15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

HULU se i nadále dívá?

Shrnutí článku: Funkce Hulu „Pokračovat v sledování“

V tomto článku budeme diskutovat o funkci „Pokračovat v sledování“ na Hulu a poskytnout odpovědi na některé běžně kladené otázky.

1. Má Hulu pokračující sledovací sekci?

Ano, Hulu má sekci „Pokračovat v sledování“, kde můžete procházet sbírkou, abyste viděli pořady a filmy, které jste nedávno sledovali. Odtud si můžete snadno vyzvednout, kde jste skončili nebo navštívili stránku podrobností pro více informací a akcí.

2. Kde je moje pokračování sledování na Hulu?

Chcete -li získat přístup k seznamu „Pokračovat v sledování“ na Hulu, musíte se přihlásit do svého Hulu.com účet a přejděte dolů, dokud nenajdete sekci „Pokračujte sledování“. Odtud můžete kliknout na pravou šipku a projít se seznamem.

3. Proč Hulu nevzniká tam, kde jsem skončil?

Někdy kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetové problémy nemusí Hulu zachránit tam, kde jste skončili, a začít od začátku, když pokračujete v sledování. To může být frustrující, ale je to technický problém, který Hulu pracuje na vyřešení.

4. Jak se zbavíte pokračování sledování na Hulu?

Pokud chcete odstranit show nebo film ze seznamu „Pokračovat v sledování“ na Hulu, můžete tak učinit pomocí aplikace Hulu na zařízení Android nebo iPhone (iOS) (iOS). Jednoduše přejděte do kategorie „Pokračujte sledování“ a vyberte možnost „Odebrat“ pro pořad nebo film, který chcete odstranit.

5. Jak mohu sledovat Hulu v rohu mé obrazovky?

Pokud máte telefon Android, můžete sledovat Hulu v rohu obrazovky klepnutím na prázdné místo na obrazovce a poté kliknutím na ikonu widgetů. Vyhledejte Hulu ve vyhledávacím panelu a poté vyberte widget, který chcete použít. Budete mít možnost vybrat si z „Pokračujte sledování“ nebo nového obsahu.

6. Jaký je seznam sledovaných na Hulu?

Seznam sledovaných na Hulu je funkce, která dynamicky přizpůsobuje pořadí vašeho obsahu tak, aby odpovídalo tomu, jak sledujete televizi. Navrhuje také akce pro vás na základě vašich návyků prohlížení.

7. Kde je můj pokračující seznam sledování?

Chcete -li najít seznam „Pokračovat v sledování“ na Hulu, klikněte na ikonu profilu a vyberte “.„Pak přejděte na nabídku„ Profil a rodičovské ovládání “a najděte svůj profil. Kliknutím na šipku dolů odhalíte více možností a poté vyberte „Prohlížení aktivity.”

8. Proč se moje i nadále dívá na hulu?

Pokud se ve vašem seznamu „Pokračování sledování“ na Hulu stále objevuje show nebo film, přestože jej dokončíte, můžete zkusit přejít na poslední epizodu, kterou chcete odstranit, a začít ji přehrávat minutu nebo dvě, než to skončí. Hulu zaregistruje, že jste ji sledovali, a pak můžete stránku obnovit, zda zmizí ze seznamu.

9. Mohu přizpůsobit svou sekci pokračovat v sledování na Hulu?

Hulu bohužel v současné době nenabízí možnost přizpůsobit sekci „Pokračovat v sledování“. Je automaticky naplněn na základě vaší historie prohlížení.

10. Kolik pořadů nebo filmů lze uložit v sekci pokračovat v sledování?

Počet pořadů nebo filmů, které lze uložit v sekci „Pokračovat v sledování“ na Hulu, neexistuje žádný specifický limit. Sekce bude i nadále ukazovat váš naposledy sledovaný obsah.

Otázky

  1. Má Hulu pokračující sledovací sekci?
    Ano, Hulu má sekci „Pokračovat v sledování“, kde můžete procházet sbírkou, abyste zjistili, které pořady a filmy, které jste nedávno sledovali. Z pokračování v sledování si můžete vybrat zpět, kde jste skončili v každé show a filmu, nebo můžete navštívit stránku podrobností pro více informací a akcí.
  2. Kde je moje pokračování sledování na Hulu?
    Chcete -li najít svou sekci „Pokračovat v sledování“ na Hulu, přihlaste se do svého Hulu.com účet a přejděte dolů, dokud se nedostanete do sekce „Pokračujte sledování“. Kliknutím na šipku doprava projděte seznamem.
  3. Proč Hulu nevzniká tam, kde jsem skončil?
    Někdy, kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetu, Hulu nemá tendenci nezachránit tam, kde jste skončili, a začít od začátku, když pokračujete v sledování.
  4. Jak se zbavíte pokračování sledování na Hulu?
    Chcete -li odstranit pořad nebo film ze seznamu „Pokračovat v sledování“ na Hulu, můžete se dozvědět více o personalizaci svých doporučení zde: https: // hulu.TV/_Personalized. To lze v současné době provádět na aplikacích Hulu Android a iPhone (iOS). V těchto aplikacích přejděte do kategorie „Pokračovat v sledování“ a vyberte možnost „Odebrat“ pro pořad nebo film, který chcete ze seznamu odstranit.
  5. Jak mohu sledovat Hulu v rohu mé obrazovky?
    Pokud máte telefon Android, můžete sledovat Hulu v rohu obrazovky klepnutím na prázdné místo na obrazovce a poté kliknutím na ikonu widgetů. Vyhledejte Hulu ve vyhledávacím panelu a poté klikněte, který widget chcete použít. Budete mít možnost vybrat z „Pokračujte sledování“ nebo nového obsahu.
  6. Jaký je seznam sledovaných na Hulu?
    Seznam sledovaných na Hulu je funkce, která dynamicky přizpůsobuje pořadí vašeho obsahu tak, aby odpovídalo tomu, jak sledujete televizi, a navrhuje pro vás akce.
  7. Kde je můj pokračující seznam sledování?
    Chcete -li získat přístup ke svému seznamu Pokračování sledování na Hulu, klikněte na ikonu profilu a vyberte účet. Přejděte na profil & Nabídka rodičovských kontrol, najděte svůj profil a kliknutím na šipku dolů odhalíte další možnosti. Najděte a klikněte na sledování činnosti.
  8. Proč se moje i nadále dívá na hulu?
    Pokud se ve vašem seznamu „Pokračování sledování“ na Hulu stále objevuje show nebo film, můžete přejít na poslední epizodu, kterou chcete odstranit, začněte ji přehrávat minutu nebo dvě před tím strana. To by to mělo odstranit ze seznamu.
  9. Mohu přizpůsobit svou sekci pokračovat v sledování na Hulu?
    V současné době Hulu nenabízí možnost přizpůsobit sekci „Pokračovat v sledování“. Je automaticky naplněn na základě vaší historie prohlížení.
  10. Kolik pořadů nebo filmů lze uložit v sekci pokračovat v sledování?
    Počet pořadů nebo filmů, které lze uložit v sekci „Pokračovat v sledování“ na Hulu, neexistuje žádný specifický limit. Bude i nadále ukazovat svůj naposledy sledovaný obsah.

HULU se i nadále dívá?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu pokračující sledovací sekci

Procházejte sbírku a zjistěte, které pořady a filmy, které jste nedávno sledovali. Z pokračování v sledování si můžete vybrat zpět, kde jste skončili v každé show a filmu, nebo můžete navštívit stránku podrobností pro více informací a akcí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje pokračování sledování na Hulu

Přihlaste se do svého hulu.com účet. Přejděte dolů, dokud se nedostanete do sekce „Pokračujte sledování“. Kliknutím na šipku doprava projděte seznamem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nevzniká tam, kde jsem skončil

Proč Hulu nezachrání tam, kde jste přestali sledovat, co je to někdy kvůli chybám v aplikaci Hulu nebo na internetu, Hulu má tendenci nezachránit tam, kde jste skončili, a začít od začátku, když pokračujete v sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavíte pokračování sledování na Hulu

Více o personalizaci svých doporučení najdete zde: https: // hulu.TV/_Personalized. Věřím, že v současné době to lze provést na aplikaci pro Android a iPhone (iOS) Hulu. V těchto aplikacích jděte, abyste sledovali kategorii a vyberte možnost Odebrat možnost pro pořad nebo film, který chcete ze seznamu odstranit.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu v rohu mé obrazovky

Pokud máte telefon Android, klepněte na prázdné místo na obrazovce a poté klikněte na ikonu widgetů. Vyhledejte Hulu ve vyhledávacím panelu a poté klikněte, který widget chcete použít. Budete mít možnost vybrat si "Nepřestávej se dívat" nebo nový obsah.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je seznam sledovaných na Hulu

Seznam sledovaných dynamicky přizpůsobuje pořadí vašeho obsahu tak, aby odpovídalo tomu, jak sledujete televizi, a navrhuje akce pro vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je můj pokračující seznam sledování

Snadno můžete najít, jakou show nebo film jste sledovali a na jakých termínech.Klikněte na ikonu profilu a vyberte účet.Přejděte na profil & Nabídka rodičovských kontrol, najděte svůj profil a kliknutím na šipku dolů odhalíte další možnosti.Najděte a klikněte na sledování činnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje i nadále dívá na hulu

Za to stačí jít na poslední epizodu toho, co chcete odstranit ze seznamu, a začít ji přehrávat minutu nebo dvě, než to skončí. Co je to zaregistrovat Hulu, které jste sledovali. Nyní musíte stránku obnovit a mělo by to být pryč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Hulu v vypnutí

Hulu vypne opravy pro mobily

První věc, kterou byste měli vždy udělat v takové situaci, je restartování routeru a zařízení. Pokud to nefunguje, můžete se také pokusit odpojit od Wi-Fi a připojit se k mobilním datům a naopak. Dále můžete zkusit uzavření síly nebo smazat aplikaci Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj hulu po několika hodinách zavřel

K tomu se někdy stane při použití zastaralé verze aplikace Hulu. Zkorumpovaná data mezipaměti, nízká paměť zařízení a prostoje serveru mohou také způsobit, že se Hulu zhoršuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím pokračování sledování

Chcete -li odstranit pořad z sekce Pokračující sledování, otevřete aplikaci Netflix na vaší inteligentní televizi nebo streamování. Poté přejděte dolů do sekce pokračovat v sledování a vyberte show, kterou chcete odstranit. Nakonec přejděte dolů nabídkou dole vlevo a vyberte Odebrat z pokračování sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu mini hráče

Obrázek Hulu na obrázku vám umožňuje přehrávat video obsah v plovoucím okně připnuté vždy nahoře, takže zbytek obrazovky můžete použít pro další úkoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu obrázek na obrázku v televizi

Hulu připojuje služby jako Disney Plus, Apple TV Plus, Netflix, Amazon Prime a HBO Max při podpoře PIP. Všechny tyto služby nyní mají buď vyhrazené tlačítko PIP, jako je Hulu nebo výchozí, pro obrázek-in-picture, pokud přejedete na domovskou obrazovku při přehrávání videa. YouTube zůstává lichý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi seznamem sledovaných a moje věci na Hulu

Starší verze Hulu budou mít a "Seznam sledovaných," Ale novější verze mají a "Moje věci" Sekce ke sledování ukazuje, že sledujete. Pokud máte seznam sledování, ukazuje, že sledujete, jsou přidány automaticky, i když můžete také přidat a odebrat položky na stránce podrobností pořadu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak něco odstranit z pokračování

Chcete -li odstranit pořad z sekce Pokračující sledování, otevřete aplikaci Netflix na vaší inteligentní televizi nebo streamování. Poté přejděte dolů do sekce pokračovat v sledování a vyberte show, kterou chcete odstranit. Nakonec přejděte dolů nabídkou dole vlevo a vyberte Odebrat z pokračování sledování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč všechny moje pokračující sledování zmizely na Netflixu

Může to být problém prohlížeče nebo něco se zařízením, které používáte k otevření Netflixu. Jednoduše otevřete Netflix pomocí jiného prohlížeče, jako je Edge, Brave atd. Pokud se v jiném prohlížeči zobrazuje seznam sledovacích seznamů, zkuste stránku obnovit nebo vyčistit mezipaměť prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Hulu po chvíli hrát

Chcete -li vypnout Hulu Plus Auto Play: Zatímco se přehrává video, stiskněte možnost Down na vašem dálkovém ovladači nebo ovladači.Poté stiskněte možnost UP na dálkovém ovladači a odhalíte nabídku nastavení přehrávání.Přejděte na automatické přehrávání a stiskněte tlačítko Select/OK/Enter a přepněte nastavení automatické přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu vyprší show

Tady v Hulu se vždy snažíme zabezpečit více pořadů a filmů, které máte nejraději. Příležitostně však může být nutné odstranit některé z vašich oblíbených programování. Kdykoli k tomu dojde, děláme vše, co je v našich silách, abychom vás informovali o přesunu obsahu, který vyprší do vypršené části mých věcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přestane přehrávat Hulu automaticky

Na Hulu.com, můžete zapnout nebo vypnout autoplay během přehrávání z nabídky Nastavení. Na podporovaných mobilních a obývacích zařízeních budete spravovat autoplay v nastavení účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hodin hraje Hulu, než se zastaví

The "Stále sledujete" Návrh je určen k objevení po čtyřech hodinách nečinnosti. Pokud se to nestane, zavolejte s námi/chatujte s námi: Hulu.TV/KONTACTIONSPORT- abychom se mohli blíže podívat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Hulu v automatickém vypnutí

Krok 1 spustil mobilní aplikaci Hulu a poté klepněte na účet v řadě ikon podél spodní části domovské obrazovky Hulu. Krok 2 Klepněte na nastavení obrazovky nastavení Hulu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je plovoucí hráč na Hulu

Jak to funguje, obrázek Hulu na obrázku vám umožňuje přehrávat video obsah v plovoucím okně připnuté vždy nahoře, takže můžete použít zbytek obrazovky pro další úkoly. Toto rozšíření přidává tlačítko pro další ovládání, které lze nalézt mimo jiné možnosti prohlížení (E.G. celá obrazovka).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat 2 kanály najednou na Hulu

Jako předplatitel živého televize budete moci streamovat ze dvou obrazovek současně . Pokud však máte velkou rodinu s různými televizními vkus, může být pro vás perfektní doplněk k neomezenému obrazovce perfektní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda někdo sleduje váš hulu

Pod vaším účtem vyhledejte Watch Hulu na sekci zařízení a klikněte na Správa zařízení. Na další vyskakovací obrazovce uvidíte všechna zařízení svázaná s vaším účtem, včetně data, kdy byli aktivováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá přidání do seznamu sledovaných

Do svého seznamu sledovaných můžete přidat filmy a pořady a snadno najít obsah, který chcete později sledovat. Aktualizace vašeho seznamu sledovaných na všech zařízeních, do kterých jste se přihlásili.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué navegador es más rápido para la transmisión??
Next Post
Chrání Bitdefender zdarma před malwarem?