15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu aktualizovat svůj prohlížeč na Hulu?

Shrnutí článku: Nejlepší prohlížeč pro Hulu

Klíčové body:

1. Systémová doporučení pro váš počítač jsou Mac OS X 10.13 nebo vyšší, Microsoft Windows 10 a Chrome OS.

2. Doporučují se nejnovější verze Chrome, Firefox, Safari a Microsoft na Windows 10.

3. Ujistěte se, že v nastavení prohlížeče je povoleno HTML5.

4. JavaScript a cookies by měly být povoleny pro hladší zážitek.

5. Ujistěte se, že vaše připojení k internetu je stabilní a v případě potřeby provedete energetický cyklus.

6. Vymazání mezipaměti prohlížeče může pomoci vyřešit problémy a uvolnit prostor.

15 otázek o Hulu a webových prohlížečích:

  1. Jaký je nejlepší prohlížeč pro Hulu?
  2. Na základě systémových požadavků a kompatibility se pro Hulu doporučují nejnovější verze Chrome, Firefox, Safari a Microsoft na Windows 10.

  3. Proč Hulu nepracuje na mém prohlížeči?
  4. Hulu nemusí fungovat kvůli špatnému připojení k internetu. Zkuste zlepšit své připojení, provést napájecí cyklus a vymazat mezipaměť prohlížeče, abyste problém vyřešili.

  5. Má Hulu webový prohlížeč?
  6. Ano, HULU je přístupný prostřednictvím webového prohlížeče. Jednoduše jděte na www.Hulu.com a přihlaste se. Můžete také nainstalovat webovou aplikaci Chrome nebo aplikaci Windows 10 pro zkratku.

  7. Jak mohu aktualizovat Hulu na své chytré televizi?
  8. Chcete -li aktualizovat Hulu ve vaší chytré televizi, postupujte podle těchto kroků:

    1. Stiskněte tlačítko Smart Hub na dálkovém ovladači.
    2. Vyberte.
    3. Přejděte na aplikaci, která je třeba aktualizovat, poté stiskněte a podržte tlačítko Enter, dokud se neobjeví podnosení nabídka.
    4. Vyberte aktualizační aplikace.
    5. Klikněte na Vyberte vše.
    6. Vyberte aktualizaci.
  9. Které prohlížeče jsou podporovány Hulu?
  10. Hulu obvykle podporuje prohlížeče hrany, firefoxu, chromu a safari. Použití jiných prohlížečů může mít za následek omezený nebo žádný přístup k videím Hulu.

  11. Co znamená „webový prohlížeč“ na Hulu?
  12. Přihlášení do Hulu.com z webového prohlížeče umožňuje získat přístup k účtu Hulu a zobrazit různé informace související s účtem.

  13. Jak mohu resetovat svůj prohlížeč Hulu?
  14. Chcete -li resetovat Hulu na určitých modelech Android, postupujte podle těchto kroků:

    1. Přejděte na domovskou obrazovku a otevřete nastavení.
    2. Vyberte aplikace.
    3. Najít a vybrat Hulu.
    4. Přejděte do úložiště a vyberte vymazat mezipaměť a vymazat data.
  15. Kde je nabídka procházet na Hulu?
  16. Umístění nabídky Procházení závisí na zařízení:

    • Webový prohlížeč: Nachází se v horní části obrazovky.
    • Zařízení připojené k televizi: Nachází se na levé straně obrazovky, přejděte doleva nebo vyberte „Zpět“.
    • Mobilní zařízení: Přístup k navigačním možnostem z horní i dolní části domovské stránky.
  17. Jak mohu aktualizovat Hulu na svém mobilním zařízení?
  18. Chcete -li aktualizovat Hulu na mobilním zařízení, postupujte podle těchto obecných kroků:

    1. Přejděte do obchodu s aplikacemi vašeho zařízení.
    2. Vyhledejte aplikaci Hulu.
    3. Pokud je k dispozici aktualizace, vyberte aktualizaci.
  19. Mohu sledovat Hulu na tabletu?
  20. Ano, můžete sledovat Hulu na kompatibilních tabletech. Ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace Hulu.

  21. Jak mohu řešit problémy s přehráváním Hulu?
  22. Pokud máte na Hulu problémy s přehráváním, zkuste tyto kroky odstraňování problémů:

    • Zkontrolujte připojení k internetu.
    • Vymažte mezipaměť prohlížeče.
    • Aktualizujte svůj prohlížeč na nejnovější verzi.
    • Zkuste použít jiný prohlížeč.
    • Zakázat jakékoli proxy nebo VPN, které mohou zasahovat do přehrávání.
    • Restartujte zařízení.
  23. Je Hulu k dispozici mimo Spojené státy?
  24. Ne, Hulu je v současné době k dispozici pouze ve Spojených státech. Pokud cestujete do zahraničí, možná nebudete mít přístup k obsahu Hulu.

  25. Mohu sledovat živou televizi na Hulu?
  26. Ano, Hulu nabízí živou televizní streamovací službu, která vám umožní sledovat živé kanály a přistupovat k obsahu na vyžádání.

  27. Jak zruším své předplatné Hulu?
  28. Chcete -li zrušit předplatné Hulu, postupujte podle těchto kroků:

    1. Přejděte na stránku svého účtu na webových stránkách Hulu.
    2. V sekci předplatného klikněte na tlačítko Zrušit.
    3. Postupujte podle pokynů a dokončete proces zrušení.
  29. Jaké jsou některé populární televizní pořady a filmy k dispozici na Hulu?
  30. Některé oblíbené televizní pořady a filmy dostupné na Hulu zahrnují „The Handmaid’s Tale“, „Brooklyn Nine-Nine“, „Seinfeld“, „Parasite“ a „Palm Springs.”

Jak mohu aktualizovat svůj prohlížeč na Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší prohlížeč pro Hulu

Systémová doporučení pro váš počítač OS X 10.13 nebo vyšší, Microsoft Windows 10 a Chrome OS.Nejnovější verze Chrome, Firefox, Safari a Microsoft Edge na Windows 10.Povoleno HTML5.Povoleno javascript a cookies.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nepracuje na mém prohlížeči

Vylepšete své připojení: Proveďte kroky, abyste pomohli zlepšit připojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu webový prohlížeč

Chcete -li si to prohlédnout, namířte svůj prohlížeč na www.Hulu.com a přihlaste se. Nebo, pokud jste fanouškem zkratek, nainstalujte do zařízení webovou aplikaci Chrome Web nebo aplikace Windows 10.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat Hulu na své chytré televizi

1 Stiskněte tlačítko Smart Hub.2 Vyberte.3 Přejděte na aplikaci, která je třeba aktualizovat, poté stiskněte a podržte tlačítko Enter, dokud se neobjeví nabídka.4 Vyberte aktualizační aplikace.5 Klikněte na Vyberte všechny.6 Vyberte aktualizaci.Jakékoli aplikace s dostupnou aktualizací začnou aktualizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké prohlížeče podporují Hulu

Výsledkem je, že ve svém prohlížeči nemůžete sledovat videa Hulu. Obecně Hulu podporuje pouze tyto prohlížeče včetně Edge, Firefox, Google Chrome a Safari. Pokud používáte Hulu s jinými prohlížeči, nezapomeňte přepnout na jeden z těchto prohlížečů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená webový prohlížeč na Hulu

To znamená, že jste se přihlásili do Hulu.com z webového prohlížeče. Možná zobrazit váš účet atd. Objeví se jako zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj prohlížeč Hulu

Na některých modelech Android můžete vyčistit mezipaměť a data Hulu. Z domovské obrazovky přejděte do Nastavení > Aplikace > Hulu > Úložný prostor > Vyberte vymazat mezipaměť a vymazat data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nabídka procházet na Hulu

Domácí menu na prohlížeči Huluweb: Nachází se v horní části obrazovky.Zařízení připojené k televizi: Nachází se na levé straně obrazovky-přejděte doleva nebo vyberte zpět na Otevřeno.Mobilní zařízení: Přístup k navigačním možnostem z horní i dolní části domovské stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat aplikace na své chytré televizi

A co odtud uděláte, abyste mohli aktualizovat vaše aplikace. Všimnete si, že si všimnete této ikony až na ikonu. Takže naražte na dálkový ovladač, dokud není uživatel

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou aplikaci Hulu na mé chytré televizi

A odpojte napájení po dobu 60 sekund. Poté jej připojte zpět. Pokud to napraví skvěle, pokud ne, přejdeme k další metodě. Zkuste smazat aplikaci Hulu v televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spravovat svůj účet Hulu v prohlížeči

Spravujte informace o svém účtu na stránce vašeho účtu na webu nebo mobilním prohlížeči.Podívejte se na sekci váš účet.Klikněte na Aktualizovat informace vedle osobních informací.Proveďte jakékoli nezbytné změny ve svém jménu, datum narození (měsíc a den) a pohlaví.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký prohlížeč mám použít pro streamování

Porovnejte dostupnost a funkce prohlížeče

Nejlepší pro Prohlížeč Pochopit to
Nejlepší pro MacOS Safari Zahrnuto na zařízeních Apple
Nejlepší pro výdrž baterie Opera Získejte operu
Nejlepší pro obsah omezený na polohu Ur prohlížeč Získejte ur prohlížeč
Nejlepší alternativní prohlížeč Chrome Získejte Chrome

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat nastavení svého prohlížeče

Jak resetovat Google Chrome na Androidlocate Google Chrome v seznamu aplikací.Klepnutím na vymazání mezipaměti a vymaže všechna datová tlačítka pro resetování vašeho Google Chrome. V závislosti na zařízení Android můžete mít další možnosti vymazat více nastavení, zbytkových dat atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat nastavení internetového prohlížeče

Resetujte prohlížeč do výchozího nastavení chromu.Vyberte nastavení obnovení na jejich původní výchozí hodnoty > Resetovat nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj prohlížeč na mé chytré televizi

Stiskněte tlačítko nabídky na dálkovém ovládání. Dále přejděte a vyberte podporu z možností nabídky. Dále vyberte aktualizaci softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat aktualizace softwaru v mé chytré televizi

Jdi do nastavení > Všechna nastavení > Podpěra, podpora. Vyberte aktualizaci softwaru. Vyberte Zkontrolujte aktualizace a pokud je k dispozici aktualizace, stahování a nainstalujte. Pokud si přejete mít aktualizaci televize automaticky, nastavte Auto Aktualizace na zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou aplikaci Hulu na Smart TV Samsung

Jednou z drobností s chytrými televizory společnosti Samsung je to, že všechny jeho aplikace mají automaticky aktualizovat na pozadí. Aby bylo zajištěno, že tato funkce bude povolena, Samsung říká, že stiskněte tlačítko „Domů“ na domovské obrazovce televizoru, vyberte „Aplikace“, „Vyberte nastavení“, a poté se ujistěte, že je zapnutá automatická aktualizace přepínání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je stránka správy účtů Hulu

Hulu.Comhover nad vaším profilem v pravém horním rohu stránky a klikněte na Správa profilů.Klikněte na ikonu tužky vedle profilu, který byste chtěli upravit.Proveďte požadované aktualizace.Vyberte Uložit změny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu vybrat svůj prohlížeč

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktualizujete svůj prohlížeč

Získejte aktualizaci chromu, pokud je k dispozici v telefonu nebo tabletu Android, otevřete aplikaci Play Store. .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Správa aplikací & přístroj.Pod "Aktualizace dostupné," najít Chrome. .Vedle Chrome klepněte na Update.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu nastavení svého prohlížeče

Změňte nastavení prohlížeče pro vyhledávání nebo tablet Android, přejděte na Google.com.Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Nastavení.Vyberte nastavení vyhledávání.Ve spodní části klikněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj prohlížeč na mém Smart TV Samsung

2 Pomocí směrové podložky na jednom dálkovém ovladači přejděte a vyberte nastavení. 3 navigujte a vyberte podporu. 4 Vyberte aktualizaci softwaru. 5 Vyberte aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj prohlížeč na mém LG Smart TV

Jdi do nastavení > Všechna nastavení > Podpěra, podpora. Vyberte aktualizaci softwaru. Vyberte Zkontrolujte aktualizace a pokud je k dispozici aktualizace, stahování a nainstalujte. Pokud si přejete mít aktualizaci televize automaticky, nastavte Auto Aktualizace na zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje chytrá televize potřebuje aktualizaci

Pro modely Android TV: Na dálkovém ovládání stiskněte tlačítko Nápověda a vyberte Stav & Diagnostika → Aktualizace systémového softwaru → Zkontrolujte, zda je automaticky kontrola aktualizace nebo automaticky nastavení stahování softwaru nastaveno na zapnuto. Poznámka: Pokud je stav & Diagnostika není zobrazena, přeskočte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat Hulu na svém Android TV

Pokud je povolena funkce automatické aktualizace, ale aplikace HULU stále spustí starou verzi softwaru, HULU poznamenává, že je možné ručně zkontrolovat aktualizaci a nainstalovat ji tímto způsobem. Stiskněte tlačítko „Nabídka“ na Samsung Smart TV Remote, Select ‘Support’, pak „Software“, pak „aktualizovat“ a poté vyberte „Aktualizovat“.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Hay una aplicación de virus para iPhone??
Next Post
Která show má nejvyšší TRP na barvách 2021?