15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grundlæggende opskrifter på pandekager og franske pandekager

Pandekageopskrifter-sødme-variant-af-kager-hindbær-flødeost-crepes

Pandekager er en af ​​de retter, der er blevet tilberedt og spist med glæde rundt om i verden i mange år. Hvor de oprindeligt kom fra, kan ikke længere bevises i dag. Det menes dog, at ægretter svarende til pandekager blev tilberedt allerede i middelalderens Europa. Talrige regionalt forskellige varianter har udviklet sig fra disse ægretter til i dag. I dette land kendes denne ret i forskellige former. Her er to af verdens mest berømte grundlæggende pandekager og franske pandekager.

De grundlæggende opskrifter på pandekager varierer

enkle-basale-opskrifter-til-pandekager-sød-sirup-morgenmad-forberedelse

Pandekagerne (også kendt som pandekager) i Tyskland og Østrig er fremstillet af en individuel blanding hovedsageligt af æg, mel og mælk (eller med kærnemælk), ofte raffineret med en knivspids sukker og salt og bagt i gryden. Søde ingredienser som marmelade, frugt, nougat, men også fyld som skinke, ost, flødeost og hakket kød kombineres ofte. I Østrig er pandekager kendt som pandekager, som normalt er lidt tyndere og også kan fyldes med enten søde eller salte.

Tilberedning af klassiske pandekager

Grundlæggende-opskrifter-til-pandekage-pandekage-tilberedning-i-panden

Ingredienser: 200 g mel, 400 ml mælk, 4 æg (størrelse M), 1 knivspids salt, 1 knivspids sukker

Sådan fungerer det: Pisk mel og mælk grundigt, så der ikke er klumper. Rør derefter æg og salt i. Bland sukker i til søde variationer. Dæk dejen til og lad den trække i cirka 30 minutter, og bag den derefter ud. I dit eget køkken er en konventionel stor gryde med den fladest mulige kant tilstrækkelig.

Grundopskrifter-klassiske-pandekager-sammenrullede-søde-jordbær-fløde

En flad, blød pandekage, der kan rulles sammen.

sødvalsede-pandekager-tynd-dej-grundlæggende-opskrifter-forberedelsestip

Søde variationer af wienerbrødet

Pandekagerne kan toppes med honning eller ost og drysses med sukker.

Pandekagefad fra Frankrig

Fransk-pandekager-tynde-pandekager-uden-smørbagt-sød-fyld-chokolade

Pandekagerne har en lang tradition i det franske køkken. De tynde crêpes, også kendt i Tyskland, bages ikke i gryden, men på en rund, støbejernsplade. Der tilsættes ikke fedt. For at gøre crepen meget tynd, fordel dejen på tallerkenen med et stykke dej. Dejen er hovedsageligt lavet af boghvedemel og kombineret med salte ingredienser. Crêpes flammet med appelsinlikør er populære som forret.

Her er en hurtig grundopskrift på pandekager:

Ingredienser: 1 1/2 spsk smør, 150 g mel, 350 ml mælk, 3 æg (størrelse M), 1 knivspids salt, 4 spsk kulsyreholdigt mineralvand, lidt muskatnød eller øl

Smelt smørret. Som med pandekagerne blandes først mel og mælk og piskes grundigt med håndmixeren. Alle ingredienser blandes til en glat dej, dette dækkes og sættes derefter til side i 30 minutter for at svulme op. Bland lidt sukker i til søde variationer. Bag derefter.

Fyldene kan frit kombineres med bananer og chokolade, yoghurt og æbler. Dejingredienser såsom fintrevet appelsin- eller citronskal, vaniljemasse eller kanel tilføjer mere smag til pandekagen. Urtekvark, bacon, svampe og ost samt grøntsager som spinat eller schweizisk chard eller friske, hakkede krydderurter, chili og karrypulver er ideelle til salte fyld.

Kanel-pandekager-nøddesmør-sommerfrugter-lækre-opskrifter-morgenmad

Skive-tynde pandekagespecialiteter

amerikanske-pandekager-tyk-og-luftig-honning-banan-omfattende-morgenmad

I nogle lande er høje, luftige pandekager populære. B. i Amerika. For at gøre dem pæne og luftige og tykke tilsættes lidt gær til dejen. Pandekager spises ofte til morgenmad og kombineres med ahornsirup og bananer.

russisk-køkken-bliny-sød-pandekage-opskrifter-international

I Rusland er wienerbrød kendt som blini, som traditionelt smøres med smør, mens det stadig er varmt og fyldt med søde eller salte ingredienser.

Chokolade-pandekage-pandekager-internationalt-køkken-skumfidus-fyld

Tynde pandekager med skumfiduser og flydende chokolade

hjertelig-mættende-pandekage-pandekage-urtekvark-ost-grøntsag-spinat

Pandekage -delikatesser med en fyldig fyldning

wafer-tynde-crepes-kager-sirup-nødder-drysset-med-sukker-opskrifter

Crêpes kage raffineret med surip

Fransk-crepes-opskrifter-fyld-med-hjertelige-ingredienser-pinkant-papaya-mango

Lækker forret fyldt med mango og papaya

Previous Post
Badeværelseslamper- 30 moderne væglamper og loftslamper
Next Post
Moderne indretningsideer fra USA – hus i Hollywood