15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohu Bluetooth do své televize?

Podpora sluchátka Bluetooth Ano, Amazon Fire TV Stick podporuje sluchátka Bluetooth. Sluchátka Bluetooth můžete snadno připojit k hůlce Fire TV tím, že přejdete do nabídky Nastavení a vyberete možnost „Řadiče a zařízení Bluetooth“. Odtud si můžete vybrat „Jiná zařízení Bluetooth“ a postupovat podle pokynů na obrazovce pro spárování sluchátek. Jakmile je spárován, můžete si užít sledování svých oblíbených pořadů a filmů s bezdrátovým zvukem.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “height =” 32 “] je bluetooth zvuk lepší než HDMI, pokud jde o kvalitu zvuku, HDMI obecně poskytuje lepší zvukový výkon ve srovnání s Bluetooth. HDMI může přenášet nekomprimované zvukové signály, což má za následek vyšší věrnost a lepší celkovou kvalitu zvuku. Na druhé straně Bluetooth používá k přenosu zvuku algoritmy komprese, což může vést ke ztrátě kvality zvuku. Rozdíl v kvalitě zvuku však nemusí být pro průměrného posluchače patrný, zejména ve scénářích každodenního používání.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “height =” 32 “] Jak mohu připojit svá sluchátka Bluetooth k mé televizi bez Bluetooth pro připojení sluchátek Bluetooth k televizi bez Bluetooth, budete muset použít vysílač Bluetooth. Vysílač Bluetooth se připojuje ke zvukovému výstupu televizoru a bezdrátově přenáší zvukový signál s sluchátky Bluetooth. Jednoduše připojte vysílač Bluetooth do zvukového výstupu vaší televize, vložte sluchátka do párovacího režimu a měly by se automaticky připojit. To vám umožní vychutnat si bezdrátový zvuk z tv bez Bluetooth s vašimi sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Mohu připojit sluchátka Bluetooth k mému Smart TV Samsung Ano, můžete připojit sluchátka Bluetooth k vaší Smart TV Samsung. Chcete -li to provést, přejděte do nabídky Nastavení v televizi a vyberte „Zvuk“. Odtud si můžete vybrat „Zvukový výstup“ a vybrat sluchátka Bluetooth jako zvukové výstupní zařízení. Vložte sluchátka do párovacího režimu a měly by se připojit k televizi. Po připojení si můžete užít bezdrátový zvuk z vaší Smart TV Samsung se sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “Width =” 32 “Height =” 32 “] Mohu připojit sluchátka Bluetooth k mé LG Smart TV Ano, můžete připojit sluchátka Bluetooth k vaší LG Smart TV. Chcete -li to provést, přejděte do nabídky Nastavení v televizi a vyberte „Zvuk“. Odtud vyberte možnost „Sound Out“ a vyberte „LG Sound Sync/Bluetooth“. Vložte svá sluchátka Bluetooth do párovacího režimu a měly by se objevit v seznamu dostupných zařízení v televizi. Vyberte si sluchátka a připojí se k televizi. Nyní si můžete užít bezdrátový zvuk z vašeho LG Smart TV se sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu připojit sluchátka Bluetooth k mé tv Sony Bravia ANO, můžete připojit sluchátka Bluetooth k vaší televizi Sony Bravia TV. Chcete -li to provést, přejděte do nabídky Nastavení v televizi a vyberte „Zvuk“. Odtud vyberte možnost „Sluchátka/zvuk out“ a vyberte „Audio Out (variabilní)“. Vložte svá sluchátka Bluetooth do párovacího režimu a měly by se objevit v seznamu dostupných zařízení v televizi. Vyberte si sluchátka a připojí se k televizi. Nyní si můžete užít bezdrátový zvuk z televize Sony Bravia se sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “height =” 32 “] Jak připojím sluchátka Bluetooth k mému Vizio TV pro připojení sluchátek Bluetooth k vaší televizi Vizio, budete muset použít vysílač Bluetooth. Zapojte vysílač Bluetooth do zvukového výstupu televizoru (obvykle konektoru pro sluchátka) a vložte jej do párovacího režimu. Poté vložte sluchátka Bluetooth do párovacího režimu. Měli by se automaticky připojit k vysílači Bluetooth. Po připojení si můžete vychutnat bezdrátový zvuk z vaší televize Vizio se sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu použít sluchátka Bluetooth s mým Apple TV Ano, můžete použít sluchátka Bluetooth s Apple TV. Chcete -li připojit sluchátka Bluetooth k vaší Apple TV, přejděte do nabídky Nastavení a vyberte „Relepase a zařízení“. Odtud vyberte „Bluetooth“. Vložte sluchátka Bluetooth do režimu párování a měly by se objevit v seznamu dostupných zařízení na Apple TV. Vyberte si sluchátka a oni se připojí k Apple TV. Nyní si můžete užít bezdrátový zvuk z vašeho Apple TV se sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak mohu připojit sluchátka Bluetooth k mé herní konzoli pro připojení sluchátek Bluetooth k herní konzole, budete potřebovat zvukový adaptér Bluetooth. Adaptér se připojuje k zvukovému výstupu vaší konzoly a bezdrátově přenáší zvukový signál s vašimi sluchátky Bluetooth. Jednoduše zapojte adaptér do konzole, vložte sluchátka do párovacího režimu a měly by se automaticky připojit. To vám umožní vychutnat si bezdrátový zvuk z herní konzoly se sluchátky Bluetooth.

Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Mohu použít sluchátka Bluetooth s mým Xbox One ANO, můžete použít sluchátka Bluetooth s vaším Xbox One. Xbox One však nemá vestavěnou podporu Bluetooth, takže budete muset používat zvukový adaptér Bluetooth. Adaptér se připojuje k ovladači Xbox One a bezdrátově přenáší zvukový signál s vašimi sluchátky Bluetooth. Jednoduše zapojte adaptér do ovladače, vložte sluchátka do párovacího režimu a měly by se automaticky připojit. Nyní si můžete užít bezdrátový zvuk z vašeho Xbox One se sluchátky Bluetooth.

Ukládaná do mezipaměti [/wpRemark]

Mohu Bluetooth do své televize?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k televizi pomocí Bluetooth

Jak připojit reproduktory Bluetooth k Smart TVSwitch na vašem reproduktoru Bluetooth a vložit jej do párovacího režimu.Zapněte televizor a vydejte se do nastavení sítě.Vyberte Bluetooth a poté přidejte zařízení v závislosti na vašem televizním modelu.Hledejte a vyberte svůj reproduktor Bluetooth.Užijte si své malé domácí kino.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu Bluetooth do své televize Roku

Zařízení Bluetooth lze připojit přímo k televizi seriálu Roku Plus. Pokud máte jakýkoli jiný televizní systém Roku, budete muset spárovat bezdrátové reproduktory Roku nebo bezdrátový zvukový panel Roku TV, abyste mohli do televize přidat schopnost Bluetooth schopnost Bluetooth.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojit televizi bez Bluetooth k reproduktoru Bluetooth

Nebo jakékoli zařízení se zvukovým výstupem do reproduktoru nebo sluchátka Bluetooth. I když tato televize nemá schopnosti Bluetooth, potřebujete něco, co se nazývá adaptér Bluetooth, máte mnoho mnoha modelů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se připojit ke své inteligentní televizi přes Bluetooth

Rychlá odpověď: Ano, většina chytrých televizorů je kompatibilní s Bluetooth.

S Bluetooth budete moci spárovat zařízení s inteligentní televizí a dalším chytrým věcem. Bluetooth je skutečně užitečná funkce. A pokud vaše zařízení není podporováno Bluetooth, můžete použít vysílač k přijímání signálu Bluetooth z jiného zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si promítat zrcadlo s Bluetooth

Zapněte Bluetooth na vašem telefonu i tabletu. Nastavení Bluetooth na vašem telefonu klepněte na objevitelné nebo klepnutím na název telefonického zařízení nastavte telefon viditelný na jiná zařízení Bluetooth. Na tabletu klepněte na Skenování zařízení Poté klepnutím na název zařízení se spárujte. Postupujte podle pokynů na obrazovce na obou zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj telefon k televizi bez HDMI

Telefony a tablety Android

Nejběžnější metodou je použití aplikace „casting“, jako je AirBeamtv. Naše aplikace vám umožňují bezdrátové připojení telefonu k jakémukoli populární televizi. Po připojení můžete obsah „obsadit“ na obrazovce telefonu do televizoru a sledovat filmy z telefonu v televizi bez HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svůj telefon k televizi Roku

Chcete -li použít zrcadlení obrazovky, musíte nejprve nastavit a povolit funkci na zařízení Android nebo Windows a poté požádat o připojení k zařízení Roku. Jakmile je navázáno připojení, můžete vidět svou mobilní obrazovku v televizi a ovládat ji z telefonu nebo tabletu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Fire Stick Bluetooth

Otevřete nastavení na ohnivé hůlce. Přístup k ovladačů & Možnost zařízení Bluetooth. Vyberte další zařízení Bluetooth. Vyberte možnost Add Bluetooth zařízení pro připojení zařízení k ohnivé hůlce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu udělat, pokud moje televize nemá bluetooth

Co mohu udělat, pokud můj televizor nepodporuje Bluetooth, pokud váš televizor nepodporuje Bluetooth, ale stále chcete připojit reproduktor nebo sluchátka Bluetooth, můžete získat adaptér Bluetooth. Ty mohou být připojeny k 3.5mm zvukový port nebo standardní zvukový port AUX (pomocí červených a bílých kabelů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit svůj telefon k televizi bez Bluetooth nebo WiFi

Nastavte mobilní hotspot v telefonu tím, že jdete do nastavení, hledejte "Mobilní hotspot" nebo "Tethering" možnost a zapněte ji. Připojte televizor k mobilnímu hotspotu tím, že jdete do nastavení televize, hledejte "Síť" možnost a vyberte mobilní hotspot ze seznamu dostupných sítí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si promítat zrcadlo přes Bluetooth

Zapněte Bluetooth na vašem telefonu i tabletu. Nastavení Bluetooth na vašem telefonu klepněte na objevitelné nebo klepnutím na název telefonického zařízení nastavte telefon viditelný na jiná zařízení Bluetooth. Na tabletu klepněte na Skenování zařízení Poté klepnutím na název zařízení se spárujte. Postupujte podle pokynů na obrazovce na obou zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj telefon s televizí

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odrážím telefon do televize pomocí Bluetooth

Nyní na telefonu musíte udělat, že musíte jít do nastavení. Takže zde máme nastavení, nezískajte se s nastavením Google, ve skutečnosti chceme jen normální nastavení mimo telefon, takže stiskněte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit telefon k televizi bez wifi

Použijte kabel DEX nebo kabel USB-C k HDMI (pouze telefony Android), můžete si prohlédnout obrazovku zařízení Android na televizi zrcadlem bez WiFi. Budete muset dex kabel, kabel USB-C nebo kabel MHL na kabel HDMI, aby to fungovalo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit telefon k televizi s USB

Pro zařízení Android vám může kabel USB pomoci připojit váš telefon nebo tablet k televizi, pokud má port USB. Pokud se připojujete k inteligentní televizi, přejděte ke zdroji>USB pro povolení převodů souborů, namísto pouhého nabíjení telefonu nebo tabletu prostřednictvím televizoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit telefon ke staré televizi

Nejjednodušší možností je adaptér USB-C k HDMI (otevře se v novém okně). Pokud má telefon port USB-C, můžete tento adaptér připojit do telefonu, připojit kabel HDMI do adaptéru a poté připojit kabel k televizi. Váš telefon bude muset podporovat režim HDMI ALT, který umožňuje mobilním zařízením vydávat video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spárovat svůj telefon k televizi

Zkušenosti spárováním telefonu nebo tabletu zde jsou kroky. Když sledujete YouTube v televizi, přejděte do telefonu nebo tabletu. Poté otevřete YouTube. Aplikace Ujistěte se, že jste přihlášeni do stejné

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat z telefonu do televize

Obsazení obsahu z vašeho zařízení do vašeho TVConnect vašeho zařízení do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Android TV.Otevřete aplikaci, která má obsah, který chcete odevzdat.V aplikaci najděte a vyberte obsazení .Na vašem zařízení vyberte název televize.Když obsazení. změny barvy, jste úspěšně připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vložit palbu do režimu Bluetooth

První věc nejprve prostě pokračujte a přejděte k nastavení. A z nastavení přejděte dolů do ovladačů. A zařízení Bluetooth. A jděte dolů do jiných zařízení Bluetooth. A vyberte Přidat Bluetooth

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím ohnivou tyčinku k bluetooth

Klikněte na to a poté klikněte na Přidat zařízení Bluetooth. A v současné době, jak vidíte, hledá zařízení Bluetooth. A jak vidíte, ve skutečnosti to zjistilo, že JBL flip 6, tak klikněte na něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon k televizi

Jedním z nejjednodušších je použití kabelu. Nyní budete potřebovat klíč a dongle závisí na telefonu, že máte mnoho telefonů, které může poslat video přes konektor USB, ale existují dvě příchutě MHL. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak připojit váš telefon k televizi bez wifi

Připojte napájecí kabel USB k adaptéru Ethernet a připojte jej do zdroje energie. Na vašem zařízení Android nebo iOS otevřete aplikaci Google Home. Klepněte na tlačítko plus v pravém horním rohu obrazovky. Vybrat "Nastavit zařízení" a pak "Nový chromecast." Poté postupujte podle pokynů v aplikaci a nastavte Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete připojit telefon k televizi bez wifi

Telefon můžete připojit k televizi několika různými způsoby bez zrcadlení. Jedním ze způsobů je použít kabel HDMI. Pokud má váš telefon port HDMI, můžete připojit jeden konec kabelu k telefonu a druhý konec televize. Dalším způsobem je použít bezdrátový adaptér HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj telefon bezdrátově

Většina nových mobilních zařízení Samsung má zabudováno inteligentní zobrazení, můžete si také stáhnout aplikaci Smart View z obchodu Play, pokud se nejedná o nativní funkci na vašem zařízení na zařízení Android, dvakrát přejeďte dolů

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si promítnout zrcadlo pomocí Bluetooth

Zapněte Bluetooth na vašem telefonu i tabletu. Nastavení Bluetooth na vašem telefonu klepněte na objevitelné nebo klepnutím na název telefonického zařízení nastavte telefon viditelný na jiná zařízení Bluetooth. Na tabletu klepněte na Skenování zařízení Poté klepnutím na název zařízení se spárujte. Postupujte podle pokynů na obrazovce na obou zařízeních.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuándo se creó Bitcoin??
Next Post
Co je Baracuda Load Balancer ADC?