15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je TV-Ma v pořádku pro 14 let?

Souhrn:

– Kolik f slov je povoleno v TV-14: Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že jazyk „surového neslušného“ (ex. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.

– Jak staré je hodnocení tv-ma: Ačkoli hodnocení TV-MA znamená, že program je technicky vytvořen pro 17leté (v některých případech 18), programy s tímto hodnocením mohou být někdy více grafičtější a závažnější, než to, co filmy s hodnocením R obvykle umožňují díky existenci prémiových kabelových sítí a některých služeb online streamování.

– Je tv-ma nebo hodnoceno r horší: R je pouze druhým extrémním hodnocením pro televizi, zatímco TV-Ma je ​​nejextrémnější. TV-MA je horší než R, protože obsahuje materiál s hodnocením R a NC-17. R je v pořádku pro diváky mladší 17 let, pokud jsou doprovázeny dospělým, ale TV-MA není nikdy vhodná pro diváky mladší 18 let.

– Může 14leté hodinky ohodnoceno R: R: Omezeno – do 17 let vyžaduje doprovodný rodič nebo opatrovník. Děti mladší 17 let nesmí navštěvovat filmy s hodnocením R.

– Znamená TV-14 14+: TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

– Může PG-13 pořady říkat f-slovo: Omezení stanovená radou USA znamenají, že F-slovo lze použít pouze jednou ve filmu PG-13.

– Může 13leté filmy sledovat MA: Obsah je v dopadu mírný. Filmy a počítačové hry klasifikované M (zralé) obsahují obsah mírného dopadu. Filmy a počítačové hry s hodnocením M se nedoporučují pro děti mladší 15 let. Zahrnují zobrazení prvků, jako je násilí a témata, která vyžadují zralý Outlook.

– Může 12letý sledovat MA: Zralý doprovázená (MA 15+) Osoba může být požádána, aby před zakoupením nebo prohlížením filmu nebo počítačové hry Ma 15+ prokázal důkaz o svém věku. Děti mladší 15 let nemusí legálně sledovat, koupit nebo najmout materiál o hodnocení MA 15+, pokud nejsou ve společnosti rodičovského nebo dospělého strážce.

Otázky:

  1. Kolik f slov je povoleno v TV-14? – Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že jazyk „surového neslušného“ (ex. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.
  2. Jak staré je hodnocení tv-ma? – Ačkoli hodnocení TV-MA znamená, že program je technicky vytvořen pro 17leté (v některých případech 18), programy s tímto hodnocením mohou být někdy více grafičtější a závažnější, než to, co filmy s hodnocením R obvykle umožňují díky existenci prémiových kabelových sítí a některých služeb online streamování.
  3. Je tv-ma nebo hodnocena r horší? – R je pouze druhým extrémním hodnocením pro televizi, zatímco TV-Ma je ​​nejextrémnější. TV-MA je horší než R, protože obsahuje materiál s hodnocením R a NC-17. R je v pořádku pro diváky mladší 17 let, pokud jsou doprovázeny dospělým, ale TV-MA není nikdy vhodná pro diváky mladší 18 let.
  4. Mohou 14leté hodinky ohodnocené r? – R: Omezeno – do 17 let vyžaduje doprovodný rodič nebo opatrovník. Děti mladší 17 let nesmí navštěvovat filmy s hodnocením R.
  5. Znamená TV-14 14+? – TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.
  6. Může PG-13 pořady říkat f-slovo? – Omezení stanovená radou USA znamenají, že F-slovo lze použít pouze jednou ve filmu PG-13.
  7. Může 13leté sledovat filmy? – Obsah je v dopadu mírný. Filmy a počítačové hry klasifikované M (zralé) obsahují obsah mírného dopadu. Filmy a počítačové hry s hodnocením M se nedoporučují pro děti mladší 15 let. Zahrnují zobrazení prvků, jako je násilí a témata, která vyžadují zralý Outlook.
  8. Může 12letý sledovat MA? – Zralý doprovázená (MA 15+) Osoba může být požádána, aby před zakoupením nebo prohlížením filmu nebo počítačové hry Ma 15+ prokázal důkaz o svém věku. Děti mladší 15 let nemusí legálně sledovat, koupit nebo najmout materiál o hodnocení MA 15+, pokud nejsou ve společnosti rodičovského nebo dospělého strážce.

Je TV-Ma v pořádku pro 14 let?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik f slov je povoleno v TV-14

Trivia. Existuje několik společností nebo televizních stanic, na které se nepodléhají pravidlům FCC, která porušila obecné předpokládané pravidlo, že "surová neslušná" Jazyk (např. více f-bomb) není povoleno při hodnocení TV-14.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak staré je hodnocení tv-ma

17leté

Ačkoli hodnocení TV-MA znamená, že program je technicky vytvořen pro 17leté (v některých případech 18), programy s tímto hodnocením mohou být někdy více grafičtější a závažnější, než to, co filmy s hodnocením R obvykle umožňují díky existenci prémiových kabelových sítí a některých služeb online streamování.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma nebo hodnocena r horší

R je pouze druhým extrémním hodnocením pro televizi, zatímco TV-Ma je ​​nejextrémnější. TV-MA je horší než R, protože obsahuje materiál s hodnocením R a NC-17. R je v pořádku pro diváky mladší 17 let, pokud jsou doprovázeny dospělým, ale TV-MA není nikdy vhodná pro diváky mladší 18 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou 14leté hodinky ohodnocené r

R: Omezeno – do 17 let vyžaduje doprovodný rodič nebo opatrovník. Děti mladší 17 let nesmí navštěvovat filmy s hodnocením R.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Znamená TV-14 14+

TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může PG-13 pořady říkat f-slovo

Omezení stanovená radou USA znamenají, že F-slovo lze použít pouze jednou ve filmu PG-13.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 13leté sledovat filmy

Obsah je v dopadu mírný.

Filmy a počítačové hry klasifikované M (zralé) obsahují obsah mírného dopadu. Filmy a počítačové hry s hodnocením M se nedoporučují pro děti mladší 15 let. Zahrnují zobrazení prvků, jako je násilí a témata, která vyžadují zralý Outlook.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 12letý sledovat MA

Zralý doprovázeno (MA 15+)

Osoba může být požádána, aby před zakoupením nebo prohlížením filmu nebo počítačové hry Ma 15+ prokázal důkaz o svém věku. Děti mladší 15 let nemusí legálně sledovat, koupit nebo najmout materiál o hodnocení MA 15+, pokud nejsou ve společnosti rodičovského nebo dospělého strážce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma horší než str. 14

TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tv-ma horší než r na Disney plus

Nyní, když se přihlásíte do Disney+ a aktivujete nastavení rodičovské kontroly, můžete převrátit na TV-MA, nejvyšší nastavení. (TV-MA je R-rating pro televizi a jeho nejvyšší zralost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TV MA dobrá pro děti

TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu 14letý film jít do hodnoceného R filmu s 18letým

Pro funkce hodnocení R musíte být 18 a více let, abyste si mohli zakoupit jednu lístek pro tuto funkci. Rodič nebo opatrovník, 21 a více let, je povinen doprovázet a zůstat ve funkci s jakýmikoli nezletilými jednotlivci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená d)))) v televizi

Televizní pokyny pro rodičovství mohou mít do základního hodnocení přidány jeden nebo více dopisů, aby rodičům věděli, kdy show může obsahovat násilí, sex, jazyk pro dospělé nebo sugestivní dialog. D – Sugestive Dialog (obvykle znamená rozhovory o sexu) L – hrubý nebo hrubý jazyk. S – sexuální situace. V – násilí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je TV-MA na Netflixu

TV-Ma. Pro zralé publikum. NC-17. Nevhodné pro věky 17 a méně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou pg filmy říkat slovo B

PG znamená rodičovské vedení.

Takže zatímco PG filmy mohou zahrnovat tvrdé nápady, jako je zločin, diskriminace nebo šikana, nikdy by nenaznačovaly, že jsou přijatelné. Ve filmu s hodnocením PG můžete očekávat, že budete slyšet pouze mírný špatný jazyk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co PG přísahá

Ve filmech s hodnocením PG může být přítomen a použití jednoho z tvrdších "sexuálně odvozená slova" Jako výbušný bude zpočátku způsobit alespoň hodnocení PG-13. Více než jeden výskyt obvykle způsobí hodnocení R, stejně jako použití takového výuka v sexuálním kontextu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi M a MA15+

M je klasifikace poradenství, obsah je v dopadu mírný. F filmy se nedoporučují pro lidi ve věku mladších 15 let, protože je nutná úroveň zralosti. MA 15+ je legálně omezená klasifikace, obsah je v dopadu silný. MA 15+ filmů není vhodné pro lidi ve věku mladších 15 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro MA15+

Materiál hodnocení Ma 15+ obsahuje silný obsah a je legálně omezen na lidi nad 15 let. Obsahuje prvky, jako jsou sexuální scény a užívání drog, které by mohly mít silný dopad na diváka. Osoba může být požádána, aby před zakoupením nebo prohlížením filmu nebo počítačové hry Ma 15+ prokázal důkaz o svém věku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 14leté sledovat M hodnoceno

Filmy a počítačové hry s hodnocením M se nedoporučují pro děti mladší 15 let. Zahrnují zobrazení prvků, jako je násilí a témata, která vyžadují zralý Outlook.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je hodnocení TV-MA 14

FCC to varuje "Rodiče jsou varováni, aby při monitorování tohoto programu věnovali určitou péči a jsou varováni před tím, jak děti mladší 14 let sledují bez dozoru". Programy s tímto hodnocením obsahují intenzivně sugestivní dialog, silný hrubý jazyk, intenzivní sexuální situace nebo intenzivní násilí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je věkové hodnocení pro 14+

Hodnocení obsahu TV-14 je nevhodné pro věky do 14 let. Obsahuje sexuální scény, hrubý jazyk, násilí a sugestivní dialog, které jsou pro děti nevhodné. Televizní sítě a programy založily svůj systém hodnocení obsahu ve věku diváků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi TV-14 a TV-MA

TV -PG – Doporučuje se rodičovské vedení; Tyto programy mohou být nevhodné pro mladší děti. TV -14 – Tyto pořady mohou být pro děti do 14 let nevhodné. TV -MA – na tyto programy mají být vnímány zralým, dospělým publikem a mohou být nevhodné pro děti mladší 17 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Disney Plus obsah 18+

Časté časté. Kolik různých možností omezení věku existuje v Disney Plus, na kterých je třeba vybrat sedm různých omezení věku: 0+, 6+, 9+, 12+, 14+, 16+a 18+. Můžete mezi nimi kdykoli přepínat za předpokladu, že máte heslo pro účet Disney, a ne každý profil musí být omezen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může 13letý sledování TV-14

TV-14 je nevhodná pro děti mladší 14 let kvůli hrubému jazyku a intenzivním sexuálním a násilným situacím. Hodnocení PG-13 má rodiče silně varován, protože obsah může být pro děti mladší 13 let nevhodný. Zahrnuje silnější sexuální jazyk, prodloužené násilí, užívání drog nebo sexuální scény.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kontroluje AMC váš věk

Hosté mladší 17 let musí být doprovázeni opatrovníkem, který má 21 let. Buďte připraveni ukázat ID v divadle.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes rastrear una dirección de billetera de bitcoin??
Next Post
Přichází DVR s pevným disku?