15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kolik stojí sledování kamery hnízda?

Shrnutí článku:

Použití kamery Nest pro monitorování domů je snadné. Jednoduše se ujistěte, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeno se stejným účtem jako váš displej Google Nest. Otevřete domácí aplikaci Google a klepněte na „Oblíbené“ nebo „Zařízení.„Dotkněte se a držte dlaždici zařízení a přejděte do nastavení, abyste zapnuli nebo vypnuli funkce monitorování domů.

Náklady na spuštění hnízdní kamery závisí na plánu, který si vyberete. S volným plánem neexistují žádné náklady na skladování a žádné zóny aktivity. S plánem Nest Above Plus však existuje měsíční náklady ve výši 12 $ nebo roční náklady 120 USD. Tento plán zahrnuje zóny aktivity a bezplatné hnízdo mini s ročním plánem.

Měsíční předplatné není vyžadováno pro kameru Nest, ale pokud chcete pokrýt všechny své kamery, displeje a reproduktory Google Nest a reproduktory u vás doma, můžete se přihlásit k odběru aplikace Google Home za pouhých 6 $/měsíc.

Kamery hnízda lze monitorovat s profesionálním monitorováním. Tato další vrstva zabezpečení umožňuje vyškoleným agentům reagovat na zabezpečené alarmy Google Nest. Mohou potvrdit alarmy tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty, a v případě potřeby dokonce kontaktovat policii.

Živý pohled je k dispozici pro kamery Nest. V domácí aplikaci můžete sledovat živé video z vašich kamer a zvonků. Můžete si vybrat jednu kameru a přiblížit se pro podrobné zobrazení nebo sledovat video z více kamer na kartě oblíbené.

Kamery Nest nejsou vždy nahrávání. Když je fotoaparát připojen k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená se nepřetržitě po dobu asi 8 minut před přepnutím na záznam událostí. Vnitřní paměť kamery není z bezpečnostních důvodů přístupná.

Za použití hnízda se neplatí. Je pro uživatele zcela zdarma a poplatky za pracovníky jsou udržovány nízké.

Hnízdívá kamera neustále nezaznamenává. Při připojení k napájení a s předplatným historie videa 24/7 bude nahrávat nepřetržitě po dobu asi 8 minut před přepnutím na nahrávání událostí. Vnitřní paměť kamery není z bezpečnostních důvodů přístupná.

Otázky:

1. Jak sleduji svou hnízdní kameru?
Chcete-li sledovat kameru Nest, ujistěte se, že je zařízení připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo účtu jako váš displej Google Nest. Otevřete aplikaci Google Home a přejděte do nastavení a zapněte domácí monitorování.

2. Kolik stojí spustit kameru hnízda?
Náklady na spuštění hnízdní kamery závisí na plánu, který si vyberete. Bezplatný plán nemá žádné náklady na skladování, zatímco plán Nest About Plus má měsíční náklady 12 $ nebo roční náklady 120 USD.

3. Potřebuji měsíční předplatné pro Nest Camera?
Měsíční předplatné není vyžadováno, ale můžete se přihlásit k odběru aplikace Google Home za 6 $/měsíc na pokrytí všech vašich zařízení Google Nest.

4. Mohou být monitorovány kamery hnízda?
Ano, hnízdní kamery lze monitorovat s profesionálním monitorováním. Vyškolení agenti mohou reagovat na poplachy a v případě potřeby kontaktovat policii.

5. Má Nest Camera Live View?
Ano, hnízdní kamery mají živý pohled. V domácí aplikaci můžete sledovat živé video z vašich kamer a zvonků.

6. Jsou hnízdní kamery vždy nahrávají?
Ne, hnízdní kamery nejsou vždy nahrávání. Před přechodem na záznam událostí zaznamenávají nepřetržitě asi 8 minut.

7. Je poplatek za používání hnízda?
Ne, použití hnízda je zcela zdarma.

8. Kamery Nest neustále nahrávají?
Ne, hnízdní kamery neustále nezaznamenají. Před přechodem na záznam událostí zaznamenávají nepřetržitě asi 8 minut.

9. Jak mohu vypnout nebo na domácí monitorování pro můj hnízdo fotoaparát?
Chcete -li vypnout nebo na domácím monitorování, otevřete aplikaci Google Home, přejděte na oblíbené nebo zařízení, dotkněte se a držte dlaždici zařízení a klepněte na Nastavení.

10. Jaké jsou výhody profesionálního monitorování pro kamery Nest?
Profesionální monitorování poskytuje další vrstvu bezpečnosti tím, že vyškoleným agentům umožňuje reagovat na poplachy a v případě potřeby kontaktovat policii.

11. Mohu sledovat video z více kamer Nest v domácí aplikaci?
Ano, můžete sledovat video z více kamer hnízda na kartě oblíbených aplikací domácí.

12. Existují nějaké náklady na skladování volného plánu?
Ne, neexistují žádné náklady na skladování pro volný plán.

13. Co jsou zóny aktivity?
Zóny aktivity jsou oblasti, které můžete definovat, abyste přijímali upozornění a zaměřili se na konkrétní oblasti zájmu o zorné pole fotoaparátu.

14. Mohu získat bezplatné hnízdo mini s ročním plánem?
Ano, s plánem Nest Above Plus získáte bezplatný Nest Mini s ročním plánem.

15. Jak dlouho zaznamenává kamera Nest nepřetržitě před přepnutím na nahrávání událostí?
Kamery Nest zaznamenávají nepřetržitě asi 8 minut před přepnutím na záznam událostí.

Kolik stojí sledování hnízdní kamery?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sleduji svou hnízdní kameru

Otočte domácí monitorování nebo offmake ujistěte se, že vaše mobilní zařízení nebo tablet je připojeno ke stejnému Wi-Fi nebo propojeno se stejným účtem jako váš displej Google Nest.Otevřete aplikaci Google Home .Klepněte na oblíbené nebo zařízení .Dotkněte se a držte dlaždici zařízení.Vpravo nahoře klepněte na nastavení.Zapněte nebo vypněte funkce monitorování domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí spustit kameru hnízda

Náklady na skladování

Plán zdarma Nest Aware Plus plán
Zóny aktivity Ne Ano
Zdarma hnízdo mini Ne S ročním plánem
Měsíční cena 0 $ 12 $
Roční náklady 0 $ 120 $

V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete měsíční předplatné pro kameru Nest

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 6 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze monitorovat hnízdo

Pro lidi, kteří chtějí další vrstvu zabezpečení, může profesionální monitorování pomoci reagovat na zabezpečené alarmy Google Nest. Když se přihlásíte k odběru profesionálního monitorování, vyškolený agent potvrdí, že alarm není falešný tím, že zavolá vám nebo vaše nouzové kontakty. V případě potřeby mohou také kontaktovat policii, aby odpověděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Nest Camera Live View

Můžete sledovat živé video z vašich hnízdních kamer a zvonků v domácí aplikaci. Vyberte jednu kameru a přiblížíte se pro podrobné zobrazení nebo sledujte video z více kamer na kartě oblíbených aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou hnízdní kamery vždy nahrávají

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je poplatek za používání hnízda

Je pro vás zcela zdarma používat hnízdo a my také udržujeme poplatky pro vaše pracovníky nízké.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kamery Nest neustále nahrávají

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí hnízdo každý měsíc

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 8 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home App. Neomezená zařízení. Zaplaťte jednu cenu a přidejte tolik zařízení, kolik byste chtěli ve stejném domě bez příplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete říct, zda někdo sleduje hnízdní kameru

Nest Cam je zapnutá. Připojení k Wi-Fi. Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává hnízdní kameru všechno

Získejte nepřetržitý, nepřetržitý nahrávání, abyste mohli vidět vše před, během a po události s hnízdícím plusem. Poznámka: Historie videa 24/7 není k dispozici na zvonku Nest (baterie), a to i když je zapojena. K dispozici s Nest Cam (venkovní nebo vnitřní, baterie), když je zapojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho ukládají kamery Nest

Vyberte si ze dvou jednoduchých plánů: Nest Aware přichází s 30 dny historie videa a Nest Aware Plus přichází s 60 dny historie videa a 10 dní 24/7 Historie videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Snižuje hnízdo váš účet

Termostat učení Nest ušetří v průměru 10% až 12% na vytápění a 15% při chlazení – průměrné úspory 131 až 145 $ ročně.2 “V mnoha domácnostech je hodně energie zbytečné vytápění nebo chlazení domu, když tam nikdo není.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je hnízdo tak drahé

Svíčky hnízda a další značky luxusních svíček jsou z kombinace dražších. Krátká odpověď, proč jsou tyto svíčky dražší, má co do činění s luxusním rozpoznáváním značky, dražšími ingrediencemi, složitějšími a zdokonalenějšími vůněmi, někdy více ručně vyráběným dotykem a balením fantazie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává Google Nest vše, co říkáte

Je moje zařízení Google Nest, které zaznamenává všechny mé konverzace č. Můžete se dozvědět více o tom, jak asistent Google chrání vaše soukromí a dává vám průhlednost, výběr a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete pro 24 7 nahrávání videa na Nest Cam

*Nest Cam (baterie) musí být připojena ke zdroji energie, aby mělo historii videa 24/7. Pokud je váš fotoaparát napájen z baterie, bude mít pouze historii videa na události, i když máte předplatné plus hnízda plus. Historie videa 24/7 není k dispozici pro zvonek hnízda (baterie), a to ani při volitelné kabelové instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo poslouchat prostřednictvím Google Nest

Výzkumník jménem Matt Kunze zjistil, že hackeři mohou na vás a vaši rodinu špehovat prostřednictvím inteligentního reproduktoru Google Home. Podle BleeppingComputeru (přes AndroidCentral) se Kunze pohrával s hnízdním mini, když zjistil, že je nepoctivý nebo "zadní dveře" Účet by mohl být vytvořen pomocí aplikace Google Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává hnízdo video bez předplatného

Pokud máte novější kameru, jako je Nest Cam (Battery) nebo Nest Doorbell (baterie), můžete získat až 3 hodiny historie videa události bez předplatného. Ale pro většinu starších modelů hnízdní kamery a zvonku potřebujete předplatné vědomí hnízda, abyste získali historii videa nebo historie videa 24/7.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá záběry z kamery Nest

Úroveň 12 $ za měsíce je "Nest ANOUTY PLUS," který poskytuje 60 dní historie videa události a 10 dní 24/7 Historie videa, pokud máte kabelovou (nikoli bateriovou) Cam Google Nest Cam (zvonek nemůže nahrávat nepřetržité video). Další velkou přidanou funkcí kvality života je, že kamery mohou nyní fungovat offline.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte hnízdní kamery ukládat nahrávky

Všechny kamery a zvonky Google Nest mohou nahrávat a bezpečně ukládat video v cloudu, kde je chráněno před krádeží a poškozením. Jakmile je video fotoaparátu bezpečně nahráno, můžete k němu kdykoli přistupovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat záběry starého hnízda

Když smažete historii videa fotoaparátu, veškerá historie videa a snímky zaznamenané do tohoto bodu budou vymazány. Jakmile jsou vaše historie videa a snímky smazána, nelze je obnovit. Nedržíme zálohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hnízdo vyřazováno

Od 8. dubna 2024 skončí podpora pro zabezpečení Nest a prostřednictvím aplikace již nebude přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má nahrávací konverzace Google Nest Camera

Když je mikrofon zapnutý, mikrofon hnízdní kamery zvedne zvuk v oblasti kolem fotoaparátu. Pokud má váš fotoaparát historii videa nebo historii videa 24/7, je zvuk fotoaparátu zaznamenán v historii videa, pokud je mikrofon zapnutý. Když je mikrofon vypnutý, zvuk není streamován ani zaznamenán.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenávejte hnízdní kamery neustále

Když je hnízdní vačka (kabelová) nebo hnízdní vačka (baterie) připojena k napájení a má předplatné historie videa 24/7, zaznamená nepřetržitě asi 8 minut před přechodem na záznam událostí. Z bezpečnostních důvodů není vnitřní paměť vaší kamery přístupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zjistit, jestli vás někdo sleduje na hnízdě

Nest Cam je zapnutá. Připojení k Wi-Fi. Blikající zelená znamená, že někdo sleduje. Blikající modrá znamená, že někdo mluví reproduktorem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué hago si olvidé mi nombre de usuario IU??
Next Post
Přichází Ring Spotlight automaticky?