15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker og design Polaroid fotos dekoration: 17 gode humørideer

polaroid fotos dekoration kvaster-hængende-tinker-idé-let-venner

Selvom de gode gamle Polaroid -fotos er falmet i baggrunden i deres popularitet på grund af de praktiske digitale kameraer, er de sympatiske billeder stadig stigende igen. Det blev relativt hurtigt erkendt, at et “rigtigt” foto er bedre end et foto på computeren eller telefonen. Derudover er Polaroid udviklet hurtigere end de sædvanlige fotos. Og det gør det igen muligt at bruge Polaroids med det samme til dekorative formål. Har du selv opdaget Polaroids, så vil vi gerne give dig lidt inspiration til Polaroid fotos dekoration hvormed du kan bringe liv til ethvert rum.

Polaroid fotos dekoration til variation

polaroid fotos deco børneværelse-maedchenzimmer-pink-gul-fotovæg

En Polaroid fotodekoration er ikke kun original. Fordelen er, at du altid kan tage nye fotos og udskifte de ældre fra dekorationen. Så du har et overblik over dine seneste aktiviteter, udflugter eller andre lejligheder uden at skulle vente i en lang udviklingsperiode.

Sammensæt dekorationstemaer til Polaroid -fotos

polaroid fotos deco vintage idé-tørresnor-blonder-dekoration-væg

Afhængigt af hvilken type Polaroid fotodekoration du vælger, kan du også vælge et bestemt tema til kompilering. Opret f.eks. Et arrangement af billeder, der blev taget på din fødselsdag eller dine venners fødselsdag. Vælg den sidste tur, udflugt eller en improviseret fotosession.

Design en fotovæg – tips og kreative ideer

Lav selv fotocollage – 55 ideer til at lave

Lav selv fotocollage – 20 fede ideer og instruktioner

Spontane fotos

polaroid fotos dekoration enkel-idé-tøjnåle-kunstige-blomster

Som bekendt er de bedste fotos dem, der blev taget spontant, fordi de ikke ser ud til at være poserede. Du kan få disse ved en vigtig lejlighed, f.eks. En fødselsdag, et bryllup eller en anden fest, ved at have et Polaroid -kamera klar til brug for alle. Dette udløser en overraskende effekt og tilbyder de bedste billeder til din Polaroid -fotos dekoration.

Designklassikere

polaroid-fotos-dekoration-hjerte-form-minder-kærlighed-soveværelse-design

En klassiker blandt Polaroid fotodekoration ideer er at vedhæfte billederne tæt sammen på væggen og dermed skabe en fotovæg. Her kan der laves forskellige former. Hvis du vil sammensætte minder med din elskede, er en hjerteform f.eks. Meget velegnet.

Geometrisk design

polaroid-fotos-dekoration-geometrisk-mønster-net-garn-diy

Det er ikke længere en hemmelighed, at geometriske former har været meget trendy i nogen tid. Brug denne trend til selv at lave din egen personlige Polaroid fotodekoration. Stik stifter ind i væggen, og forbind dem derefter med snor for at skabe et netværk af geometriske former. Der kan du nu vedhæfte Polaroid -billederne, udvide dem når som helst eller bytte dem.

Original fotostativ

polaroid-fotos-dekoration-original-inspiration-bog-stativ-billeder-præsentation

Hvis du kan lide originalitet, så lav et særligt interessant fotostativ, hvor du kan vise dine Polaroid -billeder. Til denne Polaroid fotodekoration behøver du kun enhver bog, hvis sider du ruller sammen. Gentag dette flere gange. Du kan nu indsætte billederne mellem rullerne, der er oprettet på denne måde.

Dekorer køleskabet

polaroid-fotos-deco-magnet-gør-det-selv-tip-instruktioner

Magneter er en populær dekorationside til køleskabet eller andre metaloverflader i huset. Med din hjælp kan du selv lave en fantastisk falsk Polaroid fotodekoration og designe din lejlighed eller give dekorationen væk. Dette er praktisk, når du ikke har Polaroids ved hånden, men virkelig vil have udseendet. Vi viser dig instruktioner om, hvordan du laver flotte Polaroid -magneter.

Polaroid fotos dekoration – få materialer

polaroid-fotos-dekoration-ler-selvtørrende-diy-begyndere

Du har brug for enten selvtørrende håndværksler eller ler til ovnen, washi-tape, tape eller isoleringstape, en skarp og spids kniv (f.eks. Tæppekniv), en lineal og små magneter. Hvis dit ler er bagt, skal du også have bagepapir klar, når du vil lave Polaroid fotos dekoration.

Trim leret

polaroid-fotos-dekoration-håndværk-ler-skæring-rektangel-lineal

Leret rulles først og fremmest ud som dej. Du bør estimere størrelsen baseret på de fotos, du planlægger at bruge senere. Da du ikke kan få en perfekt rektangulær form her, kan du blot afskære overskuddet med en kniv og lineal. Kontroller på forhånd, om stykket er stort nok til billedet.

Form en ramme

polaroid-fotos-dekoration-rammer-tinker-make-køleskab-design

Skær derefter det indre område af lerstykket ud. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du lade denne Polaroid fotodekoration tørre godt eller bage leret i ovnen som beskrevet i vejledningen på emballagen og derefter lade det køle godt af.

Lim magneten på plads

polaroid-fotos-dekoration-magnet-stick-foto-klæbende-tape-washi

Lim derefter en lille magnet på bagsiden og toppen. Du bør også lade limen tørre godt, inden du fortsætter. Du kan også sætte magneter direkte på et Polaroid-billede og derefter hænge dem på køleskabet uden en selvfremstillet ramme. Husk dog, at det ikke vil være let at fjerne senere. Tilføj nu billedet ved hjælp af gaffatape, og du er færdig.

Mønster på den hvide væg

polaroid-fotos-dekoration-moderne-inspiration-washi-tape-sort-kontor

Denne idé er særlig let at implementere til en Polaroid fotodekoration. Billederne limes direkte på væggen. For ikke at ødelægge væggen, er det bedst at bruge elektrisk tape eller mønstret washi -tape, da disse ikke klæber for stramt. Et farvet bånd får også vægdekorationen til at se mere munter ud. Ideen fungerer godt, hvis du ikke vil bore huller.

En ring lavet af Polaroid -fotos

polaroid-fotos-dekoration-ring-væg-dekoration-tinker-knap

Design en sådan ring som en Polaroid fotodekoration og dekorér væggen med den. Brug det materiale, du ønsker: papir, pap, tråd eller hvad du ellers har ved hånden. Der er ingen grænser for, hvordan du kan hænge den op. Almindelig snor, en kæde eller et hæklet bånd, valget er helt dit.

Pynt med grene

polaroid-fotos-dekoration-grene-vægdekorationer-billeder-hængende-vægt

Det er meget moderne at dekorere interiøret med grene. Det giver et strejf af naturen. Med en gren kan du også selv lave en Polaroid fotodekoration. Hæng en snor fra grenen i tilstrækkelig afstand og fordel fotos på den. Du kan også bruge dekorative perler for en flot finish og vægt.

Stem idé til ferie

polaroid-fotos-dekoration-jul-gran-grene-fyr-kegler-træramme

Du kan også tilpasse ideen med grenene til de forskellige helligdage. Brug til en Polaroid fotodekoration til jul, for eksempel grangrene og farverne grøn, rød og hvid. Du kan også vælge forsythia i påsken. Polaroid -fotos kan også sættes i små rammer eller blot efterlignes af en ramme.

Sidste minuts dekoration med fotos

polaroid-fotos-dekoration-gør-det-selv-blomster-forårs-stil

Til denne Polaroid fotodekoration skal du hænge en snor på væggen, så den ligner en tørresnor, og derefter klemme Polaroids fast til den med små tøj eller andre klip. Det hele minder også om et mørkerum, hvor billederne hænges på en snor, der skal udvikles. Dekorer ledningen med eventuelle elementer. Kunstige blomster er meget velegnede.

Eventyrlys som et alternativ

polaroid-fotos-dekoration-belysning-fe lys-hængende-billeder-gør

I stedet for en snor kan en lyskæde også bruges vidunderligt. Dette giver straks rummet en romantisk atmosfære. Du får en imponerende Polaroid fotodekoration, som også fungerer som isoleret belysning. Derudover giver fe -lysene masser af plads til mange fotos. Brug klip, klistermærker eller tape til at hænge det op.

Billedrammer med en forskel

polaroid-fotos-dekoration-billedrammer-idé-snor-klemmer

Collager er utvivlsomt meget populære. Men hvis du ikke vil sætte dine Polaroid -billeder på én gang eller bare prøve noget andet, skal du bruge en større billedramme uden glas. Hæng strengen igen fra den ene ende til den anden og fordel dine yndlingsbilleder på den. Billedrammen som en Polaroid fotodekoration kan nu hænges på væggen eller placeres hvor som helst.

Dekoration fra et vindue

polaroid-fotos-dekoration-vinduesramme-inspiration-gave-idé-bænk-globus

Denne idé, hvor et gammelt vindue bruges, er også meget originalt. Billederne limes direkte på glasset og er dermed bedre beskyttet. Den gamle vinduesramme er fantastisk velegnet til en rustik eller lurvet chic stil og kan dekorere ethvert rum. Leder du efter en original gaveide til en ven eller slægtning? Vælg derefter denne eller en af ​​de andre ideer til fotodekoration til Polaroid!

Previous Post
Det moderne kysthus bygget på drømme
Next Post
En smuk borddækning lavet af stearinlys og pergament