15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je přepínač inteligentního světla?

Shrnutí článku:

Potřebujete elektrikáře pro instalaci inteligentního spínače světla? I když vaším prvním instinktem může být provedení elektrikáře, instalace Smart Light Switch není příliš komplikovaná a můžete to udělat sami, pokud budete postupovat podle těchto jednoduchých kroků: ověřte, jaký druh existujícího nastavení přepínače na stěny- nahoru máte a zkontrolujte kabeláž. Vyberte požadovaný inteligentní přepínač.

Klíčové body:

1. Jaké jsou nevýhody přepínačů inteligentních světel? Spínače nevýhody na inteligentní světlo:
– Nemusí pracovat ve starších domovech kvůli potřebě neutrálního drátu. Existuje několik řešení, ale nejsou ideální.
– Inteligentní přepínače obvykle stačí zapnout a vypnout světla. Nemůžete měnit barvy, pokud nemáte inteligentní žárovku a inteligentní přepínač.

2. Jsou inteligentní spínače světla, které stojí za to? Inteligentní přepínač nahradí váš starý spínač stěny a ovládá napájení na vaše svítidlo. Většina lidí instaluje standardní světla do příslušenství. Pokud nemáte touhu po měnících žárovkách, pak se opravdu rozhodnete učinit. Inteligentní přepínače jsou jistě lepší volbou.

3. Jak funguje inteligentní přepínač? Výhodou inteligentního spínače Wi-Fi je to, že se připojuje přímo k routeru. A neexistuje žádný prostřední rozbočovač nebo krabice, kterou musíte připojit tento inteligentní spínač světla. Takže toto světlo Leviton.

4. Inteligentní přepínače fungují s jakýmkoli světlem? Vaše žárovky nemusí být inteligentní světla, prostě musí být světla připojená k tomuto spínači. Přepínače inteligentních světel jsou dodávány s aplikacemi chytrých telefonů, které poskytují možnosti nastavení, rozmístění a ovládání.

5. Kolik stojí instalace inteligentního přepínače? Instalace inteligentního přepínače stojí 80 až 250 $+, v závislosti na typu. Samotný inteligentní přepínač stojí 20 až 100 $+ a umožňuje ovládání a programování z smartphonu nebo jiného inteligentního zařízení.

6. Inteligentní přepínače fungují s normálními žárovkami? Převážná většina inteligentních přepínačů pracuje s normálními žárovkami. Budete však muset zkontrolovat obaly. Někteří výrobci inteligentních žárovek vytvářejí spínače specifické pro jejich žárovky. Například Philips má vyhrazený přepínač, který bezdrátově komunikuje se všemi žárovkami odstínů v domě.

7. Je inteligentní spínač světla lepší než běžný přepínač? Inteligentní přepínače vám poskytují možnost provést jakékoli úpravy vašeho osvětlení, jako je například rozvrh nastavení, stmívání světel a je na dálku pomocí mobilní aplikace pomocí mobilní aplikace. Pravidelné přepínače tyto funkce nenabízejí.

Otázky a odpovědi:

1. Potřebujete elektrikáře pro instalaci inteligentního spínače světla?
I když je možné nainstalovat přepínač inteligentního světla sami, doporučuje se jej provést elektrikářem, zejména pokud si nejste jisti nastavením zapojení a přepínače vašeho domova.

2. Jaká jsou omezení přepínačů inteligentních světla?
Inteligentní spínače světla nemusí být kompatibilní se staršími domy, které nemají neutrální drát. Navíc obecně řídí pouze funkce zapnutí/vypnutí vašich světel a nemusí nabízet schopnost měnit barvy jako inteligentní žárovky.

3. Existují nějaké úspory nákladů s používáním inteligentních spínačů světla?
Inteligentní spínače světla mohou potenciálně ušetřit náklady na energii tím, že vám umožní naplánovat a automatizovat využití vašich světel. Můžete je nechat zapnout a vypnout v konkrétních časech nebo je ovládat na dálku, i když nejste doma.

4. Existují nějaké bezpečnostní obavy o přepínače inteligentních světla?
Zatímco samotné inteligentní spínače světla nepředstavují významná bezpečnostní rizika, je důležité zajistit, abyste měli zabezpečenou síť Wi-Fi a pravidelně aktualizovat firmware svých zařízení, aby chránili před potenciálními zranitelnostmi.

5. Mohou být inteligentní spínače světla integrovány do jiných inteligentních domácích zařízení?
Ano, mnoho přepínačů inteligentních světel je kompatibilní s populárními inteligentními domácími platformami, jako je Amazon Alexa, Google Assistant a Apple HomeKit. To vám umožní ovládat světla pomocí hlasových příkazů nebo je integrovat do automatizačních rutin s jinými inteligentními zařízeními.

6. Mohou být používány inteligentní spínače světla při venkovním osvětlení?
Ano, existují inteligentní spínače světla speciálně navržených pro venkovní použití, které jsou odolné proti počasí a lze je použít k ovládání venkovních světel. Je však důležité zajistit, aby byl přepínač vhodný pro venkovní instalaci a splňuje nezbytné bezpečnostní standardy.

7. Můžete tlumit světla inteligentním spínačem světla?
Ano, mnoho inteligentních světelných přepínačů nabízí schopnosti stmívání. Jas svých světel můžete upravit buď samotným přepínačem, nebo pomocí doprovodné aplikace smartphonu.

8. Lze ovládat přepínače inteligentních světla, když nejste doma?
Ano, pokud jsou vaše inteligentní spínače světla připojeny k síti Wi-Fi, můžete je na dálku ovládat pomocí aplikace smartphonu. To vám umožní zapnout a vypnout světla nebo provést úpravy, i když jste pryč od domova.

9. Přepínače inteligentních osvětlení vyžadují konstantní připojení k internetu?
Spínače inteligentních světla nevyžadují fungování konstantního připojení k internetu. Pokud je však chcete ovládat pomocí aplikace smartphonu, když jste mimo domov, je nutné připojení k internetu.

10. Je možné nainstalovat inteligentní spínač světla do nájemní nemovitosti?
Instalace inteligentního přepínače v pronájmu může vyžadovat oprávnění od majitele nebo vlastníka nemovitosti. Před provedením jakýchkoli úprav stávajících elektrických systémů je vždy nejlepší konzultovat.

Co je to inteligentní spínač světla?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete elektrikáře pro instalaci inteligentního spínače světla

I když vaším prvním instinktem může být provedení elektrikáře, instalace Smart Light Switch není příliš komplikovaná a můžete to udělat sami, pokud budete postupovat podle těchto jednoduchých kroků: ověřte, jaký druh existujícího nastavení přepínače na stěny- nahoru máte a zkontrolujte kabeláž. Vyberte požadovaný inteligentní přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody přepínačů inteligentních světel

Spínače nevýhody na inteligentní světlo:

Nemusí pracovat ve starších domovech kvůli potřebě neutrálního drátu. Existuje několik řešení, ale nejsou ideální. Inteligentní přepínače obvykle stačí zapnout a vypnout světla. Nemůžete měnit barvy, pokud nemáte inteligentní žárovku a inteligentní přepínač.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou inteligentní spínače světla, které stojí za to

Inteligentní přepínač nahradí váš starý spínač stěny a ovládá napájení na vaše svítidlo. Většina lidí instaluje standardní světla do příslušenství. Pokud nemáte touhu po měnících žárovkách, pak se opravdu rozhodnete učinit. Inteligentní přepínače jsou jistě lepší volbou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje chytrý přepínač

Výhodou inteligentního spínače Wi-Fi je to, že se připojuje přímo k routeru. A neexistuje žádný prostřední rozbočovač nebo krabice, kterou musíte připojit tento inteligentní spínač světla. Takže toto světlo Leviton

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní přepínače fungují s jakýmkoli světlem

Vaše žárovky nemusí být inteligentní světla, prostě musí být světla připojená k tomuto spínači. Přepínače inteligentních světel jsou dodávány s aplikacemi chytrých telefonů, které poskytují možnosti nastavení, rozmístění a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí instalace inteligentního přepínače

Náklady na instalaci inteligentního přepínače

Instalace inteligentního přepínače stojí 80 až 250 $+, v závislosti na typu. Samotný inteligentní přepínač stojí 20 až 100 $+ a umožňuje ovládání a programování z smartphonu nebo jiného inteligentního zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní přepínače fungují s normálními žárovkami

Převážná většina inteligentních přepínačů pracuje s normálními žárovkami. Budete však muset zkontrolovat obaly. Někteří výrobci inteligentních žárovek vytvářejí spínače specifické pro jejich žárovky. Například Philips má vyhrazený přepínač, který bezdrátově komunikuje se všemi žárovkami odstínů v domě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní spínač světla lepší než běžný přepínač

Inteligentní přepínače vám dávají schopnost učinit některou z vašich stávajících žárovek a příslušenství, zatímco inteligentní žárovky vám dávají možnost hrát si s barvou. Naštěstí si nemusíte vybírat mezi nimi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracují inteligentní přepínače bez wifi

Inteligentní přepínače pro domácí osvětlení budou i nadále fungovat, i když je vaše domácí síť dole. Ale jejich high-tech funkce bude chybět, budete je moci použít pouze k zapnutí a vypnutí světla, stejně jako standardní spínač světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být Smart Switch na Wi-Fi

Potřebuje Smart Switch WiFi, pokud používáte bezdrátový přenos prostřednictvím aplikace Smart Switch pro Android, budete potřebovat místní WiFi, abyste vytvořili spojení mezi zařízeními. Nevyžaduje však připojení k WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním přepínačem a běžným přepínačem

Inteligentní přepínače vyplňují střední zemi. Mají některá spravovaná zařízení a podporu pro VLAN, ale ve srovnání s plně spravovanými přepínači jim chybí některé funkce. Například jim obvykle chybí port sériové konzoly a některé z nich lze nakonfigurovat pouze prostřednictvím webového rozhraní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych chtěl chytrý přepínač

Inteligentní přepínač může nahradit tradiční přepínač, aby vám poskytl chytrou kontrolu nad tradičními cibulkami. Což znamená, že si můžete ponechat všechny své aktuální žárovky a ovládat je pomocí aplikace CYNC odkudkoli, stejně jako prostřednictvím připojeného hlasového asistenta nebo přímo při přepínači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují inteligentní světla, pokud je přepínač vypnutý

Na rozdíl od inteligentních zástrček pracují inteligentní žárovky pouze se svítidly a tato příslušenství je třeba vždy zapnout. Pokud někdo přepíná přepínač, nebudete mít přístup k inteligentní žárovce bez doplňku jako Lutron Aurora Dimmer, který pracuje s Philips Hue a dalšími inteligentními žárovkami s certifikací Zigbee.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji nainstalovat přepínač inteligentního světla

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící vodič, vodič „in“, „ven“ drát a neutrální drát. Většina domů má in, ven a pozemní dráty, ale některé domy postavené před 80. roky nemají neutrální dráty. Obvykle je neutrální vodič bílý vodič (nebo skupina bílých vodičů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit své normální světlo na inteligentní světlo

Vypínání žárovky je nejjednodušší způsob, jak ponořit prsty do možností inteligentního domova. Zašroubujte inteligentní žárovku, jako je například philips Dimmable Connected Bulb, 11 $ v Home Depot, do existujícího příslušenství, připojte ji k síti Wi-Fi a začněte experimentovat s použitím aplikace k ovládání světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentní žárovkou a spínačem světla

Inteligentní přepínače vám dávají schopnost učinit některou z vašich stávajících žárovek a příslušenství, zatímco inteligentní žárovky vám dávají možnost hrát si s barvou. Naštěstí si nemusíte vybírat mezi nimi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je vyžadováno pro inteligentní přepínač

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící vodič, vodič „in“, „ven“ drát a neutrální drát. Většina domů má in, ven a pozemní dráty, ale některé domy postavené před 80. roky nemají neutrální dráty. Obvykle je neutrální vodič bílý vodič (nebo skupina bílých vodičů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebujete použít inteligentní přepínač

Inteligentní spínač světla nahrazuje existující spínač světla. Když to propojíte s bezdrátovou sítí vašeho domova, můžete to vypnout a na dálku nebo prostřednictvím hlasových asistentů. Vaše žárovky nemusí být inteligentní světla, prostě musí být světla připojená k tomuto spínači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít inteligentní přepínač bez kabelu

Přepínač s Smart Switch Samsung

S Smart Switch Samsung můžete přepínat bezdrátově nebo prostřednictvím kabelu. To není jen pro chytré telefony, ale také pro tablety Samsung. Smart Switch zkopíruje vaše stará data a automaticky je zkopíruje do nového zařízení. To znamená, že vaše data budou stále také na starém zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete inteligentní žárovky s přepínačem inteligentního světla

Vzhledem k tomu, že přepínač ovládá celý obvod, při instalaci jednoho jsou všechna světla ovládaná starým přepínačem nyní chytrá. To znamená, že pravděpodobně nebudete muset kupovat nové žárovky, ale pokud chcete použít schopnosti stmívání většiny inteligentních přepínačů, budete muset mít stmívatelné LED žárovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní světla fungují bez wifi

Pokud wi-fi vyjde, budou inteligentní žárovky fungovat, pokud vaše Wi-Fi vyjde ven, inteligentní rysy vaší žárovky nebudou fungovat. To znamená, že nebudete moci zapnout/vypnout světlo prostřednictvím telefonu nebo prostřednictvím hlasového asistenta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním světlem a normálním světlem

Energeticky úsporné, protože LED diody produkují větší jas s menší energií a vydrží mnohem déle než běžné světlo. LED inteligentní světla jsou vyvíjena se zlepšenou účinností a nádherným kontrolovaným systémem, který umožňuje automatizovanou operaci s jedním dotykem prostřednictvím aplikace nebo může být ovládán jednoduchým hlasovým příkazem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít inteligentní žárovky v jakémkoli svítidle

Inteligentní žárovky pracují v jakékoli lampě ano, inteligentní žárovky přicházejí v různých tvarech, velikostech a konfiguracích, takže je možné najít žárovky, které se hodí do většiny lamp.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la cuenta de correo electrónico más segura??
Next Post
Co je preferovaná elita?