15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstaluji balíčky ADT?

Shrnutí článku:

V tomto článku diskutujeme o tom, jak stahovat a nainstalovat balíčky ADT, nastavit plugin ADT a aktualizovat jej. Zkoumáme také, co je ADT Bundle v Androidu, ať už si můžete koupit zařízení ADT a nainstalovat jej sami, různé dostupné balíčky ADT a nejnovější verzi pluginu ADT.

Klíčové body:

  1. Stahování balíčků ADT: Chcete -li stáhnout balíčky ADT, otevřete stránku ke stažení Android SDK do svého prohlížeče na počítači. Vyberte vhodnou verzi (32bitová nebo 64bitová) pro vaši platformu Windows. Stahování zahrnuje nástroje SDK a IDE Eclipse.
  2. Instalace pluginů ADT: Začněte zatkat a vyberte nápovědu> Nainstalovat nový software. Klikněte na Přidat a přidat požadované pluginy. V dialogu dostupného softwaru vyberte zaškrtávací políčko vývojářů a klikněte na Další.
  3. Nastavení pluginu ADT: Vyberte okno> Předvolby nebo Eclipse> Předvolby (Mac OS X). V panelu preferencí vyberte Android z levého panelu. Nastavte umístění SDK procházením a lokalizací staženého adresáře SDK. Klikněte na Použít a poté ok.
  4. Svazek ADT v Androidu: ADT (nástroje pro vývoj Android) je plugin pro Eclipse IDE, který poskytuje výkonné prostředí pro vytváření aplikací Android.
  5. Nákup a instalace zařízení ADT: S Blue od ADT si můžete objednat vše online a přijímat pokyny k instalaci krok za krokem. Bezpečnostní systém můžete nastavit sami za hodinu.
  6. Různé balíčky ADT: ADT nabízí tři balíčky: bezpečné, inteligentní a video a inteligentní domov. Můžete také přizpůsobit svůj vlastní balíček, počínaje nadací, který zahrnuje senzory dveří/oken a senzor pohybu.
  7. Aktualizace pluginu ADT: Aktualizace pluginu ADT naleznete na pomoci> Aktualizace softwaru. Na kartě dostupné software vyberte zaškrtávací políčka pro vývojáře Android DDMS a Android Developer a klikněte na Aktualizovat.
  8. Nejnovější verze pluginu ADT: Nejnovější verze ADT Tools je ADT-23.0.7.
  1. Jak mohu stáhnout balíčky ADT?
    Chcete -li stáhnout balíčky ADT, otevřete stránku ke stažení Android SDK do svého prohlížeče na počítači. Klikněte na Stáhnout svazek ADT SDK pro Windows. Na stránce Get Android SDK vyberte vhodnou verzi (32bitová nebo 64bitová) pro vaši platformu Windows. Toto stahování zahrnuje nástroje SDK a IDE Eclipse.
  2. Jak nainstaluji pluginy ADT?
    Chcete -li nainstalovat pluginy ADT, spusťte Eclipse a vyberte nápovědu> Nainstalovat nový software. Klikněte na Přidat do pravého horního rohu. Klikněte na OK. V dialogu dostupného softwaru vyberte zaškrtávací políčko vedle nástrojů pro vývojáře a klikněte na Další. Nástroje, které je třeba stáhnout, budou uvedeny. Pokračujte s instalací.
  3. Jaký je správný krok k nastavení pluginu ADT?
    Chcete -li nastavit plugin ADT, vyberte okno> Předvolby nebo Eclipse> Předvolby (Mac OS X). V panelu preferencí vyberte Android z levého panelu. Klikněte na Procházet v sekci Umístění SDK a vyhledejte stažený adresář SDK. Klikněte na Použít a poté OK Uložit nastavení.
  4. Co je balíček ADT v Androidu?
    ADT (nástroje pro vývoj Android) je plugin pro IDE Eclipse, který poskytuje vývojářům výkonné a integrované prostředí pro vytváření aplikací Android.
  5. Mohu si koupit vybavení ADT a nainstalovat jej sám?
    Ano, s Blue od ADT si můžete objednat vše online a přijímat pokyny k instalaci krok za krokem. Bezpečnostní systém můžete nastavit sami za méně než hodinu.
  6. Jaké jsou různé balíčky ADT?
    ADT nabízí tři různé balíčky: bezpečné, inteligentní a video a inteligentní domov. Můžete také vytvořit svůj vlastní přizpůsobený balíček počínaje nadací, který zahrnuje senzory tří dveří/oken a senzor pohybu.
  7. Jak mohu aktualizovat svůj ADT plugin?
    Chcete -li aktualizovat plugin ADT, přejděte na pomoc> aktualizace softwaru. Na kartě dostupné software vyberte zaškrtávací políčka vedle DDM Android a vývojářů Android. Kliknutím na aktualizaci stáhněte a nainstalujte aktualizace.
  8. Jaká je nejnovější verze pluginu ADT?
    Nejnovější verze ADT Tools je ADT-23.0.7.

Jak nainstaluji balíčky ADT?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout balíčky ADT

Ve svém prohlížeči na PC otevřete stránku ke stažení Android SDK a klikněte na Stáhnout svazek ADT SDK pro Windows.Na stránce Get the Android SDK si můžete vybrat 32bitový nebo 64bitový, podle vaší platformy Windows.Toto stahování zahrnuje nástroje SDK a IDE Eclipse.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat pluginy ADT

Stáhněte si Eclipse ADT PluginStart a poté vyberte pomoc > Nainstalujte nový software.Klikněte na Přidat, v pravém horním rohu.Klikněte na OK.V dialogu dostupného softwaru vyberte zaškrtávací políčko vedle nástrojů pro vývojáře a klikněte na Další.V dalším okně uvidíte seznam nástrojů, které se mají stahovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je správný krok k nastavení pluginu ADT

Konfigurace okna ADT PluginSelect > Preference… Otevřete panel preferencí (Mac OS X: Eclipse > Preference).Vyberte Android z levého panelu.Pro umístění SDK v hlavním panelu klikněte na Procházet… a vyhledejte stažený adresář SDK.Klikněte na Použít, pak ok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je balíček ADT v Androidu

Nástroje pro vývoj Android (ADT) je plugin pro Eclipse ID.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit vybavení ADT a nainstalovat se

S modrou od ADT si objednáte vše online a ADT vám dodává zařízení spolu s pokyny k instalaci krok za krokem. Nyní, za méně než hodinu, můžete nastavit zbrusu nový bezpečnostní systém s inovativní technologií, na kterou se můžete spolehnout vy a vaše rodina. Nejlepší část, kterou můžete udělat sami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou různé balíčky ADT

ADT nabízí tři různé balíčky1: bezpečné, inteligentní a video a inteligentní domov. Můžete také vytvořit svůj vlastní přizpůsobený balíček, který začíná nadaci, který obsahuje senzory tří dveří/oken a senzor pohybu. Jednou z velkých věcí na těchto balíčcích je jejich flexibilita.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj ADT plugin

Aktualizace pluginu Eclipse ADT

Informace o nových funkcích v ADT naleznete v dokumentu ADT Plugin Poznámky. Vyberte nápovědu > Aktualizace softwaru. Vyberte dostupnou kartu softwaru. Vyberte zaškrtávací políčka vedle nástrojů pro vývojáře Android DDMS a Android klikněte na Aktualizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnovější verze pluginu ADT

Poslední verze nástrojů ADT by měla být ADT-23.0. 7 .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co jsou ADT pluginy podrobně

ADT vám umožňuje rychle nastavit nové projekty Android, vytvořit uživatelské rozhraní aplikace, přidat balíčky založené na API Android Framework API, ladit vaše aplikace pomocí nástrojů Android SDK a dokonce i export (nebo nepodepsáno) . APK soubory za účelem distribuce vaší aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji své zařízení ADT

ADT. Pokud máte systém ADT pro reaktivu, musíte zavolat +1-800-587-4198. Pravděpodobně se budete muset zaregistrovat na smlouvu ADT, pokud ji ještě nemáte. Monitorování se pohybuje od přibližně 30 do 60 $ měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít senzory ADT bez předplatného

Ano, nepotřebujete bezpečnostní systém nastavení ADT nebo plán monitorování, abyste mohli používat své kamery. Kamery pro nastavení ADT můžete také použít bez plánu předplatného úložiště. Pokud potřebujete další úložiště, můžete jednoduše přidat microSD kartu do vnitřní kamery nebo bezdrátové venkovní kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete stále používat zařízení ADT bez servisu

Mohu použít kamery pro nastavení ADT bez systému ano, nepotřebujete bezpečnostní systém ADT pro nastavení nebo monitorovací plán, abyste mohli používat své kamery. Kamery pro nastavení ADT můžete také použít bez plánu předplatného úložiště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít zařízení ADT bez smlouvy

Ano. ADT DIY nabízí video zvonek bez předplatného nebo smlouvy. Náš kamerový systém pro zvonek umožňuje vidět, slyšet a mluvit s návštěvníky vašeho domova z prakticky kdekoli. Alternativně můžete získat samostatnou kabelovou modrou kamerou ADT bez systému nebo dlouhodobé smlouvy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dává ADT seniory slevy

ADT Senior Slevy

ADT nabízí 20 % slevu na instalaci a 2 $ z měsíčních nákladů pro členy AARP. Kromě toho pravidelně provádějí obchody s omezeným časem. Podívejte se na speciality ADT, abyste našli nejlepší řešení pro vaše potřeby!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je plugin ADT

Nástroje pro vývoj Androidu

Nástroje pro vývoj Android (ADT) je plugin pro Eclipse IDE, který poskytuje výkonné a integrované prostředí pro vytváření aplikací Android. ADT rozšiřuje schopnosti Eclipse, aby vám umožnilo rychle nastavit nové projekty Android, vytvořit uživatelské rozhraní aplikace, ladit své aplikace pomocí nástrojů Android SDK atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat plugin MyAdt

Aktualizace pluginu Eclipse ADT

Informace o nových funkcích v ADT naleznete v dokumentu ADT Plugin Poznámky. Vyberte nápovědu > Aktualizace softwaru. Vyberte dostupnou kartu softwaru. Vyberte zaškrtávací políčka vedle nástrojů pro vývojáře Android DDMS a Android klikněte na Aktualizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nainstalovat své vlastní zařízení ADT

Krátká odpověď je ano. DIY domácí bezpečnostní systémy, jako je Blue od ADT, obvykle vyžadují stejné množství úsilí k instalaci a odinstalaci je. Máte -li však systém profesionálně sledován, nezapomeňte je informovat o tom, proč váš systém na chvíli začne prázdný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu kamery stále použít, pokud zruším ADT

Vlastníte bezpečnostní vybavení, a to i po ukončení smlouvy. Pokud zrušíte plán, váš domácí bezpečnostní systém bude stále fungovat a stále obdržíte modrou upozornění a oznámení ADT, i když nebudete mít výhodu profesionálního monitorování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje zařízení stále, pokud zrušíte ADT

Obvykle jednoduše opustí zařízení v domě a vy (nebo nový majitel, pokud prodáte), můžete kdykoli znovu aktivovat službu. Pokud máte ve vašem domě existující, dříve nainstalované vybavení, toto vybavení je a zůstane, vaše majetek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co zahrnují balíčky ADT

ADT nabízí tři balíčky systému domácího zabezpečení

Alarmy tří dveří/okna. Detektor pohybu. 24/7 monitorování poplachu. Profesionální instalace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nabízí AARP slevu pro ADT

Sleva AARP: Členové AARP obdrží 15% slevu na příslušenství a šperky a 15% slevu na volitelné monitorovací služby poskytované společností ADT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat plugin MyAdt

Aktualizace pluginu Eclipse ADT

Informace o nových funkcích v ADT naleznete v dokumentu ADT Plugin Poznámky. Vyberte nápovědu > Aktualizace softwaru. Vyberte dostupnou kartu softwaru. Vyberte zaškrtávací políčka vedle nástrojů pro vývojáře Android DDMS a Android klikněte na Aktualizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit svůj systém ADT

Továrna ADT Alarm System Resetlocute ovládací panel pro ADT Alarm System.Vyhledejte tlačítko resetování nebo přepněte na ovládacím panelu.Stiskněte a podržte tlačítko Reseset nebo přepněte několik sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu upgradovat svůj poplachový systém ADT

ADT vyžaduje, aby upgrade byl prováděn technikem služby ADT. Zavolejte prosím číslo na dopis/e -mailovou komunikaci, kterou jste obdrželi, abyste mohli začít aktualizovat svůj systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím platit za vybavení od ADT

Pro základní vybavení zákazníci ADT platí pouze za profesionální instalaci a jejich měsíční monitorovací službu. Náklady na instalaci se liší v závislosti na vybraném balíčku. Vybavení, jako jsou bezpečnostní kamery a video zvonky, jsou k dispozici za nákup za dodatečné náklady.

[/WPRemark]

Previous Post
Lo que se incluye en el monitoreo remoto de pacientes?
Next Post
Jak mohu změnit svou e -mailovou adresu s Nortonem?