15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je nejlepší kotva, kterou lze použít ve štuku?

šrouby šrouby šrouby? Šrouby klepnutím na tapcon mohou mít značné množství hmotnosti v štuku. Hmotnost kapacity bude záviset na velikosti a typu použitého šroubu tapcon, jakož i na stavu štuku. Obecně mohou šrouby TapCon držet kdekoli od 300 do 600 liber ve štuku, ale vždy je nejlepší konzultovat pokyny výrobce pro konkrétní limity hmotnosti. Je také důležité zajistit, aby byly šrouby správně nainstalovány a aby štuk byl v dobrém stavu, aby poskytoval maximální podporu.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaké jsou výhody používání kotev na roztahování plastů na štuku? Plastové rozšiřující kotvy jsou oblíbenou volbou pro zajištění předmětů na štuk z několika důvodů. Nejprve se snadno instalují a vyžadují minimální vrtání. Za druhé, vytvářejí silné a bezpečné držení ve štuku a poskytují stabilitu pro připojené položky. Kromě toho jsou kotvy plastik na roztahování odolné vůči korozi a vydrží venkovní podmínky. Přicházejí také v různých velikostech, aby pojali různé velikosti šroubů, takže jsou všestranné pro různé aplikace.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] mohou být použity adhezivní háčky na štuk? Adhezivní háčky lze použít na štuku, ale je důležité vybrat háčky speciálně navržené pro štukové povrchy. Tyto adhezivní háčky mají silnou adhezivní podložku, která se bezpečně drží na povrchu štuku. Obvykle jsou vyrobeny z materiálů, které vydrží venkovní podmínky a jsou odnímatelné, aniž by zanechaly zbytky. Je zásadní dodržovat pokyny výrobce pro správnou instalaci a hmotnostní kapacitu, aby se zajistilo, že háčky drží bezpečně na povrchu štuku.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaké jsou další možnosti pro připojení položek ke štuku bez vrtání? Kromě adhezivních háčků existuje několik dalších možností, jak připojit položky ke štuku bez vrtání. Jednou z možností je použití oboustranné pásky s outdoorovou. Tato páska je navržena tak, aby se držela venkovních povrchů, včetně štuku, a může bezpečně držet lehké předměty. Další možností je použití montážního tmelu s outdoorem. Tento tmel lze formovat a tvarovat tak, aby vytvořil dočasný pouto mezi položkou a štukem. Je však důležité si uvědomit, že tyto alternativy nemusí být vhodné pro těžké nebo větší předměty a před použitím je vždy nejlepší konzultovat pokyny výrobce před použitím.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “šířka =” 32 “výška =” 32 “] Jaká bezpečnostní opatření by měla být přijata při vrtání do štuku? Při vrtání do štuku je důležité přijímat určitá bezpečnostní opatření, aby byla zajištěna správná a bezpečnost práce. Nejprve se doporučuje nosit bezpečnostní brýle, aby chránily vaše oči před jakýmikoli troskami nebo částicemi, které mohou být uvolněny během vrtání. Za druhé, použijte prachovou masku, abyste zabránili vdechování jakéhokoli štukového prachu. Je také důležité zajistit oblast odstraněním jakýchkoli blízkých předmětů nebo překážek, které by mohly zasahovat do procesu vrtání. Navíc nezapomeňte použít vhodnou velikost a typ vrtného bitu pro štuka, abyste zabránili poškození nebo nehodám.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaké jsou některé doporučené štukové kotvy pro těžší předměty? Pokud jde o zajištění těžších předmětů pro štuka, existuje několik doporučených štukových kotev. Je známo, že ocelové štukové kotvy jsou silné a spolehlivé pro udržení těžší váhy. Mohou mít hodnocení hmotnosti 50 – 100 liber pro větší upevňovací prvky a až 40 liber pro menší. Pro těžší předměty lze také použít plastové roztahovací kotvy s vyšší hmotnostní kapacitou. Je důležité zvolit kotvy, které jsou vhodné pro hmotnost a velikost zabezpečené položky, aby byla zajištěna maximální podpora a stabilitu.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “šířka =” 32 “výška =” 32 “] mohou být v případě potřeby odstraněny štukové kotvy? Ano, štukové kotvy mohou být v případě potřeby odstraněny. Způsob odstranění bude záviset na typu použité kotvy. U plastových kotvících je možné je obvykle odstranit jemným vytažením ze štuku a zanechat malou díru, kterou lze snadno opravit. Pro štukové kotvy, které jsou zatloučeny do zdi, lze kladivo drápy použít k jejich pečlivému vypršení. Při odstraňování štukových kotev je důležité postupovat opatrně, aby se zabránilo poškození okolního štuku nebo způsobilo zranění.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jaké nástroje jsou potřebné k vrtání do štuku? Chcete -li vrhnout do štuku, budete potřebovat několik nástrojů. Nejprve budete potřebovat energetický vrták nebo vrták s kladivem, v závislosti na velikosti díry, kterou potřebujete k vrtání. Vrtací vrták se doporučuje pro větší otvory nebo pevnější štukové povrchy. Budete také potřebovat kousky zdiva ve vhodné velikosti pro kotvu, kterou plánujete použít. Je zásadní používat kousky zděných vrtáků speciálně navržených pro štuka, protože jsou odolnější a efektivnější pro vrtání do tohoto typu materiálu. Nakonec se doporučuje mít bezpečnostní brýle a masku pro ochranu.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Existují nějaké alternativy k vrtání do štuku pro těžší předměty? Pokud vrtání do štuku není možností nebo není preferováno pro těžší předměty, existují alternativní metody, které lze použít. Jednou z možností je najít cvočku za štuk pomocí vyhledávače čepu a zabezpečit položku přímo do čepu šrouby nebo hřebíky. Další možností je použít montážní desku nebo držák, který může být připojen k štuku pomocí adhezivních nebo štukových kotev a poskytnutí stabilní základny pro připojení těžší položky. Je důležité zajistit, aby montážní deska nebo držák byla vhodná pro hmotnost a velikost připojené položky.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- Solid “width =” 32 “výška =” 32 “] mohou být štukové kotvy použity pro venkovní aplikace? Ano, štukové kotvy lze použít pro venkovní aplikace. Stucco kotvy jsou navrženy tak, aby odolaly venkovním podmínkám, včetně vystavení slunečním světlu, vlhkosti a změnám teploty. Je však důležité si vybrat štukové kotvy, které jsou speciálně hodnoceny pro venkovní použití, aby se zajistila jejich trvanlivost a dlouhověkost. Kromě toho je zásadní správně nainstalovat štukové kotvy podle pokynů výrobce, aby se zajistilo, že poskytují bezpečné a spolehlivé držení ve venkovním prostředí. Pravidelná kontrola a údržba se také doporučuje, aby se zajistilo, že kotvy zůstanou v dobrém stavu v průběhu času.
Cached [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORTH_COLOR = “#E0F3FF” Padding_right = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] [Wpremark_icon icon = “quote-Left-2- solidní “width =” 32 “výška =” 32 “] Jak mohu opravit otvory, které zůstaly pozadu štuk kotvy? Po odstranění štukových kotev možná budete muset opravit malé otvory, které zůstaly v štuku. Prvním krokem je čištění díry a odstranění všech uvolněných zbytků nebo prachu. Dále můžete použít štukovou oprava nebo předem smíchanou štukovou opravu opravy. Naneste směs nebo náplast do díry pomocí tmelného nože a zajistěte, aby se rovnoměrně rozprostřela a na úrovni okolního povrchu štuku. Nechte náplast úplně vyschnout a pak ji můžete v případě potřeby zabránit, aby odpovídaly texturu okolního štuku. Nakonec můžete malovat nebo dokončit opravenou oblast a smíchat ji se zbytkem štuku.

Jaká je nejlepší kotva v štuku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát kotvu do štuku

Pro štuka bych zvážil použití kotev na roztahování plastů. Pro malý šroub by to mělo fungovat dobře a minimalizovat velikost díry, kterou musíte vrtat do štuku. Při vrtání ve štuku musíte být poněkud opatrní, protože je poměrně snadné najít svou díru, jak se zvyšuje větší průměr, než chcete.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší způsob, jak zajistit něco štuku

Připevněte kousek zdiva k vrtáku a jděte do štuku, jen o něco déle než délka kotvy. Naplňte díru silikonovým těsněním a vložte kotvu do díry. Jemně to kladivo, dokud nebude spláchnut. Do kotvy vložte šrouby odolné proti korozi.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyvrtáte kotvy do štuku

Vytvořte pilotní díru s 3/16 ″ zděným vrtákem. Tento další krok pomáhá při procházení štuku rychleji a efektivněji před dimenzováním. Dále vyměňte na 5/16 ″ zdivový vrták (velikost kotvy zdi) a vrtáním. Kladivo kotvy na zeď a jste oficiálně připraveni zavěsit hadicový stojan!
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak něco připojíte k štuku bez vrtání

Chcete -li připojit lehké předměty, použijte pro štuka speciální adhezivní háčky. Adhesivní háčky se hned přilepí ke zdi a jakmile budete hotovi s jejich použitím, můžete je dokonce odstranit v jiffy. Adhesivní proužky nebo háčky se budou držet nejvíce hladkých povrchů, ale nemusí být vhodné pro texturované povrchy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší vrták pro štuka

Zdivo typ kousků s karbidem nebo diamantovými špičkami jsou přechod na kousky pro štuka a mít vrták s kladivem velmi pomůže s většími otvory. U menších bitů bude fungovat standardní vrták, ale s kladivem bude práce mnohem snazší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik váhy může štuka držet

Hardware, který používáte, je další úvaha:

Zde je několik mých doporučení pro hardware… Ocelové štukové kotvy: Jedná se pravděpodobně o některé z nejsilnějších upevňovacích prvků, které můžete použít k zavěšení hadicových cívek/věšáků. Mohou mít hodnocení hmotnosti 50 – 100 liber pro větší spojovací prostředky a až 40 liber.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít šrouby tapcon ve štuku

Kotvy TAPCON: Tapcons jsou také skvělou volbou šroubů pro štukové stěny a jsou znatelně modré barvy, které mohou být pro některé lidi nevýhodou, pokud jsou vystaveny, jak můžete vidět na obrázku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik váhy můžete pověsit na štuka

Ocelové štukové kotvy: Jedná se pravděpodobně o některé z nejsilnějších upevňovacích prvků, které můžete použít k zavěšení hadicových cívek/věšáků. Mohou mít hodnocení hmotnosti 50 – 100 liber pro větší spojovací prostředky a až 40 liber. pro ty menší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se drží štuku, aby pověsila vánoční světla

Použijte horké lepidlo

Horké lepidlo se dobře drží na štuku, takže je to skvělá metoda pro připojení světel k štukovému obkladu. Popadněte horkou lepicí pistoli a připojte ji do prodlužovacího kabelu, abyste zahájili proces instalace. Je to dobrý nápad odstranit každou žárovku ze zásuvky na řetězci světel před lepením světla na místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje speciální vrták pro štuka

K vrtání skrz štuka potřebujete kousek zdiva. Tyto bity mají diamantové nebo karbidové tipy. Pro větší díry možná budete potřebovat něco, co se nazývá vrták s kladivem, ale pro menší otvory bude váš standardní vrták pro kutily fungovat dobře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nefunguje na štuku žádný prsten

Žádná horská kopce bude nejúčinnější na sudých a hladkých površích. Může být obtížné dodržovat cihly, šindele a drsné štukové povrchy. Nemělo by být namontováno na sklo. Ve všech případech by měla být zeď vymazána před připojením držáku bez vrtání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji speciální vrták pro štuka

K vrtání skrz štuka potřebujete kousek zdiva. Tyto bity mají diamantové nebo karbidové tipy. Pro větší díry možná budete potřebovat něco, co se nazývá vrták s kladivem, ale pro menší otvory bude váš standardní vrták pro kutily fungovat dobře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku vrtat do štuku

Mohu vrtat skrz štuka Odpověď zní „Ano. Chcete -li vrtat štukovým materiálem, musíte si vybrat vhodný vrták. Nejoblíbenějšími kousky jsou kousky karbidových špiček, zdivové kousky, které lze snadno připevnit kladivem, aby se snadno vrtala skrz štuka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji vrták kladiva pro štuka

K vrtání skrz štuka potřebujete kousek zdiva. Tyto bity mají diamantové nebo karbidové tipy. Pro větší díry možná budete potřebovat něco, co se nazývá vrták s kladivem, ale pro menší otvory bude váš standardní vrták pro kutily fungovat dobře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kousek zdiva pro štuka

Odpověď je ano. Chcete -li vrtat štukovým materiálem, musíte si vybrat vhodný vrták. Nejoblíbenějšími kousky jsou kousky karbidových špiček, zdivové kousky, které lze snadno připevnit kladivem, aby se snadno vrtala skrz štuka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dokončí kotvy TAPCON CONTORES v cihel nebo malty

Šroub CopCon Concrete je vhodný pro použití v různých základních materiálech, včetně cihel a maltových kloubů mezi cihlami. Hlavní hodnoty tapconu v cihel závisí na samotné cihlu a na kvalitě a množství malty v kloubu…

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je síla štuku

Štuk, podobný betonu, je velmi silný v kompresi, ale slabý napětí. Stucco kompresní síly se pohybují od 2000 do 3000 psi, ale pevnost v tahu je pouze 100 až 200 psi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké šrouby bych měl použít pro štuka

1 1/2" Šrouby by měly fungovat pro většinu 3 štukových systémů, ale pokud máte nainstalovanou pěnu pod základní kabát, pak 2 1/8" Šrouby jsou pro tuto práci vhodnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je štukaná páska

Stucco lepicí páska je postavena tak, aby se držela široké škály materiálů a textur, včetně dřeva, kovu, betonu, vinylu, cihel a štuku bez ohrožení síly nebo trvanlivosti. Poskytuje zoubkované okraj, když je roztrhána spíše než rovná hrana, a lépe odpovídá nepravidelným povrchům než tradiční lepicí páska.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít kotvy nebo šrouby v štuku

Štuk je hodně jako beton, takže budete potřebovat šrouby, které jsou speciálně vyrobeny k tomu, aby se těmito tvrdší povrchy porodily. Tyto typy šroubů budou mít k nim jiné vlákno ve srovnání s dřevěným šroubem a jsou obvykle mnohem těžší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte prsten ke štuku

Rovný. Toto štukové to není ploché, takže je to těžké remíza. Ujistěte se, že když uděláte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrtat skrz své štuky

Věřte tomu nebo ne, nemůžete jen vrtat do jakéhokoli typu štuku. Musíte mít nainstalovaný správný typ štuku na vnější stěně vašeho domova, abyste do něj vrhli. Pokud je štuka vyrobeno z cementu, nebude to duté. To můžete určit zaklenutím na zeď.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nejlepší pro štukové nehty nebo šrouby

Střešní nehty – Používají se hlavně pro jeden štukové aplikace pro jeden kabát, střešní nehty jsou lepší volbou, protože hlava hřebíku drží pěnu dolů a drát současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou tapicony lepší než betonové kotvy

Kotvy betonu s velkým průměrem, včetně těžkých kotev značky Tapcon, mají několik velkých výhod oproti jiným typům betonových kotev. Zejména mohou být odstraněny, i když nebyly znovu použity. Po odstranění však nebudete moci znovu použít díru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou tapicony lepší než kotvy

Kotvy TAPCON a KINGGE jsou předinstalované mechanické kotvy, které připojují strukturální objekty ke konkrétním strukturám. Wedge Anchor se však hodí k těžší službě, vs kotvu TapCon, která obvykle slouží lehčímu nasazení. Dalším rozdílem mezi nimi je jejich upevňovací metoda.

[/WPRemark]

Previous Post
Que bueno es un 5.0 Jugador de tenis?
Next Post
Co jsou to zděné šrouby?