15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Planlægning og organisering af din flytning: Tips til indretning af din nye lejlighed

planlægger et træk tips-flytte-kasser-rum-åbnet

Et nyt job indebærer også ofte flytning og derfor større indsats. Men også en privat omorientering, f.eks. Indflytning af to partnere, kræver præcis planlægning. Dem, der tager sig af organisationen på forhånd, kan de fleste ting, når de flytter hus selv eller sammen med slægtninge og bekendte.

Forbered et træk korrekt

planlægger et træk tips-tjekliste-flyttekasser

Hvert skridt indebærer indsatser og formaliteter, der kan reduceres til et minimum med optimal organisation. Rolig planlægning bør begynde et par uger i forvejen. Ikke alle trin fra registrering af et nyt bopæl til ændring af din adresse til omregistrering af din bil behøver ikke at blive udført inden for få dage; ideelt set kan man hjælpe Tjekliste (afhængigt af omfanget) over en periode på 8 til 16 uger.

Udover at flytte og indrette den nye lejlighed, skal et kig på den gamle lejlighed ikke glemmes. Små reparationer og vedligeholdelsesarbejde er ofte uundgåelige og er lejerens ansvar, lejeaftalen regulerer flere detaljer. Ud over at afregne de sidste lejebetalinger, bør energiforsyningen afbrydes til tiden – dette er den bedste mulighed for at spare penge ved at skifte el -udbyder.

Oplev DIY -ideer, når du flytter ind i din nye lejlighed

møbler-gør-det-selv-reoler-system-hvid-lakeret-trækasser-pink-væg-maling

For at minimere omkostninger ved flytning og stilfuldt implementere dine egne nye inventarideer, anbefaler den velkendte møbel- og møbelportal moebel.de at udføre i henhold til gør-det-selv-princippet. Selv når du transporterer flyttekasserne, bør du overveje, om du vil undvære klassiske movers og foretrækker at køre selv. Størrelsen af ​​husholdningseffekter og afstanden mellem den gamle og nye lejlighed spiller en vigtig rolle her, og et par energiske venner bør være tilgængelige for at hjælpe, når de flytter.

Nele Belau, Home Stager på moebel.de, henviser til to meget populære møbleringsstile for at sikre, at den nye indretning af lejligheden er moderne og trendbevidst. Møbler med et vintage look er absolut på mode, hvoraf nogle har en årtiers historie og gør det muligt at indrette boligarealer på en nostalgisk måde. Udover at købe nye møbler i høj kvalitet, kan du opdage gamle møbler på loftet, i kælderen eller på loppemarkeder, som du kan puste nyt liv i at bruge DIY efter dine egne ideer gennem farverig upcycling.

Trendbevidste nye møbler efter flytning

stue-møblering-hvid-stil-lurvet-chic-hvid-palle-sofabord

At efterlade gamle møbler i sin originale stand fører til den anden møbleringstrend: Lurvet chic. I stedet for eksklusive designermøbler med en optisk fejlfri karakter kan kommoder, borde eller skabe i denne stil være lidt mere grove. Brugsspor fra tidligere år og årtier, såsom revner eller afskalning af maling, er absolut tilladt og giver møblerne sin helt egen charme. Inden det planlagte flytning, bør du derfor ikke kun tage et kig på den klassiske møbelbutik, gamle møbler tilbydes ofte online eller i rubrikannoncer efter din egen indretningssmag.

Arbejd selv med møbler og udlev din kreativitet

flytte-planlægning-tips-møbler-friskning-up-kommode-revne-optik-lak farve

Ifølge Nele Belau er de nye møbler absolut trendy, når gamle og istandsatte møbler kombineres med nye møbler og koordineres med hinanden. Den uafhængige behandling af møbler hjælper med at udleve kreative ideer i den nye lejlighed og nyde en ubegrænset individuel indretningsstil i det nye domicil. Især maling af møbler er let, selv for DIY -amatører, hvor f.eks. Akrylmaling kunstigt skaber et kunstigt revneudseende og dermed vintage -karakteren.

Små tilbehør og ekstraudstyr afrunder møblernes ønskede udseende og forstærker den individuelle effekt. På internettet, fra dekorative sten til knapper og håndtag i forskellige stilarter, kan du finde det ideelle tilbehør til at sammensætte skabe eller kommoder trin for trin i henhold til dine egne ideer og for at skabe en unik stemning.

Vælg ikke trendy møbler bare på grund af deres udseende

flytte-planlægning-tips-familie-tjekliste-perfekt-højre-fornuftig

Uanset om det er vintertid eller midsommer – hvert træk er den perfekte mulighed for at skille sig af med tidligere møbler og bruge det nye rum til at leve en ny stil. Ud over et slående udseende bør det funktionelle aspekt ikke negligeres ved køb og DIY -behandling. Senge, skabe, borde og andre møbler skal matche form og størrelse på det nye boligareal og opfylde dagligdagens krav. Ellers vil der blive købt smukke møbler, der praktisk talt ikke bruges og kun giver unødvendigt boligareal.

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
29 kreative levende ideer til moderne vægdesign