15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dette enkle trick hjælper dig med at træne endnu bedre, siger en ny undersøgelse

Forskere har længe bevist, at sloganet “Ingen smerte, ingen gevinst” er fuldstændig vrøvl. (Bare for ordens skyld, hvis du oplever smerter under træning, stop.) Når det er sagt, hvis der er en meningsfuld måde at forbedre din kondition – det være sig ved at opbygge stærkere muskler, styrke dit hjerte eller forbedre din fleksibilitet – har du til du Opbyg altid træning gradvist og gør det vanskeligere.

Du skal altid opbygge træningen trin for trin og gøre det vanskeligere

Når motionister træner den samme træning igen og igen, finder de ud af, at de ikke bevæger deres krop frem på den ønskede måde. Hvis du opdager, at en bestemt træning ikke længere har den ønskede effekt, bør du prøve at variere din og din rutine legeme at ”chokere” med nye bevægelser og nye øvelser og ham på forskellige måder at udfordre. For eksempel kan du tilføje modstand, forlænge køretiden eller øge hastigheden.

Men ifølge en ny undersøgelse er der et hemmeligt trick, som du kan bruge til at tilføre lidt mere udholdenhed til dine træninger (som du måske ikke har haft før), som kunne hjælpe dig med at forbedre din At udfordre kroppen lidt mere under træning. Ja, det lyder måske ulovligt, men det er det ikke – og det er bakket op videnskabeligt. Læs videre for at finde ud af mere om, hvordan du kan træne bedre og mere effektivt hver dag.

En varmende creme har også særlige effekter

En varmecreme har også særlige effekter, fx under træning

En ny undersøgelse udført af Forskere fra Nanyang Technological University i Singapore gennemført, og hvis resultater blev præsenteret på den årlige “Experimental Biology” -konference i American Physiological Society (APS), eksperimenteret med en gruppe mandlige cyklister. Forskerne gav emnerne Opvarmende cremer – den type cremer, der almindeligvis bruges af atleter til at lindre ømme muskler. Kun i dette eksperiment Cremer inden træning påført cyklistens hud, ikke bagefter.

Hvordan testede forskerne de varmende cremer

Forbedre cykeltræning med dette trick

Cremer var håndkøbsprodukter, som “indeholdt ingredienser som methylsalicylat, menthol, glycerylstearat, eucalyptus og terpentinolie, lanolin og vand”. ”Hvert emne deltog i to forsøg – et, hvor han påførte et tyndt lag af et kommerciel varmecreme på musklerne påført hans fødder, kalve, lår og balder og en anden, hvor han påførte en placebo -creme før hver forsøgs -træning, ”siger undersøgelsen. Forsøgspersonerne lavede derefter en træning “med 80% af maksimal indsats” på en stationær cykel, indtil de var opbrugte.

Hvad skete der

Atleter træner på indendørs cykler

Forskerne fandt ud af, at de cyklister, der fik rigtige varmecremer ”var i stand til, motion omkring to minutter længere i gennemsnit“.

”Brug af en varmende creme kan hjælpe eliteidrætsudøvere, fritidsudøvere og / eller sportsentusiaster, forbedre deres aerobe ydeevne“Sagde Govindasamy Balasekaran, Ph.D., hovedforfatteren af ​​undersøgelsen. “Yderligere undersøgelser er nødvendige for at undersøge fordelene ved at anvende dyb varme på træningspræstationer for begge køn og for at analysere de fysiologiske mekanismer bag forbedringen.”

Hvad det kan betyde for dig

Nå, det føles måske ikke som meget at tilføje to minutter til din træning, men du kan opnå meget på så kort tid – især når du laver mere intense træninger. Ifølge en undersøgelse fra 2018 offentliggjort i American Journal of Physiology offentliggjort, kan en højintensiv træning på en cykel i 120 sekunder være lige så god for din krop som 30 minutter af den samme øvelse med mindre indsats.

Reference: American Physiological Society (27. april 2021)

Previous Post
Badeværelseslamper- 30 moderne væglamper og loftslamper
Next Post
Moderne indretningsideer fra USA – hus i Hollywood