15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Přichází DVR s pevným disku?

Souhrn:

1. Potřebuji pevný disk pro DVR? Pokud chcete nahrávat televizní pořady nebo filmy z kabelové nebo satelitní služby, budete potřebovat pevný disk pro uložení všech těchto nahrávek.

2. Co to znamená, když DVR nemá pevný disk? Chybová zpráva „pevný disk prostě není detekován“ označuje problém s pevným diskem ve vašem systému DVR/NVR. Chcete -li vyřešit tuto chybu, musíte znovu opravit HDD, abyste zajistili bezpečnost kabelových připojení.

3. Jak mohu odstranit pevný disk z mého DVR? Chcete -li odstranit pevný disk, vypněte systém a odpojte veškerou kabeláž. Poté vyjměte šrouby zadního panelu, opatrně otočte rekordér a po odpojení napájecí a sata kabelů vysuňte pevný disk z rekordéru.

4. Potřebujete pevný disk pro bezpečnostní kamery? Ano, záběry z video dohledu jsou obvykle uloženy na tradičních jednotkách pevného disku určeného pro použití s ​​sledovacími systémy. Tyto jednotky jsou postaveny tak, aby odolaly neustálému používání bez selhání.

5. Co potřebujete pro DVR? Pro službu DVR budete potřebovat DVR schopný set-top box. Pro službu DVR s celým domovem budete potřebovat alespoň jednu sadu DVR a jednu HD set-top boxu pro každou televizi, kde budete sledovat své nahrávky.

6. Jak nainstalovat pevný disk do DVR? Otočte DVR přes, připojte napájecí kabel ze základní desky na pevný disk a najděte modrý kabel SATA v příslušenství pro připojení pevného disku.

7. Jak dlouho trvají pevné disky DVR? Typický mechanický pevný disk používaný v DVR bude trvat v průměru 3 až 4 roky. V rekordérech CCTV však může být životnost pevného disku výrazně kratší a často vyžaduje náhradu každý rok.

8. Jak zjistím, zda je můj pevný disk DVR špatný? Pokud nemůžete najít žádné zaznamenané záběry z video dohledu v historii nebo sekci přehrávání vašeho DVR, může to znamenat selhání pevného disku.

Otázky:

1. Proč potřebuji pevný disk pro DVR? Pevný disk je nezbytný pro ukládání zaznamenaných televizních pořadů a filmů z kabelových nebo satelitních služeb.

2. Jak mohu vyřešit chybovou zprávu „pevný disk prostě není detekován“ na mém DVR? Chcete -li vyřešit tuto chybu, musíte znovu opravit HDD, abyste zajistili bezpečnost kabelových připojení.

3. Jaké jsou kroky k odstranění pevného disku z DVR? Vypněte systém, odpojte veškerou kabeláž, vyjměte šrouby zadního panelu, opatrně otočte rekordér, odpojte napájení a sata kabely z pevného disku a vysuňte pevný disk z rekordéru.

4. Mohu použít běžný pevný disk pro bezpečnostní kamery? Ne, systémy pro sledování videa vyžadují pevné disky navržené a postavené pro neustálé používání bez selhání.

5. Jaké set-top boxy potřebuji pro službu DVR? Pro službu DVR budete potřebovat DVR schopný set-top box. Pro službu DVR s celým domovem budete také potřebovat HD set-top box pro každou televizi, kde budete sledovat nahrávky.

6. Jak nainstaluji pevný disk do DVR? Otočte DVR, připojte napájecí kabel ze základní desky na pevný disk a pro připojení pevného disku použijte poskytnutý modrý kabel SATA.

7. Jak dlouho může pevný disk DVR vydržet? V průměru může mechanický pevný disk používaný v DVR trvat 3 až 4 roky, ale v CCTV rekordérech může být jejich životnost kratší, často vyžaduje roční náhradu.

8. Jak mohu zjistit, zda je můj pevný disk DVR vadný? Pokud nemůžete najít žádné zaznamenané záběry z video dohledu v historii nebo sekci přehrávání vašeho DVR, může to znamenat selhání pevného disku.

Přichází DVR s pevným disku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji pevný disk pro DVR

Pokud chcete nahrávat televizní pořady nebo filmy z kabelové nebo satelitní služby, budete potřebovat více než digitální videorekordér. K uložení všech těchto nahrávek budete potřebovat pevný disk.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když DVR nemá pevný disk

Pevný disk prostě není detekován chybová zpráva označuje těžký problém s diskem (HDD) uvnitř vašeho systému DVR / NVR. Chcete -li vyřešit chybu, znovu nasaďte HDD, abyste zajistili bezpečné připojení kabelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním pevný průběh z mého DVR

Odstranění síly pevného disku ze systému a odpojte veškerou kabeláž ze systému.Odstraňte šrouby zadního panelu (4 x).Pečlivě otočte rekordér.Vyjměte kabely napájení a sata z pevného disku.Vysuňte pevný disk z rekordéru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete pevný disk pro bezpečnostní kamery

Záběry z video dohledu se obvykle ukládají na tradičních jednotkách pevného disku, které byly navrženy a postaveny pro použití s ​​sledovacími systémy. Jednotky CCTV musí být schopny odolat neustálému používání – 24 hodin denně, 7 dní v týdnu – bez selhání.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete k DVR

Pro službu DVR budete potřebovat DVR schopný set-top box. Pro službu DVR s celým domovem budete potřebovat alespoň jednu set-topovou krabici DVR a také jednu HD set-top boxu pro každou televizi, kde budete sledovat své nahrávky. Pro více informací o tom, které set-top boxy jsou vyžadovány, zavolejte na místní kancelář.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat pevný disk do DVR

Otočte DVR. Zpět přes připojte napájecí kabel ze základní desky k tvrdému. Řídit. Dále najděte modrý kabel SATA uvedený v příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvají pevné disky DVR

3 až 4 roky

Typický mechanický pevný disk bude trvat v průměru 3 až 4 roky, ale často je to u pevných disků používaných v rekordérech CCTV po jejich životě výrazně kratší. Někteří uživatelé se každý rok ocitnou na výměně pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj pevný disk DVR špatný

Indikátory pevný disk na vašem DVR možná selhali

Pokud se pokusíte přistupovat k zaznamenaným záběrům na video dohled a nemůžete najít žádné video v historii nebo sekci přehrávání DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá pevný disk DVR

3 až 4 roky

Typický mechanický pevný disk bude trvat v průměru 3 až 4 roky, ale často je to u pevných disků používaných v rekordérech CCTV po jejich životě výrazně kratší. Někteří uživatelé se každý rok ocitnou na výměně pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik pevného disku potřebuji pro bezpečnostní kamery

Začněme s některými základy dobrého úložiště CCTV. Úložiště CCTV se v podstatě liší mezi rozsahem 6 GB a 6TB. Zatímco 6 GB – 60 GB funguje dobře v případě kamer založených na pohybu a s nízkým rozlišením, ty s nahráváním ve vyšším rozlišení vyžadují 600 GB – 6TB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si koupit DVR pro domácí použití

Zatímco většina lidí se rozhodne získat své DVR s vybavením kabelu nebo satelitního poskytovatele, existuje možnost koupit samostatnou jednotku. Tyto samostatné krabice jsou skvělou volbou, pokud váš poskytovatel televize nenabízí službu DVR a může v průběhu času stát méně v závislosti na leasingu/poplatcích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nainstalovat svůj vlastní DVR

Nejzákladnějším prvkem domácího DVR je počítač. K tomu můžete technicky použít jakýkoli počítač, ale budete instalovat některé nové interní komponenty, včetně nového pevného disku, takže plocha je lepší sázka než notebook. Mohli byste použít Mac, ale obecně zjistíte, že máte více možností s PC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může pevný disk posledních 20 let

Na rozdíl od filmu, záznamů, kazet a CD, pevné disky mají životnost pouze tři až pět let – asi 10 nejvíce – takže je pravděpodobně čas přemýšlet o tom, jak tato data zachovat z dlouhodobého hlediska.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik času má záznam 1TB DVR

Jak dlouho může HDD záznam pro váš DVR/NVR

Nahrávání kanálů 500G HDD 1TB HDD
4 kanály 9.7 dní Devatenáct dní
8 kanálů 4.8 dní Deset dní
16 kanálů Čtyři dny Osm dní

7. února 2017

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost DVR

Obvykle má DVR pracovní životnost přibližně pět let, ale není neobvyklé, že zařízení vydrží déle v dobrém prostředí. Důvod omezené životnosti je zcela způsoben pevným diskem, z nichž většina se neustále používá pro nahrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá 1 TB dat pro bezpečnostní kamery

Většina úložných zařízení je dodávána s pevným disku 1 TB. Požadavek na úložiště kamery CCTV se navíc může změnit podle individuálních a obchodních požadavků. Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvá od tří měsíců do jednoho roku na základě případů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nainstalovat pevný disk do mého zabezpečení DVR

Otočte DVR. Zpět přes připojte napájecí kabel ze základní desky k tvrdému. Řídit. Dále najděte modrý kabel SATA uvedený v příslušenství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí mít DVR

Porovnejte top DVR

Modelka Cena Podrobnosti
Hápnutí misky 3 nejlepší celkově $ 15.00/mo. Zobrazit plány misky
Tivo Edge pro kabel Nejlepší DVR třetích stran 289 $.99 Zobrazit na Amazonu
Cox Contour Record 24 Většina úložiště 10 $.00–30 $.00/mo. Zobrazit plány COX
DirecTV Genie Best DVR pro sport $ 15.00/mo. Poplatky za pokročilé služby přijímače Zobrazit plány DirecTV

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nahrávat televizi bez DVR

Časté časté dotazy o tom, jak nahrávat televizní pořady bez DVRMake Ujistěte se, že vaše televize má vestavěnou možnost PVR. Zkontrolujte také, zda je na zadní straně televize slot USB.Připravte USB a připojte USB HDD k vaší televizi.Upravte formát v televizi a klikněte na tlačítko záznamu.Chcete -li zastavit nahrávání, kliknete na tlačítko Stop.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí osobní DVR

Porovnejte top DVR

Modelka Cena Podrobnosti
Tivo Edge pro kabel Nejlepší DVR třetích stran 289 $.99 Zobrazit na Amazonu
Cox Contour Record 24 Většina úložiště 10 $.00–30 $.00/mo. Zobrazit plány COX
DirecTV Genie Best DVR pro sport $ 15.00/mo. Poplatky za pokročilé služby přijímače Zobrazit plány DirecTV
Tablo Quad Hdmi OTA DVR Nejlepší OTA DVR $ 199.56 Zobrazit na Amazonu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou DVR zastaralé

DVR lze považovat za zastaralou technologii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte pevné disky trvají déle, pokud je nepoužíváte

Pevné disky mají pohyblivé části, které jsou nějakým způsobem mazány nebo formou, aby se zabránilo tření. Například mnoho disků má mazací nebo mastnotu v ložiscích hlavního vřetena/šachty. Maziva postupem času vyschnou. Takže ani nebyly použity, pevné disky se mohou zhoršit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 10letý pevný disk stále dobrý

Životnost pevného disku

Obecně řečeno, můžete se na pevný disk spolehnout na tři až pět let v průměru. Přesvědčivá studie, která prokázala, že tato statistika pochází z online záložní společnosti, která analyzovala míru selhání 25 000 běžících pevných disků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je dostatečně 2tb pro bezpečnostní kamery

Pravidla palce

99% sledovacích kamer používá mezi 6 GB a 6TB úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude 1tb trvat na bezpečnostních kamerách

Většina úložných zařízení je dodávána s pevným disku 1 TB. Požadavek na úložiště kamery CCTV se navíc může změnit podle individuálních a obchodních požadavků. Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvá od tří měsíců do jednoho roku na základě případů.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Está bien TV-Ma para un niño de 14 años??
Next Post
Poškozuje varování o podvodu váš kredit?