15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

26 ideer til, hvordan man laver moderne møbler af træpaller

træpalle seng dekoration hovedgærde idé møbeldesign diy

Har du derhjemme Træpaller, som du ikke længere har brug for? Smid ikke disse ud – der er mange måder, du kan gøre dette til et originalt møbel. Her er et par eksempler, der kan hjælpe. Vær opfindsom og skab et interessant interiør med lidt fantasi.

Træpallebord

træpalle spisebord idé diagonale udendørs stole

Her har vi inkluderet et eksempel på, hvordan man laver et flot bord af nogle Træpaller kan designe. Tabellen kan ændre sig afhængigt af antallet af paller. Efterbehandling kan udføres med lak.

Terrassemøbler lavet af træpaller

træpaller blå-grå farve lounge sofa udendørs sofabord

Dette bord var lavet af to Træpaller færdig, noget L-formet beslag og grå farve. Resultatet er et meget praktisk design, der både kan bruges som et udendørs sofabord eller som et mini spisebord.

Sofabord i træ med hjul

træpalle sofabord idéemner hjul mørke møbler

Et andet eksempel er dette enkle sofabord lavet af to paller placeret oven på hinanden. Hjulene er integreret i designet – og du er færdig! Praktisk underhylde til bøger eller blade eller andet, du måtte have brug for. Du kan male bordet i enhver farve.

Paller til sengegavl

træpalle seng sengegavl plade hvid laminatgrå

Du kan også lave et smukt sengegavl til den moderne seng af træpaller. Vi har allerede set en enkel variant ovenfor, hvor pallerne simpelthen placeres bag sengen. I dette eksempel er pallerne blevet adskilt, og deres individuelle dele er blevet brugt.

Sofabord med glasbord

Glas-sofabord-stue-gør-det-selv

En anden version af design -sofabordet Træpaller.  Dette er en simpel idé, men med et moderne udseende. Det blev også lavet med fire hjul, og en glastæller får designet til at se mere interessant ud.

Orientalsk sofabord

kreativ-sofabord-marokkansk stil

Hvis du har mulighed for at finde flere usædvanlige paller, kan du oprette et orientalsk sofabord. Dette eksempel minder om Marrakech og blev lavet af paller fundet nær et marked. Det har et enkelt design, men meget flot farvekombination.

Computer skrivebord

Skrivebord-byg-selv-træ-palle

Hvis du har brug for et bord til din computer, men ikke vil bruge store penge på det, er designet til dig – lav dit eget møbel Træpaller. Til dette har du brug for en palle, længere bordben og det er! Du vil nyde det, og det er en meget original idé.

Køkkenø fra træpaller

Køkken træpalle

Som du kan se, Træpaller kan finde usædvanlige anvendelser. Du kan endda selv gøre disse til en køkkenø. Du skal bruge mindst tre paletter, værktøjer og maling. Skær paller, fastgør dem sammen, og læg en køkkenbord ovenpå. Mal paletterne i en naturlig farve eller en fed nuance. Det er en let opgave og har den fordel, at du kan udvikle dit eget design.

Komfortabel sofa lavet af træpaller

Byg-din-egen-træ sofa

Selvom det er svært at tro, var denne søde sofa lavet af træpaller. En palle blev skåret i to, og nogle hylder i rustfrit stål blev brugt til stabilitet. Til sidst har du polstring – puder placeret på konstruktionen, og sofaen er allerede klar – behagelig og let.

Sofa med opbevaringsplads

Byg din egen barneseng

Her er et projekt, du kan lave med dine venner – denne sofa tager 6 Træpaller. De blev malet og dækket med puder. Fordi grundkonstruktionen består af to rækker paller, har dette givet meget nyttig opbevaringsplads.

Lænestol til terrassen

interessante terrassestole

Denne lænestol var fremstillet af paller – de enkelte paldele blev bundet sammen med et reb, og resten af ​​rebet var bundet til et træ. Sørg for at bruge et robust reb, der kan modstå din vægt. Denne røde stol er også lavet af træpaller – du skal bruge 4 træpaller, alle af samme størrelse – stable pallerne og bruge resten til at forme ryglænet. Fastgør ryglænet på en måde, der er behagelig for dig – og glem ikke at male designet i en sjov farve!

Daybed lavet af paller

Daybed-træ-paneler-bygge-dig selv

Hvis du har brug for en ekstra seng, kan du selv lave en. Det er let og meget billigt. Under alle omstændigheder er disse modeller ikke egnet til voksne og kan bruges af børn. Prøv konstruktionens stabilitet på forhånd.

Kæledyrsseng lavet af paller

Sådan bygger du din egen katteseng

Hvis du ikke har brug for en ekstra seng, kan du bygge en til dit kæledyr. De er meget lette at lave og meget billige. En behagelig pude og dejlig dekoration.

Hjørnebænk lavet af træpaller

hyggelige læsehjørne træpaneler

Hvis du nogle gange har brug for et hyggeligt siddeområde til at slappe af eller læse, kan du selv bygge et. Du behøver kun at skære to paller ud i den form, du ønsker, derudover stabilisere konstruktionen og bygge et ryglæn.

Opbevaringsplads ideer med træpaller

Byg din egen reol

Ingen kan lide beskidte sko, og det kan du undgå med et praktisk skostativ. En del af pallen er blevet hængt på væggen – alt du skal gøre er at rense pallen lidt og sikre den lodret – og du har et interessant gangstativ til sko. Du kan endda male det for at få det til at se mere attraktivt ud.

Skoholder med et innovativt design

Byg din egen skohylde

Bogreoler kan let laves af træpaller. Du behøver ikke foretage store ændringer – bare hæng pallen på væggen, og du er færdig. En munter farve får designet til at skille sig endnu bedre ud.

Fotovæg lavet af træpaller

gør-interessant-foto-væg

Vejledning til udendørs møbler – hvordan man vælger de bedste havemøbler

En simpel idé til din fotovæg – især velegnet til rustikke rum. Du behøver ikke foretage yderligere ændringer, og du kan ikke kun tage fotos, men også blomster og andre dekorationer.

Lodret have lavet af træpaller

Altan blomsterpotte træ

Stue møbler – design ideer

En idé til terrassen – her kan du arrangere urtepotter lodret. Til dette projekt skal du bruge 1 palle, gulve, årlige blomster, 1 lille rulle specialstof til haven, sandpapir og lim. Resultatet er denne smukke struktur, som du derefter kan bruge som dekorativ blomsterpotte.

Spejl med en interessant ramme

kreative spejlramme

Dette elegante spejl er dekoreret med stel lavet af træpaller. Funktionel, sikker og interessant – men også meget billig.

Lysekrone lavet af paller

Lav din egen lysekrone

Moderne spisestuemøbler – 23 designideer til spisebord og stole

En smuk lysekrone med et arkitektonisk udseende og en enkel baggrund – den var lavet af paller. Efter at du havde klippet paletten og skåret forskellige størrelser ud, blev de forbundet på en kunstnerisk måde. Resultatet er imponerende.

Trappe lavet af paller

Trappe træpalle

Paller kan bruges til forskellige ting. Flere træpaller kan danne et trappeopgang. Under alle omstændigheder bør du have visse forudgående kendskab til trappekonstruktion i dette tilfælde. Dette eksempel er en del af kontoropsætningen.

Have design-træ bord-bygge

Sofabord-træ-palle-opbygning

Design af træpalle spisebord

25 træpaller med møbler tilbage

euro palle møbler ideer

Previous Post
Badeværelseslamper- 30 moderne væglamper og loftslamper
Next Post
Moderne indretningsideer fra USA – hus i Hollywood