15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

HULU kontroluje, zda stále sledujete?

Jak zabránit Hulu v dotazu, zda stále sledujete

1. Chcete -li vypnout výzvu „Jste stále sledujete“, přejděte na ikonu profilu > Nastavení > Zastavte živou televizi, když je neaktivní > Přepínat/vypnout/vypnout.

Proč se Hulu po 2 hodinách vypne

1. Tento problém může nastat při použití zastaralé verze aplikace Hulu.

2. Zkorumpovaná data mezipaměti, nízká paměť zařízení a prostoje serveru mohou také způsobit, že se Hulu zhoršuje.

Proč streamovací služby se ptají, zda stále sledujete

1. Streamovací služby, jako je Netflix, se zeptejte, zda stále sledujete, aby vám zabránilo ztrátu místa nebo používání zbytečných dat.

2. Výzva se objeví po sledování 3 epizod televizního pořadu v řadě bez použití jakýchkoli ovládacích prvků přehrávače nebo po 90 minutách nepřetržitého sledování.

Jak přimět Hulu hrát nepřetržitě

1. Ujistěte se, že je AutoPlay zapnutý. Ve webovém prohlížeči nebo v mobilní aplikaci vyberte nastavení zařízení a ujistěte se.

2. Zkontrolujte připojení k internetu. Pokud je vaše připojení k internetu nestabilní nebo pomalé, můžete zažít přerušení.

Proč si hulu myslí, že nejsi doma

1. Pokud dostáváte chybovou zprávu s uvedením, že nejste doma, nejčastějším příčinou je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji připojeném k jiné síti, než je to sada jako domov.

Jak opravit chybovou zprávu „Zdá se, že nejste doma“

1. Kdykoli použijete Hulu na zařízení v obývacím pokoji připojeném k jiné síti, získáte chybovou zprávu. Můžete se rozhodnout aktualizovat svou domácí síť nebo sledovat pořady a filmy dostupné v knihovně streamování Hulu.

Jak dlouho trvá, než Hulu na časový limit

1. Výzva „Are You stále sledujete“, je určena po čtyřech hodinách nečinnosti. Pokud se to nestane, kontaktujte podporu Hulu pro další pomoc.

Přestane přehrávat Hulu automaticky

1. Na Hulu.com, můžete zapnout nebo vypnout autoplay během přehrávání z nabídky Nastavení.


1. Jak můžete zabránit Hulu v tom, aby se ptal, zda stále sledujete?
Chcete -li vypnout výzvu, přejděte na ikonu profilu > Nastavení > Zastavte živou televizi, když je neaktivní > Přepínat/vypnout/vypnout.

2. Proč se Hulu po 2 hodinách vypne?
K tomu může dojít kvůli zastaralé aplikaci, zkorumpovaným mezipaměťovým datům, nízké paměti zařízení nebo prostojů serveru.

3. Proč se streamovací služby ptají, zda stále sledujete?
Služby streamování žádají, aby vám zabránilo ztrátu místa nebo používání zbytečných dat. Výzva se objeví po 3 epizodách v řadě bez použití jakýchkoli ovládacích prvků nebo po 90 minutách nepřetržitého sledování.

4. Jak můžete přimět Hulu hrát nepřetržitě?
Ujistěte se, že autoplay je zapnutá v nastavení a zkontrolujte stabilitu internetu na internetu.

5. Proč si hulu stále myslí, že nejsem doma?
Tato chybová zpráva obvykle nastává při použití zařízení v obývacím pokoji připojeném k jiné síti než určená domácí síť.

6. Jak můžete opravit chybovou zprávu „Zdá se, že nejste doma“?
Aktualizujte svou domácí síť tak, aby odpovídala síti, na kterou jste připojeni, nebo sledujte pořady dostupných v knihovně streamování Hulu.

7. Jak dlouho trvá, než Hulu na časový limit?
Po čtyř hodin nečinnosti by se měla objevit výzva „Are You stále sledujete“. Pokud tomu tak není, kontaktujte podporu Hulu o pomoc.

8. Přestane přehrávat Hulu automaticky?
Na Hulu.com, můžete zapnout nebo vypnout autoplay během přehrávání z nabídky Nastavení.

HULU kontroluje, zda stále sledujete?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráníte Hulu v tom, aby se ptal, zda stále sledujete

Vypnout "Stále sledujete" výzva, zkuste přejít na ikonu profilu > Nastavení > Zastavte živou televizi, když je neaktivní > Přepínat/vypnout/vypnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Hulu po 2 hodinách vypne

K tomu se někdy stane při použití zastaralé verze aplikace Hulu. Zkorumpovaná data mezipaměti, nízká paměť zařízení a prostoje serveru mohou také způsobit, že se Hulu zhoršuje. Tento tutoriál vám ukáže, jak řešit problémy a opravit problémy s havárií aplikace Hulu na několika streamovacích zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se streamovací služby ptají, zda stále sledujete

Netflix se ptá, "Stále sledujete …" Takže neztratíte své místo ani nepoužíváte internetová data, když ve skutečnosti nesledujete televizní pořad nebo film. Objednávka se objeví: Po sledování 3 epizod televizního pořadu v řadě bez použití jakýchkoli ovládacích prvků přehrávačů, nebo. Po 90 minutách nepřetržitého sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji Hulu hrát nepřetržitě

Ujistěte se, že je AutoPlay zapnutý.

Při sledování Hulu ve webovém prohlížeči nebo v mobilní aplikaci vyberte nastavení zařízení a ujistěte se. Zkontrolujte připojení k internetu. Pokud nemáte stabilní připojení k internetu nebo pokud je rychlost internetu příliš pomalá, můžete zažít přerušení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si hulu stále myslí, že nejsem doma

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že se zdá, že nejste doma

Změna domácí sítě

Kdykoli použijete Hulu na zařízení v obývacím pokoji připojeném k jiné síti, dostanete chybovou zprávu s uvedením, že nejste doma. V tomto okamžiku se můžete rozhodnout aktualizovat svou domácí síť nebo sledovat pořady a filmy dostupné v knihovně streamování Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než Hulu na časový limit

The "Stále sledujete" Návrh je určen k objevení po čtyřech hodinách nečinnosti. Pokud se to nestane, zavolejte s námi/chatujte s námi: Hulu.TV/KONTACTIONSPORT- abychom se mohli blíže podívat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přestane přehrávat Hulu automaticky

Na Hulu.com, můžete zapnout nebo vypnout autoplay během přehrávání z nabídky Nastavení. Na podporovaných mobilních a obývacích zařízeních budete spravovat autoplay v nastavení účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Hulu ptá, jestli stále sleduji

The "Stále sledujete" Návrh je určen k objevení po čtyřech hodinách nečinnosti. Pokud se to nestane, zavolejte s námi/chatujte s námi: Hulu.TV/KONTACTIONSPORT- abychom se mohli blíže podívat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dostat do potíží pro sledování streamů

Sečteno a podtrženo

Pokud jednoduše sledujete proud nelicencovaného obsahu, nejste technicky porušováním zákona. Kde se stává zločinem, pokud si film stáhnete nebo ustanete nebo hostujete streamování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přestane Hulu hrát po určité době

Vaše prohlížení se nezastaví, dokud to nechcete, takže můžete sledovat tolik hodin streamování, kolik chcete – bez reklam. Pokud jste připraveni upgradovat, přejděte na „Spravujte svůj účet“, když se přihlásíte do Hulu. Můžete upgradovat na svůj preferovaný plán a vybrat další dostupné kanály.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu oklamat své místo Hulu Home

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházím domovské umístění na Hulu

Pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Existuje však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu. Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat, jak Hulu žije na dvou různých místech

Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN. Zde je několik poskytovatelů VPN, kteří budou pracovat s Hulu + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Hulu po chvíli hrát

Chcete -li vypnout Hulu Plus Auto Play: Zatímco se přehrává video, stiskněte možnost Down na vašem dálkovém ovladači nebo ovladači.Poté stiskněte možnost UP na dálkovém ovladači a odhalíte nabídku nastavení přehrávání.Přejděte na automatické přehrávání a stiskněte tlačítko Select/OK/Enter a přepněte nastavení automatické přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hulu žije 3 hodiny za sebou

Přejděte na: Nastavení > Systém > Čas > Časové pásmo > Nastavit automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se chytit nelegálně streamování

Vymáhání autorských práv je téměř vždy občanské, ne trestní

I když jsou pro nelegální streamování a stahování zavedeny tvrdé sankce, je mnohem pravděpodobnější, že budete čelit akci od samotných držitelů autorských práv než od vlády. “Drtivá, velká většina vymáhání autorských práv je občanská,” řekl nám Gibson.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za nelegální proud

Nelegální streamování nelegálního streamování je streamování nezákonných kopií jakéhokoli obsahu, včetně filmů, televizních pořadů nebo sportovního obsahu, bez souhlasu vlastníka autorských práv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik může sledovat Hulu najednou

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Hulu sledovat vaši polohu

Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy. Proto doporučujeme používat pouze nejlepší VPN, protože tyto VPN jsou mnohem lepší v skrývání vaší skutečné polohy. Naše doporučení nejlepších VPN pro Hulu najdete zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit místo HULU HULU HULU

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se určuje domovská poloha v Hulu

Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy. Proto doporučujeme používat pouze nejlepší VPN, protože tyto VPN jsou mnohem lepší v skrývání vaší skutečné polohy. Naše doporučení nejlepších VPN pro Hulu najdete zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přehlídky interrutů do hulu do Hulu

Nabízíme řadu plánů na výběr, z nichž některé jsou podporovány reklamy. Pokud se přihlásíte k odběru jednoho z našich plánů podporovaných reklam, uvidíte reklamy při streamování pořadů a filmů v knihovně streamování Hulu. Odběratelé s plány, které zahrnují Hulu (bez reklam), mohou sledovat bez jakýchkoli přerušení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo sé si tengo bitcoin??
Next Post
Co se stalo s Nortonem Anti-theft?