15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak získám své místní kanály na Hulu?

Shrnutí článku: Odstraňování problémů s přístupem místního kanálu na Hulu

1. Problém: Proč nemohu získat své místní kanály na Hulu?

Řešení: Přihlaste se na web Hulu a aktualizujte své domovské umístění. Nezapomeňte zadat správný PSČ (89406), abyste se vyhnuli chybám.

2. Problém: Jak mohu sledovat živou místní televizi na Hulu?

Řešení: Spusťte aplikaci Hulu, přejděte na domovskou obrazovku a klikněte na živou televizi. Poté vyberte požadovaný kanál ze seznamu.

3. Problém: Proč Hulu neuznává moji polohu?

Řešení: Přejděte do nastavení zařízení, vyberte Security & Location a ujistěte se, že Hulu má oprávnění k přístupu k umístění zařízení.

4. Problém: Jak získám místní ABC na Hulu?

Řešení: Pro živé programování ABC potřebujete předplatné Hulu + Live TV, který poskytuje přístup k 75+ živým kanálům.

5. Problém: Proč můj hulu neukazuje živou televizi?

Řešení: Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních, smažte a přeinstalujte aplikaci Hulu a zkontrolujte rychlost stahování internetu.

6. Problém: Jak mohu změnit svůj PSČ na Hulu?

Řešení: Navštivte svůj Hulu.stránka účtu com na počítači připojeném k vaší domácí síti a kliknutím na set nebo změňte domov v sekci soukromí a nastavení.

7. Problém: Jak mohu streamovat místní kanály zdarma?

Řešení: Možnosti zahrnují použití televizní antény HD, přihlášení k odběru konkrétních kanálových aplikací nebo živých televizních streamovacích služeb nebo sledování živého přenosu na webových stránkách zpravodajských stanic nebo na stránkách YouTube.

8. Problém: Můžete získat ABC, NBC a CBS na Roku?

Řešení: Ano, Roku nabízí přístup k místním stanicím ABC, CBS, Fox a NBC prostřednictvím jejich vylepšeného kanálu Roku.

Otázky a podrobné odpovědi:

1. Jak mohu vyřešit problémy s přístupem místního kanálu na Hulu?

Chcete -li vyřešit přístup k místnímu kanálovému přístupu na Hulu, zkuste se odhlásit a přihlásit se zpět, znovu nainstalovat aplikaci a zkontrolovat rychlost internetu.

2. Jak mohu aktualizovat své domovské umístění na Hulu?

Chcete -li aktualizovat svou domovskou polohu na Hulu, přihlaste se na web Hulu a zadejte správný PSČ (89406).

3. Co musím sledovat živou místní televizi na Hulu?

Musíte spustit aplikaci Hulu, přejít do sekce Live TV a vybrat požadovaný kanál, který můžete sledovat živou místní televizi na Hulu.

4. Jak mohu opravit problémy s rozpoznáváním umístění na Hulu?

Chcete -li opravit problémy s rozpoznáváním umístění na Hulu, přejděte do nastavení zařízení, vyberte Security & Location a ujistěte se, že Hulu má oprávnění k přístupu k vaší poloze.

5. Mohu sledovat místní programování ABC na Hulu?

Ano, můžete sledovat místní programování ABC na Hulu s předplatným Hulu + Live TV.

6. Proč můj hulu neukazuje živou televizi?

Může existovat několik důvodů, proč Hulu nezobrazuje živou televizi, jako jsou problémy s připojením k internetu nebo problémy související s aplikací. Zkuste se odhlásit, přeinstalovat aplikaci a zkontrolovat rychlost internetu.

7. Jak mohu změnit svůj PSČ na Hulu?

Chcete -li změnit svůj PSČ na Hulu, navštivte Hulu.Stránka účtu com pomocí počítače připojeného k domácí síti a postupujte podle pokynů v rámci ochrany osobních údajů a nastavení.

8. Jaké jsou způsoby, jak zdarma streamovat místní kanály?

Můžete použít HD TV anténu, přihlásit se k odběru konkrétních kanálových aplikací nebo živých televizních streamovacích služeb nebo sledovat živý stream na webových stránkách zpravodajských stanic nebo na stránkách YouTube.

9. Mohu přistupovat k ABC, NBC a CBS na Roku?

Ano, Roku poskytuje přístup k místním stanicím ABC, CBS, Fox a NBC prostřednictvím jejich kanálu Roku.

Jak získám místní kanály na Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu získat své místní kanály na Hulu

Přihlaste se na web Hulu a aktualizujte své domovské umístění.

Pokud web požádá o PSČ, nezapomeňte zadat 89406 pro PSČ. Pokud máte P.Ó. Krabice s kódem 89407-ZIP by to mohlo způsobit problémy s určitými kanály (ale nikoli chyby umístění). Abyste se vyhnuli chybám, zadejte 89406 jako svůj PSČ.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat živou místní televizi na Hulu

Jak sledovat živou televizi na aplikaci Hululaunch v Hulu.Na domovské obrazovce klikněte na živou televizi.Poté během přehrávání na Hulu klikněte na tříkruhovou ikonu v levém dolním rohu hráče.com.Vyberte kanál, který chcete sledovat.Pak Hulu načte živý televizní kanál, který jste vybrali.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu neuznává moji polohu

Vyberte zabezpečení & umístění > Umístění. Pokud nevidíte "Bezpečnostní & umístění," Klepněte na místo. Podle nedávných žádostí o polohu zkontrolujte aplikace, které nedávno zkontrolovaly polohu vašeho zařízení. Ujistěte se, že je povolen Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám místní ABC na Hulu

Pokud chcete sledovat ABC Programming Live, budete potřebovat předplatné Hulu + Live TV. * Kromě celé knihovny pro streamování společnosti Hulu získává předplatitelé společnosti Hulu + Live TV přístup k 75+ živým kanálům, včetně ABC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hulu neukazuje živou televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj PSČ na Hulu

– Jděte do svého hulu.Stránka účtu com pomocí počítače připojeného k domácí síti a poté klikněte na Set nebo Změnit domů v pravém dolním rohu sekce soukromí a nastavení. Doufáme, že to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat místní kanály zdarma

Rekapitulace: Jak streamovat místní kanály, může získat HD TV anténa.Přihlaste se k odběru aplikace konkrétního kanálu.Přihlaste se k odběru služby pro streamování živé televize.Podívejte se na živý proud zpravodajských zpravodajských zpravodajských zpráv na jejich webových stránkách.Podívejte se na místní zpravodajský kanál na jejich stránce YouTube.Nebo sledujte Pluto TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat ABC NBC a CBS na Roku

Místní ABC, CBS, Fox, & NBC stanice jsou nové & Vylepšený kanál Roku. Gray Television testuje novou verzi své aplikace Roku pro místní stanice ABC, CBS, Fox a NBC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj HULU Home PSČ

– Jděte do svého hulu.Stránka účtu com pomocí počítače připojeného k domácí síti a poté klikněte na Set nebo Změnit domů v pravém dolním rohu sekce soukromí a nastavení. Doufáme, že to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat CBS NBC a ABC s Hulu

Hulu + Live TV je skvělá streamovací služba pro šňůra, kteří chtějí sledovat místní kanály naživo. Nese všechny čtyři hlavní místní sítě, ABC, CBS, Fox a NBC a nabízí široký výběr místního sportovního pokrytí v regionálních sportovních sítích. Hulu + Live TV stojí 69 $.99/mo. nebo 82 $.99/mo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat svou místní stanici ABC

Sledujte své oblíbené pořady ABC, když vysílají v televizi s možností živého proudu na ABC.Com a aplikace ABC, když se přihlásíte se svým aktuálním poskytovatelem televize . Kromě nových, klasických a originálních pořadů ABC můžete také přistupovat k ABC News Live Stream, 24/7 News Stream, který vám přináší národní zpravodajství ABC News.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přepnu Hulu na živou televizi

Pokud byste upřednostňovali Hulu (bez reklam) + živá televize, můžete po zaregistru přepnout svůj plán na stránce účtu. Již máte Hulu, pokud se přihlásíte k odběru Hulu nebo Hulu (bez reklam), ale také chcete živou televizi, navštivte stránku s účtem a přepněte svůj plán a spravujte své doplňky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své domovské umístění na Hulu

Přihlaste se do Hulu na zařízení v obývacím pokoji. Navštivte stránku s účtem na stolním počítači, notebooku nebo mobilním prohlížeči. Klikněte na sekci ochrany osobních údajů a nastavení. Klikněte na „Nastavit nebo změnit domov.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč dostávám špatné místní kanály na Hulu

Chybí mi kanály nebo mám špatné místní přidružené subjekty

Pokud vidíte různé místní přidružené subjekty nebo si všimnete, že určité kanály zcela chybí, dokončete rychlý napájecí cyklus, abyste obnovili vaše připojení. Pokud to problém nevyřeší, kontaktujte nás a podíváme se na věci společně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházím zámek regionu Hulu

Jak odblokovat Hulu zdarma odkudkoli na světovém podpisu na streaming-friendly VPN.Stáhněte si aplikaci do svého zařízení (nejlepší VPN mají aplikace pro Windows, Mac, iOS, Android, Linux a další) Otevřete aplikaci a připojte se k serveru v U.S.Navštivte Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat všechny své místní kanály

Místní kanály jsou skvělým odbytištěm pro udržení aktuálních zpráv o místních zprávách, sportu a zábavě. Nejlepší streamovací služby pro místní kanály jsou Sling TV, Fubo TV, Hulu s živou televizí a DirectV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje aplikace pro bezplatnou místní televizi

S LocalBTV můžete sledovat místní televizní stanice na svém smartphonu nebo notebooku nebo streamováním do televize – jednoduše spustíte a jste naživo! LocalBtv je k dispozici na 52 amerických trzích s více brzy!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat místní televizi na Roku zdarma

Digitální anténa

Můžete snadno připojit anténu HDTV k vaší televizi Roku, sledovat pokyny na obrazovce a zdarma sledovat místní stanice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký PSČ měl bych použít pro Hulu

V rámci „PSČ“ můžete použít 90210. 12. Gratulujeme! Nyní můžete přistupovat k Hulu s VPN!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu streamovat místní televizní stanice

Místní kanály jsou skvělým odbytištěm pro udržení aktuálních zpráv o místních zprávách, sportu a zábavě. Nejlepší streamovací služby pro místní kanály jsou Sling TV, Fubo TV, Hulu s živou televizí a DirectV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob streamování místních kanálů

Jak sledovat místní televizní kanály přes InternetPurchase HD anténa.Přihlaste se k odběru aplikace televizního kanálu.Předplatné aplikace pro živé televizní streamování.Živé streamování místního zpravodajského kanálu online na jejich webových stránkách.Podívejte se na zpravodajské klipy na YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Se Hulu dostane zpět

Dnes večer začala Hulu přidávat pobočky ABC, které vlastní Sinclair. Obě strany oficiálně nekomentovaly podmínky dohody, ale přidružené subjekty ABC jsou nyní zpět na Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat, jak Hulu žije v televizi

Odstraňování problémů Hulu nebo Hulu s živou televizí

Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Umožňuje vám pravidelné hulu sledovat živou televizi

Živá TV & Streamování na jednom místě s Hulu

Sledujte své oblíbené živé sporty, zprávy, zábavu a další. Navíc získejte neomezený přístup do celé knihovny streamování Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své domovské umístění

Přidejte nebo změňte svůj domov nebo pracovní adresu vašeho telefonu nebo tabletu Android, otevřete aplikaci Nastavení zařízení .Klepněte na Google Spravovat svůj účet Google. Osobní informace.V části „Adresy“ klepněte na domov nebo práci.Zadejte svou adresu.Klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes comprar una casa con un CPN??
Next Post
Jak přidám čínská písma do Canva?