15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Efterårshåndværk med børn – ideer, instruktioner og skabeloner

Efterårssæsonen med sine lyse farver giver os inspiration til Efterårshåndværk med børn. Mange af disse håndværksideer er inspireret af naturen og bruger naturlige materialer som smukt farvede blade, pinde eller små småsten.

tinker efterår med børn græskar idéinstruktioner diy let

Skolebørn kan give deres farverige kreationer som gaver til en ven eller stolt hænge dem op i deres vuggestue. Vi giver dig nogle ideer, som børnene helt sikkert ville nyde.

Efterårshåndværk med børn – 1. Græskar lavet af perler

Efterårshåndværk med børn, der perler orange trådmaterialer

Til denne hurtige og lette idé til efterårshåndværk med børn, har du brug for overdådig tråd i orange, grøn og brun samt orange perler. Du kan derefter bruge det til at lave et sødt græskar, som du perfekt kan dekorere husets indre til Halloween eller efterår.

Efterårshåndværk med børn – slipsetråd

efterår kunsthåndværk med børn binde tråd orange græskar idé

Du binder tråden sammen på den ene side på denne måde. Hvor mange ledninger du bruger er helt op til dig. Jo mere ledning du bruger, jo mindre bliver hullerne.

Efterårshåndværk med børn: Sjove ideer med rørrensere

Tinkering med blade i efteråret – sjove ideer til børnene

Håndværk med børn under 3 år – kreative ideer til hver sæson

Fastgør perler

efterår kunsthåndværk med børn perler fjer wire instruktioner halloween

Tråd derefter de orange perler på tråden. Efterlad et stykke ledning for enden, for det er her alle trådstykker vil blive bundet sammen igen.

Efterårs græskar – tilføj grøn ledning

efterårshåndværk med børn, der pakker grønne trådblade ind

Bind trådstykkerne sammen med lidt brun tråd. Dette efterligner nu stilken af ​​et græskar. Til sidst tilføjes grøn ledning. Det er bedst at forme dem som en spiral, dette giver græskaret et sjovere udseende. Den bedste måde at gøre dette på er at vikle den rundt om en pen og derefter trække den ud. Projektet for efterårskunst med børn er færdigt! Lad din fantasi løbe vild og brug også denne metode til andre idéer til efterårslavning. Du kan oprette andre sæsonbetonede frugter som pærer, kvæder og mange flere. Du og dine børn behøver ikke at begrænse jer til kun frugt. Forskellige planter og dele af planter kan laves med ledningerne – træer, efterårsblade osv..

Store kunsthåndværkskabeloner til efteråret som grundlag for kreativt og sjovt kunsthåndværk med børn

Lav efterårsdekorationer med børn ved hjælp af forskellige materialer – guirlander, figurer og lanterner

Disse 11 kunsthåndværksideer til efteråret i børnehaven er garanteret sjove for alle børn

2. Lav en mosaik med bælgfrugter om efteråret

tinker med børn i efterårsmosaik uhu huelsenfruechte

Denne håndværkside til børn har flotte mønstre, farver og teksturer og kræver bare lidt kreativitet og meget lim! Det er velegnet til ældre og yngre børn. Yngre børn kan lave et smukt kunstværk ved blot at lime bønner på arket, mens voksne kan skabe indviklede mønstre ved hjælp af forskellige typer bælgfrugter. I begge tilfælde vil du og din lille have det sjovt og opleve uforglemmelige øjeblikke sammen.

Overfør skabelonen til lærredet og udfyld motivet

efterår-tinker-børn-skaldyr-mosaik-frø-skabelon

tinker-efterår-børn-huelsenfruechte-mosaik-idé

Til mosaikken med bælgfrugter har du brug for pap (f.eks. Fra en cornflakes -emballage), hvid lim (en limpind er ikke nok), saks, et skabelonark, tørre bønner. Udskriv arkskabelonen og klip den ud. Overfør det til pap og skær arket ud. Påfør en generøs mængde lim og fordel det jævnt over overfladen. Lim bønnerne på den. Så du vil dekorere dit hjem med smukke efterårsfarver, og dine børn vil med stolthed kunne fremvise deres mosaiklignende designs i deres soveværelser.

Del bælgfrugterne efter farve

efterår-tinker-børn-ideer-græskar-skabelon-skal-frugt-mosaik

For at berige deres følsomhed kan du vise dem smukke farvekombinationer, når du laver efterårshåndværk med børn. På den måde lærer de små i en tidlig alder at matche farver med hinanden.

Velegnet til børn i forskellige aldre

efterår-pusler-børn-laver-mosaikker-med-linser-bønner

efterårshåndværk med børn-gør-bønne-mosaik-dig selv

Efterår-kunsthåndværk-med-børn-mosaik-billede-huelsenfruechte

Afhængigt af deres alder kan børn designe deres kunsthåndværksideer om efteråret på en udførlig og fantasifuld måde. Dette skaber unikke kreationer, der vil blive husket i lang tid.

Efterårshåndværk med børn – 3. Stans sommerfugle og hjerter ud

efterår-bøvl-børn-idé-figurer-sommerfugle-stikke blade ud

Ved hjælp af et motivstans kan naturlige dekorationer let skabes af efterårsblade. De varme farver og former skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem. Dine børn kan lære om de forskellige træarter og udforske naturen. Ud over motivstansen har du simpelthen brug for noget hvidt papir eller pap, en pensel og muligvis blank lak eller lim. Dekorer børneværelset eller vinduet med smukke sommerfugle eller hjerter lavet af efterårsblade. Enhver kombination er tilladt, når man laver efterårshåndværk med børn.

Efterårshåndværk med børn, der slår efterårsblade ud

Efterår-kunsthåndværk-med-børn-vinduesdekoration-krans

 4. Udsmyk filtarkefterår tinker børnehave småbørn følte lagner forskønne

pusle-efterår-småbørn-filte-foldere-udskille-stikke-pailletter

Hvis du vil oprette dine egne efterårsformer, er der egnede materialer, såsom filt. Du kan få dette fra butikken i forskellige efterårsfarver. Når du klipper, kan du prøve at vise dine småbørn de forskellige bladformer, så de kan udvide deres fantasi og kendskab til naturen. Brug gamle knapper, rhinestones eller rhinestones, pailletter og alt hvad du og dine små finder egnede til at forskønne bladene. Brug enten lim eller tråd og synål til at fastgøre den.

5. Guirlande af filtblade gøre

efterår-tinker-børn-krans-filt-blade-efterårsfarver

En anden idé til efterårshåndværk med børn ville være guirlander lavet af filtblade. For at gøre dette har du igen brug for saks, lim, filt i efterårsfarver, et matchende bånd lavet af stof og selvfølgelig en vis kreativitet. De selvfremstillede guirlander kan hænges overalt i din lejlighed eller i haven. Dette giver dit hjem en særlig efterårsnote, og dine gæster vil med garanti blive positivt overrasket, når de besøger.

 6. Dekoration til baby sengen

efterår-tinkering-børn-filt-ark-syning-baby-seng-dekoration

Hvis du vil udstyre barnesengen med en original dekoration, kan du lave en hængende mobil med autentiske efterårselementer efter din egen smag. Du kan bruge forskellige naturmaterialer til dette, hvorfra du kan skære ud og designe de passende former.

 7. Håndværksidéer i efteråret – vinduesdekoration med papirark

efterårskunst med børn-vinduesdekoration-krans-papir-ark-farvet

Der er et stort udvalg af materialer til efterårshåndværk med børn. Hvis du vil lave dine vinduesdekorationer ud af tyndt papir, kan du også bruge hvidt pergament eller indpakningspapir. Bare lad dine børn klippe og farve de træblade, de ønsker af det. Du kan bruge små træpinde til at forme detaljerne og få dine vinduer til at se indbydende ud for sæsonen.

efterår-tinker-vindue-dekoration-guirlander-indpakning-papir-ark-skåret ud

 8. Halloween dekorationer – søde spøgelser

efterår-bøvl-børn-halloween-maleri-spøgelsesblade

Allehelgensdagens fest er altid en stor glæde for børnene. Så de forbliver kreative i løbet af denne tid af året, kan du arbejde med dem for at lave den rigtige dekoration til Halloween ved hjælp af forskellige materialer. Med lidt indsats kan du oprette tema spøgelsesfigurer ud af papir eller andre materialer.

9. Halloween græskar lavet af linser

efterår-tinker-børn-halloween-dekorationer-søde-græskar-røde-linser

Unikke skabninger kan skabes til Halloween med røde linser eller andre bælgfrugter.

 Hvide bønnespøgelser og sorte bønneflagermus

efterår-tinker-børn-halloween-bønnelinser-figurer

10. Mal med efterårsblade

efterår-tinker-børn-maling-foldere-maling

Dit barns talenter kan genkendes i deres tidlige år ved hjælp af fantasifulde håndværksideer. Med et par efterårsblade og de rigtige farver kan du for eksempel male et flot billede til børneværelset eller have det sjovt med det i weekenden.

11. Maske lavet af efterårsbladeefterårshåndværk med børn maske-rød-farvede-blade

Efterår-kunsthåndværk-med-børn-maske-efterår-blade-papir-tallerken

Efteråret er en god tid til at lege. Gør dine børn glade ved at gå sammen i naturen og realisere interessante håndværksideer. Vi har sammensat nogle eksempler på skabeloner, så du kan lave spændende efterårshåndværk med børn.

Skabeloner til kunsthåndværk i efteråret

efterårsblade skabelon forskellige typer

efterårsblade skabelon tinker med børn i efteråret

efterårsblade skabelon kunsthåndværk skabelon efterår til børn

tinker-efterår-skabeloner-træ-blade

tinker efterår blade skabelon børn aktivitet ideer

tinker efterår skabelon efterår blade ahorn

tinker efterår halloween græskar skabelon

tinker efterår agern skabelon

Børns fødselsdagskager – 75 yndige ideer

Previous Post
Den højeste statue i verden – Indien afslører officielt statuen af ​​enhed
Next Post
Brug af terrakotta blomsterpotter forskelligt: ​​20 ideer til hjem og have