou pomoci chránit vaše soukromí online. Vyvarujte se přechodem na platformy sociálních médií a buďte opatrní při používání bezplatného Wi-Fi. Vždy buďte ostražití odkazů a příloh a zkontrolujte, zda je web zabezpečený před zadáním jakýchkoli osobních údajů. Zvažte použití dalších nástrojů a služeb na ochranu pro zvýšení online zabezpečení.

2. Jak se můžete chránit před zneužíváním sociálních médií?

Pro ochranu před zneužíváním sociálních médií je důležité:

– Identifikujte a uznávejte zneužívání: Pochopte, co představuje online násilí a zneužívání, jako je kyberšikana nebo obtěžování.
– Zneužívání nahlášení: Využijte funkce hlášení na platformách sociálních médií k hlášení příkladů zneužívání. Každá platforma může mít různé mechanismy hlášení.
– Ztmacení nebo blok Uživatelé: Převezměte kontrolu nad svými zkušenostmi se sociálními médii tím, že ztlumíte nebo blokujete uživatele, kteří se zabývají škodlivým chováním.
– Zakázat svou polohu: Vypněte nastavení umístění na platformách sociálních médií, abyste zabránili ostatním ve sledování místa pobytu.
– Nastavte silné heslo: Vytvořte silné, jedinečné heslo pro vaše účty sociálních médií, abyste zabránili neoprávněnému přístupu.
– Povolte dvoufaktorové ověřování: Přidejte další vrstvu zabezpečení povolením dvoufaktorového ověřování, která vyžaduje krok sekundárního ověření pro přihlášení k vašemu účtu.

3. Co je to 5 věcí, které můžete dělat online, abyste chránili své soukromí?

Chcete -li chránit své soukromí online, můžete:

– Sdílejte méně online: Mějte na paměti, jaké osobní údaje sdílíte na sociálních médiích a dalších online platformách.
– Použijte silná, jedinečná hesla a dvoufaktorová ověřování: Vytvořte silná hesla pro všechny vaše online účty a povolte dvoufaktorové ověření pro přidanou vrstvu zabezpečení.
– Utáhněte nastavení ochrany osobních údajů pro online účty: Zkontrolujte a přizpůsobte nastavení ochrany osobních údajů pro vaše online účty, abyste kontrolovali, kdo má přístup k vašim osobním údajům.
– Vyčistit nepoužité aplikace a rozšíření prohlížeče: Pravidelně kontrolujte a odstraňujte aplikace a rozšíření prohlížeče, které již nepoužíváte, protože mohou shromažďovat data bez vašeho vědomí.
– Procházejte online se zabezpečenou VPN: Zvažte použití virtuální soukromé sítě (VPN) k šifrování internetového provozu a ochranu vašeho online soukromí.

4. Jak chráním svůj online obsah?

Chcete -li chránit svůj online obsah, můžete:

– Poznejte svá práva: Seznamte se s zákony o autorských právech, abyste pochopili vaše práva jako tvůrce obsahu.
– Zaregistrujte a zobrazte oznámení o autorských právech: Zaregistrujte svou práci s příslušnými autorskými úřady a viditelně zobrazujte oznámení o autorských právech na svůj obsah.
– Nastavit upozornění Google: Sledujte internet pro jakékoli neoprávněné použití vašeho obsahu nastavením upozornění Google pro klíčová slova související s vaší prací.
– Používání monitorovacích nástrojů: Využijte online nástroje ke sledování a sledování používání vašeho obsahu na různých platformách.
– Použijte vodoznaky: Přidejte do svých obrázků nebo videí vodoznaky, abyste odradili neoprávněné použití nebo přerozdělení.
– Zakázat možnosti zkopírovat obsah: Použijte pluginy nebo nastavení, které deaktivují schopnost zkopírovat váš obsah z vašeho webu.
– Autorizovat sdílení vašeho obsahu: Zjistěte, jak a kde může být váš obsah sdílen jasným stanovením podmínek použití a licenčních možností.
– Omezte přístup: Omezte přístup k vašemu obsahu pomocí hesel nebo systémů členství pro určité typy obsahu.

5. Jaké jsou 4 způsoby, jak zůstat v bezpečí online?

Chcete -li zůstat v bezpečí online, můžete:

– Nainstalujte nejnovější antivirový a firewall software: Udržujte svá zařízení chráněná pravidelnou aktualizací softwaru proti viru a firewallu.
– Aktualizujte svůj internetový prohlížeč: Ujistěte se, že váš internetový prohlížeč je aktuální s nejnovějšími bezpečnostními záplatami, aby se zabránilo zranitelnosti.
– Vytvořte silná a snadno zapamatovatelná hesla: Použijte jedinečná a složitá hesla pro své online účty a vyhýbejte se opakovaně použití stejného hesla pro více služeb.
– Pravidelně měňte heslo: Pravidelně měňte hesla, abyste udrželi vyšší úroveň zabezpečení a zabránili neoprávněnému přístupu.
– Nikdy nesdílejte své heslo: Vyvarujte se sdílení svých hesel s nikým, protože to vystavuje vaše účty riziko ohrožení.

6. Jak se mohu zajistit online?

Chcete -li se zajistit online, postupujte podle těchto tipů:

– Udržujte své počítače a mobilní zařízení aktuální: Pravidelně nainstalujte aktualizace a bezpečnostní opravy, které chrání před potenciálními zranitelnostmi.
– Nastavit silná hesla: Používejte složitá hesla, která je obtížné uhodnout a zahrnout kombinaci písmen, čísel a speciálních znaků.
– Dejte si pozor na podvody s phishingu: Buďte opatrní ohledně podezřelých e -mailů, zpráv nebo webových stránek, které se vás pokoušejí přimět k zveřejnění osobních údajů.
– Udržujte osobní údaje osobní: Vyvarujte se sdílení citlivých informací, například čísla vašeho sociálního zabezpečení nebo bankovní údaje, online, pokud není nutné.
– Zajistěte své připojení k internetu: Použijte zabezpečené a šifrované připojení k internetu, například virtuální soukromou síť (VPN), zejména při přístupu k citlivým informacím.
– Nakupujte bezpečně: Proveďte pouze nákupy z renomovaných webových stránek, které mají bezpečné možnosti plateb a šifrovací technologii.
– Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů webu: Seznamte se s zásadami ochrany osobních údajů webových stránek a online služby, abyste pochopili, jak jsou vaše data shromažďována a používána.

Jak se můžete chránit před online poškozením?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se budete chránit před škodlivými věcmi online

Pět věcí, které musíte udělat, abyste se chránili onlinelock dolů své online účty. Vaše heslo je klíčem ke všem osobním údajům ve vašem účtu.Zajistěte svou domácí síť Wi-Fi.Chraňte svůj počítač a telefon.Uznávejte pokusy ukrást vaše osobní údaje.ZPĚT věci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 způsoby, jak chránit své soukromí online

Zde je několik tipů, jak zajistit, aby vaše osobní údaje neskončily ve špatných rukou.Vytvořte silná hesla.Nepřekvapujte na sociálních médiích.Použijte zdarma Wi-Fi s opatrností.Dávejte pozor na odkazy a přílohy.Zkontrolujte, zda je web zabezpečený.Zvažte další ochranu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se můžete chránit před zneužíváním sociálních médií

Jak zůstat v bezpečí na sociálních médiích zneužívat. Online násilí a zneužívání se stalo příliš běžným zážitkem.Nahlásit je. Každý se bude zabývat násilím a zneužíváním online jinak.Ztlumit je.Blokovat je.Zakázat vaši polohu.Zakázat umístění na vašich fotografiích.Nastavení silného hesla.Ověřování dvou faktorů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to 5 věcí, které můžete dělat online, abyste chránili své soukromí

Jak chránit své online soukromí, aby sdílel méně online.Použijte silná, jedinečná hesla a dvoufaktorová ověřování.Utáhněte nastavení ochrany osobních údajů pro vaše online účty.Vyčistit nevyužité mobilní aplikace a rozšíření prohlížeče.Blokujte vyhledávací motory, aby vás sledovaly.Procházejte online s bezpečným VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chráním svůj online obsah

10 způsobů, jak chránit obsah online vědět svá práva.Zaregistrujte se a zobrazte své oznámení o autorských právech.Nastavit upozornění Google.Použijte monitorovací nástroje.Používejte vodoznaky.Zakázat možnosti zkopírovat váš obsah.V některých případech autorizujte sdílení vašeho obsahu.Omezit přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 způsoby, jak zůstat v bezpečí online

10 způsobů, jak zůstat v bezpečí onlineget Nejnovější antivirový a firewall software.Aktualizujte svůj internetový prohlížeč.Vytvořte silné a snadno zapamatovatelné heslo.Použijte jiné heslo, které používáte pro jiné služby.Pravidelně měňte heslo.Nikdy nesdílejte své heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zajistit online

7 tipů, jak chránit sebe online, své počítače a mobilní zařízení aktuální.Nastavte silná hesla.Dávejte pozor na podvody s phishingu.Udržujte osobní údaje osobní.Zajistěte připojení k internetu.Nakupujte bezpečně.Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 4 způsoby, jak chránit své soukromí online

Jak chránit své online soukromí, aby sdílel méně online.Použijte silná, jedinečná hesla a dvoufaktorová ověřování.Utáhněte nastavení ochrany osobních údajů pro vaše online účty.Vyčistit nevyužité mobilní aplikace a rozšíření prohlížeče.Blokujte vyhledávací motory, aby vás sledovaly.Procházejte online s bezpečným VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak chráníte online

7 tipů, jak chránit sebe online, své počítače a mobilní zařízení aktuální.Nastavte silná hesla.Dávejte pozor na podvody s phishingu.Udržujte osobní údaje osobní.Zajistěte připojení k internetu.Nakupujte bezpečně.Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své dítě před nevhodným internetovým obsahem

Více videí na YouTubeSet Up rodičovské kontroly. Dejte rodičovské kontroly na domácí širokopásmové připojení.Zapněte bezpečné vyhledávání na vyhledávačích. Povzbuďte své dítě, aby používalo vyhledávače přátelské k dětem, jako je Swiggle.Ujistěte se, že každé zařízení je chráněno.Nastavit filtry.Blokujte vyskakovací okna.Prozkoumejte weby a aplikace společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je 5 online bezpečnostních pravidel

Základní tipy na bezpečnost internetu#1: Ujistěte se, že vaše připojení k internetu je bezpečné.#2: Vyberte silná hesla.#3: Povolte vícefaktorovou ověřování, kde můžete.#4: Udržujte softwarové a operační systémy aktuální.#5: Zkontrolujte, zda webové stránky vypadají a cítí se spolehlivě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je 15 tipů, jak zůstat v bezpečí online

Pojďme dolů na 15 nejlepších tipů na bezpečnost internetu pro děti a dospělé.Udržujte svá důvěrná data offline.Zkontrolujte spolehlivost webu.Použijte silné heslo.Použijte dvoufaktorovou ověřování.Vyvarujte se podezřelých online odkazů.Udržujte svůj počítač aktualizován.Dejte si pozor na bezplatné Wi-Fi a stahování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se chránit online

Většina lidí ukládá na svých počítačích mnoho osobních údajů. Pokud váš počítač nechráníte správně, když jste online, je možné, že osobní údaje by mohly být bez vašeho vědomí odcizeny nebo smazány. Váš počítač může být napaden několika způsoby přes internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu chránit

Chraňte sami sebe & Připravte jídlo bezpečně. Jídlo může nést bakterie.Často umývejte ruce. Naučte se, jak čistit ruce a pomáhat předcházet chřipce.Čistý & Dezinfikujte běžně používané povrchy. Bakterie mohou žít na površích.Kašel & Kýchání do rukávu.Nesdílejte osobní předměty.Očkovat.Vyvarujte se dotyku divokých zvířat.Zůstaňte doma, když je nemocný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je 5 věcí, které může člověk udělat pro ochranu své identity konkrétně online

Zde je několik věcí, které je třeba zvážit, abyste chránili svou online identitu a pověst: Pamatujte, že nic není dočasné online.Označte své profily jako soukromé.Zabezpečte svá hesla a často je měňte.Nezveřejňujte nevhodné nebo sexuálně provokativní obrázky nebo komentáře.Nereagujte na nevhodné požadavky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svou rodinu online

Jako internetoví odborníci jsme sestavili šest způsobů, jak můžete udržet svou rodinu v bezpečí.1) Udržujte počítač na viditelném místě.2) Zajistěte svou síť Wi-Fi.3) Nepřekračujte na sociálních médiích.4) Skryjte webovou kameru.5) Vzdělávejte své děti.6) Nainstalujte monitorování rodičů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svou rodinu na internetu

Bezpečnost rodiny – 10 tipů, jak chránit karty Onlinekeep Your Family na svých sociálních médiích.Zjistěte o soukromí a rodičovských prostředích.Položit zákon.Nastavte svá vlastní pravidla.Naučte je, že internet je navždy.Zálohujte své důležité soubory.Promluvte si se svými dětmi o hrozbách.Zajistit bezpečné hry.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je 7 tipů na bezpečnost internetu

Kybernetická bezpečnost 101: 7 Základní tip na bezpečnost internetu podporujte své osobní údaje se silnými heslami.Udržujte osobní údaje soukromé.Ujistěte se, že jsou vaše zařízení bezpečná.Věnujte pozornost aktualizacím softwaru.Buďte opatrní ohledně wifi.Nastavit dvoufaktorové ověření.Zálohujte své osobní údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je 1 příklad pro bezpečnost online

Nesdílejte osobní údaje

Udržujte věci jako vaše adresa, telefonní číslo, celé jméno, škola a datum narození soukromé a zkontrolujte, co lidé mohou vidět ve vašem nastavení ochrany osobních údajů. Nezapomeňte, že lidé mohou na fotografii používat malé stopy jako školní logo, aby se o vás hodně dozvěděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak byste se chránili online

Zde je našich 10 nejdůležitějších tipů, jak zůstat v bezpečí online.Neotevřete poštu od cizinců.Ujistěte se, že jsou vaše zařízení aktuální.Používejte silná hesla.Použijte dvoufaktorovou ověřování.Neklikejte na podivně vypadající odkazy.Vyvarujte se používání nezajištěného veřejného Wi-Fi.Pravidelně zálohujte svá data.Buďte chytří s finančními informacemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu chránit před poškozením

5 způsobů, jak se vyhnout nebezpečí. Mnohokrát vaše oči, uši, nos, kůže a jazyk dávají stopy, což naznačuje, že něco ohrožujícího je před námi.Uvědomte si své okolí.Věnujte pozornost lidem kolem vás.Jednat sebevědomě a soustředěně.Pochopte, že alkohol nebo drogy mohou zamlžit úsudek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se chráníte před útokem

Procvičujte se kroky k uvolnění holds a úniku z boje.Nosit pepřový sprej.Osvoboďte se z chytání paže.Osvoboďte se od někoho, kdo si popadl oblečení.Vytáhněte oblečení a odtlačte od útočníka.Nejprve si položte ruce přes hlavu a pak vrhněte ruce útočníka mezi rameno a krk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se lidé chrání online

7 tipů, jak chránit sebe online, své počítače a mobilní zařízení aktuální.Nastavte silná hesla.Dávejte pozor na podvody s phishingu.Udržujte osobní údaje osobní.Zajistěte připojení k internetu.Nakupujte bezpečně.Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je důležité zůstat v bezpečí online

Většina lidí ukládá na svých počítačích mnoho osobních údajů. Pokud váš počítač nechráníte správně, když jste online, je možné, že osobní údaje by mohly být bez vašeho vědomí odcizeny nebo smazány. Váš počítač může být napaden několika způsoby přes internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká pravidla by měla mít na paměti, když je online

Kybernetická bezpečnost 101: 7 Základní tip na bezpečnost internetu podporujte své osobní údaje se silnými heslami.Udržujte osobní údaje soukromé.Ujistěte se, že jsou vaše zařízení bezpečná.Věnujte pozornost aktualizacím softwaru.Buďte opatrní ohledně wifi.Nastavit dvoufaktorové ověření.Zálohujte své osobní údaje.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué Bohemian Rhapsody tiene una calificación PG-13??
Next Post
Co dřevo nejvíce praskne?