15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Charli D’Amelio: Teenager i Connecticut bliver en TikTok -sensation

76 millioner følgere: Charli D’Amelio blev en TikTok -sensation på få måneder. Enhver, der regelmæssigt gennemser appvideoerne, kan ikke undgå den 16-årige. Danseren og influenceren avancerede – selv efter TikTok -standarder – hurtigt til en superstjerne og fangede unge menneskers hjerter fra hele verden. Hvordan det hele begyndte, hvad din succes er, og hvad dine planer for fremtiden er, kan du finde ud af i artiklen.

Charli D’Amelio: En danseduet gjorde hende berømt verden over

Charli D'Amelio hverdagsoutfit med en kort kjole og flade sandaler

Charli D’Amelio lever faktisk et normalt liv. Amerikaneren bor sammen med sine forældre og søskende i en lille by i Connecticut. Som barn opdagede hun sin passion: dans. Hun har danset siden hun var tre og har deltaget i dansturneringer i sit hjemland siden hun var fem.

I juni 2019 åbnede Charli en konto for sociale medier for første gang. Som mange teenagere valgte hun TikTok korte videoplatform. Hver abonnent kan uploade videoklip, de selv har optaget. Den gennemsnitlige videolængde er 15 sekunder, og klippene har for det meste et mål: underholdning. Så det er ikke underligt, at sang, dans og læbesynkronisering er blandt de mest populære kategorier.

Charli D'Amelio med en croptop og jeans med høj talje på stranden

Charli steg til verdensberømmelse med en lipsync -video, som hun optog med en ven derhjemme. En måned efter at have oprettet sin profil, landede den unge amerikaner i den eftertragtede kategori “For You”. Denne side i appen anbefaler videoklip fra andre abonnenter til brugere, som de måske kan lide.

Det var danseduetten med “move_with_joy.” Det gjorde hende til en stjerne. Videoen viser, hvordan brugeren “Move with Joy” demonstrerer en simpel koreografi, og Charli forsøger at efterligne bevægelserne på samme tid. Efter den første store succes følger andre. Charli uploader nye videoer hver dag, indholdet er meget anderledes. Nogle gange danser hun, nogle gange viser hun cheerleading-rutiner, nogle gange taler hun om sin hverdag, nogle gange giver hun styling- og makeup-tips.

Charli D'Amelio influencer bærer en spaghetti top og jeans

Hun har nu samlet over 76,8 millioner følgere og billioner likes på TikTok -platformen. For to måneder siden overgik hun den daværende TikTok -dronning, sangerinden Loren Gray.

Hendes nyfundne TikTok -popularitet gjorde ikke kun hende berømt, men hele hendes familie. Hendes storesøster Dixie er selv blevet en TikTok -sensation og har allerede over 30 millioner følgere. Forældrene til de to piger har også deres egne TikTok -konti med millioner af abonnenter.

Charli tager sig også af Instagram for en furore, hvor hun har mere end 25 millioner følgere. Der tager hun sine fans overalt med spændende nye fotos og Insta -historier.

På Youtube det er mindre aktivt, men det vil helt sikkert ændre sig i den nærmeste fremtid. Fordi Charli gerne vil fortsætte med at opbygge sin fanskare.

Charli D'Amelio og hendes søster med croptops og jeans i 80'ernes look

Her er nogle interessante fakta om Charli:

 • Hun blev født den 1. maj 2004 og er 16 år gammel.
 • Den er 170 cm høj.
 • Hendes yndlingsfarve er lyserød.
 • Hun var i et forhold med Chase Hudson (også en TikTok -stjerne), de to dukkede først op offentligt på Valentinsdag. I april meddelte de deres splittelse på Twitter. Kort tid efter forlod søstrene D’Amelios ”Hype House” -kollektivet.
 • Hun elsker donuts! Donutmotiver er altid til stede på deres videoer. De pryder din kaffekop eller din T-shirt. Charli har også et samarbejde med Dunkin Donuts og promoverer mærket på Instagram.
 • Hun er en af ​​grundlæggerne af “Hype House”, et kollektiv for unge kunstnere, der arbejder på sociale medier og apps.

Hvorfor er deres popularitet?

Charli D'Amelio og hendes søster og forældre ved et arrangement

Charli er meget populær, selvom den unge dame indrømmer, at hun ikke har nogen særlig strategi. Så deres succes skyldes mere deres venlige, autentiske fremtoning end en gennemtænkt kampagne. Selvfølgelig smiler hun, viser næsten ingen makeup eller hverdagstøj og har et godt forhold til sine forældre. Ikke underligt, at det har vundet hjerter hos unge mennesker fra hele verden.

Charli D’Amelio: Ikke bare en stjerne på TikTok

Charli D'Amelio danser med Jennifer Lopez under Super Bowl

Charli udnytter sin nyfundne popularitet. Hun har været under kontrakt med Outshine Talent -administrationsselskabet siden begyndelsen af ​​sin karriere. Takket være den vellykkede selvmarkedsføring og samarbejdet med Outshine-teamet havde hun flere danseoptrædener i 2019:

Charli D'Amelio som gæst på Jimmy Kimmel Show

 • Hun deltog i Super Bowl Live sammen med sit forbillede Jennifer Lopez. I januar i år åbnede J. Lo og Shakira halvtidsshowet i den amerikanske Superbowl, og Charli deltog i en fodbold TikTok -udfordring.
 • Hun optrådte sammen med andre sociale mediestjerner i NBA All Stars Game.
 • Sidste år optog Charli en video med skuespilleren Noah Schnapp.
 • Hun har allerede optrådt i flere amerikanske talkshows som “Jimmy Kimmel Live”, “The Ellen DeGeneris Show” og “Live Kelly and Ryan”.

Reklamekampagner

Charli D'Amelios egen neglelakslinje i blå og pink

 • Charli og hendes søster Dixie bragte deres egen make-up line på markedet i sommer sammen med make-up mærket “Morphe”. Den er rettet til generation Z, som de to søstre også tilhører.
 • Charli lancerede for nylig sin første serie neglelakker til Orosa.
 • Hun skød en reklame for mærket Sabra Hummus. Rygtet siger, at hun blev betalt $ 1 million for dette.
 • Søstrene har også flere annoncekontrakter med make-up producenter som Urban Decay eller eos.

Den nøjagtige markedsværdi af D’Amelio -familien kendes ikke, men fagfolk antager, at den unge influencer allerede er millionær.

Charli D’Amelio og Hype House

Charli D'Amelio i Hype House forlod i mellemtiden

Sammen med 18 andre unge kunstnere grundlagde Charli D’Amelio TikTok -kollektivet “The Hype House”. Den oprindelige plan var, at alle kunstnerne skulle flytte ind i et hus i LA, men Charli og hendes søster Dixie nægtede. Pigerne ville meget hellere bo hjemme hos deres forældre. I maj i år bekræftede familien, at Charli havde forladt TikTok -webgruppen for altid.

Charli D’Amelio som modeikon

Charli D'Amelio og hendes søster Dixie i en minikjole i haven

Charli er kendt for sin ukomplicerede stil, der er velegnet til daglig brug. Hun kan lide at have croptops på med jeans med brede ben eller løstsiddende bukser. Hun kan også lide at klæde sig sportsligt på. Hun kan lide at style sit hår i en hestehale.

Charli D’Amelio: Socialt engagement

Charli D'Amelio og fans tager billeder sammen

De to søstre er også socialt engagerede. Charli ønsker at bruge sin TikTok -platform til at bekæmpe cybermobning og body shaming. Hun deltog i det amerikanske DistanceDance -initiativ under lockdown og donerede US $ 50.000 til hospitalet i hendes hjemby.

TikTok -tilhængere kritiserer Charli for at kopiere dansetrin

Charli D'Amelio bærer Prada under New York Fashion Week

Charli lavede for nylig overskrifter med en skandale. Den unge amerikaner gik viralt med dansen til sangen “Renegade”, fordi hun fulgte den faktiske opfinderes trin, teenageren Jalaiah Harmon, uden at specificere opfinderen. I mellemtiden har Charli optaget en video med Jalaiah for at give hende æren for dansen.

Charli og hendes kolleger fra “Hype House” blev for nylig kritiseret for at deltage i en stor fødselsdagsfest med mange gæster. Fans og andre kunstnere opfordrede dem til at holde social afstand i Corona -tider og bære ansigtsmasker.

Den unge amerikaner skabte overskrifter en tredje gang. Da Charli sidste år organiserede en “Hils og mød” med fans for første gang for første gang, skulle fansene betale 100 USD for et foto med kunstneren. Teenagernes forældre var ikke begejstrede.

Hvordan ser fremtiden ud?

Charli D'Amelio med et beskåret outfit til hjemmet

Charli er en helt normal 16-årig pige. På grund af dette har hun svært ved at affinde sig med det, der skete sidste år. Det er godt, at hendes forældre er ved hendes side med hjælp og råd. De hjælper hende med at styre sin karriere i den rigtige retning, giver hende støtte i svære tider og tror på hende. Intet har ændret sig i den nære omgangskreds. Men hvordan ser fremtiden ud for teenagere? Donald Trump ønsker at forbyde TikTok i USA. Hun vil bestemt alligevel blive ved med at optage videoer, for hun nyder at arbejde med dem, afslører hun. Det er ligegyldigt, om det har millioner af abonnenter eller ej. Det gjenstår at se, om deres videoklip fortsat vil blive uploadet til TikTok.

Charli D'Amelio i et dagligdags look med sneakers og crop top og jeans

Det betyder naturligvis ikke, at den talentfulde danser vil afslutte sin karriere. Fordi Charli har mere end 30 millioner følgere på Instagram, en platform, hvor influencers virkelig kan tjene mange penge, og hvor de kan fremme deres samarbejde med modemærker og kosmetikproducenter.

For nylig meddelte en repræsentant for uden tvivl den mest berømte unge danser, at der snart ville komme et realityshow om D’Amelio -familien. Serien vil give indsigt i søstrenes og deres forældres familieliv.

Så det ser ud til, at den unge influencer snart vil vinde hjerterne ikke kun for unge mennesker, men også for deres forældre.

De mest berømte TikTok -danse af Charli D’Amelio

Charli D'Amelio i en minikjole med sin søster

Charli er populær blandt unge mennesker for sine danse. Her kommer de bedste og de mest populære af deres selvfilmede optrædener, som forårsager en fornemmelse på Internettet.

Charli og hendes søster prydede siderne i adskillige modemagasiner

Charli D'Amelio og hendes søster Dixie poserer til blade i haute couture -tøj

Sammen med andre TikTok -stjerner optog hun videoer til “Hype House”

Charli D'Amelio med minikjole med blomster og blonder

Alle kunstnerne i “Hype House” var under 25 år

Charli D'Amelio med andre TikTok -stjerner

Charli fremstår helt naturlig i sine videoer og er diskret påhittet

Charli D'Amelio frisure med langt hår og sidefletning

Hun kan lide at have fritidstøj på 

Charli D'Amelio i en crop top og sporty grønne bukser og et tørklæde

Previous Post
Hvad betyder grøn arkitektur
Next Post
Induktion eller Ceran – Hvilket er bedre til køkkenet?