15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak vidím svůj seznam sledovaných?

o Zobrazit mřížku. Pokud je obrazovka v zobrazení mřížky, dotkněte se a podržte domovskou obrazovku, klepněte na Zobrazit seznam.[/WPRemark]

Shrnutí článku:

1. Jak najdu svůj seznam sledovaných na Googlu? Přejít na Google.com a vyhledejte „můj seznam sledovaných.„Odtud si můžete vybrat, co chcete sledovat a začít sledovat.

2. Kde najdu svůj seznam sledování na svém telefonu? Na telefonu klepněte na možnost „Můj seznam“ umístěnou ve spodní části obrazovky. Zde najdete svá uložená videa, pořady a prohlížení historie.

3. Jak mohu získat přístup ke svému seznamu sledovaných na svém iPhone? Svůj seznam sledovacích zařízení si můžete prohlédnout na všech svých zařízeních přihlášením se stejným Apple ID. Na vašem iPhone přejděte na Nastavení> [Vaše jméno]> iCloud, klepněte na „Zobrazit vše“ a poté zapněte „Stocks.”

4. Kde se nachází můj seznam sledovaných amazonů? Chcete -li najít seznam sledovaných stránek Amazon, vyberte „Moje věci“ a poté klikněte na „Watchlist Watchlist.„Svůj seznam sledovacích seznamů můžete filtrovat podle nedávno přidaného, ​​A-Z nebo Z-A a také zobrazit filmy a televizní pořady samostatně.

5. Co je seznam sledovaných účtů? Seznam sledovaných účtů je funkce, která vám umožní udržovat se organizovanou při práci s ovlivňovateli. Pomáhá vám efektivně řídit vztahy a úkoly vlivu.

6. Kde najdu svůj seznam sledovaných na Facebooku? Klepněte na pravý horní roh aplikace Facebook a poté klepněte na “Videa na sledování.„Možná budete muset klepnout“ nejprve viz další “. Odtud můžete hledat konkrétní video nebo procházet různé kategorie videa.

7. Jak mohu vidět historii hodinek na google? Přihlaste se ke svému účtu Google a přejděte na Myactivity.Google.com. Zde najdete seznam videí, která jste si prohlíželi na aplikaci nebo webových stránkách YouTube. Zahrnuje také videa, která jste sledovali v přehrávači YouTube na jiných webových stránkách, zatímco se přihlásili k Google Chrome.

8. Jak najdu své hodinky na Androidu? Otevřete Android.com/najděte na telefonu nebo počítači a přihlaste se s účtem Google použitým na vašich hodinách. Pokud se objeví více zařízení, vyberte hodinky ze seznamu.

9. Jak mohu zobrazit zobrazení seznamu na Apple Watch? Stisknutím digitální koruny na vaší Apple Watch přejděte na domovskou obrazovku. Pokud již jste v zobrazení seznamu, klepněte a podržte domovskou obrazovku a poté vyberte „Přejít na zobrazení mřížky.„Pokud jste v zobrazení mřížky, klepněte a podržte domovskou obrazovku a poté vyberte“ Zobrazit seznam.”

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jak najdu svůj seznam sledovaných na Googlu?
Chcete -li najít seznam sledovaných na Googlu, přejděte na Google.com a vyhledejte „můj seznam sledovaných.„Odtud si můžete vybrat, co chcete sledovat a začít sledovat.

2. Kde najdu svůj seznam sledovaných na telefonu?
Chcete -li najít seznam sledovaných stránek v telefonu, klepněte na možnost „Můj seznam“ umístěnou ve spodní části obrazovky. To je místo, kde máte přístup k uloženým videím, pořadům a prohlížení historie.

3. Jak mohu získat přístup ke svému seznamu sledovaných na svém iPhone?
Můžete zobrazit svůj seznam sledovacích stránek na svém iPhonu tím, že přejdete do nastavení, vyberete [vaše jméno] a poté klepnutím na iCloud. Odtud zapněte možnost „Stocks“ a zobrazit svůj seznam sledovaných.

4. Kde se nachází můj seznam sledovaných amazonů?
Váš seznam Watch Amazon najdete pod seznamu „Moje věci“ a poté.„Můžete také filtrovat svůj seznam sledovacích seznamů podle nedávno přidaného, ​​A-Z nebo Z-A a zobrazit filmy a televizní pořady samostatně.

5. Co je seznam sledovaných účtů?
Seznam sledovacích seznamu účtů, dříve známý jako správa ovlivňování, je nástroj navržený tak, aby vám pomohl zůstat v organizaci při práci s ovlivňovateli. Umožňuje vám efektivně řídit vztahy a úkoly vlivu.

6. Kde najdu svůj seznam sledovaných na Facebooku?
Chcete -li získat přístup ke svému seznamu sledování na Facebooku, klepněte na pravý horní roh aplikace. Poté klepněte na „Videa na Watch“ a procházejte různými kategoriemi videa nebo vyhledejte konkrétní videa.

7. Jak mohu vidět historii hodinek na google?
Chcete -li zobrazit historii hodinek na Googlu, přihlaste se ke svému účtu Google a přejděte na Myactivity.Google.com. Najdete najdete seznam videí, která jste sledovali na aplikaci nebo na webu YouTube, jakož i videa sledovaná v přehrávači YouTube na jiných webových stránkách, zatímco se přihlásíte do Chrome.

8. Jak najdu své hodinky na Android?
Chcete -li najít hodinky na Android, otevřete Android.com/najděte na telefonu nebo počítači. Přihlaste se s účtem Google použitým na hodinách a pokud se objeví více zařízení, vyberte své hodinky ze seznamu.

9. Jak mohu zobrazit zobrazení seznamu na Apple Watch?
Chcete -li zobrazit zobrazení seznamu na vašem Apple Watch, stisknutím digitální koruny přejděte na domovskou obrazovku. Pokud již jste v zobrazení seznamu, klepněte a podržte domovskou obrazovku, vyberte „Přejít na zobrazení mřížky.„Pokud jste v zobrazení mřížky, klepněte a podržte domovskou obrazovku, vyberte“ Zobrazit seznam.”

Jak vidím svůj seznam sledovaných?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svůj seznam sledovaných

Přejít na Google.com. Hledejte „můj seznam sledovaných.„Vyberte, co chcete sledovat. Sledujte hned.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj seznam sledovaných na telefonu

Klepněte na možnost mého seznamu umístěnou ve spodní části obrazovky. Můj seznam je místo, kde najdete svá uložená videa, pořady a historii prohlížení, abyste se snadno vrátili do svých oblíbených programů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke svému seznamu sledovaných na svém iPhone

Zobrazit svůj seznam sledovaných na všech svých zařízeních

Když jste se přihlášeni se stejným Apple ID, můžete si prohlédnout svůj seznam sledovaných. Na iPhone, iPad a iPod Touch: Přejděte do nastavení > [tvé jméno] > iCloud, klepněte na zobrazení všeho a poté zapněte zásoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj seznam sledovaných Amazon

Chcete -li to najít později, vyberte své věci a poté seznam sledování. Svůj seznam sledovaných můžete filtrovat podle nedávno přidaného, ​​A-Z nebo Z-A a filmy a televizní pořady můžete vidět samostatně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je seznam sledovaných účtů

Seznam sledovaných účtů (dříve známý jako management ovlivňovače) je váš go-to, který se udržujete v organizaci, zatímco pracujete s vlivnými lidmi. Poděkujete nám později. Další informace o tom, co můžete udělat v seznamu sledovaných účtů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj seznam sledovaných na Facebooku

Klepněte na pravý horní část Facebooku. Klepněte na videa na Watch. Možná budete muset klepnout na další informace. V horní části obrazovky klepnutím najdete konkrétní video nebo klepněte na kategorii videa (příklad: pořad, živý, hudba).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj sledovaný seznam na Googlu

Jak mohu vidět, jak se moje historie hodinek přihlásí a přejděte na Myactivity.Google.com najít videa, která jste si prohlíželi v aplikaci nebo webových stránkách YouTube při přihlášení. Zahrnuje také videa, která jste sledovali v přehrávači YouTube na jiných webových stránkách, zatímco se přihlásili k Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své hodinky na Android

Na telefonu nebo počítači otevřete Android.com/find. Přihlaste se k účtu Google, který používáte na hodinách. Pokud se objeví více než jedno zařízení, vyberte hodinky v horní části obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit zobrazení seznamu na Apple Watch

Na vašem Apple Watch stiskněte digitální korunu a přejděte na domovskou obrazovku. Pokud je obrazovka v zobrazení seznamu, dotkněte se a podržte domovskou obrazovku, klepněte na Zobrazit mřížku. Nebo otevřete aplikaci Nastavení na vašem Apple Watch, klepněte na zobrazení aplikace a poté klepněte na zobrazení mřížky. Dotkněte se a podržte aplikaci a poté klepněte na Upravit aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit svůj seznam sledovaných na svém iPhone

Klepnutím na název seznamu sledovaných klepněte, klepněte na Správa sledovacích seznamů a poté proveďte jakýkoli z následujících. Vedle symbolu klepněte. , Poté klepněte na Odstranit seznam sledovaných.Změňte pořadí svých seznamů sledování: Dotkněte se a držte. , Poté přetáhněte seznam sledovaných do nové pozice.Přejmenujte seznam sledovaných: Klepněte. , Zadejte nové jméno a poté klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit historii hodinek na Amazon Prime

Kliknutím na ikonu Nastavení otevřete rozbalovací nabídku. A poté v této nabídce klikněte na Nastavení. Obrazovka účtu a nastavení nastavení se zobrazí krok 3. V této nabídce klikněte na historii Sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je seznam sledovaných na Amazon Prime

Seznam sledovaných je pohodlným místem pro uložení filmů z vaší sbírky v seznamu, který vám připomene později. Chcete -li přidat nebo odebrat filmy do svého seznamu sledování: Přejděte do mých filmů a vyberte film, který byste chtěli přidat do svého seznamu sledovaných. Vybrat "+ Seznam sledovaných" Tlačítko přidejte tento film do vašeho seznamu sledovaných.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje seznam strážců

Seznam sledovaných je soupis symbolů ticker, které jsou sledovány na potenciální příležitosti nebo sledují jejich výkon. Většina online makléřů a finančních portálů umožňuje snadnou konstrukci seznamu sledovaných.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená přidat do seznamu sledovaných

Seznam sledovaných je pohodlným místem pro uložení filmů z vaší sbírky v seznamu, který vám připomene později. Chcete -li přidat nebo odebrat filmy do svého seznamu sledování: Přejděte do mých filmů a vyberte film, který byste chtěli přidat do svého seznamu sledovaných.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam se na facebooku odešlo tlačítko Watch

V rámci předvolby lišty zkratky umožňují přepínač vedle domova videa. volba. Nyní musíte zavřít a znovu otevřít aplikaci Facebook. A ikona videa Watch tam bude v zkratkách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je sekce hodinek na Facebooku

Facebook Watch dodává vaše videa přímo svým fanouškům, takže váš nejnovější obsah je přístupnější. Ať už je vaše výklenek cokoli, od zábavy po krásu, sport i mimo něj mohou lidé z celého světa objevovat, sdílet a reagovat na vaše videa na sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je moje historie prohlížení

Co ukazuje vaše historie. Vaše historie ukazuje stránky, které jste navštívili na Chrome za posledních 90 dní. Neukládá to Chrome Stránky, které jste navštívili jako Chrome: // Nastavení, stránky, které jste navštívili v soukromém prohlížení, nebo stránky, které jste již smazali z historie prohlížení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy vyhledávání

Vaše historie vyhledávání je uložena na váš účet Google jako součást vašeho webu & Aktivita aplikace spolu s aktivitou z jiných služeb Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své hodinky s mým telefonem Samsung

Na telefonu přejděte na nositelnou aplikaci Galaxy a poté klepněte na nalezení hodinek. (Na fitness pásmech klepněte na Najděte moji kapelu nebo najděte moji vybavení.) Pokud jsou vaše hodinky připojeny k telefonu pomocí Bluetooth, klepněte na Start. Vaše hodinky začnou vibrovat, takže je snazší najít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu najít hodinky z telefonu

Na vašem iPhone

Otevřete nalezení mé aplikace. Vyberte kartu zařízení. Vyberte své Apple Watch a podívejte se na jeho umístění na mapě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít seznamy na Apple Watch

Aniž by se dotkl vašeho iPhone. A to je cíl použít Apple Watch k omezení interakcí s vaším iPhone. Vlastně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám aplikace v zobrazení seznamu

Seznam všech aplikací na hodinách, které můžete procházet buď přejetím nebo otáčením koruny. Je mnohem snazší najít a mnohem snazší se klepnout. Pokud chcete přepnout zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upravit svůj seznam sledování

Někdy byste mohli cítit potřebu odstranit zásoby z vašeho stávajícího seznamu sledovacích seznamů nebo dokonce přejmenovat seznam sledování, podívejme se, jak to můžeme udělat, jednoduše přejděte na příslušný seznam sledovaných sledování, který chcete upravit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj seznam Watch Apple

Takže budu klepnout. A držte se tady nebo dlouhého stisknutí. A pak to, co uvidíte, je zobrazení mřížky a zobrazení seznamu. Pojďme to tedy změnit na seznam zobrazení. A nyní vidíme, že se jedná o seznam

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nedávno sledovalo Prime Video

Přejděte na domovskou stránku Amazon Prime Video. Klikněte na ikonu COG v pravém horním horním. Klikněte na Nastavení. Klikněte na historii Sledování.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se detecta el movimiento de la cámara de anillo??
Next Post
Jak dlouho trvá, než se staneme strážcem v NY?