15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lågen dør i soveværelset for en rustik stemning

soveværelse stald dør dobbelt skydedør spejl romantik senge dække

I de senere år har der været et stigende ønske fra husejere om at bevæge sig væk fra det pompøse og skinnende interiør og til at nærme sig den beskedne stil mere og mere i husdesign. Dette har resulteret i en fænomenal stigning i renoveringsprojekter, der viser adaptiv genbrug af bygninger og materialer på den mest geniale måde. Præcis af samme grund har vi set en stor genoplivning af stilarter, for eksempel har industrielle, rustikke og landlige stilarter fejret deres comeback. Denne stilbevægelse mod simpelt design har fået mange indretningsarkitekter til at vælge den klassiske Lågen dør i soveværelset og andre rum.

Lågen dør i soveværelset – moderne og rustik stil kombineret

Lågen dør i soveværelset moderne rustik skydedør skråt tag seng

Skydedøren som en stilfuld stalddør i soveværelset er ganske let at genkende på grund af brugen af ​​tungt gammelt træ. Selvom der er moderne varianter, hvor træet udskiftes med glas, stål og andre materialer, foretrækker vi den klassiske model og mener, at det er det bedste af dem alle. Skydedøren med skydesystem har mange fordele, der supplerer æstetikken i selve døren. Charmerende, mangfoldig og til tider også miljøvenlig – sådan kan du beskrive vores skydedøre til låger! Tag et kig på 20 designideer med en stalddør i soveværelset, og genopdag den rustikke charme ved disse døre! Nyd fuldstændig de yndige billeder i vores fotogalleri herunder!

Lågen dør i soveværelset med farve og kontrast

soveværelse laden dør mint grøn seng flag amerika kommode rustik stil

Lågen døren i soveværelset som en skydedør er den perfekte måde at tilføje en visuel og strukturel skønhed til et soveværelse, da alle disse værelser i princippet fremstår temmelig ensformige. Uanset temaet og stilen i dit rumdesign kan du bruge en stalddør som en skydedør til at bringe et unikt mønster af træ ind i stemningen. Genvundet træ er ofte det populære valg til de smukke svingporte i form af stalddøre i soveværelset, fordi det er miljøvenligt, ikke lægger meget pres på tegnebogen og bringer umiddelbart “gammel elegance” ind i rummet.

Gul stalddør i soveværelset som accent

soveværelse stald dør gul farve accent deco kommode hvidt tapet mintgrønt

Men måske vil du ikke understrege træets tekstur, men vil have mere farve i dit soveværelse. Så kunne du male stalddøren i soveværelset som en skydedør i en farve efter eget valg. Fra lys rød og levende gul til kølig blå og stoisk grå, alt ville være muligt! Dette vil ikke kun bringe farve ind i rummet, men også gøre skydedøren til et fantastisk blikfang!

Lågen dør med samme design af væggen

soveværelse laden dør vægbeklædning træ badeværelse håndvask kommode rustik

Lågen dør som en dør til badeværelset

soveværelse stald dør land stil seng rød sengelinned garderobe sko badeværelse

1960’er-stil soveværelse med en låvedør foran badeværelset og kontorområdet

soveværelse stald dør brun hvid møblering seng træ tæpper kontor

Accentdør i form af en mørk stalddør i rustik stil

soveværelse laden dør turkis farver smide puder kommode mørkt træ

Soveværelse med en mørk stemning og en rød staldør

Lågen dør i soveværelset rød accent rustikke landlige gardiner

Lågen dør i soveværelset – ikke bare rustik!

Lågen dør i soveværelset minimalistisk stil hvid træ højglans fliser

En almindelig misforståelse blandt designentusiaster er, at stalddøren i soveværelset kun er egnet til rustikke eller landlige værelser. Faktisk er det stik modsatte i dette tilfælde, fordi disse vidunderlige træundere ser endnu mere attraktive ud i et moderne rum. Selv de små og moderne værelser kan kun drage fordel af sådanne designs, fordi skydedøren vil bringe behagelig varme og meget kontrast til stemningen. Det fungerer også som en kølig overgang mellem soveværelset og det tilstødende badeværelse. Ladeporten i soveværelset er kendetegnet ved sin unikke karakter og kommer til sin ret på den neutrale baggrund i det moderne soveværelse.

soveværelse stald dør spejl design idé seng bruser plante

Lågen dør i soveværelset badeværelse seng rustik tæppe parket

soveværelse stalddør dekoration lysekrone moderne rustikke hvide møbler

Lågen dør i soveværelset – En slående hoveddør

Lågen dør i soveværelset træbrædder design farverige gulvtæppe parket tagbjælker

Men stalddøren i soveværelset er ikke kun mærkbar på grund af sit særlige udseende. Faktisk er et sådant dørdesign kendetegnet ved dets funktionalitet, fordi det sparer meget plads, som en normal dør i princippet fylder. De fleste døre optager endda ekstra plads på grund af deres svingende bevægelse, noget mange af os bare ikke har råd til, især i det lille soveværelse. Vi ønsker døre som denne, der holder åbne i løbet af dagen. Lågen døren i soveværelset er den perfekte løsning i denne henseende, da den simpelthen glider væk. Selvfølgelig har du i dette tilfælde stadig brug for lidt plads på væggen til glidefunktionen, men det ville ikke være et problem, ville det??

Lågen dør i soveværelset stemning rustikke hytte seng træ persienner

soveværelse laden dør gæsteværelse parket hylde fold-ud seng

soveværelse laden dør stue rumdeler træbjælke loft landlig stil

Lågen dør i soveværelset – skjul indbyggede skabe

Lågen dør i soveværelset dør walk-in closet tæppe sofabord sofa

Hvorfor er glidefunktionen et så vigtigt aspekt af stalddøren? Som vi sagde før, sparer dette plads ved indgangen til soveværelset. En sådan løsning er også ideel til døren til det indbyggede walk-in closet, som simpelthen er lukket, når det er nødvendigt. Det er en fantastisk måde at skjule det walk-in closet, det lille hjemmekontor i soveværelset eller en rodet hylde uden at bruge traditionelle døre, der svinger op. Mange husejere bruger designet af stalddøren i soveværelset til en god sag. På denne måde adskiller du dit hjemmearbejdsområde fra de andre rum derhjemme og spilder lidt plads.

soveværelse låge dør rumdeler heimbuero skrivebordshylder skydedør

Lågen dør i soveværelset dobbelt køjesenge skydedør skammel ko

Previous Post
Badeværelseslamper- 30 moderne væglamper og loftslamper
Next Post
Moderne indretningsideer fra USA – hus i Hollywood