15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se na své televizi nestanu Hulu naživo?

“ `html

Shrnutí článku:

1. Jak přiměji Hulu Live, abych se ukázal v televizi?
Chcete -li sledovat Hulu na inteligentní televizi, musíte nainstalovat aplikaci Hulu do televize a přihlásit se na svůj účet. Vyhledejte Hulu v App Store, nainstalujte jej a začněte streamovat.

2. Proč mohu sledovat, jak Hulu žije na svém telefonu?
Pokud nemůžete najít show nebo film na konkrétním zařízení, ujistěte se, že zařízení podporuje nejnovější aplikaci Hulu. Zkontrolujte kompatibilitu zařízení s Hulu na jejich webových stránkách.

3. Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung?
Některé televizní modely Samsung nemusí být plně kompatibilní s aplikací Hulu. Ověřte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a zkontrolujte požadavky na kompatibilitu. V případě potřeby vymažte mezipaměť aplikace v nastavení televize Samsung.

4. Proč se nemohu přihlásit k odběru živé televize na Hulu?
Chcete -li se přihlásit k odběru živých televizních plánů Hulu, musíte být umístěny v U u.S. s platnou formou platby. Potřebujete také zařízení, které podporuje nejnovější aplikaci Hulu a rezidenční, ne-mobilní připojení k internetu.

5. Proč Hulu nefunguje na mé chytré televizi?
Pokud vyčištění dat mezipaměti a aktualizace aplikace Hulu nefunguje, zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci Hulu na vaší chytré televizi. Stiskněte tlačítko Domů na dálkovém ovladači, otevřete nastavení inteligentní televize a postupujte podle kroků a odinstalujte a znovu nainstalujte aplikaci.

6. Proč nemohu sledovat, jak Hulu žije na mém roku?
Chcete -li streamovat Hulu + Live TV na Roku, zaregistrujte se na účet Hulu + Live TV, zakupte si zařízení Roku, které podporuje aplikaci, a zajistěte, aby zařízení bylo staženo nejnovějším softwarem a operačním systémem.

7. Jak mohu dostat Hulu z mého telefonu do televize?
Chcete -li obsadit Hulu z telefonu do televize, otevřete aplikaci Hulu, stiskněte tlačítko obsazení, vyberte zařízení, do kterého chcete odeslat svůj obsah, vyberte televizní pořad nebo film a bude hrát na zařízení připojeném k televizi.

Otázky:

  1. Proč nemohu najít aplikaci Hulu na mé chytré televizi?
    Aplikace HULU nemusí být k dispozici na všech modelech Smart TV. Nezapomeňte zkontrolovat, zda je váš televizor kompatibilní s Hulu, a postupujte podle pokynů k instalaci poskytnutým výrobcem televize.
  2. Jak mohu vyřešit problémy s vyrovnávací pamětí na Hulu?
    Problémy s vyrovnáváním na HULU lze vyřešit kontrolou vašeho připojení k internetu, vymazáním mezipaměti a souborů cookie, aktualizací prohlížeče nebo aplikace a zajištěním, že vaše streamovací zařízení splňuje minimální systémové požadavky.
  3. Mohu sledovat Hulu mimo Spojené státy?
    Hulu je k dispozici pouze pro streamování ve Spojených státech. Pokud jste mimo u u.S., Pro přístup k Hulu budete muset použít službu VPN.
  4. Kolik zařízení mohu streamovat Hulu současně?
    S předplatným HULU můžete streamovat na dvou zařízeních současně. Pokud chcete streamovat na více než dvou zařízeních, můžete upgradovat na HULU’s neomezené obrazovky doplněk.
  5. Mohu stáhnout pořady a filmy na Hulu?
    Hulu v současné době nenabízí funkci stahování. Můžete streamovat pouze pořady a filmy online s aktivním připojením k internetu.
  6. Jaké jsou plány předplatného Hulu?
    Hulu nabízí různé plány předplatného, ​​včetně plánu podporovaného reklamou, plánu bez reklam, živého televizního plánu Hulu+a balíčku Disney (který zahrnuje Hulu, Disney+a ESPN+). Každý plán má své vlastní ceny a funkce.
  7. Mohu kdykoli zrušit předplatné Hulu?
    Ano, můžete kdykoli zrušit předplatné Hulu. Jednoduše přejděte do nastavení svého účtu a postupujte podle pokynů a zrušte své předplatné.
  8. Mohu upgradovat nebo snížit předplatné Hulu?
    Ano, můžete kdykoli upgradovat nebo snížit své předplatné Hulu. Přejděte na nastavení svého účtu a vyberte plán předplatného, ​​na který chcete přepnout.
  9. Mohu sdílet svůj účet Hulu s ostatními?
    Hulu umožňuje vytvářet a spravovat více profilů na jednom účtu, takže můžete sdílet svůj účet s rodinnými příslušníky nebo přáteli. Streamování na více než dvou zařízeních však současně vyžaduje neomezený doplněk obrazovek.
  10. Nabízí Hulu bezplatnou zkušební verzi?
    Hulu nabízí 30denní bezplatnou zkušební verzi pro nové předplatitele. Tato bezplatná zkušební verze však nemusí být k dispozici ve všech regionech nebo pro všechny plány. Podívejte se na webové stránky HULU, kde najdete nejnovější nabídky.
  11. Jaká zařízení jsou kompatibilní s Hulu?
    Hulu je kompatibilní s širokou škálou zařízení, včetně inteligentních televizorů, streamování hráčů (jako je Roku, Amazon Fire TV a Apple TV), herní konzole (jako je Xbox a PlayStation), smartphony, tablety a webové prohlížeče.
  12. Nabízí Hulu streamování 4K?
    Ano, Hulu nabízí výběr pořadů a filmů v rozlišení 4K Ultra HD. Pro streamování ve 4K však potřebujete kompatibilní zařízení a předplatné Hulu, které obsahuje 4K obsah.
  13. Jaký je rozdíl mezi Hulu a Hulu + Live TV?
    Hulu nabízí streamování televizních pořadů a filmů na vyžádání, zatímco Hulu + Live TV zahrnuje také živé televizní kanály. S Hulu + Live TV můžete sledovat živé sporty, zprávy a další vedle svého oblíbeného obsahu na vyžádání.
  14. Mohu sledovat Hulu na více profilech současně?
    Ano, můžete sledovat Hulu na více profilech současně, pokud máte doplněk neomezených obrazovek. Jinak je simultánní streamování omezeno na dvě zařízení.
  15. Je uzavřeno titulky na Hulu?
    Ano, uzavřené titulky je k dispozici na Hulu. Většina pořadů a filmů na Hulu zahrnuje možnosti uzavřeného titulku a nastavení můžete upravit tak, aby povolila nebo přizpůsobila titulky.

“ `

Proč nedělám Hulu naživo v televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji Hulu Live, abych se ukázal v televizi

Jak sledovat Hulu na inteligentní televizory aplikaci Hulu ve vaší televizi a přihlaste se. Přejděte do obchodu s aplikacemi ve své chytré televizi a vyhledejte Hulu. Nainstalujte aplikaci Hulu a přihlaste se na svůj účet.Začněte streamovat. Najděte, co chcete sledovat a začít streamovat Hulu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mohu sledovat, jak Hulu žije na svém telefonu

Ahoj! Pokud nemůžete najít show nebo film na konkrétním zařízení, zkontrolujte, zda zařízení podporuje nejnovější aplikaci Hulu: https: // hulu.TV/_devices. Tato zařízení vám umožňují přístup k všem funkcím Hulu a jakýkoli obsah, který se přihlašuje k odběru-včetně živého televizního a prémiového doplňkového obsahu. Snad to pomůže!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přimět Hulu naživo na své televizi Samsung

Některé televizní modely Samsung nemusí být plně kompatibilní s aplikací Hulu. Ověřte, zda je váš televizní model oficiálně podporován Hulu a zkontrolujte požadavky na kompatibilitu. Mezipaměť aplikace Hulu může být poškozena, což vede k problémům s výkonem. Vymažte mezipaměť aplikace v nastavení televize Samsung.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu přihlásit k odběru živé televize na Hulu

Budete muset být umístěny uvnitř u.S. s platnou formou platby, pokud se chystáte přihlásit k odběru jednoho z našich živých televizních plánů. Ujistěte se, že máte také: zařízení, které podporuje nejnovější aplikaci Hulu a živá televize. Rezidenční, ne-mobilní připojení k internetu na nastavení jako vaše domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nefunguje na mé chytré televizi

Pokud vymazání dat mezipaměti v aplikaci Hulu a aktualizace aplikace Hulu pro tento problém nefunguje, můžete zkusit odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Hulu a opravit ji. Postupujte podle těchto kroků a odinstalujte a přeinstalujte aplikaci Hulu ve vaší chytré televizi: Otevřete svou chytrou televizi a poté stiskněte tlačítko Domů na dálkovém ovladači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat, jak Hulu žije na mém roku

Pro streamování Hulu + Live TV na Roku se uživatelé nejprve musí zaregistrovat na účet Hulu + Live TV, který začíná 7denní zkušební verzí zdarma. Musí také zakoupit zařízení Roku, které podporuje aplikaci Hulu + Live TV a zajistit, aby zařízení bylo staženo nejnovější software a operační systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dostat Hulu z mého telefonu do televize

1 obsazení z aplikace Huluopen App.Stiskněte tlačítko obsazení.Vyberte zařízení, do kterého byste chtěli odeslat obsah Hulu ze seznamu, který se objeví.Vyberte televizní pořad nebo film, který byste chtěli sledovat.Přehlídka nebo film, který jste vybrali, by nyní mělo hrát na zařízení, které je připojeno k televizi, kterou jste vybrali dříve.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu v jiném domě

Mohu sledovat Hulu mimo svou domácí síť přístup k živé televizi (včetně DVR) nebo prémiových doplňků v následujících okolnostech: Používáte mobilní zařízení a v minulosti se nezbavíte na vašem domovském místě v minulosti 30 dní. Používáte zařízení v obývacím pokoji mimo určenou domácí síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál moje chytré televizní hry Hulu Live

Od 3. října 2022 již Hulu nebude podporovat verzi své aplikace, která se v současné době používá na některých modelech Android TV ™. Chcete -li pokračovat v používání Hulu na podporované televizi, budete muset upgradovat na nejnovější verzi jejich aplikace. POZNÁMKA: Zkontrolujte, zda zařízení podporovaná HULU pro seznam zařízení podporovaných nejnovější aplikací Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat Hulu Live TV na svém televizi Samsung

Hulu podporuje televizory Samsung od roku 2016 nebo novějších. Můžete si také stáhnout aplikaci Hulu na řadě dalších podporovaných zařízení, ale mějte na paměti, že obsah a funkce, ke kterým máte přístup, se budou lišit v závislosti na vašem plánu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je živá televize uzamčena na Hulu

Pokud vidíte pořad nebo film, který má na miniatuře zámku, znamená to, že obsah je k dispozici pouze s jiným plánem nebo doplňkem. Chcete-li zjistit, jaké konkrétní programování je zahrnuto v závislosti na vašem plánu nebo s konkrétním doplňkem, podívejte se na: https: // hulu.TV/_findContent.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Hulu Live nezobrazuje v televizi Roku

Předplatitelé HULU + Live TV mohou sledovat službu na všech nových zařízeních Roku. Ale starší modely Roku však budou muset být aktualizovány nebo nebudou kompatibilní. Modely Roku, které společnost již nepodporuje a nelze je aktualizovat na nejnovější operační systém Roku, nejsou kompatibilní s Hulu + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetujete Hulu na inteligentní televizi

A odpojte napájení po dobu 60 sekund. Poté jej připojte zpět. Pokud to napraví skvěle, pokud ne, přejdeme k další metodě. Zkuste smazat aplikaci Hulu v televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje streamovací služby nefungují na mé televizi

Power Resetujte svůj modem/router. Problémy s připojením k internetu jsou často vyřešeny po provedení resetování energie. Pokud máte samostatný modem a směrovač, power resetujte obě zařízení. Odpojte napájecí kabel do svého modemu/routeru a počkejte asi 60 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu Live on Roku

Hulu podporuje řadu zařízení Roku. Firmware na následujících podporovaných modelech Roku musí být aktualizován na verzi 11 nebo vyšší a aplikace Hulu musí být aktualizována na nejnovější verzi: Roku 2 (4210x) Roku 3.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Hulu Live na Roku

Přihlášení k Huluactivate své zařízení Roku a v konečném kroku vyberte možnost Přihlásit se k odběru Hulu.Vyberte plán: Hulu, Hulu (bez reklam), Hulu + Live TV.Klikněte na spuštění bezplatné zkušební verze*Otevřete aplikaci Hulu na svém roku a klikněte na Začněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může sledovat Hulu Live

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem Hulu Live Home Location

Živá televize společnosti Hulu není v zemích u u dostupná.S., Ale VPN může pomoci maskovat vaši polohu a poskytnout vám přístup. Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu Live na jiném místě

HULU můžete sledovat mimo svou domácí síť na mobilním zařízení. Možná však nebudete moci vidět všechny své místní kanály bez změny umístění, a pokud se na svém mobilním zařízení nezbavíte alespoň jednou měsíčně, nemusí být Hulu Live TV dostupná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké chytré televizory jsou kompatibilní s Hulu Live

Můžete sledovat Hulu + Live TV na každém zařízení, které podporuje standardní streamovací službu Hulu, včetně Apple TV, Roku, Amazon Fire TV Devices, PS5, PS4, All Modern Xbox Consols, vybrat Samsung, LG a Vizio Smart TVS, Nintendo Switch, a více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Hulu Live na inteligentní televizi

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Hulu Live na všech chytrých televizích

Nejnovější aplikace Hulu pracuje ve většině hlavních chytrých televizorů a hráčů. Obsah si můžete prohlédnout v televizi pomocí aplikací Hulu Apple TV a Hulu Live TV Roku. A můžete také sledovat Hulu na Amazon Fire Stick a další zařízení Amazon Casting, jako je Google Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odemknu živé streamování

Po přihlášení do svého vybraného kanálu YouTube dále zamíříte na ikonu nahoře. A klikněte na Studio Creator. Jak jsme viděli s ostatními funkcemi kanálů YouTube obecně. Takže další

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů lze přihlásit do Hulu Live

dvě obrazovky

Jako předplatitel živého televize budete moci streamovat ze dvou obrazovek současně . Pokud však máte velkou rodinu s různými televizními vkus, může být pro vás perfektní doplněk k neomezenému obrazovce perfektní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu dostat živou televizi na mé Roku TV

Zapněte svou televizi Roku, jděte domů a vyberte živou televizi. Pokud chybí živá televize, můžete ji přidat tak, že přejdete do nastavení > TV vstupy > Živá TV > Nastavit vstup.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta un número de CPN??
Next Post
Můžete zpochybnit tvrdý dotaz na TransUnion?