15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design børneværelser – inspirerende ideer til de mindste

design børneværelse moderne stilfuldt kreativt design grå møbler EN Design børneværelser kan være sjovt for børn og forældre. Fra friske, minimalistiske møbler og interessante temadesigner til usædvanlige lyse farve accenter – mulighederne er uendelige. Du kan lade din fantasi løbe vild og opfylde dine barndomsdrømme.

Design og dekorér børneværelser

børneværelses design møbler oliven farve grøn garderobe

Inden du starter, skal du overveje, hvad dit barns præferencer er. Et barns værelse afspejler i høj grad barnets karakter. Det kan selvfølgelig være lyserødt for pigerne og blåt for drengene. Men med Design børneværelser man skal også bemærke, at der ikke kun er søvn, men også leg, dans, spring og læring. En verden fuld af skønhed og undren er gemt i fire vægge. Derfor er det så vigtigt, at børnene føler varme, tryghed og ro i deres lille oase.

Design af et børneværelse – effekten af ​​farver

design børneværelse blå nuancer lyse træmøbler grønne accenter

Ved Design børneværelser du bør skabe en harmonisk enhed af farver, designs, møbler og selvfølgelig dekorationer. Børneværelset skal ikke ligne et soveværelse eller et legerum. Den gyldne middelvej skal findes. Afhængigt af barnet kan du tilpasse rummet. Først skal du beslutte dig for farverne. Som vi ved, har farver en effekt på mennesker, især børn. De forskellige farver har også forskellige effekter, der kan harmoniseres i den rigtige farvekombination. Elsket lyserødt sengelinned, der hører til enhver piges værelse, beroliger atmosfæren og virker beroligende, men gør dig passiv. I stedet for pink ville det være bedre at bruge lilla eller violet som accent. Grønt sikrer fred, sikkerhed og sikkerhed. Blå ser kølig og ren ud i kontrast til orange, som emmer af varme og hygge. Du skal være forsigtig med gul og rød. Gul er opkvikkende, men også for lys, rød er dynamisk og fremmer arbejde og bevægelse, så den må ikke dominere. Det ville være bedst, hvis disse to farver bare blev tilføjet som accenter.

Børneværelsesmøbler – skab en oase af velvære

design børneværelse tvillinger idé skrivebord accent væg lyseblå

Et varmt farveskema får rummet til at se mere hjemligt ud, mens det er et koldt – mindre og køligere. Det ville være godt, hvis ingen stærke farver dominerer, men snarere kombineres med blødere farver, selvom rummet nogle gange virker for farverigt for forældrene. Ved Design børneværelser du bør tænke på de grundlæggende møbler – skrivebord, seng og skab og udnytte pladsen optimalt. En hems er med til at spare plads til legetøjet. Når alt har en fast plads i vuggestuen, er oprydning ikke længere så svært.

Tendenser inden for børnehaveindretning

design børneværelse blå gul idé senge hjul rundt om tæppe

100 levende ideer til børneværelser med lyse farver til piger og drenge

Mange farver i indretning ser ikke altid stilfulde ud. Tværtimod – friske, farverige møbler og dekorationer skaber en gådefuld atmosfære, der svarer til de nyeste trends inden for indretning. Ved Design børneværelser du kunne vælge et bestemt emne som koncept – for eksempel yndlingsfilm, sport, sanger osv..

Drengeværelse – fodboldbane

Drengeværelse grøn orange fodboldlegeplads

Sponge Bob – temaindretning til børneværelser

Sponge Bob børneværelsesdesign ideer blå gul

Loftseng med rutsjebane til drengeværelse

Loftsrum loftseng dias blå hvidt

Blødt hvidt-grønt farveskema 

Børneværelse grøn hvid loft seng-hvide stole skrivebord

Rummeligt børneværelse – orange -grønt

Moderne børneværelse opsat skrivebordsdekorationer dinosaurer

Teenage room teenager design pink rød-gul køjeseng tæppe lilla

Børneværelse blå rød spiderman ideer-temaer design

Drengeværelse grøn grå frø stilfuldt interiør

Pigerumdesign gardiner lænestole afføring legetøj

Børneværelse grøn orange moderne møbeldesign gulvlampe

Previous Post
Hvad betyder grøn arkitektur
Next Post
Induktion eller Ceran – Hvilket er bedre til køkkenet?