15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zjistím, jestli mám bránu XFI?

Shrnutí článku – Identifikace zařízení Xfinity XFI

1. Přejděte do sekce zařízení pod připojením. Vyberte zařízení ze seznamu a poté vyberte Podrobnosti o zařízení a zobrazit výrobce. Pokud je zařízení připojeno k vaší domácí síti, měla by existovat zelená tečka, která naznačuje, že je online, což může také pomoci s identifikací toho, jaké je to zařízení.

2. Brány Xfinity a brány XFI jsou zařízení all-in-one, která dodávají internetové a hlasové připojení, pokrytí WiFi celého domova, zabezpečení sítě, ovládání a rychlost pro konečný připojený zážitek.

3. Gateway Xfinity XFI je kabelový modem/router s telefonními porty. Toto zařízení do-it-all pomáhá překládat internetovou síť Xfinity zapojenou do vašeho domova do kabelového připojení k internetu nebo Wi-Fi a navíc spojuje vaši domácí telefonní linku.

4. Když si pronajmete bezdrátovou bránu Xfinity, do něj je zabudován router. Bezdrátová brána působí jako modem (připojení k internetu) a router (připojení více zařízení v domácnosti).

5. Chcete -li najít přihlášení k bráně XFinity: Otevřete webový prohlížeč a přejděte na nástroj pro správu (http: // 10.0.0.1). Toto je správní stránka bezdrátové brány. Výchozí nastavení pro otevření nástroje Admin je: Uživatelské jméno: Admin. Heslo: Heslo (Centive Case Citlive).

6. Pokud Xfinity nemůže najít vaši bránu Znamená to, že kabelový zásuvka, kterou používáte, není připojen k síti Xfinity. Zkuste připojit bránu Xfinity k jiným koaxiálním kabelovým vývodům ve vašem domě a zjistěte, zda jde online.

7. Rozdíl mezi modemem Xfinity a bránou je to, že brána kombinuje funkce modemu a routeru. Modem se připojuje k kabelovým nebo telefonním linkám a překládá data nebo informace z internetu do počítače nebo připojeného zařízení.

8. Nastavení brány XFI: Vyhledejte aplikaci Xfinity v obchodě s aplikacemi vašeho zařízení a stáhněte si ji.

Otázky:

  1. Jak mohu identifikovat svá zařízení Xfinity XFI?
  2. Chcete -li identifikovat vaše zařízení XFINITY XFI, přejděte do sekce zařízení pod připojením, vyberte zařízení ze seznamu a poté vyberte podrobnosti zařízení. Podívejte se na informace o výrobci a zkontrolujte, zda existuje zelená tečka, což znamená, že zařízení je online.

  3. Co je brána Xfinity XFI?
  4. Brána Xfinity XFI je zařízení all-in-one, které poskytuje připojení k internetu a hlasovému konektoru, pokrytí WiFi v celém domově, zabezpečení sítě, ovládání a rychlost pro úplný připojený zážitek.

  5. Je brána XFI Modem nebo router?
  6. Brána XFI je kombinace kabelového modemu a routeru. Pomáhá překládat internetovou síť Xfinity zapojenou do vašeho domova do kabelového připojení k internetu nebo Wi-Fi a také spojuje vaši domácí telefonní linku.

  7. Je moje brána Xfinity router?
  8. Ano, když pronajmete bezdrátovou bránu Xfinity, router je do zařízení zabudován do zařízení. Bezdrátová brána působí jako modem (připojení k internetu) a router (připojení více zařízení uvnitř vašeho domova).

  9. Kde najdu přihlášení k bráně Xfinity?
  10. Přihlášení k bráně XFinity najdete otevřením webového prohlížeče a přejděte na nástroj administrátora na http: // 10.0.0.1. Výchozí nastavení přihlášení je uživatelské jméno: Správce a heslo: heslo (pouzdro citlivé).

  11. Proč nemůže Xfinity najít moji bránu?
  12. Pokud se vaše brána Xfinity nepřipojí k síti, znamená to, že kabelový vývod není připojen k síti Xfinity. Zkuste ve vašem domě připojit bránu k různým koaxiálním kabelovým vývodům, abyste zjistili, zda jde online.

  13. Jaký je rozdíl mezi modemem Xfinity a bránou?
  14. Brána Xfinity kombinuje funkce modemu a routeru, zatímco modem je výhradně zodpovědný za připojení kabelových nebo telefonních linek k počítači nebo připojeným zařízením.

  15. Jak nastavím bránu XFI?
  16. Chcete -li nastavit bránu XFI, vyhledejte aplikaci XFinity v App Store vašeho zařízení a stáhněte si ji. Postupujte podle pokynů poskytnutých aplikací a dokončete proces nastavení.

Jak zjistím, jestli mám bránu XFI?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu identifikovat svá zařízení Xfinity XFI

Identifikovat zařízení

Přejděte do sekce zařízení pod připojením. Vyberte zařízení ze seznamu a poté vyberte Podrobnosti o zařízení a zobrazit výrobce. Pokud je zařízení připojeno k vaší domácí síti, měla by existovat zelená tečka, která naznačuje, že je online, což může také pomoci s identifikací toho, jaké je to zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je brána Xfinity XFI

Brány Xfinity a XFI brány jsou zařízení All-In-One, která dodávají internetové a hlasové připojení, pokrytí WiFi v celém domově, zabezpečení sítě, ovládání a rychlost pro konečný připojený zážitek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je XFI brána modem nebo router

Brána Xfinity XFI je kabelový modem/router s telefonními porty. Toto zařízení do-it-all pomáhá překládat internetovou síť Xfinity zapojenou do vašeho domova do kabelového připojení k internetu nebo Wi-Fi a navíc spojuje vaši domácí telefonní linku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je moje brána Xfinity router

Když si pronajmete bezdrátovou bránu Xfinity, router je do ní zabudován. Bezdrátová brána působí jako modem (připojení k internetu) a router (připojení více zařízení v domácnosti).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu přihlášení k bráně Xfinity

Otevřete webový prohlížeč a přejděte na nástroj pro správu (http: // 10.0.0.1).Toto je správní stránka bezdrátové brány.Výchozí nastavení pro otevření nástroje Admin je: Uživatelské jméno: Admin. Heslo: Heslo (Centive Case Citlive)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůže Xfinity najít moji bránu

Pokud se vaše brána XFinity nedokáže připojit k síti (pokud jeho online světlo nelze solidní), znamená to, že kabelový výstup, který používáte, není připojen k síti Xfinity. Pokud máte doma další vývody koaxiálních kabelů, můžete zkusit připojit bránu Xfinity k každému a zjistit, zda jde online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi modemem Xfinity a bránou

Jednoduše řečeno, brána je zařízení, které kombinuje funkce modemu a routeru. Modem je zařízení, které se připojuje k vašim kabelovým nebo telefonním linkám a překládá data nebo informace z internetu do počítače nebo připojeného zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím bránu XFI

A pak zadejte do Xfinity. A pak chcete jen prohledat dostupné aplikace, dokud neuvidíte Xfinity. Aplikace a chcete si stáhnout. Ta aplikace. Takže poté, co jste si stáhli Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat svou bránu XFI

Jakmile jste se přihlášeni, vyberte ikonu účtu z levého levého rohu přehledu v aplikaci Xfinity. Vyberte Aktivovat XFI Gateway nebo Modem v části Zařízení. Pokud aktivujete XFI POD, vyberte Aktivovat XFI Podss v části Zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj router bránou

V okně příkazového řádku zadejte „ipconfig“ a na klávesnici stiskněte „Enter/Return“. V tomto okně uvidíte spoustu informací generovaných. Pokud se posunete nahoru, měli byste vidět „Výchozí brána“ s IP adresou zařízení uvedenou napravo od ní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje výchozí brána Xfinity

Kroky k nalezení IP adresy Comcast routeru na Windows, Mac nebo Linuxpress „Win“ + „R“ pro otevření provozu běhu.Do vstupního pole zadejte „CMD“ a stisknutím klávesy Enter otevřete příkazový řádek.Zadejte „ipconfig | Najděte „bránu“ do příkazového řádku a stiskněte klávesu Enter.Vaše výchozí brána bude na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je uživatelské jméno a heslo pro bránu Xfinity

Ujistěte se, že přistupujete k aplikaci Xfinity My Account z vaší domácí sítě. Otevřete aplikaci a přihlaste se. Přejít na internet > Změňte nastavení WiFi > Další nastavení. Pokud jste ještě nenastavili uživatelské jméno a heslo, zadejte „admin“ a „heslo.’

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu k bráně Xfinity

Otevřete webový prohlížeč a přejděte na nástroj pro správu (http: // 10.0.0.1).Toto je správní stránka bezdrátové brány.Výchozí nastavení pro otevření nástroje Admin je: Uživatelské jméno: Admin. Heslo: Heslo (Centive Case Citlive)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bránou jak modem, tak router

Je to prostě jediné zařízení, které kombinuje funkce modemu a routeru. Gateway je další termín, který znamená router modemu. Hlavním přínosem pro používání routeru modemu je jednoduchost mít jediné zařízení pro nastavení spíše než dva. Je to jednorázový obchod pro připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji bránu XFI

Pokud žijete ve středně velkém domě s streamováním 4K, herní konzole a rozsáhlým využitím dat, XFI kompletní odpovídá požadavkům. Pro zaměstnance, kteří se obávají zabezpečení gadgetů uvnitř i vně domácí sítě, vám pokročilé bezpečnostní funkce pomůže udržet obavy na uzdě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnete bránu Xfinity

Ujistěte se, že je prst pevně. Nyní připojte napájecí kabel sem. A druhý konec do elektrické zásuvky mohou tato světla blikat až 5 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit vlastní bránu XFI

Můžete si pronajmout jeden z našich dokumentů 3.0 Xfinity XFI Gateways, nebo si můžete koupit schválený modem v maloobchodní zásuvce ve vašem okolí. Pokud vlastníte své vybavení, nezapomeňte zkontrolovat informace o mém zařízení a zjistěte, zda je vaše vybavení kompatibilní s rychlostí internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Komu zavolám, abych aktivoval svou bránu Xfinity

Nebo, pokud byste chtěli aktivovat svou novou internetovou službu Xfinity pomocí telefonu, volejte na číslo 1-800-931-0790.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Xfinity domů ke své nové bráně

Připojte Xfinity Home k nové bezdrátové bráně ikonu Gear a poté klepněte na zařízení.Zadejte svůj hlavní kód klávesnice.Klepněte na Advanced Settings.Klepněte na připojení.Klepněte na Připojte se k nové bráně.Klepnutím na ANO spustíte proces.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete jak bránu, tak router

Vzhledem k tomu, že brány a směrovače provádějí zcela odlišné funkce, jsou oba důležité pro síť. Brána slouží jako jediný přístupový bod a převodník pro propojení odlišných sítí pomocí různých protokolů, zatímco router nastavuje nejkratší cestu pro datové pakety pro cestování ze zdroje do cíle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Xfinity bránu

XFI bezdrátová brána (xb3)

Pokud jste zákazník XFinity Internet, máte možnost si pronajmout bránu XFINITY XFI. Brány poskytují spolehlivě rychlé rychlosti, konzistentní pokrytí, kontrolu nad vaší domácí síť a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu svou Xfinity Gateway WiFi

Dobře, takže jste si koupili svou předplacenou startovací soupravu Xfinity Prezease

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k Xfinity Gateway

Otevřete webový prohlížeč, zadejte http: // 10.0.0.1 jít do správcového nástroje a přihlásit se. Uživatelské jméno a heslo není stejné jako vaše jméno a heslo WiFi. Pokud jste nezměnili přihlášení nástroje pro správce, výchozí nastavení je: Uživatelské jméno: Admin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje uživatelské jméno a heslo brány

Tyto informace najdete někdy na vašem routeru nebo ve vašem informačním průvodci. Pokud to ani nemůžete najít na tom, najděte číslo modelu vašeho routeru (na krabici nebo routeru) a použijte tento web (www.routerpasswords.com) najít výchozí uživatelské jméno a heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji bránu Xfinity bez aplikace

Připojte svůj internet, hlas a/nebo televizní vybavení a zapněte jej. Přejděte online do Xfinity.com/aktivujte pro snadné pokyny k aktivaci krok za krokem. Pokud aktivujete své mobilní zařízení Xfinity, přejděte na XFinityMobile.com/aktivovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el mejor VPN Canadá??
Next Post
Co jsou slabosti sirén?