15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tone -on -tone møbler – grå og hvid til indretning

tone i tone møblering stue-sofa-sofabord-grå væghylde

Interiører, for hvis møbler der blev valgt lignende farver, udstråler en imponerende harmoni, der gennem samspillet mellem forskellige nuancer af en farve til en stilfuld og hyggelig atmosfære på samme tid. Sådan Tone -on -tone møbler blev også brugt i lejligheden, som vi gerne vil præsentere for dig herunder. Det neutrale design findes i alle rum og er kendetegnet ved farverne grå og hvid. Designet er af AD Architects, og lejligheden ligger i Athen.

Tone -on -tone møbler i stuen

tone i tone indretning dyb bunke tæppe-hvid-sofa-opholdsstue

Den smarte, moderne stil er allerede mærkbar i stuen, hvor der blev valgt et let tone-til-tone interiør. Hjørnesofaen står foran en halvhøj skillevæg, der adskiller rummet fra det åbne køkken. Vinduesrammerne og det mørkegrå sofabord i træ, der står på et hyggeligt dybtæppe, holdes lidt mørkere.

Tone -on -tone møbler med enkel dekoration

tone i tone indretning lowboard-polstring-enkel-deco-lejlighed

Da der er tale om små værelser med kun få vinduer, blev der ikke kun valgt lyse farver til tone-i-ton møblerne. Dekorationer bruges kun sparsomt og målrettet for ikke at tilstoppe lokalerne for meget og sikre et pænt udseende. Elegante vedhængslamper i sølvfarve fungerer som belysning.

Original lowboard i stedet for væg enhed

lyd-møblering-lowboard-vaser-gulv-lampe-design

Dette originale, polstrede lowboard hører også til tonen i tonemøbler. Det fungerer som opbevaringsplads til fjernsynet og erstatter en væg, der ville optage for meget plads. Til venstre og højre er lowboard indrammet af moderne vaser som en del af ton-på-tone møblerne. Disse er blandt de få dekorative tilbehør. Der er også en gulvlampe.

Arbejdsområde med moderne skrivebord

tone-i-tone-møblering-arbejdsområde-skrivebord-hylde-moderne

Der er også plads til et lille arbejdsområde i den lille stue. Med hensyn til farve er skrivebordet og stolen en undtagelse for lejlighedens tone-in-tone møbler. I stuen er der også originale indbyggede hylder på flere vægge, takket være at stuen har masser af lagerplads.

Åbent køkken

lydindretning-åbent-køkken-køkken-ø-indbygget-i-hylder-hvid-væg

Køkkenet og de private opholdsområder i tone-til-tone møblerne er som allerede nævnt åbent på den ene side og adskilles fra stuen med en halvhøj skillevæg på den anden. På den anden side viser denne skillevæg sig at være en åben køkkenø eller tæller. En anden indbygget hylde i umiddelbar nærhed rummer nogle dekorationer og bøger.

Monokromt køkken

lyd-møblering-komfur-top-skabe-counter-simple-pendel-lights

Det monokrome U-formede køkken er også præget af ton-i-ton møbler. Lysegråt træ blev brugt til at lave de øverste og nedre skabe, mens en tæller blev tilføjet til venstre. Køkkenet er meget lille, men ekstremt praktisk og tilbyder alt det grundlæggende, der er nødvendigt for behagelig madlavning.

Moderne design

ler-møblering-ad-arkitekter-grå-træ-køkkenskabe-lyst-interiør

Køkkenets monokrome udseende opnås også ved den grå vægfarve. Dette tilpasser sig fantastisk til møblerne. For ikke at rode for meget i køkkenet med møbler, blev der kun valgt vægeenheder til en af ​​væggene. Modsat skabene i tone-til-tone møblerne fungerer hylderne som opbevaringsplads til krydderier og andre ting.

Praktisk lokalefordeling

lydindretning-kifissia-værelser-køkken-monokrom-lysegrå

Soveværelset er også placeret bag disken nævnt ovenfor og lige ved siden af ​​køkkenet. En frostet glasdør adskiller igen badeværelset fra resten af ​​lejligheden og matcher farven på lejlighedens tone-in-tone møbler. Et gråt, elegant gulv pryder hele lejligheden.

Soveværelse og badeværelse

lydindretning-badeværelse-lille-badekar-glas væg-vindue

Soveværelset og badeværelset er lige ved siden af ​​hinanden. Tone-to-tone møblerne i soveværelset minder mere om stuen, mens badeværelsets moderne grå ligner køkkenets. Begge værelser er kompakte og minimalistiske og garanterer en behagelig følelse af at bo.

Træ i soveværelset

lydindretning-soveværelse-træ-grå-hvidt-sengelinned

Brugen af ​​en masse beige træ skaber en varmere atmosfære i soveværelset. Ikke desto mindre fortsættes ton-i-tone møblerne gennem de lyse vægge og sengelinned, og der er også en hylde. En stor glasdør fører til en hyggelig altan med en skyggefuld markise.

Moderne tone-i-ton møbler på badeværelset

lyd-møbler-beton-look-badeværelse-bruser-spejl-store

Badeværelset er prydet med mørkere vægge. Et stort vindue og væglamper giver stadig nok lys. Et badekar med en glasskillevæg, samt vasken på et enkelt vaskeskab, giver badeværelset med en moderne stil den sidste hånd.

Hylder på badeværelset

lydindretning-badeværelse-idé-moderne-vask-vask skab

Der er også hylder på badeværelset. De er en del af de pladsbesparende tiltag i ton-til-ton møblering af den lille lejlighed. Det lille værelse er optisk forstørret ved hjælp af et stort spejl og kan være perfekt til afslapning efter en hård dags arbejde.

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
Proces Chenel viser moderne loftsdesign med nedhængte lofter