15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En smuk borddækning lavet af stearinlys og pergament

lys-dekoration-bord-diy-idé-pergament

I dag har vi instruktioner til en Bordpynt fra stearinlys og pergament til dig, så enkelt er det endda for de mindre fingerfærdige blandt os. Det passer fantastisk som dekoration til brylluppet, især hvis du foretrækker at undvære blomster eller vil spare penge med færre blomsterarrangementer. Du har blandt andet brug for gennemsigtige glasvaser eller smukke glas i enhver form.

En smuk borddekoration lavet af stearinlys og pergament – kombinationerne

lys-dekoration-gør-det-selv-bord

Hvis du vil, kan du kombinere glas i forskellige størrelser med hinanden. Gennemse bare Internettet eller forskellige butikker, for hvis du er heldig kan du også finde vaser eller glas, der er til salg og derfor billigere. Det gode er, at du senere kan sælge vaserne igen, hvis du ikke har brug for dem. Med en kan du dog være sikker på, at dette er tilfældet Borddekorationer fra stearinlys vil skabe en fantastisk hyggelig og varm stemning, for det er netop styrken ved stearinlys.

Til borddekorationer lavet af stearinlys og pergament har du brug for:

pergament-stearinlys-dekoration-bord-idé-gør-det-selv

  • Pergament, gerne med et smukt mønster
  • cylindriske vaser
  • Telys eller LED -lys
  • gaffatape

Nogle tips

stearinlys-dekoration-instruktioner-idé-hvordan-man-gør-selv

Tricket på dette projekt til en Bordpynt fra stearinlys er at finde smukt pergament, der ikke er for kedeligt, og som passer til lejligheden. Det skal ideelt set have et godt mønster. Du finder måske endda nogle med pjecer, der matcher brylluppet. Igen, se efter det på internettet eller spørg en papirbutik om forskellige designs og stilarter. Når du har fundet den rigtige pergament, vil resten være så let, selv et barn Bordpynt fra stearinlys kunne pille. Bare vikl den rundt om vasen, trim den overskydende del af og tape de to ender sammen med gaffatape.

Den færdige sammensætning

lys-dekoration-pergament-roser-telys

Når tiden er inde til at tænde stearinlysene, ville det være bedre at bruge en pind lighter, især til de højere vaser. Hvis det er forbudt at tænde lys i bryllupssalen, har du endelig chancen for at prøve disse moderne LED -stearinlys. For at krydre tingene og tilføje flere mønstre, skal du vælge nogle flotte servietter. Det afhænger helt af din smag, om du vælger papirservietter eller stofservietter. I modsætning til de fleste andre borddekorationer kan du fortsætte med at bruge dem efter brylluppet, dekorere dit hjem med dem og skabe en hyggelig atmosfære. Det er grund nok til at give dig dette Bordpynt fra stearinlys og tinker med pergament, du finder det ikke?

Ideen med bagepapir er ideel til bryllupslys 

pergament-dekoration-stearinlys-idé-bryllup

 En idé med små lampeskærme

lys-vin-glas-bryllup-dekoration-idé

 Pak vinglassene ind med papiret 

lys-lampe-bord-dekoration-vin-glas-pergament

 En bryllupsidé 

bryllup-lys-idé-kærlighed-skrivning-pergament-dekoration

 Trykt tematisk 

bryllup-aften-bord-dekoration-idé-pergament-stearinlys

Previous Post
DIY: smuk dekoration med drivved bringer naturlig skønhed
Next Post
Hvilken sports -bh er bedst til hvilken sport?