15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kinesiske spisepinde – hvilke kreative ting kan du gøre med dem?

Kinesiske spisepinde-kunsthåndværk-kreative-ideer-pastel-farver-dekorere

Med håndværkstræ kan forskellige kreative opgaver relateret til kunsthåndværk erhverves. Det findes rigeligt i flere former i enhver håndværksbutik. Måske den letteste og mest varierede at implementere er træpinde. Disse fås i alle mulige størrelser og former, består af uforarbejdet træ, som kan bearbejdes og fantasifuldt designes bagefter. I stedet for at købe træpinde, foreslår vi et par kinesiske spisepinde Ikke for at blive smidt væk fra den næste sushi -aften, men for at blive indsamlet. I artiklen har vi opsummeret, hvilke kreative håndværksideer der helt sikkert vil vække din interesse.

Kinesiske spisepinde – hvad kan du gøre med dem andet end at spise?

kinesisk-spisepinde-tinker-make-up-fa% cc% 88rben-farvet-neglelak

Først kan du bruge engangs spisepinde flere gange. For at gøre dette skal du redigere træpindene lidt og måske designe dem anderledes. Til dette formål skal du slibe træet, derefter male det og, hvis du ønsker det, designe det i en anden farve. Hvis du vil bruge spisepindene til at spise igen, anbefaler vi, at du kun bruger fødevaresikre farvestoffer og lakker. I handelen er der vinpresselakker og karlakker, der er godkendt til brug i madbeholdere.

Dekorer kinesiske spisepinde smukt ved bordet for mere stemning

Kinesiske spisepinde -tinkering-spicing up-coloring-neglelak-idé

Hvis du ikke kan finde speciel maling eller lak, der er godkendt til mad, men alligevel vil krydre de kinesiske spisepinde, du har samlet, så er det kun det område, der ikke kommer i kontakt med maden, der kan farves uden større besvær. Intet andet kræves til dette, undtagen maling og malertape. Med den sidste afgrænser du den lidt tykkere ende, som normalt er i den modsatte retning fra maden.

Krydr kinesiske spisepinde i pastelfarver – enkle instruktioner

Kinesiske spisepinde-håndværk-dekoration-instruktioner-pastel-farver-fa% cc% 88rben

Du kan anvende den farve, du ønsker, med en pensel. En anden mulighed, efter at du har identificeret et område med malerens tape, ville være blot at dyppe podepinden ned i malingen. Lad dem dræne ‘overhead’ og lad dem tørre ud i denne position. Spisepindene dekoreret på denne måde kan bruges til alskens kunsthåndværk. Du kan finde masser af ideer herunder.

Kinesiske spisepinde – lav idéer og de nødvendige materialer til dem

Kinesiske spisepinde -tinker-lav-selv-materialer-varm lim

Kinesiske spisepinde tilbage fra dit sidste besøg i sushirestauranten kan bruges på mange måder, bortset fra at spise selvfølgelig. Hvis du allerede har samlet et stort antal af dem, er det lang tid at eksperimentere med dem og gøre noget smukt ud af dem. Alt du skal bruge er selvfølgelig nok spisepinde og varm lim.

Brug kinesiske spisepinde kreativt og praktisk – lav et smykke til dem

Kinesiske spisepinde -håndværk-instruktioner-diy-smykker-stå-gør-det-selv

Den første smukke håndværkside, som vi tilbyder dig, er selv at oprette et udsmykkede smykkestativ af kinesiske spisepinde. Tag bare spisepinde så meget du vil, og prøv at knytte dem fast sammen. På de steder, hvor spisepindene krydser, fikseres med den varme lim.

Lav dit eget smykkestativ af kinesiske spisepinde 

Kinesiske spisepinde -håndværk-instruktioner-smykker-st% cc% 88nder-gør-dig selv

Selvom det er relativt let at bruge en varm limpistol, står der også: Øvelse gør mester. Vær præcis, når du påfører limen, for hvis du lægger lidt mere pres på såret, vil det resultere i en klat, der slet ikke ser smuk ud.

Kinesiske spisepinde omdannes hurtigt til et smykkestativ

Kinesiske spisepinde-gør-det-selv-smykker-stå-armbåndsur

Hvis du ikke ved, hvordan du begynder at knude og arrangere pindene, råder vi dig til at tage tre pinde og forbinde dem i en trekant som et telt. Når du er færdig med denne stabile konstruktion, kan du bygge dit smykkestativ på det.

Brug kinesiske spisepinde forskelligt – lav selv spejle

Kinesiske spisepinde -håndværk-instruktioner-rundt-spejl-sol

Kinesiske spisepinde er ikke kun praktiske, men også dekorative. Dekorer et rundt spejl med det og skab et moderne solspejl. Alt du skal bruge er et rundt spejl, masser af spisepinde, en rund ramme eller kransemuld og varm lim. Bemærk bare, at den varme lim kan smelte plasten sammen.

Spejlrammer gjort let af dig selv – kinesiske spisepinde og et rundt spejl

kinesiske-spisepinde-tinker-dekorere-instruktioner-spejl-runde

På undersiden af ​​den runde ramme eller kransemnet markeres 7-8 punkter med samme afstand mellem dem. Der skulle være de længste solstråler. Du kan lave disse ved blot at udvide hvilke spisepinde. Fix dem på de specifikke steder, hvis du også efterlader en mulighed for, at spejlet kan inkorporeres senere. Begynd at arrangere de resterende spisepinde i rummet, så de små løber jævnt til de større. Endelig skulle en solstråle dukke op. Endelig farve det i lyst guld.

Kinesiske spisepinde fungerer som coasters – let!

kinesiske-spisepinde-tinker-selv-lave-coasters-simple-instruktioner

Spisepinde har en praktisk anvendelse som en overflade, hvor du kan placere varme genstande. En nitte er altid nyttig i køkkenet, når varme gryder skal afkøles under madlavning. Tag din største gryde og mål den ud. Dens dimensioner bør være udgangspunktet for dit videre håndværksarbejde. Tag nok spisepinde til at dække det område, du ønsker, og placer dem pænt ved siden af ​​hinanden. Spisepindene behøver ikke være meget tæt på hinanden. Efterlad 3-5 millimeter mellem dem. Separat kan du lave en stabil understruktur af spisepinde. For at gøre dette skal du tage to spisepinde og placere dem parallelt med mindst 20 centimeter fra hinanden. For at sikre mere stabilitet kan du også placere en dobbelt hækling diagonalt imellem, så der opnås en N-form. Fix nu med den varme lim på de andre flade spisepinde.

Brug kinesiske spisepinde som strikkepinde 

kinesiske-spisepinde-tinker-strik-nåle-gør-det-selv-idé

Kinesiske spisepinde, hvis du kigger godt efter, ligner meget, meget gerne strikkepinde. Og hvis du vil starte en ny hobby, kan strikning være, hvorved du kan spare dig selv for køb af strikkepinde. Konverter spisepindene til strikkepinde.

Form kinesiske spisepinde til en spids form

kinesiske-spisepinde-tinker-strik-nåle-gør-det-selv-fimo

Alt du skal gøre er at afskære de øverste få centimeter i retning af maden. Prøv først med en slibemaskine, og glat det derefter lidt ud med sandpapir, så træet ikke splintrer. I den anden ende af spisepinden eller strikkepinden er du velkommen til at fikse en kugle lavet af polymert ler eller anden form for ler, så stingene ikke glider af nålen.

Previous Post
35 Halloween-makeup-tips til hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grøntsagshaver – fornøjelse for øjnene og ganen